några få timmar kvar (:

fan va gött det ska bli och komma ifrån helsingborg ett tag, se folk man inte känner, platser man inte varit på hundra gånger och bara njuta av allt. och inte vara rädd för att se något man inte vill se. det är klart det kan hända. men risken är mindre där.

ikväll har man sett film med sammi. vi köpte typ ett kilo godis (: haha . åt kanske två bitar var ;P filmen var hemsk. tror jag ska klara av att sova ändå ;P ska ju snart upp igen ändå. har hunnit packa det mesta och en fin skiva är bränd. måste se så den funkar imorgon bitti bara (: ja, det var väl det hela ..

ha det så bra här hemma. eller inte (:


min ems <3

stressaaaaad .

känns som om jag har jätte mkt att göra. har varit och meckat med jonas och fille nu. fixat så vi har en fin bilstereo imorgon när vi ska åka. så vi kan spela hööööög BRA musik. det tog lite längre tid att fixa det än vad vi trodde flängt runder på väla och grejer för att köpa en antenn mojs. ut till jonas och sen hem här igen, han kör som en galning och tutar på allt och alla (: får mig att tänka tillbaka på när jag och krisse alltid åkte med honom. som dom tramsa. men nog om det .. jag måste packa, bränna massa skivor och köpa godis och cola, men det ska jag och sammi göra alldeles strax, sen ska vi se film, saw II .. isch . ;P

gick ju bra på jobb idag, eller inte. tills vi byta. men jag var duktigt på bordet. (: jag är bäst. hiihii .. jag och emelie (: !


måste platta mitt hår nu. sen kommer saaaammmiii ..



IMORGON KOMMER VI GÖTEBORG !! :D YEAH !

ännu en ny dag .

änglaviskning

"du går framåt med bestämda steg. du vet att du har lyckats med det du gjort tidigare. så tro på dig själv och släpp alla måsten."



idag ska det packas !! weh .

har en del annat också att göra, måste städa här nere innan mamma får ryck. hinna träffa fernando ? johan hinner jag tyvärr inte träffa, som vanligt. /: sen kommer jonas hit och fixar bilen (: ojoj . en massa känns det som .

dags att dra sig till jobb . kallt ute så här tidigt. jobbigt .

"vet ej ;P" - emelie

du förlorade för att du trodde att du är bättre än du är .

sara har stått i dtn idag (: weh. haha. det gick jätte bra. fast hon typ gissa sig fram till vad dom sa. men det var kul. fy fan vad det var mkt att göra på jobb idag. kanske för att jag skicka hem pernilla redan halv sex. men det var kul, eller hur tjejer ? servetterna tog slut och jag fick springa som en galning för att hämta nya, blev som en svans efter mig med servetter, fy fan vad han den där gästen garva, han bara "du är rolig att titta på" :D haha .. kul dag idag ändå. och emelie var sur på bordet, men sen kom sabina och puttinutta lite med henne, så blidde hon glad igen och när hon fick sina kött broilade ;D haha . super duper dag idag . det går mot det bättre iaf. 

men kassaskåpet. AAH vad jag hatar det ! 

 
imorgon ska det packas, ska hinna med att träffa fernando och johan innan jag åker. fan det känns som vi ska borta en hel evighet. fast det bara är en helg (: haha . men det ska kännas som en längre tid. vi ska göra så mkt kul. så mkt vi ska shoppa och så mkt vi ska festa. ;D hihihihih.. åh vad jag längtar (emelie ryck) haha ..


hahahha, när vi skulle cykla hem från jobb.
"nu stannar vi" sabina
"varför?" emelie
"vi ska fota" sabina
vi fotar en massa försöker få med månen osv
"nu måste vi fota våra cyklar" sabina
batterina tar slut . vi tar upp våra stöd på cyklen, tar ett steg bakåt och hoppar upp och cyklar vidare (: exakt samtidigt. haha.. så fult (: twins .

bara jag och emelie som kan skratta åt allt sånt tråkigt. tack för att du finns ems, min ems (:

skriver kanske mer sen .. orkar inte mer nu ;P

en ny dag .

änglaviskning

"du blickar framåt med öppna ögon. kärleken finns inom dig och runt omkring dig. dina vänner finns alltid där för dig"

minnen. fan vad jag saknar allt det där ..

hiite-på-kyckling. buss-dagar. cp-buss. picknickar. BAMSEkramar. kortspel-i-gamla-kafeterian. bagatelle-fikor. såpbubblor. hif-matcher. rydebäcksfester. altan-fester. festival. my-promenix-kvällar. sommarjobb-2004. elineberg-skolan. bu&misse. oboy&rån-fikor-hos-lillis. lycko-trianglar. non-stop-från-åhlens. påsk/jul-must- snödans. djidji.

och så mkt mer ..


