stand up make some noice !

23.40 sitter jag på ett flyg till thailand. om mindre än 24 timmar . AAAHHHH !

grymt nervös och jag kommer ha så ont i magen imorgon. kommer vara orolig att jag glömt något som jag verkligen behöver. det mesta går ju faktiskt köpa där nere, men ändå .. är rädd att jag ska ha övervikt och att det kommer kosta skjortan.. åh, alltid så när jag ska resa. rädd att missa något här hemma. men vad kan jag missa mer än en massa kyla. och jag gnäller ju på att allting alltid är det samma här hemma. och nu får jag lite förändring. precis vad det är jag väntat på. kommer ändå sakna alla människor här hemma. knasigt ..

men det känns som det var en vecka sen jag boka resan.. och nu är det bara några timmar kvar. så tiden går fort. jag är snart hemma igen. ska bara shoppa, sola, bada och festa lite först (: sen kommeeer jag hem till er igen. så ligg nu inte sömnlösa och deppa sönder dagarna här hemma. eller JO! gör det .. så hittar vi på något extra kul när jag kommer hem istället .. temakvällar, tivvan, nyårsfirande, gbg och massa annat.

jag kommer nog msna, maila, bdba, facebooka och lite annat där nere ifrån. så ni kommer inte slippa mig helt ! (: shit, vad jag kommer sakna alla.

idag har jag iaf fått packat det sista, städat lite, tvättat lite och lagat mat. fick åka ner och växla och köpa ett minneskort till till kameran. sen träffa micka en liten stund. hann tyvärr inte träffa tanja, vilket var väldigt sorgligt. hade en massa att berätta ju. men det får helt enkelt vänta tills jag kommer hem igen. och då har jag ännu mer kul att berätta. men det kommer nog komma ett mail till dig med och ett kort med posten. kanske ett inlägg här om ni är riktigt snälla (:

kom hem för någon timme sen, efter att ha varit i stan igen. var på mezo och käkade med björn. HAN GILLAR COUSCOUS nu (: eller iaf mezos couscous. ett poäng till mig där kankse tom bb, eller ? vi satt på mezo flera timmar. det var trevligt. mkt trevligt. precis som vanligt (: knasigt det kommer vara .. två hela hbg-lösa veckor och allt vad där hör till !


ÅÅÅH , saknar er alla redan ! ta hand om er, er bruna lilla sabina är snart tillbaka, sakna mig inte för mkt.

<3

make me unlike you.

en super duper helg, precis som vanligt. förutom mitt bråk med syster och en liten annan grej.

när jag såg dig, så tänkte jag bara fan. vad är det jag jämförs med. vad är det jag förlorat. vad är det jag gjort. du är grymt långt borta och du är ett jävla svin. ändå kan jag inte glömma dig. inte för en ända stund. skulle vilja skriva så mkt. men det är ingen som förstår. vet inte ens om jag själv förstår. jag vill få mig själv att inse att jag måste gå vidare. jag måste släppa det här nu. JAG MÅSTE !

fredas, en massa snacks och gh lirande hos bb. mkt trevligt. jag var kass, men jag har tränat upp mig nu. och jag ska slå dig en dag bb (: haha. krängde en massa. det var gott. för när jag kommer hem från thailand är det lite nyttigt som gäller. fram till julafton iaf.

lördas, en icke bakis lördag. underbart ! (: lirade lite frets in fire´, för att träna upp mig lite. sen blev det att göra sig iordning för att dra till ola. sen vidare till mattias som fyllde år och bjöd på lite middag (: väldigt kul och en massa gamla västra ramlösare ! trevligt ! och min ems så klart :D vi har en del att ta igen tror jag. saknar våra äventyr lite. din jävla lundabo :P bk-stället en dag när jag kommer hem. ja, sen bar det av mot stan, väldigt hastigt och lustigt. in på tivvan och sen rockade det loss. super duper kväll, naken bb och en lagom full sabina till slut !

