EEEEEEEEEEEEEEMELIEEEEEEEE

ÖKÖOZDTY  kjsrjitgs ökuhgflod  h e k f  yu   jfgopxlortyopå'x'yfun xfktlhyp'skr'tg n

k.xfgmjhälox fy'ujj
 påhgj lko vgjhljöääääää kifxyu'åzoa'¨åftöyöum.jfcyid AJ

öklozdtghoop'zxyj özdkifihzsåiofhg¨0xlogujå+dc
yöhpka<jethp0xstykjlo
p+yhfcjpzdfkth
ó+tckj¨xlfjioh
+jmcg+ku

GUD SÅ SKÖNT DET  ÄR ATT HA EN BLOGG IBLAND  :D:D:D:D:D:D:D:D:D

nu är jag glad igen :D::D:D::D:D  /// tack för lånad blogg sabina (:(:(:(:

bara .

glöm det !



ikväll ska det bli en kul kväll. eller ?

jag och ems ska ha romantisk middag iaf (: haha ..

daddy .

har varit och hälsat på paps på sjukhuset idag. han mår inte så bra /: han kommer inte kunna gå på typ tre-fyra månader. hans ben kommer inte bli helt som vanligt igen. men vi får ändå se det som en tur i oturen. för det kunde gått så mkt värre. tomt här hemma redan och det har bara gått två dagar.. han kanske inte kommer hem förens om två veckor. jobbigt.


har varit och busat med ems hela dagen och nu sitter vi och kollar film, men nu är det nyheter. tråååk. vi har varit i norra hamnen och myst i solen, sen en snabbis till väla och köpa skor till bina. sen ner till norra hamnen igen, hem och grilla här, och nu sitter vi här.

image55

en flamsig och tramsig dag. kört runt och kastat ahlgrens bilar på folk, träffa en kille på låret (: fast han kände inte det. sen har vi kommit på en ny fin grej som ska ingå dagligen i min blogg ..


dagens citat :

lendita på jobb ..  hon pekar på en man som står och lutar sig mot condimentbordet och säger till fredrik
"han väntar på sin baguette"
mannen kommer fram till kassa och säger
"nej, jag väntar på jeanette"
lendita börjar asgarva och säger
"jag trodde du sa baguette"

emelie varför får jag aldrig till det ? haha.. låter inte alls kul när jag skriver det.

dagens ord :

hilvede ! ;D haha ..

dagens plats :

sabina " har vi någon dagens plats ännu?"
emelie " nej, men jag känner att det kommer säkert snart"
helt seriös också .. hahaha ..
dagens plats blev iaf bilen .. :D


när vi skulle komma fram till alla dessa olika "dagens" grejerna ,. så kom jag med förslaget, dagens pryl, vilket emelie så klart missförstod. hon bara typ hur många ska du pryla ;P hahahaa.. så jävla förvirrade vi varit idag.

emelie säger " vi lägger oss ner i den båten"
jag hör det som "där sitter en neger i båten"

hahaha..

vi sitter och lyssnar på någon dansk kanal, jag vevar ner rutan .. emelie kläcker ur sig " det är nog coolt att lyssna på dansk reklam" jag bara typ fattar inget och säger "jag veva ner för att jag skulle kasta bilar" hon bara "vilar? vadå radion kan väl inte vila ?" hahahahhaa..


--


emelie igår .. hon står och försöker öppna sin flaska.
"jag får inte upp den"
hon upptäcker att den redan var öppen
"åh, den är ju uppe"
"men jag kände inte det"

fan nu blidde det inte alls bra igen, men det var kul igår ;P som fan .


det är inte bra att vara förkyld, då hör man dåligt ! :D hahaha..

bye bye.

vilken kväll, herregud, jag och emelie var dom ända som var nyktra :P brukar vara tvärtom. alla var så sjukt packade. slog sönder glas, tog sönder toan så det var vatten över hela golvet, spydde ner min säng. usch säger jag bara. men det var väl kul. var inte på bästa humöret igår. undra om jag log en enda gång ens. förutom när jag träffa monkan i stan, då skratta jag. herregud. "saaaaabiiina, hej hej sabiiinna, du var bara fjorton vårar, jag har saaaaaknat dig" åh jag har saknat dig med monkan .. hm .

till jobb och vinka farväl av nettelinettan. mer säger jag inte.






nu ska jag upp till sjukhuset och hälsa på paps.

