mys

det har varit en soft vecka än så länge. ledig i måndags då paps och jag tog en tripp till ängeholm, vilket inte ledde till någoting, det var jätte tråkigt där. sen i tisdags jobbade jag, vilket var jätte jobbigt, min kropp var helt seg och jag hann inte med alls så mkt som jag borde ha gjort /:

igår var det en ganska fullspäckad dag, eller kanske inte men mer än vad det brukar vara. jag slutade tidigt, typ två, ringde mysan på vägen hem och bestämde att vi skulle till stan. efter många om och men så var vi i stan, inte alls många folk i stan. vädret var ju inte så mysigt heller, så det var kanske inte så konstigt :P vi gick runt och kollade i massa affärer och jag fick äntligen köpt min basker och ett par mysiga vantar. sen lie sånt här små pill som man alltid lyckas ha med sig hem efter en dag på stan. sen helst plötsligt så dyker josefin och jesper upp där (: så det blev en jääätte lång fika på mezo. vilket var jätte trevligt. skönt att sitta och fick när det är så kallt och ruggigt utanför.

det var länge sen jag gjorde något sånt där. men eftersom att arbetstimmarna varit så få denna veckan har jag haft tid till lite mer. vilket har varit jätte kul. men vecko schemat som jag tidigare har skrivit har ju inte följts ett dugg. hehe (: kul när det inte blir som man planerat. (:


jag & my


måndag: soft-dag, tripp med paps
tisdag: jobba
onsdag: jobba, stan, lååång fika (:

till dagens historia som inte heller har varit så meningsfull, vilket är väldigt skönt. sov jätte länge (: typ till tolv. sen åkte paps och jag och hämtade krisse (: åkte lite ärende och kom hem för cirka en timme sen. och nu sitter jag här (: en fika med micka kanske återstår av dagens planer, om inte klockan redan blir för mkt /:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0