"oh, krisse har du balkong, när fick du den?" -mickis

"laine ringde också, han ringde minst 1 gång!" -micka

"har ni fastnat?" -anonym

"vad heter du nu igen?" - mickie
"Sabina" - jag
"du är 31 år va?" - mickie

andreas pekar på stjärnan i mitt tak och säger " det är DU!" (:

på något sätt känns det osm om allt upprepas. läskigt. tanken slog mig, det gjorde ont. dina slag kan skada mig, men mina ord dödar dig. jag lät ett leende falla över mina läppar, men det passade inte in, när jag ler mot min spegelbild är det bara min mun som ler. det är ingen lek, allt man gör sätter spår, allt man gjort kan inte bli ogjort.

utan mina muffar är världen stum ..

visst blir det väl min tur, en dag.

första gången, andra gången, tredje gången gillt ?

kan man inte själv få välja svårighetsgrad på sitt liv ? dumt. vart tog all tid vägen ? den som där fanns så gott om. kärlek är svår att förstå, den är svår att hitta, men framförallt svår att få. varför vände jag inte och gick tillbaka ?

kan någon slå mig hårt som fan ?!

man kan aldrig förlora något man aldrig haft ..

--

S A K N A R   D I G   K R I S T O F F E R !  <3



det är nog det .

så mysigt jag och ems haft det idag. varit ner på stranden och myst i solen (: skrattat en massa. skönt det känns. att kunna skratta igen. för jag tror jag  kan det. inte fullt ut men nästan, inte gråtit på två dagar. knasigt ..


hur kan något rätt bli så fel ?


emelie skickar fram en bil i dtn, tar dens beställning, "något annat ? då kan du köra fram till luckan" haha .. ingen som fattar, men jag lovar det var roligt .


ska grilla idag (: mysigt, sen kommer sanih och john.

solen skiner och himlen är blå, va det är skönt att leva då ? /:

änglaviskning

"du njuter av situationen. din intution blir starkare."


idag ska jag cykla till jobb (: länge sen . hihi.

när livet går i kras.

det är då man börjar inse.


ska jag fortsätta gå runt och låtsas som jag gillar dig. det är grymt jobbigt. låt detta vara över snart.


ems och jag är bäst (: hihi. det vet ni alla om snart.
 

började skriva i min bok igår, fy fan vad jag skrev, men fy fan vilken skrivkramp man får. mkt bättre på datan ju. men nej, får inte .

inget kul som hänt idag .  men måste bara säga att lendita är sjukt cool (: och jag lovar lendita, jag ska bara lita på min mamma och pappa i fortsättningen ;P hehe . knas.

gonatt.

föresten ..

jag är bäst ! :D

randigt.

änglaviskning

"du har fastnat i dina tankar. ha tålamod och våga titta mot ljuset. släpp taget om rädslor och frustation. tacka för lärdomen och gå vidare"


det blir fan bara värre och värre.

ska till jobb snart, känner för att missa bussen. bara vara här hemma. ligga i min säng och göra ingenting. ingen tessan på jobb idag heller, tråkigt. massa andra muppar istället. blö. min emelie är där iaf (: det är skönt. hoppas jag kommer ifrån tidigt idag iaf. har ju lendita där så det ska nog gå bra (: ska INTE missa min buss. ja, skriver väl när jag är hemma. om det finns något roligt att skriva om ..


undrar när du ska inse .

i love toast.

en ny brödrost. igen. denna är söt (:


idag har jag varit i helsingör med emelie och micka. väldigt trevligt. köpt mig en ny klicker. och en ny bok. som jag ska skriva i istället för här. inte helt och hållet. men det som har med mina känslor att göra typ. det som egentligen ingen har med att göra. mer än mina vänner, men det är fler som läser här.


image50


snart kommer lillis hit. som vanligt, det är ju måndag, vilket är lika med CSI-kväll .


föresten, tack för att du fick mig att börja lyssna på three days grace. blir bara bättre och bättre för var gång jag lyssnar på det. (:


dags att skriva vidare ..



 

eller inte.

änglaviskning

" följ dagens impulser. du har kontakt med sanningen i din själ och ditt sinne är öppet för vänskap och ärlighet. en bra dag för att fatta stora beslut"


så fan heller. där sket det sig också.

vår väder, så vad ska man hitta på ? lägga sig i ett solarium ? frågan är om jag pallar det. lusten till allt har försvunnit. kan knappt äta längre. gått ner en massa. men just nu så orkar jag inte bry mig. finns ingen energi till det. man har massa planer som man vill fullfölja men som bara rinner ut i sanden.


FAAAN också ..

att vakna av att man ligger och sparkar och gråter i sängen .. det är jag trött på . är så ledsen att jag blir förbannad och jag är så förbannad att jag blir ledsen. allt är bara så trist. jag orkar inte mer .


"det är som att följa sin hjärna istället för sitt hjärta men är det så det ska vara egentligen?" -emelie

tårar.

igen .. massa sånt här seriöst prat gör det inte bättre. eller ? kanske skönt att inte vara ensam. åh fan, vad jag hatar detta. så jävla klen, detta ska jag väl ändå tåla. detta klarar jag. kom igen nu. ska sluta älta det här nu, ska inte skriva mer om det. inte här iaf. finns ju ingen anledning.

sova ? dock inte .

hög jävla musik och sen bara skrika ut skiten .. då mår man lite bättre.