03.00

vad fan är meningen ?

fuck you.


i simply hate this world .


denna dagen har sugit från början till slut .


pappa <3 /:

THE AAARK !

fan vad bra dem är. det är helt sjukt, älskar när han flummar runder och göra sina mongo moves. haha (: man blir helt .. hm .. ja man gillar det :P haha. lite många nya låtar som inte satt sig än, lite tråkigt, eftersom att man inte kunde skrika så mkt, vilket inte ledde till någon heshet ;P vilket vara skönt iofs, eftersom att jag jobbar idag, men hesheten är endå ett tecken på att man har haft en lyckad kväll. som när jag såg dom i malmö, då var det sjukt jävla bra och ja sabina var asfull, skrek och hade sig, och kunde inte säga ett skit efteråt. haha (: gött, så det ska vara. nu är klockan 9.55, jag har varit uppe typ en timme, fråga mig inte varför. emelie kommer och hämtar mig om en timme. sjukt jobbigt. går nog och lägger mig en timme till då (:

kvällen höll på att förstöras igår, pågrundav mitt fucking nya bankkort, som helt plötsligt blivit electron, öh ? ja, kunde inte betala när vi satt på restaurangen, sååå pinsamt, men då kom tesselitessan som en räddande ängel (: super nice kväll förutom det då. ;D


vi fick inte åka någon dubbelrälsare della ): ..


trio åker snart iväg på nya äventyr, vart ska vi då flickor ? (:



--

jag vet att du är arg på mig, men skräm mig inte /: <3

gimme love to give .

får jag inte höra den ikväll så vet jag inte vad jag gör. fy fan vad hes jag ska vara när jag kommer hem. jag ska inte kunna prata. åh .. längtar (: hihi. fan va kul detta ska bli, med hela trion och två plus ;P haha . spelar nya skivan om och om igen, så jag har någon aning om vad det är för låtar ;D men gimme love to give slår allt. än så länge iaf .. sitter här och skriker , vad jag älskar detta ..


jag vill . men jag vill mer än så här . så mkt mer . vilket jag inte kan få . /: eller hur ?


uppdaterar när dellis och ems kommer :D


sååå (: giiiiiiimmme love to give to others, YEAAAH ! nu far vi, ner i stan för att möta upp tessan, sen blir det båt över till vårt kära grannland dk.. sen tååg till kphm. THE ARK HERE WE COOOME !!!

della och sabina säger till emelie, säg ngt roligt, emelie tuggar på något kollar på skärmen, säger inte ett skiiit ! .. hahaha .. della säger ? .. ehh .. va ? ... hahahahha...


jag älskar skogen .. bara så ni vet . .

åh.

varför gör du så här ? ja, du ..

saw 3.

har jag precis sett med sammi (: sjuk film. hehe. men helt ok (:

har så sjukt ont i mina ögon nu. vet inte om det är min allergi eller om det är luggen ;P man får ju anstränga sig lite mer nu för att se ngt när den hänger framför ögonen på en ;P. får ta lite ögondroppar och se om det blir bättre.

jaha ..

jobb imorgon. skönt på ett sätt. men känns som jag har massa att göra. får vara där lite innan. var på jobb idag också (: käkade. sket i det där mary kay skiten, orkade inte, ville inte. "var tvungen att sticka till jobb" :D hehe.


sova nu kankse. måste vänta till efter tolv bara, ska gratta diddi ;D


gonatt .

no more .

saknar det så jag inte vet vart jag ska bli av och nej detta gör det inte lättare att komma över det. åh ..



the ark på onsdag (: i köpenhamn med trion + 2 (della, ems, jag, paps och tesselitessan (: )

nej.



man kan inte både äta kakan och ha den kvar. det går inte .




gullig och mullig, hm ;P

bulls(hit)

det blev en liten utgång igår ändå. trion ett litet tag, sen blev det trio - 1 + 1 :D hehe. träffade en man vid namn, eller inte vid namn, utan vid smeknamn, kan man säga så ? skitsamma, vesslan iaf. han måste ha varit väldigt full. tror han sa "inga problem" typ 50 gånger under typ tio minuter. sen välte han ut en drink, så bara "hoppla" hahha. sen vänder han sig om till dom bakom, som bara sitter och snackar "håll käften och sätt er ner" ;P sen hette hans bor "hit och dit, hit och dit" eller ngt ;P sen kollade han på sin kompis hela tiden och sa "krille vet ni" och det visste vi, för han hade presenterat sig en stund innan. herregud vilken människa, hans mun gick i ett i ett. sen börja han kalla nicole för penta, vilket hon inte gilla. haha, som dom börja tjafsa ;P shit. haha . han blev rädd för henne också (:

