lundis .

nästan precis hemkommen från en liten tripp till lund. emsen började ju skolan idag. så hon gick dit och jag och bä gick och shoppade. eller vi var tvungna att shoppa för det började ösa ner. så ett paraply på hm blidde det.

bu och bä kör bil.

vi skulle också flytta bilen till en annan billigare parkering, vilket inte gick allt för bra. micka är inte så van vid att köra min mams bil. haha. vi kom ner till parkeringshuset, sen tog det stopp. då fick vi byta plats. så sabina som inte ens har körkort fick fixa steken. hahaha.. micka bara "nu får du backa" hahah, jag tänkte bara hur fan ska jag klara detta. men det gick så bra så bra. körkort nästa . fan , har varit så stolt över detta hela daaagen :D weh !

jaha, då blir det tivvan idag . är så nervös inför imorgon. hur ska jag klara detta :P haha. blir nog finfint. hm, eller inte.

jaja.. har inte så mkt mer att skriva här nu.

han tror att hon vet . !


du gör oss andra så glada.

hälso mässa på ih .. hm när var det ? länge sen iaf. kom bara och tänka på det. kommit och tänka på en massa saker idag. haft värsta storstädningen här idag. hittat massa gamla kuliga saker. hittade en lapp med namnet lisa på, kommer ihåg när andy i klassen skrev allas namn på "hans vis" .. det var coolt. lisa var namnet på en risjordgubbsgosedjurs grej. som jesper köpte på öland. alla hade den ett tag. undrar var den befinner sig idag, någon som vet ?

har sån nojja, när man ska skruva ner volymen på tvn, måste verkligen vara på ett jämnt nummer, eller typ 5 . får sånt damp på mamsen när hon inte gör det. min syster är likadan ;P knasigt.

funderar dagen idag.

krystoff har precis begett sig hemmåt. har kollat på van the man 2, den var riktigt kul (: käkat massa godis, så man känner sig helt uppsväld ;P hehe. måste bädda ner mig nu. ska med emsen till skolan imorgon. sen en liten rund tur i lund. mysigt.

inte rökat sen i lördas, beröm mig (:

saknar dig. eller ska jag skriva du, så du tar åt dig.


byebye, goodnight.

beginning to get my point.

musik inspirerar. grymt .

kan knappt lyssna på Panic mer, det påminner mig bara om tiden på bk. visst jag kommer alltid minnas bk. jag lärde mig mycket där och lärde känna många nya människor. och det är ju därifrån jag har fått min lilla tramsa emelie :P love you.

nu är sabina hemma från karlstad igen. samma sak där. var lika skeptisk till att åka dit. var ju likadant med turkiet till en början. men när jag väl är där så kan jag verkligen slappna av och njuta. jag behöver det här miljöbytet. mina tankar hamnar någon annan stans och det är så skönt. funderade på vägen hem idag. en massa. vad jag egenltigen vill göra med mitt liv. jag måste komma fram till det. tänk om man bara skulle ta och flytta upp till karlstad. jobba lite. grymt sköna människor där ju. fast göteborg är ju mitt mål (vårt mål, K)  sen funderade jag på om jag skulle plugga. bara hitta någon kulig design grej någonstans. bara någon kurs eller så. bara för att komma någonstans. och inte tro att jag ska få allt serverat. mkt som man vill. men nu ska jag inte bara vilja och låta det rinna ut i sanden. utan nu ska jag ta den här viljan och göra den till verklighet. kämpa.

först ska jag hitta ett jobb. ett jobb som intresserar mig. så jag kan spara lite pengar.

i december blir det thailand. snålt med pengar har jag ju. men det får lösa sig på någon vänster. får prata lite med mamsen ikväll. hon får sponsra mig lite. annars vet jag inte hur jag gör. men som sagt det löser sig.


idag ska jag och ems mysa och kolla lite filmis. inte träffat henne på flera dagar. det har jag iofs inte gjort med någon. men det ska vi ändra på. imorgon ska krystoff titta förbi. då blir det också filmis, värsta mysveckan det här (: sen på fredag så ska jag med ems till lund. för då ska hon börja i skolan (: måste följa med som stöd. sen ska vi gå och fika lite och sånt mysigt. sen på kvällen, blir det bort till familjen bertram och planera thailands resa. hoppas det blir fint fint. lördag, behöver väl inte säga så mkt. blir nog ett litet besök på tivvan. men på dagen ska jag faktiskt jobba som fotograf på ett bröllop, får ta och öva lite nu. lite nervös, har aldrig gjort något sånt förr. men det ska bli kul. älskar fota (: söndag, blir det ett lite försenat kalas för mig och papsen.

men hörre dudu, micksis. (: vart blir får fest av, det är folk som undrar . vi får komma på något bra med det. bättre sent än aldrig, eller vad säger ni allihopa, lite fest säger man väl aldrig nej till.


välkommen sabina.

hejdå allihopa.

älskar och saknar dig så K . <3

karlstad.