--


jag vet vad vi ska göra imorgon emelie. min idée om ikea . om du kommer ihåg. fy fan va gött !! sen ska vi ju sola. måste vara bruna och fina till helgen ju ;D åh, nu har jag planerat vår dag. hoppas du inte har allt för många andra planer ;D

det omöjliga.

det finns fortfarande en massa frågor. frågor som jag bara vill skita i nu. vet inte ens om svaret kommer hjälpa mig förstå eller bara göra mig ännu mer förvirrad. så det är nog bäst att intala sig själv att jag mår bättre utan detta och att jag är för bra för att lägga ner tid på detta. finns så mkt bättre saker att lägga energi på. värd så mkt bättre, ska bara försöka få mig själv att inse det också. tid tid och åter tid är vad som krävs .. i hate it .

lika seg på jobb idag. börjat bli väldigt trött senaste tiden, pallar inget mer. ser ut som ett bombnedslag här hemma men jag orkar verkligen inte städa undan. det får vara så. alla mina flyttsaker också. när ska dom komma till användning. ingenting händer, ingenting leder till ingenting. så trött på det .


helt ok ute igår . kunde ju varit roligare. men ja, kebab fick vi iaf emelie (: och johan svek oss ;P men vi ses i veckan.


änglaviskning

"du har släppt kontrollen över dina egna och andras känslor och du känner dig harmonisk. du kan nu slappna av själsligen, mentalt och fysiskt."

--


hjälp mig !

vilken dag .

DAAAAAAARIN ! haha .. fan va fult det var emelie, som vi skrek också.

idag har jag jobbat, det var väldigt segt, var nog lite bakis ändå :P, och vet ni vem som kom till jobb idag ?! haha, DARIN, han handlade av mig (: ett crispy chicken meal med cola, en wings och en chili cheese, sen tyckte han att han skulle lukta gott också, så han köpte en garlic dipp också (:, sen tvinga jag och tessan fernando att fråga efter en autograf till oss ;D hihi. och det fick vi. kom nästan precis hem. det är helt sjukt så seg man varit. satte mig rakt ner på golvet i köket idag, jag orkade inte stå och det var så fruktansvärt varmt så kändes som man skulle svimma /: stänger imorgon också, jobbigt, inventering också, känns som man kommer vara kvar hela natten. eftersom att det blir utgång idag också. sanih och john är på väg hit, sen kommer ems, vet inte hur det blidde med johan. men det löser väl sig (: något annat kul som hänt idag ? hm, JAAA , haha jag garva så jag knappt fick luft. anne snubbla över en ballong .


jag försöker.


1 ..

idag.

änglaviskning

"du vet att du är på rätt väg och dina känslor styr dig. det finns inga hinder du inte kan ta dig igenom"


--

var helt ok ut igår faktiskt. lite för mkt dricka kanske. men jag mår bra idag eller ja jag mår som vanligt. nu kommer emelie snart och hämtar mig, så ska vi till hennes häst, sen till jobb. sen stänger vi idag (: della kommer också och hälsar på ikväll (: trevligt trevligt. sen blir det utgång, johan kommer hit sen drar vi väl till stan. blivit mkt utgång sista tiden, får nog dra ner på det . nästa helg också, sen får det vara nog (: för dååååå är vi i GÖTEBORG, men tyvärr bara för en helg. inom 5 år ska jag ha flyttat till göteborg och startat ett nytt liv. så det så.

emelie väntar nog nu ..

leende.

tur jag har min mask. att dra på mig när jag ska gå ut. kan inte sitta här hemma och gräva ner mig.

della och ems sitter och sjunger kareoke nu och jag sitter här med gråten i mina ögon. hur ska detta gå ? vill inte mer.

fading away

inte ens du får mig att skratta på riktigt längre, inte ens du.

jag skäms, tycker det är oehört pinsamt att jag trodde på det här. att jag har gått runt och väntat på att det skulle bli som det var. när du redan dragit dig undan och gått vidare.

försökte först intala mig själv att du gjorde det för att du skulle åka. och det inte skulle bli för stor grej av det. men nu har jag insett att det nog inte var så. men försökte bara tänka lite positivt. för att må lite bättre. men det sket sig ganska snabbt.

vet inte riktigt vad jag känner inom mig nu. när kristoffer försvann, fanns du där hela tiden ( och ja, du finns där ännu, men inte på samma sätt) men jag lutade mig allt för mkt på dig. jag kräver så mkt tid vilket du inte kan ge mig, men jag beskyller dig absolut inte för det. det är ju jag. jag kräver mer tid än jag någonsin kommer kunna kräva av någon utan att den personen vill det förstås.

men just nu finns det ingen som kan ge mig vad jag behöver. jag trodde det. men jag trodde fel. jag mår så otroligt dåligt och vill inte att folk tycka synd om mig eller bara finnas där BARA för det. utan annars också. vilket mina vänner gör, men det är ändå något som saknas. något som gör att jag gråter mig till sömns varje natt och jag önskar varje natt var den sista, men det händer inte.

jag vill så mycket nu vill ha så mycket. för att jag tror det skulle göra en så stor förändring i mitt liv, vilket jag behöver.