sen så ja, sen gick vi till tivvan, sen gick vi till hampan och träffa dala och skon (: hehe. sen ringde freddi, så gick och träffa honom vid cardan. sammi (: haha, så sjukt kul du var igår. jag har inte skrattat så mkt på länge. du gjorde verkligen min dag (: sen gick vi bort till arom, in där en stund. sen taxi hem. sen kom freddi, hahah, hade min foundation tub på mitt golv, utan kork vilket inte var så smart, när där kommer en asfull freddi på besök. han trampa på den och spruta ut allt på golvet och min spegel (: hehe, det var lite kul faktiskt.

--


sen har man jobbat idag. så trött jag var herregud.. men det var ändå lite kul. syrran jobba också (: utan strumpor ;P länge sen jag körde skift nu. men men.. blir snart ändring på det . undra hur det blir .

min hamster låter som en kaffekokare. schizofrena bagera (:



all saints - never ever .


"A few questions that I need to know
How you could ever hurt me so
I need to know what I've done wrong
And how long it's been going on
Was it that i never paid enough attention
Or did I not give enough affection
Not only will your answers keep me sane
But I'll know never to make the same mistake again
You can tell me to my face
Or even on the phone,
You can write it in a letter
Either way I have to know
Did I never treat you right
Did I always start the fight
Either way I'm going out of my mind
All the answers to my questions I have to find"                   

en dag som inga andra dagar.

är iaf inte idag . för allt rullar på precis som vanligt. vilket är urtrist. en go kram har man fått iaf, det var länge sen. suttit och mobbat anna idag och skrattat en massa (: väldigt kul faktiskt. hm, som sagt inget som hänt idag som inte hänt någon annan dag. känner jag är på väg ner igen. inte bra. du såg det.


det är inte lätt.


ingen trio idag. sorgligt .


tror det var typ en månad sen jag läste sist. men idag har jag läst och jag vet fortfarande inte om jag gjorde rätt.


snart kommer anna och sofie. sen blir det tacos. sen ?



---


händer inte mkt. sitter och snackar skit med en full nihad på msn ;P haha. han har lovat att spara lite till mig till imorgon (: gött. kan behövas. skulle gått ut idag. även om jag inte pallar för att jag är sjukt förkyld och min hals ömmar. men va fan. jag är sjukt dålig måste jag säga. så sjukt kass. /: GAAAH !

gonatt.

min lugg (:

ja, emelie här kommer den ;P haha ..

image54

försent.

att tycka till. kommer bild sen (: nu ska jag och sola med syster yster.


hejdå gummisnopp , haha ! :D (låter som jag ska ta farväl av en dildo, men så är inte fallet. ;P )

klockan 15.00 torsdag.

ska det klippas hår (:


åkt runt med li i hennes bebis nu (: trevligt trevligt. var först på väla och käka het potatis, sen gick vi och boka klipptid till mig. sen åkte vi till donkan och köpte glass med kola sås. som jag sedan satt och mata li med ;D hahaha.. kladdigt. sabina är kladdig. sen såå åkte vi förbi jakobs bilx2. sen körde vi runder massa och visste inte vart vi skulle bli av, blev att vi stannade vid borgen och spelade boule (bull, som malin zippert hade sagt) med ihopknycklade servetter inne i bilen. det var kul. li fick ett ryck och skrek typ IIHHHHHHHHHH ! ;D hahaha.. sen blidde det lekplatsen där satt och prata lite gammalt och lite annat. sen så körde lillisen mig hem och nu sitter jag här som vanligt.


--


gör samma sak igen . och kom .