gårdagen, var det lite kalas hos karolinen, lite gott och äta och trevliga människor och en vild alice :D hihi. hem och käka lite till :P sen vidare till bb för att spela lite gh och titta en film. missade så klart bussen, men kom hem ändå.

så det var ett bra avslut på förra  veckan (:

idag var det ut till väla som gällde. fixa och dona en massa, köpt laddingsbara batteri, ipodladdare och RESORB! :D haha .. för bakfyllan. så får vi se om det funkar (: ska ju inte festa så mkt så jag ska nog klara av en eller två dagar med bakfylla annars . skulle växla idag också. men dom hade slut på thailändska bat, så det gick inte så bra .. får fixa imorgon. sen skulle man träffa wah. men det blev lite stressigt, så åkte och handla med paps, shampoo och allt så skit man behöver. sen var det hem och laga mat. och nu sitter jag här. ska ta mig till li snart (: så jag får träffa henne också innan jag åker. kolla csi och käka popcorn.

jag känner mig sjukt stressad. men packningen är typ klar. är säker på att jag glömt ngt, men det löser sig ..

det blir nog ett inlägg till innan jag far (:

i can't handle this confusion

idag är det bara en vecka tills vi åker. börjar nog bli lite nervös inför resan. vilket det inte finns någon anledning till. men jag blir alltid sån. men det kommer bli fint (: jag förberedde min bränna lite igår. var och tog spruta först, sen blev det solariumet på vägen hem, en skön promenad hem och sen blev det en del slappande. marcus kom och hälsa på. vilket jag inte trodde han skulle göra :P man vet aldrig med honom . inte ofta han lämnar sitt hem, hehe .


var hos bb i måndas, hade massa bk mat med mig (: ättekulla är inget vidare. kanske det som fick mig att tänka så mkt i måndas natt. sov max en timme då. brukar vara så när jag har en tid att passa nästa dag, vilket var sprutan klockan nio. men jag låg och tänkte en massa under den natten, bk, krisse och min så kallade framtid. vad jag verkligen ska göra. innan trodde jag att jag visste vad jag ville göra med allt. men nu vetifan. allt bara snurrar runt i huvudet på mig. jag är så trött på denna världen. alla krav den ställer på en. det enda jag vet att jag vill är att jag ska lämna denna staden inom ett år. förhoppningsvis blir det göteborg.


gjorde en bb glad igår med mina rymnings planer. men jag är feg jävel. måste ha lite i fickan först. för no money är lika med no rymningar ! :D men jag är på .. men inte för hastig här nu va , hehe (:

idag blir det bara slappa vidare. har skrivit jobbansökan idag. fixar med beställningen på flyget och sånt. börjat packa lite smått. ska nog fortsätta lite med det sen också. se om det är något jag behöver köpa eller så kanske. är det något man missar så är det ju bara köpa det där (: ska knappt ha några kläder med mig ! har typ packat ner två klänningar, ett par shorts och två tröjor än så länge .

flummflumm, imorgon kommer sanih och john hit, fredag blir det temakväll, lördag middag och sen utgång. söndag framtidsplanering. :D det låter väl helt ok. idag är jag ledig hela dagen om någon känner för att joina mig till roomservice och grey's . hihihi .. så ledig var jag . umgås mkt med datorn och tvn nu förtiden .

the sun is shining in my heart.


shawn desman - difference


merci for being you ..