det är inte mitt fel, det är ingens fel. men jag behöver er mer än någonsin nu. men spela inte över. bara var precis sådär som ni brukar.

jag skulle aldrig göra samma sak som kristoffer gjorde. så ni behöver inte oroa er. vilket jag vet att vissa av er gör. men glöm det. jag skulle aldrig göra så mot er. hur dåligt jag än mår. så hellre det. jag vet ju hur det känns och att det kommer kännas en lång tid framöver, en känsla som kommer sitta i hela livet. att förlora sin allra bästa vän gör ont. en vän som alltid fanns där när man behövde honom. som man kunde prata med om vad som helst, när som helst. det är det jag saknar. vilket känns omöjligt att finna just nu och jag ber om ursäkt om jag försöker jämföra er med det som jag hade. men jag kan inte rå för det. det går så utav sig själv. vilket mkt gör nu.

känns som om jag inte tänker längre, jo tänker gör jag, men jag kan inte förklara känslan. jag kan inte få ut känslorna längre. jag är bara så tom på mig själv och så osäker på allt. vem kan jag lita på ? vad kan jag lita på ? livet är inte meningen att det ska vara en dans på rosor. det är svårt ibland, påstår inte att mitt liv är JÄTTE svårt, men jag är osäker på om jag klarar mig igenom detta ensam. vilket jag vet att jag inte är, men som det känns ändå så ibland. ensam mot världen.

mycket har jag nog orsakat själv. valt fel saker, litat på fel personer och framförallt inte visat min kärlek tillräckligt mycket för dom som jag älskar som mest.

det blev en massa skrivet idag. massa som kanske många inte förstår ett skit utav. men kände att jag behövde få lite ur mig. det var en liten del utav det som tynger därinne.

allt känns så fel, så imot mig och så jobbigt.

but i try so hard. be there for me.



tack för i natt li. tack för att du ställer upp. även om jag tackade nej. precis som jag vet att jag kan ringa dig och be dig komma när jag vill, så vet du att det samma gäller dig. <3

tack till dig också sammi. för att du bryr dig. by your side. (:


--

änglaviskning

"du tänker för mycket. slappna av och gå i viloläge. ta inga beslut nu utan avvakta"


--


utgång med della och ems idag . hoppas jag kan slippa ta på min leende mask idag . för jag vill kunna ha kul på riktigt igen. saknar det så. vill, men ändå går det inte .


01.29

sitter fortfarande här. varför ? åh . snälla sabina sov ..

kan inte.

sov gott .

lillis, det har hänt en grej idag och om du kommer hit imorgon kommer vi vara en mindre i huset. baloo finns inte mer /: min älskade lois. men vi har fått en liten söt bagera istället som du kommer älska. ett riktigt busfrö (:

image47

image49



jobb idag var helt ok. kunde varit bättre. skönt att det ska komma lite nya snart och att snart jenny blir min högra hand (: var en del att göra ikväll, men det fixade vi fint tjejer. sen kom ems och hjälpte mig och monkan lite. sen åkte vi hem här och såg en jätte fin film. tänk om kärlek kunde vara så underbart. tänk om någon gammal kärlek skulle komma tillbaka till mig om sju år. oj, men underbart. dens namn var iaf dagboken-jag sökte dig och fann mitt hjärta.


lendita är så jävla cool. hänger nu en lapp på jobb om att inga tider får bytas längre, vilket är pga henne. då kläcker hon ur sig
"kolla vad jag ställt till med"
 och emelie svarar typ 
"vad kämpar du för?" eller ngt sånt
och lendita säger
"jag kämpar inte alls, det bara blir så"
nu fattar typ ingen, men det vr kul iaf ;P


jag har ont i magen och det jävla skitet har kommit igen, det var länge sen sist. men jag vet vad som är orsaken.


lillis jag saknar dig. jag saknar allt det där. kan inte tiden bara stanna. gå att spola tillbaka. åh ..


jag finns inte mer, låtsas som det.


tack föresten.

ok.

inte för att jag vet vad det handlar om. men jag vet att jag ska sluta kämpa iaf. för oss har jag ingen aning om vad jag ska kalla längre, visste jag iofs inte innan heller. men du har tydligen dragit dig tillbaka vilket  verkar betyda att du inte vill mer och det får jag väl helt enkelt tåla och gå vidare bara, vilket jag har sagt till mig själv att göra för länge sen. jag var, men du är. åh, bli nu för helvete inte arg för att jag misstolkar eller ngt, för nej jag vet ingenting, för du säger ingenting. tänker inte fråga heller, känns bara så fel och sen känner jag mig bara så otroligt ivägen. äh .. men jag vet att du finns där som min vän, du har sagt det. så .. var väl jag som misstolka allt från början. som vanligt .. varför skulle jag göra ngt rätt ?


snart jobb, orkar verkligen inte. är så svinit trött. knappt sovit ngt. hur länge ska det vara såhär ? jag vill inte mer. ledig imorgon iaf. ska vara med ems. men vet inte om jag orkar, om jag har någon lust till något längre. vill bara bädda ner mig i min säng och bara ligga där. tårar igen .. fan .