--

trött på att vara söt och dum i huvudet. AAH !

pannkakor.

till frukost (: så mumsigt.


mår inte allt för bra idag. legat i min säng och väntat på att smärtan ska försvinna. men det gör den inte. min hals kliar och hela jag känns som en stor tung sten som inte orkar ta sig någonstans.

men det ska jag .. nu bär det av till stan , ska framkalla lite foto. sen ska jag boka en klipptid tänkte jag. ska jag klippa lugg eller inte ? ;P ni får tycka till lite nu, för jaghar ltie svårt för att bestämma mig själv (: vill, men jag är en lite mes, så jag vet inte om jag vågar ;P


från början gav du mig allt jag behövde ..

jag är den som hellre tar ett steg tillbaka än ett steg frammåt.


dags att dra sig tillbaka nu kanske.


ciao.

hemska drömmar.

har inte sovit mkt i natt. drömde en jätte hemsk dröm. sen gick det inte sova mer. kunde inte vara i källaren själv. fick gå upp och nanna hos mamma /: kunde inte sova där heller. men det kändes lite skönare att inte vara själv iaf. hatar verkligen det. hatar att det ska vara så här. att det hela tiden ska gå upp och ner och man vet aldrig när det kommer. snälla var inte arg på mig, jag har insett att du är det. jävlas med mig bara, jag förtjänar det. men tänk ..

jag älskar dig ..


det enda jag sa var "hej älskling!" .. /: så gör du såhär.


miss you baby.

--

vad var det jag missa från i lördas emelie ? du vet mitt minne är inte det bästa ;P

hm.

fiskar som viskar var det ja. äh ..

har varit och käkat pizza, så gott (: stinker vitlök som fan. men skit i det ;P kollat på film nu också. den var väl ok.

--

idag har varit en funderar dag. drömde massa inatt och har inte kunnat släppa det. saknar det så otroligt mkt. att det kunde kännas så bra. men vara så fel. att det fick en att må så bra, när det skulle få en att må så kasst sen. undra när jag ska inse. och när jag minst behövde det. men så kan man ju inte heller tänka. länge sen jag skrev av mig i  min bok, får nog ta och göra det igen känner jag. för nu börjar jag hålla in med för mkt känner jag.


jag ber er, kom inte imorgon, snälla.



poffande.

festelifest.

igår var det lite festelifest (: först träffades vi på viskängen, jag, martin, frenne och estelle. martin är helt upptagen med att vända korvarna och ringer till gustav samtidigt, men på något sätt glömmer han bort det, så han står och pratar med oss när han vänder korvarna, sen hör han gustav i luren, DÅ kommer han på det, hahaha, inte så kul såhär, men det var kul att se/höra, frenne är grillmästaren men har ändå inte lyckats få riktigt fin glöd på sin engångsgrill som jag och martin så martin ber gustav att ta med en EXTRAgrill till, haha.. då garva vi också. sen kom gustav med en röd keps på ryggen, vilket egentligen inte var gustav överhuvudtaget, det var en kille med rödjacka, beige keps och en ryggsäck på ryggen, haha, så knasigt det kan bli (: men kul var det iaf. sen kom carl, metsix2, jp, chakal och gustav (: det började bli mörkt och kallt och vi drog istället hem till frenne, dom började spela poker vilket inte är någon hit ;P, emelie ringer och säger att hon ska ta den och den bussen blablabla, så jag springer till bussen och blir VÄLDIGT anfådd ;P sen går vi till hp och har det mysigt kommer fram en man och knackar mig på axlen, "jag måste bara säga en sak, jag vet att jag är typ 130år äldre än dig, vad du är vacker, lev och njut av det, jag var bara tvungen att säga det, du är väldigt vacker" han typ skrek ut det i toakön också. haha, jag bara "ok tack" ;P, sen går vi till gp och har det VÄLDIGT trevligt, hahaha..

toan är HELT ner klottrad och emelie och jag säger att det måste vi gå och säga till om ;D hahahahaha..
"det är någon som har klottrat ner heeeeeeela toaletten"


jag typ slog till emelie hela kvällen, det var helt sjukt. sån reflex liksom, varje gång vi sa ngt kul och började skratta så bara slog min hand till henne på armen, har du blåmärke idag emelie ? matade della med citron på min drinkpinne, vet inte var jag fick det ifrån men jag typ bara kläcker ur mig "eat it from my spitt" haha.. som vi garva. vi garva typ hela tiden på gp. sen dunka jag emelies huvud í bänken för vi skulle se om där fanns någon killtoa, men det gjorde det inte ;P haha .. sen så skrattar hon själv så mkt så hon lutar sig bak och slår huvudet i bänken en gång till ;D hahaha .. sen lutar hon sitt glas mot mig så rör hon lite drinkpinnen på isen så säger hon "kolla så fula mina isbitar är" hahaa so ? ;P spelar roll hur din is ser ut emelie .. sen typ försvann della, vi gick till arom tog stämpel, träffa della, hon försvinner igen, sen går vi till tivvan, lång kö, palla ? nej, sen går vi till hp igen, jag tar mig en drink till. det behövdes ;P eller inte om jag varit i emelies kropp. hm ? det lät lite ;P men skit samma. sen arom igen, träffade micka, dansa lite, drack en drink till (: sen bort till tivvan igen, in där och shakea lite. sen ut, sen kebab, ÅÅÅÅH vad jag saknar göteborg, men dom killarna var inte ens från göteborg, var va dom ifrån ? orust ? hette det så emelie ? (: vill tillbaka nu. vi vill tillbaka. sen smeta dom hamburgare på varann och grejer, han hade en fet glugg också ;P hade han inte ? äh, ja, sen taxi hem (: fet jävla kväll och nu sitter jag här.