ännu en lyckad tema kväll. i fredes hade vi tvspelsfylla hemma hos bb. massa kul (: och vi blev ganska dragna . vilket resulterade i en väldig bakfylla igår. tog lite tid att ta sig upp ur sängen . men till slut så. så var det upp och göra sig iordning och iväg till brandorama för att fira UBK's 40årsdag. vilket fick mig att tänka en massa. massa bilder och film , där krisse var med . suttit och letat en massa på datorn efter ljud och filmklipp nu . kan inte beskriva med ord hur mkt jag saknar dig krisse. och jag skulle göra vad som helst för att ha dig här igen.

känslan går som sagt inte att beskriva och man blir ledsen, men jag har nog kommit en liten bit på vägen. där jag faktiskt kan tänka på allt du gjort och sagt på ett mer positivt sätt, alla minnen som något glatt. vara glad för allt vi gjort tillsammans och ta vara på det istället. innan tänkte man hela tiden att så fort något som påminnde om dig dök upp, att det kommer jag aldrig få se krisse göra eller säga igen. men alla minnen är så starka, så det finns alltid där ändå. och jag vet att du är här hos mig och ligger med huvudet på min axel. tar hand om mig. älskar dig min vän.

kvällen fortsatte iaf. ner på tempel och tivvan, vilket var sjukt segt och nästan tråkigt. anledningen vet jag inte riktigt. för det var det vanliga folket och så. men mådde fortfarande inte bra sen fredan och det fanns ingen ork. några få skratt och leenden, men det var det hela. bättre lycka nästa helg ! (: då är det temakväll igen . weh !

vi får se vad denna veckan har att bjuda på (:

10 dagar till THAAAAI, ge mig värme , jag ska bli sååå brun ! (:

 

ok, för dig björn ..

.. för att du ska få något att läsa (:

har varit på väg flera gånger denna veckan att skriva ett inlägg. men det har liksom inte funnits något att skriva om. har kommit på massa saker jag vill skriva . men när jag väl sitter här så finns det inget. men jag kan berätta lite om förra veckans händelser, den åttonde november, någon dag förra veckan, vad det var för veckodag minns jag inte, har slutat hålla koll på det typ. det är inte bra . men iaf, den åttonde november, släppte det roberto cavalli kläderna på hm, online 23.59, sabina var väl förberedd och satt och vänta minst en halvtimme innan. när klockan slog 23.59 var sidan totalt blockerad. sabina satt och klicka på samma knapp i nästan två timmar, fick till slut tag i en bh och trosor. men det blidde inga klänningar /: skit också !

förra veckans händelse nummer två. vi hade lite bk reunion hemma hos mig i fredeskväll. mkt trevligt, men det är ändå inte samma gamla bk-festar-gäng, vart försvann allt det där ? lite till skellefteå, lite till gbg, lite till sälen, lite till lund och ja överallt och ingenstans. tråkigt nog. iaf, jag begav mig ner i stan med ems sen iaf. tivvan först, vilket sög. så tro det eller ej, sabina lämnade tivvan för att gå till tempel. vilket inte heller var en höjdare. men det var trevligt (: lekte björns svans hela kvällen och sen bar det hemmåt. nu kommer jag till det som jag tänkte skulle vara själva grejen i hela historien. för att spara pengar och hålla bb sällskap. så gick jag med honom hem och sen tog taxi därifrån. vi började gå.. förbi nic, bakom lassarettet, sen öppnar bb grinden till kyrkogården och tänkte snedda där, vilket jag aldrig skulle gjort .. men jag tänkte jag hänger på .. tills skriket kommer ! shit ! en tjej som typ skriker och gråter ett namn, det skar verkligen in i kroppen på en .. björn säger till mig att vi struntar i det och går vidare, då kommer det igen ! då var jag sjukt rädd. och jag fick björn att vända och ta en annan väg. hade väldigt svårt för att sova den natten. men det gick till slut ..

det var kul bb va ? läsa allt det där du varit med om redan (: haha ..

men jag fortsätter . har bott hos karro denna veckan, eller sen i tisdags. varit hund / lägenhets vakt. trevligt men lite ensamt. det har gått fint. städat bort alla dammlager på dörrkarmar och grejer. hehe .. lagat mat. blev lite besviken igår faktiskt. hade sett fram imot att du faktiskt skulle lämna din lägenhet och komma och hälsa på mig någon gång. men icke, alltid något. men det är som sagt du som bestämmer när nästa gång blir. sen kom wah och co och gjorde mig lite sällskap igår. det behövde jag efter att stereon pratat med mig /: .. idag har bb varit här och smakat på min specialar lax, det var gott. men jag måste säga att det brukar smaka ännu bättre (: nu ligger syrran och sover i soffan, alice sover i sängen och jag sitter här som ett mongo. haha .. kanske borde sova .

image103


alicen åtta veckor gammal (: sötast.



imorgon blir det lite tvspelsfyllekväll. lördag brandstafest ? (: sen kanske tempel då. vi får helt enkelt se ..

