för dig själv och ingen annan ..

det är så det är .. som freddi brukade säga, väldigt ofta .

en tidig morgon igen, upp och käka frulle redan halv elva . sen över till dk med family och micks. trevligt. en liten sväng inom vivaldi . men där var inte det jag ville, kanske för att ems inte var med ? ;P hehe .. sen kom vi tillbaka till helsingborg. då blidde det en sväng på stan med momme och en liten fika på mezo. och nu sitter jag här och ska snart dra ner till stan igen. om cirkus en timme (: träffa karim, sätta oss ner och ta en öl eller ngt i hamnen. mysigt.

varför bry sig om vad andra tycker . det är dagens stora fråga. som har disskuterats. enligt momme gör man det ibland och ibland inte . men varför ? det är nog en omedveten grej som bara finns där. iaf lite hos oss alla. hur mkt man än vill det eller ej.

och du är mysko. vem är du egentligen ? jag tror jag vet .

har inte träffat ems på hela dagen. knasigt. <3

snart lund. det kommer bli bra. jag vet det. komma bort och glömma allt dåligt. även om jag älskar helsingborg. verkligen. det är en underbar stad. med massa underbara männsikor. det dåliga är inte mkt. men det väger ändå över.

du har gett mig mkt, men ändå tagit mer . grymt mkt mer .

fortfarande tusen frågor ..

love you and miss you K ..


gör du det för att retas .. jag bryr mig inte. inte ett jävla dugg. du suger.

Kommentarer
Postat av: Emelie

ja klart helsingborg men vi komemr o hälsar på ofta. Vissa helger o så o festar ;) sen måste vi vara här under sommaren ju, havet o så :D läääägntar <3

2007-07-12 @ 01:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0