änglaviskning

"du längtar efter nya känslomässiga upplevelser. äventyret väntar och du kan nu utforska nya vägar"

åh.

upptäckte precis en sjukt bra låt (:

usher - you'll be in my heart


be with you.

 glömde skriva min änglaviskning imorse, försökte få det gjort från mobilen men fick inte rätt på det.

"du är öppen och mottaglig för nya känslointryck. följ det positiva flödet."


love is all we need.




image46



inte hänt så mkt idag. blev väckt av att tessan ringde. sov vidare lite grann, sen kom ems och hämta mig. sen har man jobbat hela dagen. med ems (: mkt trevligt. ems och lendita har mobbat mig massa ;P men det får dom igen för sen, hehe.. det var nog rekord stängning idag. även om jag slöa lite i slutet där ;P hehe. inte lätt att vara förvirrad.


mr big - to be with you
sarah dawn finer - i remember love
three days grace - fallin

händelserik dag.

det har hänt en massa idag känns det som. jag satt imorse vid halv tolv tiden och tänkte att denna dagen kommer spenderas här hemma bara och det kommer inte hända ett skit, precis som det brukar när jag är ledig. men så blev det inte. jag fick till slut upp emelie ur sängen så hon kom cyklandes hit, sen bar det av ner till e-berg, där vi solade, tanten som kom precis innan vi skulle in "jag förstår inte varför den här cancergrillen är igång jämnt och ständigt" haha .. sen så gick vi hem här, satt och krängde godis och snackade massa. sen skulle ems och träna och jag åkte till center syd med min söta lilla familj (: handlade mina och emelies efterlängtade tights som inte finns hemma längre. sen åt vi på graffiti (: mumsigt.

image45


sen nu har jag precis kommit hem från fernando (: suttit och pratat en massa, tjejsnack, för det tycker fernando bättre om, för han är den där lite känsliga typen förstår ni. sen har det klart blivit en massa jobb snack. hoppas vi inte skrämde upp den där killen som käka tre rätters för mkt (: sen har vi träffat en italienare. ja, det var väl allt för idag skulle jag tro.


jobb imorgon, ska bli skönt ändå. trivs bra där. stänger med ems (: weh !


sköldpaddor kan andas genom rumpan.

kims namnsdag idag .

har inte gråtit idag. vilket jag brukar göra varje dag  när jag vaknar. man tänker ännu en dag som ska gå till något som jag känner inte kommer någonvart. vilket jag behöver. varje morgon brukar kännas vara imot mig. varje dag, varje liten händelse och jag gör det bara till något större och ännu värre, sen sitter jag där. får gå efter min änglaviskning idag. det är sjukt så bra dom passar in på något sätt.  

hade tänkt gå ner och sola nu, men blivit av med mitt solkort. inte använt det på länge ju. se om det dyker upp då, tills dess får jag förbli en blekfis ;P

vakna emelie !! (: väntar på dig din sömntuta.


saknar fan jobb, på jobb får man annat att tänka på. det är skönt. jag är knäpp.


änglaviskning.

"allt är möjligt i dag. lyssna inåt. glädjen är att njuta fullt ut av det nya. allt det gamla som stört lämnar dig nu"

blabla

13 personer dör varje år av fallande godis & och läskautomater.

fjäril.

denna måndag morgon började precis som alla andra. fullt med tårar. min syster tycker inte om att se mig ledsen. det gör kanske ingen annan heller. men hon säger det iaf. vad hade jag gjort utan min systeryster.

en ganska soft dag på jobb. inte mkt att göra. jag och sandra själva från klockan sex. det gick inte undan kan jag säga er ;P hehe . men jag är hemma iaf .

en ledig dag imorgon . skönt. jag och emelie ska tramsa oss som vanligt, sen ska vi hälsa på fernando (: han får en att skratta, det behövs. men ska nog hinna med att sola också. behöver jag. sen har jag en sak att tänka på tills imorgon. ska jag, ska jag inte. det är frågan. jag tror jag ska (:


så mkt skit du ska få. yeah ! (:



"du har kontakt med ditt inre barn och du kan nu skapa mirakler i ditt liv."


csi kväll med li, som vanligt. alltid lika myspys (:


stark .

trodde jag, men jag klarar inte detta. nej. hjälp mig förstå.

söndag.

en väldigt slapp söndag. skulle ju hälsa på johan idag. men vågade inte ge mig ut i denna blåsten. så har gått runt i morgonrocken till klockan sex, då jag fick slänga mig i duschen för att sanih och john skulle komma halv sju. sen kollade vi film och käka chips och dipp. mumsigt. boog and elliot, älskar dessa filmer (: önskar jag fortfarande var barn ibland. slapp alla  problem, det tänkte man inte på då. skönt. väldigt skönt.

så nu hade jag tänkt gå och lägga mig och hoppas på att morgondagen blir bättre än idag och alla andra dagar. vilket jag vet att den inte blir men ja, hoppas kan man alltid.


så go du är fernando. faller jag, så faller jag inte ensam (:


tack för idag.