12 dagar kvar . sjukt så fort tiden går.

gonatt.

SOOOLRESOR !

idag fick jag biljetterna hemskickade (: åh ! nu är det inte lång tid kvar. 16 dagar (: sen är det sol och värme. weh !  thailand , HERE WE COME ! :D

måndag : idag blir det bara en slappe-dag, sov till två idag, hur jag nu lyckades med det, vaknade av att syrran skicka ett sms (: haha . så sent la jag mig inte igår. och jag vann ! 12 - 8 till sabina , du är kass bb ;P men jag gillar dig ändå . haha .. ska laga chili con carne idag , tror jag ! om alla ingredienser finns hemma det vill säga.

tisdag : flyttar hem till karolinen (: ska passa alice i nästan en vecka (: WEEH ! myspys. men på dagen ska jag träffa lendita också. mkt trevligt, för det var sjukt länge sen (: !

onsdag : wah slutar skolan och det ska firas ! :D

torsdag : bb kommer och vi ska laga min specialar lax, mums (:

fredag : hem igen (:


nu blir åka iväg en sväng och handla . puss och hej ! (:

i huvudet på sabiinaaaaa ..

den flummigaste veckan någonsin har precis passerat (: fett ! nästa vecka blir ännu flummigare .

jag har nästan gjort allt det jag skulle, lunchat med karro, fikat med tanja, fyllebowlat, sökt ett jobb. plus i kanten för sabina. hahaha, på tal om plus i kanten, vad var nu det där med kontaktannons och plus i kanten tanja ? haha .. igår var det sjukt mkt flumm, så min hjärna har inte plats för allt (: det blidde lite förferre hos bb, sen typ jogging bort till olympiabowling, bowla och JAAAAG VANN ! vem annars :P haha .. sen blidde det hem till bb igen, fortsatte flumma och sen bar det av till fiddeakaGOOOD :D där det segade ner lite. men det kunde inte förstöra en sån toppen kväll ! på hemvägen sprangs det över bilar och vi blev jagade utav tanter , hahaha . sen blidde det självklart kk på vägen också. SAAAUUUUS !! sovade sen hos marcus, låg och berätta en massa historier hela natten (: haha, vilket jag inte minns .

åter igen en lyckad kväll ! :D

och vi avslutar här för idag .. återkommer imorgon (:

BB, säger:

mer flumm åt folket!


jag förstår inte ..

när du ska förstå. för detta är otroligt jobbigt. jag förstår ärligt talat inte hur jag ska stå ut. kraven du ställer är så sjukt onödiga. och jag är ledsen men jag klarar det inte.

imorgon. fika med tanja. det ska bli trevligt. det behöver jag.


jag ska inte svika någon. aldrig . men någon gång måste jag få vara jag , snälla ?


denna världen är väldigt krävande.




donkan försöker likna sibylla !

http://www.mcdonalds.se/Sweden/SiteDocuments.nsf/0/1D8FB1275B26E11CC1257378003B2EF3?openDocument

vad är detta ? köttbullar på donkan ? är dom inte riktigt kloka. haha .. detta måste vara årets skämt. ska man äta pommes till köttbullar , och dom ska vara stolta över att servera en nationalrätt, men snälla . då ska det vara med lingon och potatis. inte pommes och minimorötter. det där kommer ju aldrig funka. är nästan lite upprörd. tänkte först att nu skojar dom. men icke ..

och lyssna på victor som håller med mig ..

