orka orka orka ..

.. bli sjuuuk . mitt huvud känns som ett bowlingklot, feber, svullen hals och nyser var och varannan minut. sjukt jobbigt. känner mig lite piggare nu när jag har vilat men icke good enough .. åh, varför ska allting hända på samma gång .. skulle fika med diddsi idag, sen skulle jag åka till reviinge, sen tisdagsklubben och nu smsar my och frågar om man ska med till grytan . och sen sjuk på det .. hm . äh . fuck everything.

jag känner igen mig i det där li. att inte vara säker på att man gjort saker. och man glömmer allt så fort. det är precis som om minnet är fullt och måste formateras om ;P haha .. nej. fick ju för mig att jag glömt mitt pass i taxin vi åkte med i fredes hem från båstad. vi lämnade ju för lite pengar. så vi fick ju springa därifrån. sen när jag låg i min säng kunde jag fan inte sova. hörde en bil som körde i gatan fram och tillbaka. fick för mig att taxin kollat upp vart jag bodde och skulle komma efter mig eller ngt. så fick gå upp och kolla i min väska att jag verkligen fått med mig allt ;P man får för sig så sjuka saker. det visade sig att det vara en bil som delade ut hd. men men, kunde varit ngt , hehe ..

igår, grillning på gröningen. det var rätt soft. vi var inte så många. men det var helt ok. grillade mar.. fan kan inte stava det .. marchmallows ;P hahaha.. jaja, ni fattar . och lite korv .. många skratt och massa historier. OCH en massa missförstånd hela tiden .. soft.

knarka lite panodil nu så man inte behöver ligga inne idag ..  fast det hade varit jävligt skönt .


there is something i miss more then you , us ...

Kommentarer
Postat av: Emelie

hahaha som vi sprang;P gömde oss bakom brunnen ett tag;P han har säkert inte ränkat pengarna än så vi är i säkerthet ;P

2007-07-17 @ 16:39:31
Postat av: micka

jag är också sjuk... ont i halsen, öronen och näsan rinner. :/

2007-07-18 @ 10:23:03
Postat av: Sabina

öronen ? det låter inte mysigt . min hals kliar som fan . /:

2007-07-18 @ 19:20:29
URL: http://binis.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0