åker idag till karlstad för en lite tripp. hälsa på liselotten och så där. myspys. kommer hem på onsdag igen. då ska jag se till att komma igång med bloggandet. hur många gånger har jag sagt det ?

kul ute kväll igår föresten. sjukt skönt att vara hemma på hemmaplan igen. även om jag saknar turkland grymt mkt. mina föräldrar blir typ ledsna när jag inte ens är glad över att vara hemma. men det var ju så sjukt avslappnande att vara borta ett tag. man glömde bort hemma för en stund. vilket jag behövde. men men .. nu är jag här igen. och det är dags att leva vidare. 

om en vecka har jag ju glömt.


hejdå så länge. kommer snart igen (:

poolen eller stranden idag flicköö ? (:

haha . jag kommer aldrig kunna släppa det. igår var så man ville inte gå upp förens det knackat på dörren. det enda som är skönt med att vara hemma det är att kylskåpet är fullt. man kan gå och titta i det hela tiden, ta något att tugga på och när man kommer tillbaka nästa gång är där fortfarande ngt kvar som man kan ta och tugga på (: man får ju se ngt positivt med att vara hemma .  nu hade vi legat vid stranden eller poolen och pressat. sen hade vi gått upp maymi , till toasten, lill-toasten, tjena mitt bena och simon såklart, lånat bossens tändare för att jag alltid glömde min överallt. toasten kommer och säger "svenska söta flicköö" och kommer samtidigt med menyn. vi behöver inte säga så mkt, det ända vi tänker beställa är vatten och nachos :D åh, jag saknar det så sjukt mkt.

vill inte vara här hemma i kylan och tråkigheten. det finns mer att upptäcka. vi skulle missat flyget . blö .


har fått ny mobil föresten. förstår den inte alls. det kommer ta tid :P

image98

ta mig tillbaka , NU !!

vilken vecka, fullt med tjafs och grejer. men ändå helt jävla underbar. var lite osäker till en början för hur det var att åka ifrån allt här hemma. för jag är hemma kär. även om jag vill så mkt, som är så långt här ifrån. så tar jag aldrig det steget. jag har mått super där nere hela veckan och det är HUEsaken (:P) . vi måste använda vår skånska.

igår ville jag bara hem. orkade inte tänka på så lång tid det skulle ta att ta sig hem. ville bara poffa mig till min säng och sova. halv sju landa vi i helsingborg med båten. trötta som jag vet inte vad. 3-4 timmar sömn varje natt i en vecka det blir hårt. kom hem. sov, vaknar upp i min säng, och tänker "VAD FAN GÖR JAG HÄR; VAR ÄR JAG?" åh, vad jag bara vill vara där nere nu. klockan är drygt ett där nere nu. vi hade suttit på balkongen med vars en drink, snart rört oss bort mot salt n' pepa .. dansat hela natten lång. gått hela strandpromenaden hem i lagom takt. träffat den söta lilla pojken med vad heter det ? det där lycko ögat iaf.  kommit hem till poolen, hotellet och självklart mustafa i receptionen. "no problem, i'm just kidding" .. saknar honom. alltid så glad och så snäll .. sitta och surfa på aftonbladet hos honom i receptionen. snacka massa skit om hans ryska tjejer. haha.. grannarna, dom saknar jag mest, dom fem göteborgska turkarna. dom är så långt ifrån allt man skulle kunna tänka sig att umgås med här hemma. men ändå var det så sjukt skoj. en liten knackning på vår dörr, eller deras .. sen hade vi ett extra stort rum (: hehe .. så mkt kul jag har haft. och så mkt mer kul jag vill ha ..

fan jag vill tillbaka .

image97

turkiet.

imorgo/idag åker vi . en liten tripp till turkiet. komma bort lite. har inte varit det på ett år. och behöver det verkligen mer än någonsin och skulle åkt för länge sen. men jag har så svårt för att få tummen ur röven. jag vill så mkt. men kommer ingenstans. det känns som om det kvittar. lusten och orken har inte funnits här de senaste 8 månaderna. man bestämmer en massa och bara bokar om. tills det rinner ut i sanden. hata mig. skjut mig. för jag blir så besviken på mig själv, det händer varje dag. jag vill så mkt, jag måste bara komma ut banan, så kommer jag upp igen. jag hoppas det blir bättre när jag kommer hem.


störigt .


i need you .


så om en vecka är jag tillbaka. då är jag här igen (: och lite aktivare. jag lovar. både här och med allt annat. hjälp mig på fötter igen .