Victory That's right säger (18:11):

snart kommer korv med bröd också

hahaha .. detta är sjukt knasigt.

ska vi ta och bli lite seriösa nu kanske . och lämna ämnet , idag har varit en pest, men med glada miner. en sån där knasig vecka har det blivit. blidde inget neyo, var sugen på det igår kväll och imorse, men sen bara försvann lusten. samtidigt som jag ångrar att jag inte åkte dit så skiter jag i vilket och ser fram imot att dega framför datorn hela kvällen . mamma har gjort kallops. vilket ska bli sjukt gott (: vilket var skit länge sen jag åt. det var björn som hade ätit det igår på jobb och då blev jag väldans sugen på det ..

igår var jag och luncha med karro, kollade lite saker med resan och så. vad vi ska beställa på flyget och hur vi ska ha våra pengar med oss osv. det är nära nu (: WEH ! bara lämna detta land ett tag. så skönt det ska bli. men jag kommer sakna er här hemma. det gör jag var jag än är och vad jag än gör. men nu behöver jag detta mer än någonsin. det kommer sitta som hm, vad är det man brukar säga, spiken i kistan ? haha ..

flamsvecka till max. kul (: samtidigt som jag kan vara sjukt irriterad på saker i mellan åt. så tar det inte på mig.

och tack för en soft kväll igår bb, massa flams det gillar vi (: haha .. så kul när vi typ missförstår varandra hela tiden och den ena hör inte vad den andra säger .. hahaa .. mkt skratt ! :D

åter till degandet ..


starfighter.

nu är det ännu en sån där gång jag vill skriva massa som jag bara måste hålla inom mig, för att folk kommer tolka det så fel. dagen har  fortsatt precis som igår. en glad dag, utan anledning. är inte på dåligt humör eller så. men jag har ändå saker jag är sjukt irriterad över. saker jag aldrig kommer kunna förklara så att folk verkligen förstår mig. nej, jag får helt enkelt låta det ligga där inne och trycka på. bara skita i att säga till vad jag tycker om allt. vilket jag ogillar grymt mkt. jag skulle vilja säga så mkt till så många, men som skulle göra att hela min värld skulle rasa samman. som om den inte gjort det redan. men ännu värre då. man ska väl vara ärlig. man ska väl inte bara gå runt och låtsas om saker.

mina nära och kära, ta inte illa upp eller så nu. men just nu finns det faktiskt ingen som jag känner att jag kan prata med något om. nu är det bara en sån tid när man ska hålla inne med allt och bara. ja, jag är nog den där udda tysta typen ändå. jag är nog inte den som gillar dela med mig av vad känner där inne. inte just nu iaf. jag kan ibland tycka att det är jobbigt att prata. det kan vara om vad som helst. här kan jag få ut det mesta. vilket är sjukt. men det är ju inte så att folk förstår vad det handlar om här. även om jag skulle vilja skriva det mer i klartext ibland. bara få fram vilka idioter vissa folk är och så tvärtom förstås.

det är inte ofta jag kan finna något positivt med denna värld faktiskt. den senaste tiden, vilken har varit väldigt lång, så har allt bara gått nerför. och jag har lovat mig så många gånger att nu ska jag skärpa mig och ta tag i saker så jag verkligen kan få rätt på detta. jag skulle leta efter förändringen. och jag tror jag funnit den. till en viss del iaf. utan att knappt veta vad det är. så tror jag att jag funnit den.

till hösten kommer jag söka till utbildningen i göteborg. och då går även min(vår) dröm i uppfyllelse. börja om på nytt, till en viss del. försöka att finna vad jag tycker är meningen med mitt liv. tar reda på vad jag vill ägna resten av mitt liv på. jag längtar så fruktansvärt mkt, samtidigt som jag är grymt rädd. jag är rädd för att vara ensam.

ensam är min mardröm.

men jag fixar detta .

till något annat, jag hade världens sjukaste dröm inatt, kan inte gå in på detaljer, men jag käkade hund, ÖH ! och sen var en massa gamla folk med. knasigt till max. sovit sjukt dåligt inatt.

en glad dag ..

