liivet ..

är allt bra ändå .. vi ska vara glada för det vi har och det vi lever för. vad det nu än är. som vi någon dag kommer komma på (: haha . just nu lever jag för mig själv och för att jag ska försöka få mig själv på fötter igen. bara denna vecka som gått har fått mig att må så mkt bättre. vilket är så kul. min mamma sa det också. det är kul att se mig glad igen. kul att höra. vill inte vara tråkiga deppiga sabina mer. nu blir det ändring. fem arbetsdagar kvar, sen är det över. jag och lendita ska ha så kul dessa sista dagarna, eller hur baby ? (: hehe ,, hitta på en massa bus och jag ska lära dig bli en bra pl (: lika bra som jag ;P hehe . för det är vad jag är, BRA ! :D


är ändå glad att jag fått den tiden på jobb som jag har fått. jag har lärt mig sjukt mkt av det. och jag har lärt känna en helt ny del av mig själv. och så klart en massa nya människor. speciellt emelie då (: men ni andra också såklart. jag kommer att komma ihåg er .. läänge (: hur mkt ni vill det eller ej, och hur mkt jag än vill det eller ej. vissa vill man ju bara stoppa undan någonstans och aldrig se igen. vissa vill man se varje dag. vissa kommer man tänka på någon gång då och då .. vissa är bara någon som finns där någonstans i mitt lilla huvud ;P men dom flesta som varit där, dom som betytt mest har redan slutat. så det är ju inte så stor grej. kommer mest sakna rutinen att gå dit .. kommer kännas lite knas efter tag .. men det går över ;P precis som allt annat .


snart falsterbo, snart göteborg, snart festival, snart reeesa och snart en massa andra saker som händer. tänk att jag äntligen ska få TID att gå vidare att komma över och bara lägga saker och ting åt sidan och bara leeva livet. det ska bli så sjukt skönt.. denna sommaren ska bli den bästa utav dom alla.. vad som än händer och sker. inget kan stoppa mig nu .. för jag är glada sabina igen. sabina har insett att hon har gjort rätt, sabina vet att hon klarar allt. sabina är sabina igen.

du ska hjälpa mig, fast du inte finns här mer. du ska hjälpa mig att gå framåt och nå mina mål. precis som du gjort förut. tack för att du finns med mig. för det vet jag att du gör.

ems, utan dig ? hm, trots alla våra tjafs och allt. hm, då vet jag inte hur detta hade gått. min lilla "mamma" ;D hihi. love you darling. snart försvinner du också. men jag åker kanske med dig ett tag, innan jag far till mitt älskade göteborg. (:

tack alla, ni vet vilka ni är. smack*

--

:D

how can i love you ?
how can i love you ?
how can i love you ?
how can i love you ?
if you just don?t talk to me, babe.




Rihanna ft Jay - Z  - Umbrella
Hilary Duff - Someone watching over me
Enrique Iglesias - Ping Pong Song



och föresten, vad vill du ? skaffa dig ett eget liv. tack ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0