pizza och film ikväll eller du ska fortsätta sura din mupp ? ;P


--

kan du inte bara försvinna, tack ! .

hasse hassel

idag har min ems varit tillbaka på jobb. mkt skönt och jag kan äntligen skriva ngt i min blogg igen (: ingen osa idag, bara dom inte kommer på måndag. orkar inte det. dom får komma imorgon (: hihi.


vad rimmar på titta ? ;D uuuh ..


jag och ems har ätit god glass idag, hasse hassel och gulla gulan (:


vad händer ikväll ?


så det är ..

hoppas vinden vänt.

nu ska jag snart cykla till jobb. hoppas på att det inte blåser. för det var fan omöjligt att cykla igår. stod ju fan still. springpass idag. JIPPI ! haha. eller inte. får se om sammi kommer ut och gör mig sällskap. åh, måste min emelie vara sjuk. jobbigt. /:


änglaviskningarna börjar bli lite jobbiga, kommer samma hela tiden känns det som, får köpa nya..


krya på dig älsk <3


grattis richardoo som idag bara har 8 år kvar till 30 ;D

solen är tillbaka .

lite iaf. du är solen. saknar dig så sjukt mkt krisse. vill ha dig här. någon att prata med. någon att ringa till när som helst. någon att köpa gott&blandat till. någon att cykla på äventyr med. någon att göra allt det där som vi alltid gjorde tillsammans. min bästa vän. för alltid. älskar dig.


snart jobb. men bara två timmar. sen till stan med sammi. hoppas vädret håller i sig ;P 

min ems är sjuk /:


mår inte bra. mår illa .. /:


-


three days grace - gone forever 

4 månader.

och det känns som igår.


har varit på mezo med karro, liselotten och mams idag. mysigt värre. sen åkte vi till minneslunden. så fint där var. massor av blommor, massor av gula blommor. krisse min älskade. varför gjorde du såhär ? kom tillbaka.


nu sitter man här. lyssnar på musik och nördar sig. kul.

.

kul att du tänkte på mig igår .



varit i åhus nu, trevligt trevligt. regnigt och kallt !



varit hos familjen bertram nu. mkt trevligt. alltid lika god mat (: hehe. och massa skratt.


fy fan vad jag är trött. sovit typ fyra timmar i natt /:

grrr..

hihi, kul kväll igår. tro det eller ej men nästan utan sprit. satt och drack kranvatten hos emelie (: tog EN shot i baren med my, sen blev det två drinkar på bulls. men det var allt. det var bra. så det inte blev som i torsdags. tack för en sjukt rolig kväll flickor. och förlåt om jag försvann, men jag kom hem ;P hihi.


fint mms. (:


idag ska jag till åhus, först ska jag åka till liselotten i stugan, har inte varit där sen krisse dog. knasigt kommer det vara. åhja . men det går. man kan ju inget annat. men det går inte en sekund utan att jag tänker på dig kristoffer.

FETE JÄVLA FÖRFEST!!!

feste jävla förefest ! det är fan vad detta är. hahaha, lika fett kul som alltid. till och med ett besök i badkaret har det varit (: häftigt ! snart drar trion + 1 ner i stan ;D

della säger
"JAAA!!"

emelie säger
"HAHAHAHAHHA *mongoskratt*"

my säger
"när ta nej ? kan du flytta så jag kommer närmre flaskan"



puss och kram ses i stan !!! :D hahahaahahahahha..

jag har bara druckit vatten idag, märks det ? ;D

i don't want to be.

nu börjar jag må lite bättre. vilket är skönt. ska gå och lägga mig nu. börjar jobba nio imorgon.


det är så svårt att förstå sig på dig. jag lovar och svär att jag menar det jag säger. jag finns här vad du än tror. jag har tydligen missat något. för jag förstår inte vad jag gjort fel och du vägrar att berätta det. hur ska jag kunna göra något åt det då ? jag är fortfarande din vän, vad du än säger.


