..

känner mig riktigt värdelös ibland. kommer hem från jobb, sätter mig vid datorn. tårarna börjar rulla ner för kinderna, orkar inte ha massa frågor och puttinuttande så går jag in på mitt rum, slänger mig på sängen och drar täcket över huvudet. gråter ännu mer och får det aldrig att sluta. livet är allt värdelöst. vi lever för ingenting egentligen. du har dragit mig så grymt långt ner K. när meningen var att du skulle lyfta mig upp igenom hela livet. finnas där för mig när jag behöver det. vilket jag gör nu. var är du då ?


hatar verkligen denna värld. finns ingen som helst mening med den överhuvudtaget.


för mig finns det inget. inget inget inget .. inte någonstans.


låt mig va . för jag orkar inte .


förlåt om jag är tråkig, förlåt om jag aldrig orkar något mer, förlåt ..

tipp tapp ..

kunde inte livet varit ett snäpp bättre alltid, hur bra allt än rullar på så är jag fan och mig aldrig nöjd. blir arg på mig själv när jag deppar för små saker, små saker som jag göra till baota saker. åh .. hur ska jag kunna släppa det. jag förstår inte det själv. hur ska jag kunna finna något lika bra eller kanske till och med bättre . men snart blir det lite lättare iaf. då kan jag äntligen gå vidare på riktigt ..

gått jätte bra på jobb idag.. oer var där och det fixade vi fint . mkt fint . sabina slutar på bk om en månad. behöver det, komma ifrån allt. ta en paus, vem vet jag kankse kommer tillbaka, lär sakna det, fast än att stämingen kan vara sjukt kass ibland. men det kommer man väl inte ifrån vart man än jobbar. nu behöver sabina ta hand om sig själv, skita i allt annat. känns som det är tusen saker där uppe som susar omkring och bara vill tas hand om. vill återgå till mitt gamla jag, iaf till en viss del. kan man sakna sig själv ?

stick och brinn .

"burger king väla, det är sabina"


är trött på att komma hem och gråta .. varför .. bara lägg av ..

pratat med min kära syster idag. hon har det gott i solen och värmen. skönt. snart kommer hon hem igen. också skönt. att hon inte är här gör det ännu mer ensamt.

äh .. gonatt .

anna kom och nanna hos mig :P


lycklig ? åh .. hjälp mig förstå ..


image73

..

sooomeday we'll be together ..


sängen kallar .
goodnight everybody .


helt ok dag, det blir bättre.

hooos ems (:

vi sitter och tittar på vilddjuren :D hehe .. fy fan vad kul .

jag kan inte tänka mig att börja en dag utan att slicka mig

VI HADE TAAGIT ER !! ... TILL ETT DISCO , DANSA DANSA ..

det är bättre att bryta ihop än att bryta samman.

allvar jag orkar itnte springa mer, du borde skaffa en sportbh.

säg inte att vi är mitt ute i djunglen och beskyddas av en 20 cm hög ekorre .

birgit !!

talar ni koaliska ? sprechen sie koaliska ?


ÅÅÅH , nu fattar jag, ett yogaställe !


Anna är med på film ;D hehehe .. lejonet hade kinesögon ..

ett stort lejon med stort hår typ hockeyfrilla

vad var det där ? bara din dagliga dos av benny vitaminer, baby.


ingen kommer fatta något av det här men jag kan säga att det är kul (: haha ..

nu ska vi boka resa ;D weeeh ! långt här ifrån ska vi ..


du gamla du fria .. vart fan fick jag det ifrån ? jag fattar inte det ..


hahaha, jag och emelie kom på en sak som hände i lördas också. vi står och väntar på att toan ska bli ledig, så börjar vi först räkna mosaik plattorna på toan, sen var dom ju alldeles för små och för jobbiga att räkna så vi gick över till dom lite större. när vi står där och försöker komma fram till hur många det är när vi har lagt ihop alla halva osv, så hör man en röst bakom oss "får ni med alla flickor ?" haha,, så står en av tivolis vakter där och flinar åt oss. hahah .. så jävla roligt ..

och när vi sprang till bussen, vilket tog väldigt mkt längre tid än vad det brukar ( ja vi lyckas alltid gå så sent att vi får springa till bussen) anledningen till att det gick så sakta var att emelie hade höga skor på sig, vilket jag fråga henne varför, för hon vet ju att vi kommer att springa till bussen, man får ju förbereda sig lite ..

