NYÅR !

imorgon är det nyårsafton. då är det ferre !

och för er som jag inte träffar, gott nytt år på er ! :D

god jul och allt det där ..

nu är julen iaf äntligen över. julkänsla finns det inget längre som heter för min del. det handlar bara om en massa stressande, vilket slutar i att man mår skit. jag har varit lite dålig med att skriva här. men det får jag väl ta igen nu efter nyår. om jag har tid. inte för att jag gör ngt speciellt om dagarna. men nu innan jul har det varit en massa. fixa dom sista julklapparna och försöka träffa lite folk som jag inte träffat sen jag kom hem från thailand..

sen har det ju varit lite fest nu också. tjugofemte blev lite för mkt, men det var kul ! om jag minns rätt (: haha .. började bra, slutade bra ? nja. det kan väl disskuteras.

nu är det iaf fredag igen. förra fredagen gick åt att sitta hemma hos bb och ha en liten ghkväll (: trevligt ! lördagen hade min syrra lite fest här hemma och jag fick ju vara med och passa dom små barnen lite. blev lite "deep talk", som jesper startade men började med att passa. gast ! men en trevlig kväll. förutom att björn missa bussen och det slutade med att han blidde sjuk /: för han gick hem ! ah ! söndagen, lite julmiddag hos mormor och sen en liten mini julafton hos bb (:

och måndag var då självaste julafton, men det vet ni :P detta året bröt vi vår så kallade tradition och besökte morfar ute i billesholm. vilket jag tyckte var skit trist. alltså det var inte skit trist där. det som var trist var att vår tradition bröts. man träffa inte alla man bruka. man visste inte vilken ordning allt skulle hända i, förutom att kalle börjar klockan tre, det är det ingen som kan ändra på. men ja, en knasjulafton, men helt ok.

i onsdags mådde jag som jag förtjäna. SKIT! sen var det inte mkt mer med det. mams tvinga med mig ut till mina kusiner. där jag spenderade hela besöket i soffan och typ halvsov. åhja, sabina är social ! dagen efter den tjugofemte kan ni inte vänta er ngt annat. :P kom hem, somnade klockan tio .. med kläder och allt på ! haha ..

vaknade igår, haha .. tro det eller ej. klockan tio. tolv timmar plus lite sömn till gör att man blir väldigt seg, men jag mådde iaf bra. vilket jag tackar gud för! för det var en hemsk dag i onsdags. åkte ner till stan iaf, träffade björn en stund och käkade lite på mezo, alltid lika gott ! (: sen for jag och paps iväg till tyskland för att ladda upp lite för nyår (: var hemma sent igår. så mer hände inte !

idag, vaknade ganska tidigt, till och med paps blev lite förvånad, "du brukar inte vara uppe nu!" (: har käkat lite frukost och ska väl snart börja göra mig iordning för en runda till väla och sen willys/maxi för att handla lite mat till nyår. sen blir det lite ferre med bb och "gänget" :P

kul läsning ? neej, men jag ska bättra mig . jag lovar. mitt lilla nyårslöfte till er (:

get ready to rock !

igår var en soft dag, fast ändå med lite stress där till. fixa och dona här hemma, med lite cv som skulle skickas iväg och så. sen kolla våra bästa år. iväg till bussen, ner i stan med syster. fixa och dona där. sen ut till väla och träffa mamma och mormor. käka lite där och sen vidare till björn (: och då hade jag ju inhandlat lite godis och fanta för det måste man ju bara ha en kväll som den där :P haha . varför vet jag inte så fråga mig inte. det bara är så. precis som grejer bara ska vara så. hrm, flumm dag idag , märks det ? men så klumpig och flummig som jagär, så glömde jag ju fantan i bilen när mamma körde mig. så det fick bli lite mormors saft hos bb istället. mormors saft namnet har den fått av min syster och mig, för att vi drack sån saft hos mormor när vi var små (: hos björn blev det iaf lite gh spelande och sen en film, stardust ! mkt bra (:

idag har sabina missat våra bästa år, men tänker se reprisen imorgon (: för nu är det spännande. innan jag åkte till thailand höll dom på att få tag i mördaren som går lös i salem. men när jag kommer hem har dom fortfarande inte fått det, vilket är typ 10 avsnitt, haha ! snacka om att dra ut på saker.

sabina har istället varit stan och försökt fixa lite julklapps grejer, men inte hittat allt hon velat, tyvärr. så imorgon blir det en tur till nova eller ngt med ems för att fixa det sista (: efter sin lilla rund tur i stan, så satt hon på tasty house med en kaffe latte och väntade på tanjis som skulle köra på körskolan (: , sen blev det ebbas och flumma en massa. superduper kul precis som vanligt ! allt tråkigt blir fan så jävla kul med dig tanja, helt sjukt ! (: sen vidare mot game, där vi fastna med gitarren i famnen (: haha, GH ! träning inför imorgon. sen en liten sväng om på stan och en massa flumm. sen bar det hemmåt igen !

imorgon, ghkväll hos bb ! (:


föresten så har jag hittat ägaren till min upphittade registeringskylt.  


kan någon hjälpa mig ..