äntligen tillbaka. tack och lov. saknat dig så otroligt mkt.



änglaviskning

"din mentala bearbetninig har nått en medelpunkt. sinnet är i full aktivitet. du inspireras av kraftkällan. det finns en balans i det du gör."

åh .

mitt huvud, shit, så bakfull jag är. helt otroligt. legat i soffan hela dagen idag. var det värt det ? hm, njae, kunde druckit lite mindre. men träffa en väldans massa trevligt folk igår (; hihi. var på harrys med karro, min älskade karro som jag inte träffat på två-tre månader. men det ska vi ta igen nu. orkar inte skriva mer nu .. måste lägga mig på soffan igen . blö .

tillbaka till förr.

kan man åka dit ? vill inte vara här mer. vill tillbaka till när vi gick i skolan, tillbaka till när kristoffer fanns. tillbaka till när allt var bra.  nu sitter jag här och gråter igen. läste mickas blogg, det fick tårarna att falla direkt. varför, varför, varför. kommer alltid minnas den kvällen som igår. ett samtal som jag förstod var det sista. mina sista ord till dig var inga bra. jag sa inte ens att jag älskade dig. jag trodde direkt på det du sa och kunde inget göra. jag har nog aldrig varit så hysterisk och inte vetat vad jag skulle ta vägen innan. jag skrek, jag sprang och jag slog omkring mig. men det hjälpte inte. jag gjorde allt jag kunde men ändå gjorde jag ingenting. ingenting leder till ingenting. det är precis vad allt är nu, ingenting. mitt liv är ingenting. ingenting utan dig. mitt livs västa vän. kommer aldrig finnas någon som kommer förstå mig lika bra som du gjorde. ingen som kommer hålla av mig så mycket. ingen som kommer finnas där som du gjorde. du går inte jämföra med någon, för du är bättre än bäst och det kan ingen ta ifrån dig. så ledsen för att jag inte sa det till dig och visa att det var så. hade det förändrat något ? hade du funnit här nu då ? åh, jag skulle göra vad som helst för att du skulle komma tillbaka. jag skulle byta bort mitt liv, mot ditt. bara för att se alla andra glada igen. åh, VARFÖR ?! för helvete VARFÖR ?!  VARFÖR gjorde du såhär ?

livets svåra gåta.


jag som var glad innan idag. jag som flamsade runder så på jobb idag och verkligen hade kul. det höll inte länge. och idag ska man ta till med drickan igen för att dölja smärtan. gött !

hejdå.

torsdag.

en lång dag idag. min mage kurrar. åh. ska cykla till jobb snart. ser att der är kallt ute. ska ju bli det igen. jobbigt.




änglaviskning.

"du tar nya steg i din personliga utveckling. kunskapen hittar du inom dig"

lovenote.

en dag full med händelser. vaknade, fick frukost på sängen av syster yster, min älskade syster. sen cyklade jag och diddi och solade (: sen blidde det akelius för att snacka med dom om lägenhet, vilket jag inte vet hur det gick, dom var förvirrade. sen kom man hem och gjorde sig iordning, emelie kom och hämta mig, vi åkte ner i stan, satt och mös på mezo, stinker vitlööök ;P sen så gick vi och kollade på stan, handlade en skjorta, trosor och lite böcker. sen skulle min ems åka till jobb igen och då gick jag och träffade min lillis, vi åkte till stranden och satt och mös. lite blåsit och kallt men ändå så mysigt. hon skjutsade mig hem, sen plinga det på dörren resten av kvällen (: hahah .. det var kul, först kom johanna, sen hanna, sen milly och någon annan tjej, sen kom macke :D, sen kom sanih och john, tillslut kom även martin hit (: jag käkade pizza och fyllde på lite på vitlöksandedräkten ;D haha ..

jag har hittat ett nytt intresse (: nu när alla mina kompisar sitter och tittar på fotboll. så kan jag sitta med. men jag skrattar åt deras namn, fy fan vad kul jag har haft det idag ;P lasagne, diarre och shittu .. ja en massa konstiga namn har dom .. (:

skulle ju hinna med att klippa mig idag också. min lugg ! den kommer snart. vågar jag ? JAAAA ! :D

--

nu kom tårarna .. fan .

jag är inte bäst, för det är DU !

image53

min K .

nu ska jag cykla iväg och sola med diddi , inom akelius för att snacka med någon nisse där. snälla ge mig en lägenhet nu. sen hem och göra mig iording. sen kommer ems på sitt springelispringpass. sen ska man ner i stan, shoppa. träffa li ? sen hem igen, vänta på att markus hör av sig, träffa honom. sen film ? äh. vi får la se (: och detta ska vara min lediga dag ?


solen får mig att le.