satt och kolla på alla bilder från i lördas innan idag, la in dom från kameran och så. hahaha.. herregud så sjuka vissa bilder är .. haha .. lägger ut på bildis sen så får ni se ;D om ni vill ..annars skit i det ..

nej nu får jag sluta, ems sitter och väntar på mig ..


måste bara säga att nya dove reklamen är ingen hit ..


moooooot ems ..

nu bär det av till emelie, tar med mig lite mooovies jag har här .. lite bättre på det här med engelska har jag blivit ;D hihi. jag har just provat lite gamla kläder jag städat bort för länge sen. JAG KOMMER I MINA FINA LEVIS TYPE ONE BYXOR ;P shit, så gött .. mina favvis bralls . dom har inte passat mig på ett år om inte mer .
image72

helt jävla knäpp ..

jag och emelie är bäst på att komma på ursäkter till allt vi gör fel ;P haha.. fan vad vi tjafsat det senaste tiden, men snart blir det semester och då åker vi bort härifrån, då kanske allt blir bättre. love you baby (: hur mkt vi än bråkar. hehe .. fjöntigt det lät ;P hihih.. ska ringa dig nu .. ;D


ok då bääää .. BPI !!! se upp ! :D hihihihi ...

skulle egentligen suttit hemma hos johan nu med lite cider och snackat massa skit, men icke. han var tvungen att jobba. får helt enkelt ta det någon annan dag, hur många gånger nu inte det blivit sagt ;P hehe ..

känns som om jag skjuter upp allt.. men nu ska jag nog dra på mina jogging bralls och ut och springa lite, ner och sola, sen springa hem igen, skönt. sen får man sova lite längre imorgon .. soft (:

måste ta tag i köringen nu . måste verkligen det . jag måste få lite mer ork i kroppen, innan september, så är det bara ! ;D jag fixar allt, varför skulle jag inte fixa detta .

lite positivare har jag blivit ? (:

BP

kod ord. (:


det är inte mkt som varar länge nu förtiden. allt tappas av olika anledningar. vilket är grymt jobbigt. men måste ändå säga att det mesta känns bättre nu. nu är det dags för ett nytt kapitel, det andra är avslutat nu, dags att lämna allt gamalt bakom sig, iaf till en viss del och istället göra det till något positivt. vilket kanske inte jag är så bra på. men denna gången ska jag försöka mer än någonsin, och denna gången ska jag lyckas. jag ska lyckas med allt. för det vet jag att jag kan. för jag vet att jag är bättre än dig. nu är det dags för mig att ta hand om mig själv och skita i alla andra för ett tag. och inte tänka vad jag känner är bäst för stunden utan se längre framåt. för det har jag inte gjort den senaste tiden och det har jag förlorat en massa krafter på. vilket är väldigt dumt av mig. men jag har svårt för att tala om för mig själv vad som verkligen är bäst för mig, jag vet om det innerst inne, men vet inte hur jag ska få resten av mig at förstå.

äh, världen är allt tokig. det är bara skita i och kämpa vidare. stå still hjälper inte. gör något, säg något, annars händer det inget. känns som om jag är allt utom sån. men det är för att jag tappat all kraft till allt. jag var inte sån här innan, jag ville alltid att det skulle hända saker. kunde inte sitta still och jag tillbringade absolut inte så här mkt tid framför den här skrothögen. lyssnade inte på så här mkt deppmusik och ja jag var ute och gjorde saker. var ute och träffa mina kompisar, hittade på saker med familjen. lusten till allt sånt har försvunnit, hur mkt jag än vill ha tid över till allt sånt, så finns det inte. det finns ingen ork. men det är just det som det ska bli ändring på. det är den orken och lusten jag ska få tillbaka. inte sitta här i min bubbla och grubbla :P det är slut på det nu eller snart, mkt snart.

äh.. till dagens händelser..

en jävla åska i natt, herregud, vaknade kvart i fem och trodde jag hade försovit mig, det var ju helt ljust ute. klockan stod på kvart i fem men kunde ändå inte få in i skallen att den verkligen var det. fick för mig att jag vridigt tillbaka klockan någon timme, inte för att jag förstår varför. sen fick jag gå upp och kolla vad klockan var på tv. och den var ju givetvis kvart i fem, så det var ju bara att gå och lägga sig igen .. men det gick inte så bra .. sov nog inte mkt i natt.

jobbade sen, där var det som vanligt. mkt att göra ett tag. gjorde en loppa till richard som han tyckte var jätte rolig, eller jätte rolig tyckte han kanske inte. men men .. sen orka jag knappt ta mig därifrån. åkte till slut till micka, sen drog vi ner i stan en sväng, satt på hampis, ner i norrahamnen och sen hemmåt.

