p[ andra sidan jorden ..

.. 'r var jag befinner mig just nu . i en v'ldigt sk;n v'rme (:

vi har inte gjort s[ mkt mer 'n att slappa. legat vid poolen och f;rs;kt f[ lite f'rg. eller f;rs;k och f;rs;kt, det 'r ju inte s[ sv[rt h'r kanske (: hehe . det har blivit m[nga singha, vilket 'r riktigt gott ! jag som inte s[ glad f;r ;l. ig[r var vi p[ v[r f;rsta utflykt. vilket inneb'r en sjukt snygg guide, en fort farande speed boat och en massa fina str'nder. detta var d[ v[r lite f'rd till phiphi (: vilket var helt underbart. sanden och vattnet var s[ fint, och till och med sabina som hatar bada i havet var ju faktiskt tvungen att bada (: ni hade v'l huggit mig om jag inte gjort det, eller ? karro hade nog iaf :P vi [kte in med b[ten d'r filmen the beach spelades in , stannade aldrig och gick av utan stannade en bit utanf;r och fick fota lite och s[ (: sen det b'sta av allt, MONKEY BEACH ! [h, jag hade kunnat ta med mig dom alla hem . jag helt vild sprang runt d'r och fota och mata dom med bananer, som jag fick utav min nya v'n som jag inte minns vad han hette, men han var n[gon slags grej p[ b[ten vi [kte med, han och jag satt l'ngst fram i b[ten . grymt kul, men det bl[ste s[ mkt att man knappt kunde andas.

idag har dagen g[tt [t ingenting. det 'r s[ att det 'r kungensf;delsedag och d[ inneb'r att det inte serveras n[gon alkohol, inga barer eller utest'lle har ;ppet. n[gra restauranger serverar ju, men det 'r ju inte d'r man vill sitta och festa. vi var ute till typ fem ig[r, vi satt p[ margaritas, v[r favvisbar och kollade p[ n'r tor spelade, sen f;ljde vi med honom till n[gon svensk bar in i n[gon gr'nd ut fr[n bangla road. s[g v'ldigt flumm ut f;rst, men sen rockade dom loss och b;rjade spela en massa. det mesta 'r iofs flumm h'r nere enligt mig. men jag gillar det 'nd[. s[ sjukt billigt allting och man kan shoppa s[ mkt. vilket jag 'lskar. 'ven karro har f;delsedag idag, vilket vi hade t'nkt fira riktigt ordentligt idag. men det gick ju inget vidare n'r vi fick reda p[ att allt var st'ngt, s[ vi f[r helt enkelt ta det imorgon ist'llet. s] det blev en l[ng dag p[ rummet och lite room service. sen s[ ut en sv'ng in p[ det gamla vanliga internet cafet f;r att f[ lite kontakt med omv'rlden . det 'r ni det (: hehe .

s[ imorgon blir det sol och bad och sen lite partaj p[ kv'llen. fredag blir det en runda till kata f;r att f[ k'nna p[ deras pulver mjuka str'nder och klarbl[a vatten (: efter det s[ kommer jag v'l komma in h'r igen f;r att uppdatera lite sm[tt. om vad som h'nder och inte h'nder. k'nns lite l;jligt det h'r. jag 'r iv'g i tv[ veckor liksom. k'nns som en hel evighet redan. saknar allt d'r hemma. om jag bara kunde ta med hela sverige hit. eller iaf, en del av helsingborg. det hade varit super duper.

saknar min apa ! (:

ha det bra d'r hemma, frys lite f;r mig med .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0