kan det bli den 31 mars nu .. snälla . behöver komma härifrån.

iiiiiiii ..

vart ska jag ta vägen ?


släng den. snälla. bara gör det. nu. om det inte redan är gjort. hade en sak till dig. men slängde den idag. tjänar inget till ändå. precis som allt annat den senaste tiden .. allt förgäves, allt till ingen nytta. kunde lagt den tiden på så mkt annat.


måste säga att fernando och della var jätte söta idag.


fortfarande inte hittat min klicker. den som var meningen att jag skulle ha med ikväll. gast som jag är.


skyll allt på mig. allt är mitt fel. jag är fet jävla idiot. jag vet .

sjuk kväll.

nu sitter jag och emelie hemma hos mig och käkar hamburgaretallrik, som vi inte betalt för, vi åkte taxi hem som vi inte betalt för, men en mysko kille som körde. herregud. vilken kväll. humöret gick i botten som vanligt. att så lite kan förstöra en kväll. ångrar att jag gick till tivvan, att så lite kan få tårarna att rinna. fan.

skit samma.

pommes på marken, igen !


blev lite besviken på dig wah, men vi tar det imorgon .



MINA FÖTTER gör ont !

gammalt.

min mage knyter sig så det ömmar i hela kroppen. du bär en magisk kraft min kropp inte kan motstå. du lyfte mig upp från djupet, upp .. upp .. och upp ..

vad gör man livet gått i kras och inte går ihop ?
vad gör man när livet inte vill gå vidare och bara står still ?
vad gör man när livet inte vill släppa taget och håller fast som en vas klo i mitt skin ?
vad gör man om man inte vill leva detta liv ?

en kall vind smeker min kind, men har vi varandra förlorar vi aldrig värmen. tätt intill. för dig finns jag alltid. jag är där för att värma.

hoppet har dött, det var inte ens fött.

jag tänkte saker om er
ni tänkte saker om mig
det enda som skiljde oss åt
var att jag tänkte positivt.



det var inte ens värt smaken av hans tunga ..

en lååång dag.

gick upp sju för att åka till ullared med kusin vitamin, fyfan vad vi handlat (: bara vi två fyllde en hel kundvagn med massa olika grejer och en hel kundkorg med ljus (: hehe, mycket trevligt har vi haft. ett trafik meddelande på vägen hem "väg blabla mellan varberg och annenågonting ligger där en soffa på vägen" haha, fy fan vad jag garva. ;D och när kim tryckte ner fönstret och inte fick upp det igen, trodde verkligen att vi skulle få åka med det nere hem. det hade blivit kallt och blåsigare än vad det redan var ;P jobbigt. men det löste sig.


sen har jag färgat mitt hår (: skulle klippa mig också, men vågar inte. vill ha lugg nu, men tänk om jag ångrar mig. får fundera lite till, sen får vi se (: 


sitter här med mina fina muffar . åh, älskar dom ;D


image44



snart kommer della, emelie och mysan, så blir det fett med utgång. EMELIE !!! min klicker är borta. va fan. 
sen ska vi träffa våran lilla fernando i stan, fy fan va kul vi ska ha ;D hihi. jag ska ha kul idag, på riktigt. 

--

förlåt. det var mitt fel. eller ? fan heller . 

lurad ?

lurad till max.


yes you are.

klarar mig .

men jag är svag. du höll mig iaf ovanför ytan. men det var fel av mig att luta mig på dig, men jag trodde på dig, det var därför.


har jobbat idag. skönt att sluta tidigt, fikade med carl, emelie och my på väla (: sen skulle jag ju till johan ikväll. men tror inte jag orkar det just nu. mitt humör går upp och ner och just nu är det nere i botten. vilket är väldigt synd, för ville ju ut och träffa johan. länge sen ju. får bli på söndag istället. ska upp tidigt imorgon också. så det är ju kankse inte så bra och festa då, får spara mig till imorgon.

min klicker står på .. ;P vad står din på emelie ? (: på lördag smäller det.

ullared imorgon med kusin vitamin ska bli mkt trevligt.


har så jävla ont i magen. så arg på mig själv.  ibland kan jag hata mig själv så mkt .


kärlek är att tro på det omöjliga.


ta för fan inte åt dig. idiot .


utflykt .

med ems idag, mysigt. först en sväng ut till jobb, lämna lite kataloger till tessan. sen vidare till ikea för att handla present till mams. hon fyllde år igår, känner mig så hemsk, men jag har verkligen inte haft tid att fixa det innan. men det gjorde inget sa hon, hon blev lika glad ändå (: men iaf, vidare till utflykten. efter ikea tog vi bussen ner till stan för att åka över till helsingör, där vi gick runt typ en timme för att hitta ett ställe att äta på och till slut så fann vi rätt ställe, personalen var det inte fel på heller ;P nu ser vi inte han mer emelie. eller ? :D vi kan bli stamgäster på café vivaldi, eller vad säger du ? och massa foto har det blivit också, vilket jag inte kan lägga upp nu, för vem har kameran ? jo, emelie ;D blev lite knas när jag skulle gå av bussen, glömde att hon hade den. spillde kaffe över mina tights också . inte bra, varmt och jag luktar bara kaffe :P