kan inte smälta han gubben på busshållsplatsen i söndas .. först kommer han förbi mig,
"sover du?"  jag bara tittar upp från min mobil typ så jag bara "nej?" sen gick han iväg, sen kommer han igen så säger han "du har inte en hundring du kan låna mig?" .. hm, vad tänker han egentligen, jag har aldrig sett människan förut och kommer aldrig se han igen och han ska låna en hundring av mig ? knäpp eller ? öh .. jaja ..

dags av färging av hår ..
 

mörk, mörkare, mörkast.

var är ljuset i denna värld. kan någon berätta det för mig ? för jag kan då inte se det. livet ska inte vara en dans på rosor alltid. men nu är jag verkligen så sjukt trött på detta. känns som om det inte finns något här som är värt att leva för överhuvudtaget. de senaste dagarna har varit pest och jag är så sur mot allt och alla hela tiden. det finns inte någon jag kan lita på. jag vill bara bort, så långt bort det bara går, där ingen känner mig eller vet vem jag är. där jag bara kan va. utan att något stör. jag vill till ingenstans och stanna där ..


wow  ..


tack karim och wah för att ni finns där.

jag älskar dig mamma, förlåt.

saknar min syster.

en feg jävel..

*borttaget* igen ..


min.

nu sitter emelie och äter godis, och jag sitter här och nördar mig som vanligt. emelie har nannat här i natt, myspys, hon hade bråkat med sina päron igår så hon komde hit, så vi stack till bogge och köpte MASSOR av godis. typ för 100 kr tillsammans. ojoj. får ta med till jobbet idag (: göttit.

nej nu ska jag bika till jobb, får börja tidigare idag. så jag kan gå tidigare nästa fredag.
 

sen ska jag inhandla en ipod. trött på min gamla nu, fast det funkar helt perfekt (:


byebye.


maskros

varit en ganska soft dag på jobb, pratat en massa med tessan. känns ändå skönt att förstå lite mer hur det egentligen ligger till. och emelie har sagt upp sig och tessan var helt förstående. skönt för henne, EMELIE JAG SKA BINDA FAST DIG ! du får inte lämna mig ;P du får vänta ett tag till . vart ska vi åka på semester föresten ? du hämta ju inga kataloger din fjant.

register, haahha.. hade jag nästan glömt.


2 augusti då så ..

4 JÄVLA DAGAR ! (: applådera ..


jag och emelie ska börja snacka mer engelska. skratta inte åt oss ;P vi är inget vidare bra på det, jag stängde av brooouudroasteentoasten. engelska för nybörjare .. svengelska .. hm ja vad ska man kalla det ;P

min lön var ju inte och leka med heller (: hihi . och någon snubbe ringde om någon lägenhet jag sökt idag också . allt rullar på. då är det bara ett nytt jobb jag behöver också ;P fast ska inte ha lägenheten, så det behöver jag en också. den är för dyr ;P

imorgon ska jag vara hemma och ta hand om papsen. sen blir det nog fika med wahis.


klart, jag har en soffa du kan slagga på johan (:

digestive

haha, kom och tänka på hur emma sa digestive ;P men det vet ju inte ni. men det var kul iaf.

flams dag på jobb idag eller vad .. "där är inget sugrör i sweet chilin", haha .. sen sprang jag och emelie och slog på varandra. fy fan vad ont det gjorde. och jag skrek och typ flera gäster vänder sig om och kollar ;P hahaha.. 3 månader bara .. sen så .. sen ska vi inte fega mer . då skiter vi i allt och bara sticker (: det får gå som det går. en liten utmaning, det behöver jag. kommer till dig i lund emelie då om det inte går något vidare och när pengarna är slut ;P hehe ..


satt och ritade lite iförrgår, var länge sen, det märktes, har ju inte tid  ;P men ni ska få se .. sen, min scanner får jag inte rätt på, så får fota eller ngt ;P får pilla lite mer med den först.


3 DAGAR, ;D fan vad jag är duktig . så bäst är jag ..


vad var det nu mer jag tänkte jag skulle skriva .. juste johan, utgång på lördag, vilka är på  ? (: sista utgången, sen får vi ta det lite lugna och spara pengar.

pappsen min är hemma igen (:

---

detta ser för jävligt ut och vi har inte fått några tänder än för det är jag inget vidare bra på att rita ;P


image71

jaha ?

hm, ska jag sluta med bloggandet tycker ni ? känns som om jag har massa annat jag ska ta tag i nu istället. mitt körkort bland annat. sluta röka ska jag också. inte för att det tar någon tid så ;P haha .. men men ..