.. att hitta starta-om-knappen .

skulle bara vilja starta om mitt liv helt från början. fast ändå göra allt jag har gjort, fast annorlunda liksom. säga, göra och tänka saker annorlunda. nu är jag inne på sånna där knasiga tankar igen, funderar sönder timmarna. idag har varit en soft dag. insett hur trött jag är på allt. det hade jag iofs innan också. men nu är det snäppet värre. tänkt massa framåt nu och jag vet inte riktigt vad jag vill.

jag längtade verkligen hem typ de tre sista dagarna i thailand. men nu vetifan varför. allt är detsamma här hemma. och kommer det någonsin att förändras ? och allt detta julstöket gör mig bara stressad, till ingenting. åh, nej jag orkar inte med allt här mer. verkligen inte. få jul och nyår överstökat så jag kan komma härifrån.

jag har en liten plan.


hem ljuva hem ..

två veckor i thailand var precis vad som behövdes. det är skönt att vara hemma också. fast det värsta är nog allt julstök. som jag verkligen inte pallar med. känner ingen julstämmning alls. orkar inte. och det var precis som jag var rädd för att det skulle vara. desamma. allt är desamma här hemma. en utekväll i fredes, först tempel för att dennis fyllde år, jätte kul och träffa alla och så. sen bort till tivvan där allt bara dog ut. blöh!  på lördagen kom mickis hem, och det var ju vekligen jätte kul. då blev det en utekväll igen. en lite mer festligare än fredagen, men ändå inte fullt nöjd med den. finns liksom ingen ork till ngt. kanske för att jag nog gått och blivit sjuk.

en liten runda på stan idag. för att växla pengar, fixa present till syster som fyller år imorgon och då träffa min underbara vän marcus (: saknat dig baby. du har blivit mkt längre, hehe. eller har jag som du sa krympt i thailand. haha.

jag orkar verkligen inte blogga mer nu. ska berätta allt om resan i ett nytt inlägg sen. men nu orkar verkligen inte min kropp, med feber och allt.

p[ andra sidan jorden ..

.. 'r var jag befinner mig just nu . i en v'ldigt sk;n v'rme (:

vi har inte gjort s[ mkt mer 'n att slappa. legat vid poolen och f;rs;kt f[ lite f'rg. eller f;rs;k och f;rs;kt, det 'r ju inte s[ sv[rt h'r kanske (: hehe . det har blivit m[nga singha, vilket 'r riktigt gott ! jag som inte s[ glad f;r ;l. ig[r var vi p[ v[r f;rsta utflykt. vilket inneb'r en sjukt snygg guide, en fort farande speed boat och en massa fina str'nder. detta var d[ v[r lite f'rd till phiphi (: vilket var helt underbart. sanden och vattnet var s[ fint, och till och med sabina som hatar bada i havet var ju faktiskt tvungen att bada (: ni hade v'l huggit mig om jag inte gjort det, eller ? karro hade nog iaf :P vi [kte in med b[ten d'r filmen the beach spelades in , stannade aldrig och gick av utan stannade en bit utanf;r och fick fota lite och s[ (: sen det b'sta av allt, MONKEY BEACH ! [h, jag hade kunnat ta med mig dom alla hem . jag helt vild sprang runt d'r och fota och mata dom med bananer, som jag fick utav min nya v'n som jag inte minns vad han hette, men han var n[gon slags grej p[ b[ten vi [kte med, han och jag satt l'ngst fram i b[ten . grymt kul, men det bl[ste s[ mkt att man knappt kunde andas.

idag har dagen g[tt [t ingenting. det 'r s[ att det 'r kungensf;delsedag och d[ inneb'r att det inte serveras n[gon alkohol, inga barer eller utest'lle har ;ppet. n[gra restauranger serverar ju, men det 'r ju inte d'r man vill sitta och festa. vi var ute till typ fem ig[r, vi satt p[ margaritas, v[r favvisbar och kollade p[ n'r tor spelade, sen f;ljde vi med honom till n[gon svensk bar in i n[gon gr'nd ut fr[n bangla road. s[g v'ldigt flumm ut f;rst, men sen rockade dom loss och b;rjade spela en massa. det mesta 'r iofs flumm h'r nere enligt mig. men jag gillar det 'nd[. s[ sjukt billigt allting och man kan shoppa s[ mkt. vilket jag 'lskar. 'ven karro har f;delsedag idag, vilket vi hade t'nkt fira riktigt ordentligt idag. men det gick ju inget vidare n'r vi fick reda p[ att allt var st'ngt, s[ vi f[r helt enkelt ta det imorgon ist'llet. s] det blev en l[ng dag p[ rummet och lite room service. sen s[ ut en sv'ng in p[ det gamla vanliga internet cafet f;r att f[ lite kontakt med omv'rlden . det 'r ni det (: hehe .

s[ imorgon blir det sol och bad och sen lite partaj p[ kv'llen. fredag blir det en runda till kata f;r att f[ k'nna p[ deras pulver mjuka str'nder och klarbl[a vatten (: efter det s[ kommer jag v'l komma in h'r igen f;r att uppdatera lite sm[tt. om vad som h'nder och inte h'nder. k'nns lite l;jligt det h'r. jag 'r iv'g i tv[ veckor liksom. k'nns som en hel evighet redan. saknar allt d'r hemma. om jag bara kunde ta med hela sverige hit. eller iaf, en del av helsingborg. det hade varit super duper.

saknar min apa ! (:

ha det bra d'r hemma, frys lite f;r mig med .

THAILAND !

smsa och uppdatera mig med vad som h'nder hemma !
hinner inte skriva s[ mkt mer h'r nu , varit upptagen p[ msn en timme nu men 'nd[ inte hunnit skriv amkt :P
drinkarna v'ntar (:

'r snart hemma hos er igen (:

pussis !

RSS 2.0