.. som har gått till ingenting (: ! men jag är glad ändå.

gick upp typ halv två, städade och bäddade sängen för första gången på säkert en månad. som jag kan minnas iaf. så ja, som sagt städade, typ hela huset. gick igenom pappershögen på mitt skrivbord och fick in det mesta i min pärm. sen hängde jag upp tvätten och vek lite. men allt detta är kanske sånt som hör till er andras vardag ? haha.. men min ork räcker inte till mkt nu för tiden. men det ska det bli ändring på. fick fler broschyrer från skolor idag. får ta och läsa igenom det imorgon. se om jag kan komma på vad jag vill med detta liv (:

jag har flamsat sjukt mkt idag . jag är på gott humör . det var länge sen . att vara glad över att ingenting har hänt. knasigt . men min mun ler iaf.

lite ps inlärning som gäller denna veckan . det tog stop här, behöver ett nytt ps innan jag kan fortsätta. mitt var för gammalt och alla funktioner fanns visst inte :P hehe .

image102


i veckan gäller, luncha med karro, söka minst tre jobb(!), fika med tanja, sypebowling, ne-yo(?) .
se hur mkt av detta jag får gjort :D påminn mig !

byebye

skärpning !!!!

! ! ! ! ! ! ! !

imorgon ska jag ta tag i saker, städa här hemma , ordentligt ! ta och leta lite jobb och skriva ett nytt cv. skita i att inte orken finns och bara gå imot. det är dags nu. jag kan fan inte hålla på så här mer. känns som ett eko bara. för jag vet att jag sagt detta tusen gånger. jag ältar bara samma saker hela tiden. världen har smittat av sig på mig. för det är ju det jag är trött på nu. att allt är detsamma hela tiden. och jag vet att jag inte är ensam om detta. men jag gör ju exakt samma sak själv. är det inte dags att göra något så det blir något förändring snart. ta och lyfta på min feta röv från datorstolen och göra ngt ! inte ligga ner bäddad i soffan och följa serie efter serie. inte skita i allt och alla. utan ta mig tid och faktiskt ta vara på allting. vara glad för det få sakerna som händer. äh, nu tappa jag allt. mitt jävla flumm.

vet inte vad jag vill ha sagt med något överhuvudtaget, allt går runt i den här onda cirklen, som vi fastnat i. jag måste ta och kliva ur den nu. sluta deppa och tänka lite positivt. vilket inte är något lätt.

åh.

BLUUUDHAAA ! NOOOT FAAAANNI !

hejdå festis ! kommer sakna dig och dina fisar , isch ! (:

goodnight ! .

att uttrycka sig på rätt sätt ..

är inte något jag är någon höjdare på.

onsdags började bra. jag var så glad att jag äntligen hitta något som fått mig att se framåt. men det rasade som vanligt ganska snabbt. slutade med att jag satt i sängen snyftandes i en av K's tröjor och kunde inte stoppa gråten. jag grät så hysteriskt. ju mer jag tänkte på allt ju mer kom det liksom. hatar dessa stunder. men ändå vill jag inget annat än att vara ensam just dom stunderna. för jag orkar inte prata med någon, det finns ingen så som bara skulle kunna vara liksom. det är sjukt så mkt jag saknar dig K. alla dessa stunder jag behöver dig. när jag inte vet vart jag ska bli av så visste alltid du det. snart ett år, ett helt jävla år utan dig. och jag tyckte tio dagar när du var i costa var pest ..

igår, halloween fest hos mickas klasskompis, sen villan, sen cardan, bra kväll kan man väl säga. och mitt namn var cleopatra för den kvällen. bakis, sjukt trött och ont i fötterna är väl ett tecken på att man haft en lyckad kväll.

image101
cleo





har saknat dig M .


RSS 2.0