1 dag än så länge ..


igår var jag och fika med lilla martiin nere i norra hamnen, jätte mysigt. jätte skönt i soolen (: oj vad vi pratade om allt. jag blev nog ganska arg i mellan åt också ;P haha .. men det var skönt att prata av sig med någon, vi pratade även massa minnen från förra sommaren, när martin jobbade på bk, när vi åkte och tvätta hans bil på springpasset, haha, jag, martin, nettan och richard sitter inne i hans bil när den tvättas, det blev ganska varmt, sen upptäcker vi att den läcker in, (: sen vidare mot pålsjö där vi matade ankorna med typ kottar och morötter. tänk när alla roliga jobba på bk.

sen hälsade jag på papsen med sanih och john (: sanih hade kul i hissen, tryckte på varenda knapp typ och det tog jätte lång tid innan vi kom någonstans, john tröttna och gick ur hissen, tog en annan som åkte åt helt fel håll, så vi fick vänta på han jätte länge (:


någon som kan övningsköra med mig nu när min paps är lite handikappad ? ;P jag lovar jag kör inte ihjäl er.

vad gör jag uppe nu ? jag börjar inte förens tolv. jaja ..

välish

såå, en lång dag .. väla med pauline och vilka planer vid smidigt ! :D haha .. sofie blev lite putt för att jag var med pauline. lite tråkigt. men men .. det svalnar snart (: sen så har jag varit hos min paps. skönt att se att han mår bättre, han följde oss till och med ner till entren (: sen fick pauline springa till bussen, jag tog istället bussen hem till liselotten, varit där till typ åtta, sen fick jag skynda mig hem och nu är jag färdig för utgång, till och med hunnit hälla i mig lite goo dricka :D så jag är mer än redo ..


jag och pauline ska kasta ner cyklar från ramlösa station, sen ska vi sätta en tjugo och en lapp på pakethållaren och skriva "förlåt, här har du en tjuga till bussen" :D haha .. fan vad bäst vi är .. kul dag idag ! hoppas den blir ännu roligare.

sköönt ...

byebye see you out there somewhere !  (usel på engelska ? jaa ! ) haha .. full ? nej .. haha ..

veckans raket ! (:

awe, min pappa är så söt, igår hade han sagt att han var veckans raket. för att han hade gjort så stora framsteg. han kunde resa sig själv ur sängen och han hade hoppat ända bort till toan själv (: hehe . på måndag kommer han nog hem, har fått massa saker hem här som han sak använda sig av, knasigt (:


nu blir det välish med pauline. trevligt. men kaaaos. en snabbis förbi jobb ? hm .. kanske efter fyra isf. sen ska vi hälsa på pappa.


utgång ikväll ? (:


--

johaaaan ! man ringer inte och väcker mig fyra på natten ;P gaaaast ! :D men tycker om dig ändå .

åhhhhh ..

hata jävla helvetes fitt **** . gå och dö !


supa sig full nu kanske .. yeah !


eller inte . fuck off, nu går jag och lägger mig. sparar mig till imorgon ..


älska göteborg

dåligt skådespeleri, precis som fjorton suger, men ändå så bra (: det gör hela grejen liksom och vårt fina helsingborg :D .. annat fint också för den delen .

åh, emelie, vi åker snart igen . nästa helg jag är ledig eller något. vi bokar in det imorgon. sanih åker ju dit nästa helg, men jag kan inte följa med. /: men snart snart snart .. WEEH !

image70

för vi är bäst <3



gonatt johan föresten, din glidare ;P


K A O S ! !

ångrar att jag skickade hem dig richard ;P haha .. shit, men det har varit fett kul, förutom när dom stora bröden tog slut. men då kom emelie som en räddare i nöden (: som den fina snälla emelie som hon är. skönt att vara hemma nu iaf. som det såg ut på jobb. berget av disk, lådor över allt, plast över allt . haha, lycka till ikväll jenny (:

en sån där herreJÖSSES dag ..


så, nu ska jag hoppa in i duschen, för nu känner mig inte så jävla fräsh. usch nej !


sen blir det bio (: med min misse.  HATA GÖTEBORG ! ( vilket inte alls låter bra, älskar ju göteborg :P )

image69

en mkt gammal bild (: bu & misse .