änglaviskning

"din inre trygghet närmar sig. ta en paus och njut av stunden. du får sinnesro och skapar harmoni inom livets alla område. våga ha tillit"


ska köpa en trisslott idag. ni får veta sen hur det gick :D

--


hittade precis en lycko-triangel på mitt rum. knasigt. mkt knasigt. undra vart den kom ifrån.

du gör oss andra glada.

varit på mango (ica express), med lillis idag. köpte chirre och dirre, som jag sitter och kränger alldeles själv nu. blev lite nere nu igen, snackade massa med macke. fick mig att tänka på allt det där igen. ska träffa honom imorgon så vi får prata av oss lite. skönt. länge sen ju. behöver vi. åh ..


solen skiner iaf, det är iaf något bra.



garvin degraw - i don't want to be
kate winslet - what if
all saints - never ever


FRIDA - DUNKA MIG GUL & BLÅ

haaaavet är djupt, nere på botten där är det toppen :D

hej hopp alla . jag är glad idag (: känns som om jag blir mer och mer glad för var dag som går. kommer inte ens ihåg när jag grät senast, förutom när jag och anna preppa lök idag, men det gills inte ;P

jag och emelie har skrikit och sjungit i bilen idag (: lika kul varje gång. sen blidde det stranden, på VÅR plats. men det blidde en snabbis för det var lite kallt. men sooolen var fin. (du är solen K, glad att du är tillbaka.)

image51


boom slash splash du är kass ! :D hahaha . dass ? fan vad vi är bäst . och du är sämst.

är så glad att jag äntligen insett hur bra jag klarar mig utan dig. helt fantastiskt (:

änglavisking
"du har kontakt med ditt inre barn och du kan nu skapa mirakler i ditt liv."


--

Sammi säger:
slår man upp ordet konstig i en ordbok ser man ett foto på dig bredvid såhär ":D"


--

dan reed network - rainbow child

vill tillbaka .

saknar redan göteborg. vill tillbaka. och det ska vi snart (: eller hur emelie ? kan du inte plugga där istället. så kan vi skaffa sån fin lägenhet. så jobbar jag på condeco, så kan du komma dit och fika med mig varje dag (: hihi. myspys. ut och festa varje helg på BLVD (: gött mos. åh .. jag kommer snart göteborg. sakna mig inte allt för mkt .


nanna kudden nu kankse .. jobb imorgon ju. sen ska jag shoppa (: med ems .


natti.

3 x änglaviskning.

änglaviskning

lördag

"du känner dig mogen att ta nästa steg på livets vandring. våga ta fram dina inre kvaliteter"

söndag

"högre inspiration kommer till dig och dina tankar är fokuserade. lyssna inåt. svaren är klara"



sen till dagens (: vilket är en gammal som kommer igen  ..

"allt är möjligt idag. lyssna inåt. glädjen är att njuta fullt ut av det nya, allt det gamla som stört lämnar dig nu.


jobb idag (: ska ändå bli kul. faktiskt. känns som det är en del att göra. men det fixar vi alltid så fint. emseliems jobbar ju också idag (: nu är det nog dags att bika (:

PUSS & KRAM :D haha ..

min sköna böna emelie .. eh ? :D <3


bättre finns inte .

fy fan vilken helg, den kunde inte blivit bättre. vädret, folket , ALLT ! tack sanih, john och min ems (: detta ska vi göra om mååånga gånger. nästa gång åker vi inte hem igen, ok ? (:

finns mkt att berätta och skriva om. skulle vilja att ems var med så jag inte glömmer något ;P

vi var lite nervösa över att inte hitta vårt hotell, men det gick snabbare än vad vi trodde. lite svårt att köra i göteborg, haha. sanih körde mot trafiken en gång bara ;P vänder om för att vi körde fel, sen ser vi hur alla bilarna bara kommer mot oss, herregud så kul det var. hann inte bli rädd, han inte tänka så. alla bara garva. haha. sen emelie kör på spårvagnsräls ? heter det så ? (: ni fattar . hehe .