--

du behöver inte svara, när det inte finns något svar eller döljer jag dina känslor, om de inte ens finns kvar? kanske finns det inget mer att säga, men kan du så hjälp mig förstå, vi hade något som ingen förstod, vi hade något som inga ord kan förklara och vi var en kraft som ingen rådde på större än livet, större än oss, större än vad de trodde vi kunde vara, så säg mig, kan något så stort ta slut så fort ? jag bara undrar, stod vi tysta och såg på, medan sprickorna blev större ? kan det vara så, kan det verkligen vara så ? ska vi gå omkring och konstatera, att vi missar vårt livs enda chans ? ska vi skiljas som vänner, kanske mötas någon gång ? ska vi ge upp en omöjlig dröm ? och låta minnena blekna, låta allt bli som förr, till en dag då vi äntligen glömt.

Emilé Azar - Vi hade något

--

du sken på oss idag, efter regnet,  kommer solsken <3

jag trodde ..

att trots alla olikheter och så, så kunde detta bli ngt bra. jag trodde verkligen det. för det kändes så bra. och jag mådde bra utav det. nu ångrar jag bara att jag har lagt tid och energi på det, energi som jag egentligen inte har. att jag har låtit det gå så långt som det har gjort, för då tar det längre tid att komma över. att allting bara var så bra till en början och sen att det blev ett så tråkigt slut. var det värt det ? det var det nog. lär mig av detta och går vidare. det finns inget annat val, men jag vill inte detta, men jag tror jag måste gå imot mig själv där, för att det ska bli bra längre fram i tiden ..

vi glömmer detta bara .


--




så mkt bättre.

att så lite kan göra så mkt. brukar läsa alla dina gamla sms, det gör mig alltid gladare. när jag inte får upp kassaskåpet på jobb, då tänker jag på dig, då funkar det alltid :P. igår tänkte jag mkt på dig. hur mkt jag saknar dig, att vakna bredvid dig och bara ligga och titta på dig när du sover, att bara vara nära dig, att lyssna på dig när du berättar dina historier, intressanta eller inte. dig.

image38image39image40image41image42image43



igår blev det utgång med flickorna, mkt trevligt. som alltid. men ändå är det något som saknas. har tappat den här känslan. det blir inte alls som innan längre. och det beror inte på er flickor. det vet ni (: . men igår var det iaf bättre musik på arom. förra gången sög det. åh, där var en tjej som satte sin klack rakt in i benet på mig, fråga mig inte hur hon lyckades. men ont som fan gjorde det och benet bara vek sig, fick ta tag i della där för att inte trilla omkull, tog ett tag innan jag kunde stå på benet igen ;P . sen fick micka och li ett ryck att vi skulle till donkan och så blev det, bussen upp till stattena, en lilla menyn och en JÄTTE äcklig garlic dippa, kan säga att BK's är mkt godare ;P sen tog jag taxi ner i stan, hämtade upp emelie och sen hem.


nu är det snart dags att gå till jobb. ska först hem till liselotten. hämta lite saker. var på hälsomässan med henne igår. mkt trevligt även om det blev en lite snabbis (: köpte mig en worry stone och änglaviskningar.


fortfarande inte en enda rad om K .

fy fan för idag .

hemsk dag idag, mkt hemsk dag idag. har aldrig varit kvar så länge på jobb innan, när vi hade stängt var inget gjort. var där ifrån tjugo över nio. då hade jag fortfarande inte fått äta ngt på hela dagen, jag som skippat frukosten. /:




jag behöver DIG. inte för allt som har hänt. utan bara så där. för att jag har insett så mkt bättre allt är när du är i närheten, så mkt gladare jag är, så mkt lättare jag har för att kunna le. jag tycker om dig. du har fått mig att få fjärilar i magen. vill vara med dig, om du vill ? saknar dig.


inte en enda rad handlar om K.


spelar roll ?

hade tänkt skriva en jävla massa här idag. men jag ångrade mig precis .. dagen idag har väl varit ok, fått massa gjort på jobb. jobbat länge också. inte varit på det bästa humöret kanske. tillslut fick nettan mig att ta en cigg iaf, det behövde jag nog. annars vetifan vad som hänt. men men .. händer inte så mkt mer .. längtar till 31 mars (:


träffade mappe idag. mkt trevligt. ska hälsa på dom snart.


och en dag på jobb imorgon, lördag och söndag .. åh .