--

gjorde ett sånt test innan, resultatet blev :

att jag är förälskad. jag är konservativ och aggresiv. jag kan lida för att hjälpa andra och mitt framtida kärleksliv ser lovande ut. jag kommer få ett riktigt superår och kommer uppleva en stor positiv förändring i mitt liv. Mitt liv kommer ta en stor vänding men det kommer vara till min fördel, och jag kommer vara mkt glad över det. under mitt liv kommer jag ha 14 nära vänner, men emelie är den bästa. jag föredrar äventyr. jag är spontan och kan lida för att göra andra tillfreds. min önskan kommer gå i uppfyllelse.  

men sånt tror man ju inte på ändå ;P




meningen att jag ska vara död nu ?

le cardinal.

så svinit mkt folk, jobbigt men kul. blev så irriterad på alla bara, en flaska på hälen, en klack rakt på stor tån och jävla massa armbågar över allt. åh ..


ålbrogatan 26 .. haha (: lycka till killen, hem till mig kommer du inte iaf ;P

emelie har haft lite små problem med siffror hela kvällen , hahaha (:


helt ok kväll, synd man ska upp imorgon klockan sju bara ;P


gonatt gott folk . ses imorgon (:

trion <3

festilifest
image68

hahaha ..

*borttaget*


stter och pratar med anna i telen nu (:  mkt trevligt .. måste ju sova, måste prata med ems . (:


ems <3



gonatt johan ;D

yesterday when i saw your face.

gårdagens inköp (: två tröjor. och det var så fult, hade tillgodo kvitto på 299 kr på gina tricot, köpte två tröjor som kostade 149 kr stycket, alltså 298 kr tillsammans, lämnade fram mitt tillgodo kvitto och hon frågade om jag vill ge den sista kronan till röda korset och jag sa ja, hon knappa och höll på och fick inte rätt på det. så till slut fick jag ett tillgodo kvitto på 1 kr tillbaka, lönt ? (: haha ..

image65image67


gråter på den ena bilden, /: gör så ont när pappa ringer hem och gråter, han är helt nere, äter inte, orkar inget. han har så ont. då mår inte jag heller bra. jag klarar knappt av att hälsa på han. tycker inte om att se han så ledsen.


sov hos micka i natt. varför har jag så svårt för att sova borta. har kanske sovit en timme.. finns två ställe jag klarar av att sova över på utan problem. varför vet jag inte.. bara är så. stod på mickas balkong igår, knasigt kändes det, platsen där jag pratade med krisse för sista gången. älskade krisse. om mina sista ord varit annorlunda, hade jag haft dig här då ? så många frågor, hatar leva helt ovetande. kom tillbaka till oss istället .

csi-kväll !

sitter hemma hos bä nu (: lagar mat och ska sen kolla på csi. lillis kommer också. myspys till max. länge sen vi hade csi-kväll. får bli ändring på det.



image64
på väg hem från bussen, blåsigt !



uppdaterar sen (:

ÅHHH !

varför vann inte turkiet, måste svika the ark där faktiskt. kan inte sluta lyssna på turkiets låt. grymt bra, springer runt här hemma och dansar. den fick mig på bra humör igen, fy fan vilket morgonhumör jag har egentligen, så sur jag var på mamm, hon skratta och försökte få mig glad, jag sitter sur som en ättika bredvid och bara "mm" . hon drar upp mig halv ett på min lediga dag, för att hon ska köra mig till hennes jobb så jag kan cykla hem min cykel, som jag betalt för att dom ska köra hem til mig, fy fan vad sur jag var. men nu har jag iaf fått min nya cykel. jätte fina röda kronan cykel (: hihi . så jag kan cykla till jobb istället (:


SHAKE IT UP SHEKERIM ! :D YEEEEEAAH ! fan vad bra ..



åhh ..  ge mig .


--

lampa i läppen :D hahha ...

jag och ems hade hipphipp kväll igår, mysigt, fast jag somnade i soffan ;P men kul som fan är det.