så när vi kom upp iaf, så körde vi in till stan och käka lite, på CONDECO (älskar det stället, kommer bo där när jag flyttar till gbg), sen så gick vi och kolla lite på stan och så, eftersom att klockan inte var så mkt när vi kom dit och vi inte fick checka in förens tre. när vi checkat in så gick vi upp på hotellrummet för att checka läget ;P haha .. tråkigt men kul. iaf, så då satt vi oss där och tog oss en liten tuppelur :D hahaha. eller hur emelie ? tuppen tog sig en tuppelur. vår humor är så jävla bäst. vi kom på att vi inte kollat vårt badrum så emelie sprang in och kollade, hon upptäckte att vi hade ett mkt fint badkar som vi var tvungna att bada i. haha, herregud vilka cp-ryck vi fått hela tiden. när vi fyllde badkaret så hade vi inte en tanke på att  vi också skulle få plats där, så när vi satte oss så svämma det över LITE , vatten över allt. sen skvätte vi ner överalt. fick skummig cola också (:

sen var det dags för att göra sig iordning för utgång (: fixade och trixade medans vi hoppa runt till musik. tog oss ner till spårvagnen och åkte in till stan. där vi gick till sanih och john, där vi började dricka lite smått medans dom gjorde sig iordning. vi fick sitta i korridoren medans dom duscha, 

"tror du dom har några produkter dom inte vill visa?" -emelie
"produkter?!" -sabina
"vad heter det då ? ingredienser?" -emelie                                                      hahahahahhaha.. 

 gick sedan ut för att få lite mat i magen och sen tillbaka igen. sen blev det många timmar, helt flippade timmar.. hahaha.. grymt kul, det roligaste under hela kvällen helt klart. vid halv två tiden tog vi oss bort till trädgår'n, var knappt något folk där, men jag och emelie ägde dansgolvet (: haha. vi bestämde oss för att ta oss bort till avenyn för att checka om där var något annat ställe där. jag och emelie träffade cykelringenkillen på vägen och blev stående där väldans länge och massa prat blidde det. grymt kul. sen gick vi vidare i vår vandring mot avenyn. träffade ytterligare några killar på vägen, som tyckte vi pratade väldigt roligt (: haha . sen drog vi vidare med dom mot ett ställe vid namn, hm, bullivard ? BVLD iaf eller ngt. skit kul ställe verkligen. vi vet vart vi ska gå nästa gång vi är där iaf (:

stället stängde sen och vi var på väg ner för att hämta våra jackor, alla i trappan börjar skrika "HELSINGBORG; HELSINGBORG!!!" haha .. sen skulle vi ha efterfest på vårt hotell trodde dom, men icke. det blev iaf att vi gick bort till trädgår'n igen. på vägen dit fann vi sanih och john, eller jag kanske ska säga sandy och john ;P hahahah.. sanih fick ett nytt smeknamn . inte så fint men dom vägrade att ändra det ;P sen dök cykelringenkillen upp igen, även han fick ett nytt smeknamn, vilket blev cpkillen, dom här göteborgarna hör väldigt dåligt ;P inne på trädgår'n fortsatte vi äga dansgolvet, fy fan vad mina fötter värkte sen, ajajaj. vi blev av med sanih och john igen och bestämde oss för att dra hemmåt. först fick det bli en kebabistallrik att ta med oss hem till hotellet. i kön till gatuköket var det mkt kul också. vi träffa en landskronabor som stod typ 15-20 minuter i kö, för EN COLA ! haha . han fick gå före oss iaf. på deras meny hade dom soppor .. stod typ såhär

SOPPOR
tomat     45kr
sparris  45kr

dom bakom såg nog inte det här SOPPOR, så dom bara "kostar en tomat 45spänn? och en sparris också?" inte så kul när man läser det så. men jag garva. väldigt mkt. ja, sen kom vi hem med någon taxi, han var lite rolig han med. hörde knappt vad han sa bara (: på hotellet käka vi vår goda kebabtallrik, som inte hade varit så god om vi inte hade druckit ;P haha .. sen nanna vi oss ..

nu är jag trött, fortsätter imorgon (:



boom slash splash, så låter det när man kastar en vattenmelon från en balkong :D

RSS 2.0