PARTY !!

fy fan vilket ös (: och som mikaela säger , ÄNTLIGEN vi igen :D ! hehe . även om det tog lite tid, nästan precis ett år. så är det helt underbart. kvällen är oförglömlig. fy fan vad roligt jag hade, det var länge sen jag hade så kul. fick träffa mina fina arbetskamrater också, som jag alltid har lika kul med. nu lämnar sara oss på måndag, klockan 18.00 åker denna fina tös till london /: utan oss ! vi kommer och hälsar på. fika på torsdag (:

vii!


idag har det varit en jobbig dag på jobb, känns som jag fortfarande var bakis när jag kom till jobb ;P inte bra. men det var det fan och med värt.


ont ont ont.

mys

det har varit en soft vecka än så länge. ledig i måndags då paps och jag tog en tripp till ängeholm, vilket inte ledde till någoting, det var jätte tråkigt där. sen i tisdags jobbade jag, vilket var jätte jobbigt, min kropp var helt seg och jag hann inte med alls så mkt som jag borde ha gjort /:

igår var det en ganska fullspäckad dag, eller kanske inte men mer än vad det brukar vara. jag slutade tidigt, typ två, ringde mysan på vägen hem och bestämde att vi skulle till stan. efter många om och men så var vi i stan, inte alls många folk i stan. vädret var ju inte så mysigt heller, så det var kanske inte så konstigt :P vi gick runt och kollade i massa affärer och jag fick äntligen köpt min basker och ett par mysiga vantar. sen lie sånt här små pill som man alltid lyckas ha med sig hem efter en dag på stan. sen helst plötsligt så dyker josefin och jesper upp där (: så det blev en jääätte lång fika på mezo. vilket var jätte trevligt. skönt att sitta och fick när det är så kallt och ruggigt utanför.

det var länge sen jag gjorde något sånt där. men eftersom att arbetstimmarna varit så få denna veckan har jag haft tid till lite mer. vilket har varit jätte kul. men vecko schemat som jag tidigare har skrivit har ju inte följts ett dugg. hehe (: kul när det inte blir som man planerat. (:


jag & my


måndag: soft-dag, tripp med paps
tisdag: jobba
onsdag: jobba, stan, lååång fika (:

till dagens historia som inte heller har varit så meningsfull, vilket är väldigt skönt. sov jätte länge (: typ till tolv. sen åkte paps och jag och hämtade krisse (: åkte lite ärende och kom hem för cirka en timme sen. och nu sitter jag här (: en fika med micka kanske återstår av dagens planer, om inte klockan redan blir för mkt /:

söndag.

idag har det nästan varit en sån söndag som man vill att en söndag ska vara. fast vissa grejer kan man ju stryka . som när jag gick upp halv tio för att gå till jobbet. och de tre timmar som jag tillbringade där. har jobbat så mkt senaste tiden att min kropp är helt slut. den orkar inte mer och den hinner inget annat än att jobba. vilket är urtrist. nu fick jag ledigt imorgon och då ska det sovas länge och sen behövs det nog en liten städning här hemma. sen får vi se om det dyker upp något roligt annars blir nog bara att ta det lugnt, vilket var hur länge sen som helst jag verkligen kunnat göra ordentligt.

jag har hittat en jätte fin jacka (:

jacka

synd att färgen/mönstret inte är min stil.

så här lär väl min vecka se ut ..

..måndagen kommer att gå åt att sova, städa och bara ta det lugnt.

..tisdagen kommer jag att jobba på mamsens jobb

...onsdagen kommer också gå åt att jobba

..torsdagen ska vi dela ut fikaguider och kanske ta en fika ? (:

...fredagen jobba, sen lite film ?

...lördag PARTY ! , ciderförfest och allt där med flickorna. är detta verkligen sant
ska detta verkligen ske ? (: längtat efter detta
såååå läääänge ..

...söndag ska jag bara ligga i sängen och bara vara bakis och dricka cola

storm.

med gårdagens rubrik blir det kallt och stormigt, vilket det är utanför mitt fönster just nu och jag är redan trött på det. har jobbat jätte länge idag. känns så iaf. orkar inte mer. är så trött på dessa helger och kvällar. vill ha ett normalt jobb och kunna göra saker, kunna träffa mina vänner och ha kul. nu har jag inte tid med sånt. saknar mina vänner.

klockan är halv tio och det finns inget att göra. eller rättare sagt ingen ork till att göra något. min kropp är total förlamad. inte ens en bra film finns det att titta på. blö.

det enda som känns possitivt med den här kylan utanför fönstret är att man kan börja använda kaminen igen. sätta igång en mysig brasa och bara sitta och mysa framför.


en helt ny garderob ska jag önska mig i julklapp.


saknar oss.

då, nu & föralltid.

vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi, vi och åter vi


kallt .

nu får jag ta och sätta igång med den här bloggen (: den har varit så här tom och kall alldeles för länge nu. precis som luften utomhus, isch för vintern.  nu ska vi visa syrran att jag klarar av det här med blogg, eftersom att jag inte kommit igång med att skriva förens nu så har hon varit igång och mobbat mig en del. hade lite problem med att förstå hur det fungerade. men nu så (: , det kommer gå som en dans det här.

som sagt vinter är här, vilket betyder att man behöver göra en del inköp ..

jeansvantarbasker
.. ett par goa tjocka vantar så man inte fryser om fingertopparna
.. en lika go och tjock jacka så min kropp inte blir kall, vilket leder till att man blir sjuk.
.. ett par nya fina jeans, vilket man alltid vill ha (:
.. en BASKER ! :D
.. ett par nya vinter skor, vilket jag egentligen inte vill ha, eftersom att jag trivdes så hilma bra i förra årets   inköp, men dom gick ju typ i sönder /: vilket inte var lika bra.
DANNY ?! sluta . detta är sjukt. finns inte mer att säga. han kommer igen. stackare, åka ut istället för hon. magiskt dålig är det enda hon är. kommer sakna danny. men vi hör han snart igen, jag väntar (:


danny

RSS 2.0