åååååå SOPA ! :D hahahha ..

http://www.youtube.com/watch?v=Q_TB2G07Si8

ego .

fhdjdgjhfdsfghfh123

just for one day .

matlaaaaaaaagning .

image56

eurovison.

idag blir det myspys kväll med ems och mysan. kankse li också tittar förbi. laga mat, kolla på eurovison på storbilden och käka massa gottgott (: första helgen på länge jag inte är ute. är sjukt sugen men börjar nio imorgon så det pallar jag inte.

märktes att folk verkligen tror jag är ute alltid ;P ringde och messa hela natten. haha, fick inte sova mkt ;P


kaos på jobb idag. haha .. men det fixade sig .



vill vara som dig .


herrejösses :P

be.

en riktigt herredgud dag idag. shit så mkt att göra. höll på att glömma hälften, sket i en del och ja .. får fixa imorgon, kom hem för typ 45 minuter sen. jag hatar combo. jag kan ju inte det. sjukt jobbigt. men det är kul när lendita är på jobb, det får alltid en att bli glad. så grymt cool så det går inte (: , "hoppas det smakar, ha det bra!" :D


kan fortfarande inte smälta vad du sa. helt sjukt. dra dig någonstans.


en del att göra imorgon också. JAA ! /: åh, låt mig få vila en sekund. visste att jag inte skulle orka.


trio <3


sug.

vem fan kan man lita på i den här världen egentligen ?


längre ner än så här kan jag inte komma . /: fan ta dig . vad fan har jag gjort dig ?



att det ens får finnas folk som du . att världen ens tillåter det. din falska jävel. åh..



emelie, gör mig en tjänst imorgon, berättar när du ringer mig då (:

ledig .

min enda lediga dag denna veckan. har hunnit göra en del . gick upp och gjorde mig iordning för stan, åkte ner och träffade min bä (micka) på K&CO, sen kom karim och pontus (: vi satt och pratade en massa, mest om karim och pontus resa, som dom äntligen kommit hem ifrån, men sex månader har gått snabbt. micka var sen tvungen att dra till jobb och då drog jag, karim och pontus hem till karim och checkade film, två filmer till och med (: mkt trevligt. epic movie och hm .. ingen aning vad den andra hette. smokey ngt tror jag .. skit samma ;P sen kom mams och hämta mig och vi skulle åka till paps, men paps var inte där, han hade fått åka in på operation igen /: och nu lagar syrran mat, sen blir det solning med mysan, sen hem till sammi och slagga på hans soffa (: kul när det händer saker hela tiden. man får lite annat att tänka på.


varför ska vissa dagar vara så hemska .


ni <3

tänker på dig.


vart ska jag bli av ?

sitter här och har typ gråtit sönder mitt ansikte. jag kan fortfarande inte förstå varför du gjorde såhär. jag skulle göra precis vad som helst för att ha dig här igen, varje dag jag vaknar önskar jag att det var en dröm. att träffa dig, det var min mening med livet, en utav dom iaf, du var min bästa vän, du var mitt allt. du var den jag skulle vara med resten av mitt liv. varför ? finns ingen som någonsin kommer förstå mig som du gjorde. ingen som ställer upp så mkt som du gjorde. du var allt . nu är inget, inget. och jag vet ärligt talat inte vart jag ska bli av. hela min kropp gör ont. jag bara sitter här. hade du funnits vet jag var jag skulle gå eller vem jag skulle be komma hit. men det finns inte mer. det finns inget sånt mer. det finns inget alls mer. allt detta har förändrat mig totalt. jaghar aldrig varit mer osäker på mig själv. jag har aldrig mått så dåligt. jag har aldrig hållt inne med så mkt förut. vem ska jag prata med ? vem ska jag vara ? vad ska jag göra ? jag vågar inte .. jag vill inte . åh ..


love you baby .


fem jävla månader utan dig. helt jävla sjukt. jag tyckte 10 dagar var en pest . va fan är då detta !?

herregud !

vilken dag , sjukt mkt att göra sista timmen på jobb . alla bussar inställda, jag och richard börjar gå istället, sitter på den andra busshållsplatsen typ nästan en timme. fy fan va kallt . sen kommer jonas, räddaren i nöden (: hehe . hade ju tänkt jag skulle ta mig till sammi nu för att slagga på hans soffan, men det pallar jag nog inte nu. vill inte ge mig ut i kylan igen.  tar mig dit imorgon istället och tar hand om sjuklingen, soppa, panodil och citron ? (: hehe . knasboll.


inget annat kul idag . nej .