"att djupt älska någon ger dig styrka. att vara djupt älskad ger dig mod"

ensam mot världen.

det lilla hopp som jag trodde fanns, borta! jag mår inte bra, varför gör jag så här mot mig själv. jag behöver dig.


vad händer ?

om man får fråga. åh, ibland bara hatar jag det här.

dagen började dåligt, mams paps och syrran skriker så man vaknar, man pallar inte gå upp och säga till dom. man ligger istället och sparkar sig irriterad i sängen. man väntar bara på att fönen ska starta och vad händer ? den där jävla fönen går igång. herregud. snälla ge mig en lägenhet så jag kommer härifrån. vill bara ha mitt egna, göra vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. jag behöver förändring. trodde att allt skulle bli bättre med tiden, men icke. det finns andra saker som inte gör det så jävla roligt heller. mitt andra hem finns inte mer. kommer det komma något sånt igen ? nej . inte som det ser ut nu .

vart jag än tittar så .. ja .. nej .. det finns inte . vill bara ha dig . vilket är grymt jobbigt .


två dagar utan cigg och jag håller på att få damp . akta er för mitt humör inte det roligaste .

jag saknar det.



vart ska jag bli av ? vad vill jag ? hur ska jag vara ?

idag gick jag för långt.

ett trevligt besök (:

idag fick jag och emelie ett litet tramsryck, som vi ibland kan få. vilket började med att jag brände en skiva och sen tuta det utanför. vi körde först till mcdonkan ;D där vi först hade tänkt att beställa ett whopper meal eller big mac meal och en HOT cheese dipp ;P ja, vi är tråkiga. framme i kassan skulle vi även passa på att visa vårt personalkort på BK, såklart ! :D men det blev inte riktigt som vi planerat. vi kom fram till den lilla beställ-här-lådan och det blev två cheeseburgare och en paj (: haha. sen visste vi inte riktigt vart vi skulle ta vägen, körde en sväng ner mot stan, sen rätt va det var så var vi på väg mot sundsgården, för ett besök hos fernando. ett mkt trevligt besök (: massa snack och många shyy:ningar ;P haha, man bor väldigt nära varandra där med mkt smala väggar och jag typ skrek när jag prata. men det var kul ändå ..


 image33image34

image36


så nu är man hemma (: en trevlig kväll som jag egentligen trodde skulle spenderas framför tvn. men detta var mkt bättre. missade scrubs, men det var det värt (:

--

tycker om dig mer än vad du tror.



you make me fall for you, over and over .

--

låt bli, snälla.

ÖVERASKA MIG !

bara lite iaf, så jag kan få le sådär som jag brukade göra  ..

saknar de ögonblicken när våra blickar möttes.

varför ?

om det bara ska förbli såhär.

väntar, väntar och väntar ..


om du vill så väntar jag .

vad har jag att förlora ?

en ganska soft dag på jobb. kunde väl varit bättre men helt ok ändå. ja, finns väl inte så mkt mer att säga om det egentligen. mer än att jag gjorde samma jävla misstag IGEN .. pinsamt men sant.


en go helg, men den kunde varit goare. mkt goare. åh ..

jag kan inte sluta tänka på dig. det går inte. kan inte hjälpa det. det sitter inristat i mitt huvud. hatar vara jobbig, hatar vara tjatig. så jag låter bli. men jag saknar dig så otroligt mkt .. så mkt . jag har fått fjärilar i magen .


idag har li varit här, måndagar är ju vår CSI-kväll, alltid lika trevligt, och en massa cola blir det alltid (:
 

du gör mig så glad.

imorgon är jag ledig, då ska jag städa, sola och hm .. ta det lugnt. plugga fasfax ;P haha ..


ÅÅÅÅHHHH !!

nu är det bokat .

göteborg here we come ! :D fan va kul vi ska ha emelie, shoppa och festa en jävla massa . hihi . längtar redan.

en lite kul helg, var på fest hos lisa igår. det var väl trevligt (: annorlunda men trevligt. alla försvann, var inte mkt folk där ;P till slut var det bara jag och några killar kvar. sen fick vi inte vara kvar mer. då tog jag taxi hem. men först träffa jag ju wah (:
 
mnb,



förlåt micka. min bä.



saknar dig. min säng känns tom.
så otroligt fin.



jag har massor av blåmärke /: jätte knas. vet var två av dom kommer ifrån. ett från när sandra tappa en pommeslåda på MITT ben. sen var jag lite klumpig själv och tappa en annan låda typ på samma ställe sen.

så lite som gör så mkt.

denna veckan har som sagt varit en förvirrad vecka. igår var nog den dagen som var mest förvirrad. var på jobb från halv nio till sju. nettan står och skopar pommes och det faller någon järngrej från taket, hon kollar VÄLDIGT konstigt på den och fattar ingenting, sen kläcker hon bara ur sig ett "jaha" och fortsätter med det hon höll på med. fy fan vad jag garvade, jag kunde inte sluta skratta och jag kunde inte förklara för dom andra vad det var som var så jävla roligt. min mage och min rygg gjorde så ont (:, haha . sen efter det så kommer det värsta, jag var helt inne i DT:n så ringer det i telefonen, "välkommen till burger king, det går bra att beställa", haha, vad tänkte jag på ? , det värsta avr att det var magged som ringde, han garva nog lika mkt som jag gjorde, "en whopper med extra allt, ända ner till malmö, går det bra ?" haha .. vilken dag, herrejisses.

jag är för snäll..


jag grät när jag vaknade imorse. jag drömde.


det är lång tid kvar. men jag vill ändå inte. åh ..


vill ha dig.


RSS 2.0