<3

behind me .

lite ferre igår. på PL .. skit kul (: massa folk och bara så perfekt. kändes lite knasigt att vandra dit själv. men lillis mötte mig så det gick fint (: hehe .. sen kom micks också ner. sen var vi igång . vid två tiden drog vi bort till cantina. dansade loss. med henke larsson ;P hahaha.. lillis :D du är bara så bäst. man bråkar inte med honom . vad var det för danskar micka ? ;P haha .. kul som fan var det iaf. klockan tre så slockna musiken och det var dags att ge sig hemmåt. först bort till PL en sväng igen och sen vandrade jag, micks och ogge hem. tog en taxi vid kopparmölle, var helt slut, somnade direkt. mkt kul kväll :D

idag har jag och lillis badat och pressat lite på min altan. ätit massa fuktig fukt :D hahha .. nawe. mysigt.

saknar poff.


bagera är död . /: schizofrena bagera.


mat nu .. sen ner och jobba en sväng. sen soft.

tråååkig .

så tråkig man blivit. man bloggar inte ens mer . har inte någon ork till ngt . bara ute och springer runder istället. i helgen var det tivvan. fredag och lördag. med olika folk . men i lördas var jag först hos karro . hade det jätte mysigt. satt först hemma hos henne sen drog vi ner till hampis. perfekt väder ! älskar när du skiner på oss och ger oss din värme. tog det ganska lugnt i lördas. för att det blev lite för mkt i fredes :P men det tål vi .

varit på stranden måndag och tisdag . ojoj. sabina på stranden är ju inte allt för ofta. hatar bada i det där vattnet. isch! men ligga på handuken med sin musik går så bra så bra.

i tisdags blev det också bokat en resa. lite så där hastigt och lustigt. åker om en vecka. till turkiet med mina flickor. mysigt ska det bli. och ems, vet du vad ? vi har en överraskning till dig när vi kommer ner .. bara älskar och reta dig (: snuffs <3

blev lite myspys här  hemma på kvällen, micks, wah och simon kom hit. jag gjorde lite sallad och så som vi käka sen badade vi lite . skönt som fan (: hehe . varmare i poolen än i luften, det är så det ska vara ! sen så fick bu och bä ett litet ryck och stack till tivvan . tisdagsklubben . fy fan , har nog aldrig garvat såå mkt . haha . "hallå sätt ner stegen, så jag kommer upp !!" hahaha .. och karim var utklädd till en söt liten gris . awe.

idag har jag och bä sovit i min soffa och kollat på smallville(?) .. mysigt värre. allt är sååå mysigt nu för tiden ;P hrm.

nu ska det ätas lite. sen göra sig iordning. sen ner i stan. lite ferre idag. för linn och lenis. mysigt (:


11.11

precis stigit upp ur sängen. vaknade av att emelie ringde. men det var för en timme sen ? hm . somnade nog om. helt väck. solen skiner och det är dags att ge sig ut i solen och få leta av den efterlängtade färgen. äntligen. ska ta och slå en pling till bä nu och se vart hon håller hus . och lillis också.

blivit lite slarvig med bloggandet. men det kommer . ska bara få tillbaka lite ork ..

som david sa , jag är en groda utan ben .. hopplös.


dags att börja andas igen .

dags att börja ta tag i saker och börja leva igen . nu blev det ju inte så att jag ställde klockan idag. men det var nog mest för att li var trött efter igår. vi skyller på det. blir so you think you can dance med sis och nico nu. sen blir det bingen (: så jag kommer upp imorgon . blir en lång dag imorgon tror jag .


det kan bli så fel , men samtidigt så rätt. jag älskar ha kontroll. jag kommer inte passa in.


kanske thailand i december (: med karro, nu får jag börja spara. vad? haha.. ett jobb först. sen så (: hehe. det här behöver vi. tillsammans. eller hur ? (: vet att du läser. någon gång får du kommentera tycker jag (:

jag älskar fota . varför gör jag inte det mer .. har sprungit runt i trädgården med min kamera nu . haha (: undra vad grannarna tror ;P

mitt liv kommer bara bestå av en massa velande..

tyvärr .

allt som har hänt har gjort mig så osäker. men ändå så stark på något sätt. har jag bestämt mig för ngt så släpper jag det inte. men det är just det att veta vad jag vill. innan visste jag vad jag ville gör, vad jag ville bli, vart jag ville bo osv. osv. men nu, är allt det som bort blåst. som jag och my diskuterade igår. det kommer nya saker att fylla livet7huvudet/minnet med , så allt det gamla bara suddas ut. jag var alltid den som fick komma ihåg allt när vi var små, gator, namn, telefonummer, allt .. och det satt där. länge. nu kommer jag knappt ihåg namnet på personen jag hälsat på för fem minuter sen. knas .. men det är väl helt enkelt så det ska vara. får vara ..

har sovit bort snart tre dagar .. 12 timmar sömn varje dag är nog på tok för mkt. sen är man ändå helt trött och seg. ska ställa klockan imorgon. sen ska jag överraska li (: hihi. ojsanhoppsan. vilken överraskning det blir nu (: haha.

igår gjorde man inte ett piss. var på eko med mams en sväng. drog till sammi en stund och bara slappa. stackaren kunde inte sova :P idag kommer liselotten och karro. ska bli mysigt. se om jag hinner ner en sväng till stan innan. jaha ..

idag fyller karimis 23 år (: grattis !

mer sen.. kanske..

RSS 2.0