finns alltid här dellis om det är ngt (: det vet du <3

anfådd ;P

allt har gått skit bra idag . vilken dag ändå (: allt har flötit på, har hunnit mer än att bara vara på jobb även om jag stanna över ;P inte jätte mkt att göra iofs. men ändå (: efter jobb stack man och träffa pauline, sen var vi hos pappa ett tag. vi fick rulla fram hans säng till fönstret så han kunde se när det regna (: haha .. han rumskamrat har lämnat, tråkigt, han fick en ny, men den stanna bara i tio minuter, men det var bara en gammal gubbe ;P

fy fan va skönt, varit ute och sprungit nu. skönt det är och bara springa till man svettas totalt . sen komma hem dricka massa vatten och slänga in sig i duschen (: blir mer av det här. länge sen jag sprang, herregud, var nog typ ettan eller tvåan ;P


tänk om jag är fel ? .


jag skrattar med mina händer, eller hur lendita ? (: haha .. fan vad vi skratta, jag bara skoja och du börjar kalla mig blondin. herregud ..

sån herregud period igen, se upp ! :D

kan jag få min lägenhet ! åh ..

daddy på äventyr.

åh, så söt . paps har varit på äventyr idag med mams, han har åkte rullstol enda ner till rökrutan utanför entren (: haha. awe.
 

vi hade kul på jobb !

hahah, hur kul lät nu det på en skala emelie ? vi gjorde inget speciellt ju, sprang runt och sjöng och hoppa typ. upptingen var klar typ hm, den var inte ens klar när vi stängt, hahah ;P knasigt. knasig kväll, blir så när sabina är förvirrad, men det är hon ju alltid .. men så sjukt mkt att göra idag, inte bara gäster utan en massa annat. endå har ja inte gjort allt klart. får fixa det imorgon . usch, känns som det blir en lång dag imorgon också .


EN BUSSCHAFFÖR EN BUSS CHAFFÖÖÖÖÖR ! :D haha, sammi nu har jag fått den på huet . ;P kommer och bor hos dig snart igen (: diggar ju din soffa .


godnatt allihopa.


MAJONÄÄÄÄS! :D haha .

mys i norrahamnen .

fy fan va skönt det är med sånt här väder . jag och emelie drog ner till stan köpte kebab sen satt i norra hamnen i solen och käkade (: myspys till max. inte för att vi orka käka upp allt, haha ;P sen kom wah och hälsa på oss. också väldigt trevligt . låg typ och sov där på "bryggan" .. skit skönt (:


sen åkte vi upp till min paps. skulle lämna lite saker och sådär. sen så står vi där så hör man wah "jag måste sätta mig ner" sen trillar han ihop och svimmar. herregud så rädd jag blev. slängde mig ner på golvet och typ drog upp honom. min mage gjorde så ont. pappas rumskamrat fick resa sig ur sängen, så fick istället wah lägga sig där. kom typ tio sjuksköterskor och sånt (: haha . vilken kaos och fy fan vad du skrämde mig wah. men nu mår han bra (:


orkar vi hämta dig sen fernando ? (: haha .. skit trött och jag måste städa här hemma. börjar känna av bakfyllan nu, lite sent. men va faan .. inte fått tillräckligt med cola i mig .


ikväll ? hm ..


--


måste du var så sjukt fin .

hm, ok.

utekväll. jaha. det var helt ok. tills allt tråkigt hände. emelies plånbok försvann, sen fick man sitta och vänta på polisen. känner att jag typ inte ka nskriva nu. men ok .

kul att se dig, det är det alltid.


KARIM ÄR HEMMA ! (:


frågar inte en gång till. men 300 imorgon om du vill ..


fågelkvitter är tecken på att man borde lägga sig, vilken ág gör nu .

AH !

sluta snacka så jävla mkt skit .

solen skiner .


vaknade upp på sammis soffa imorse ;P haha . fy fan vad trött jag var igår. bara somna. sammi åkte ut på äventyr till donkan och sånt och jag ligger och sover hemma hos honom. knasigt. nu är jag hemma iaf. fortfarande jätte trött. ska nog lägga mig ett tag till. sen kommer mappe och hämtar mig så ska vi åka till krisse.

åka upp med pizza till daddy idag, sen får han inte äta på ett tag igen /: jobbigt. <3



ikväll emelie, då har jag fixat, hihi (: du och jag ska sitta på min altan och dricka, men inte bara vi ;D



fernando är bra. (: tycker om dig vännen. hehe, min lilla clown. känns skönt att prata med dig. blev glad när jag såg att du jobba igår.


nu är det iaf slut på snälla sabina. just so you know.

älskling 20 år .

idag fyller du år baby, 20 år. och du är inte här. vet vad jag ska ge dig som födelsdagspresent. tror du blir glad. mkt glad. åh, önskar du kunde komma tillbaka. ska snart till din minnessten med mappe, eva och felicia. karro, liselotten, ingela, anton och julia är ju på kreta, dom undra ju om jag ville följa med, men känner nog att jag inte klarar åka till kreta på ett tag. fast än att min bästa semester varit där, men det var ju för att det var med dig. hoppas du får en fin födelsedag med dom andra änglarna där uppe. tänker på dig var sekund. jag älskar dig så min vän.

krisse2

<3

det är sjukt så ont det kan göra.

deppig, deppigare, deppigast.

johnny depp . tråkig man kan vara ja.


sitter här och degar . försöker ta mig någonstans men missa bussen nu. vet inte ens vart jag ska hän .

verkligen tråkigt att det skulle bli såhär. ska försöka att ändra på det. vet inte ens om jag tror på dig nu. men det återstå att se. varför är jag alltid så jävla snäll mot alla. varför kan jag aldrig ge igen någon gång. varför går alla andra för mig ? varför kan jag inte tänka på mig själv någon gång ? åh .. hates to be me again.


mitt humör går verkligen upp och ner, jag orkar inte det mer. var precis hur glad som helst. sen bara rasar allt samman. precis sminkat mig sen kommer tårarna.


kommer aldrig tro dig, vad du än säger och hur mkt jag än vill ..

..

s "emelie kollar du toan så där är tvål och vatten" (:

igår.

bloggen fucka sig igår . jobbigt .


jag och ems åkte ner till stan och promenixa lite, vi gick i norra hamnen och jag klev på en a-brunn, emelie bankar mig genast tre gånger på axlen ..

s "inte du också"
e "men jag gav dig tur"
s "det gjorde du väl inte, det betyder ju bara otur att gå på en a-brunn"
e "ja, och jag gav dig tur nu"
S "så det finns inget mitt i mellan, antingen har man tur eller otur"
e "nej, men jag banka ju bort oturen och det var ju tur"

haha .. herregud vilken diskution det blev där bara för en jävla a-brunn . hela vägen genom norra hamnen.

vad var det mer vi skulle skriva här ? som vanligt glöms allt bort .

..

jag är ledsen att det blev som det blev. det är jag verkligen. och jag tänker inte vara någon jävla skvallerbytta. trodde inte att det skulle bli en sån här stor grej utav det. men det blir det ju av allt du är inblandad i tycker jag. sen är allt över på en lite sekund. undra hur det blir denna gången. men jag fick iaf pratat med dig och det känns skönt.. 

för mig var det inte på skoj. 

--

anna väntar på mig i hallen. måste röra mig (: 

ge mig !

mer mer mer mer mer mer ..


somnade på bussen hem /: måste vila mig nu .

eskimåpuss.

dejá vu ?

vill så mkt mer än där det sluta förut. för det får mig att må så otroligt bra. bara dig i mina tankar får mig att må bra.


finns sötegose haj kvar ?


lägga sig tidigt idag kankse . trött som fan .


vart tog våra dagens vägen emelie ? (:


augustana - boston  <3 (:

jaha ..

första dagen som al. inte så mkt förändring, men ja .. pallar jag detta ? aa, gör jag .. tror jag .


man kan inte känna sig mer osäker på sig själv och allt än vad jag gör nu. upp och ner hela tiden . nu är det fucked up igen. men det kommer snart .. till lördag lär det nog vara piss iaf .

krisse fyller tjugo på lördag, ska hälsa på han då . helt sjukt så fort tiden går. känns fortfarande som igår. tar fram din tröja ibland och luktar på. den luktar fortfarande krisse. lagt den i din låda så lukten inte ska försvinna. fortfarande så sjukt tomt. hur mkt folk man än har runt omkring sig. jag kommer aldrig förstå det fullt ut. det går inte. var är du när jag behöver dig som mest. älskade kristoffer. <3

--

jag och anna har sjungit i disken idag. kom överens om att jag skulle skriva något annat här ;P men det tror jag vi skiter i . min lilla chipchop ;D

förlåt.

nu blir det ingen dricka på ett tag. inte för att det blev mkt igår. absolut inte. ska ju jobba idag. men ändå. jag måste sluta nu. det här funkar inte. kan inte hålla på så här mer. smärtan blir bara värre när väl spriten försvinner ur kroppen ändå. äh ..


förlåt emelie .


i natt var hemsk. hoppas jag inte väckte dig sammi. grät så jag hade kramper i kroppen. visste inte vart jag skulle bli av. satt på badrumsgolvet med mamma ett tag också. jag vill inte mer .. snälla..

RSS 2.0