ingen toppen helg, men ok ..

fredag , full och glad. men nej, det var nog inte så jätte kul.

lördag, ingen dricka, men mkt trevligt sällskap. en runda till PL med laine, björn och micks, sen bort till gp, hampan och sen sluta det på tivv. där det var mkt kul folk . men det var ingen höjdare ändå. drog hem ganska tidigt.

idag kalas hos kussen och lånade en massa filmer.

imorgon ska sabina åka stan runt och fixa och dona. klippa sin lugg ska hon också göra. saknar den.


sen myskväll med ems.


finns inte så mkt mer att säga tror jag, än gonatt, för jag ska upp tidigt .


hatar första intryck.

för dom stämmer inte in. ge folk en andra chans. lär känna folk och döm dom inte efter första intrycket. jag blir så irriterade på er. döm inte efter utseende. döm inte någon över huvudtaget. åh, cp ryck jag får ibland.

FÖR FAN GE MIG EN ANDRA CHANS !

musiken styr mig.

lillis, min poddis är hos dig. den kan bo där en stund va ? (:

min syster är hemkommen från grekland. inte så brun som jag hade trott. min present från henne när hon kom hem var, ett paket cigg och fyra ragusa choklad. visst jag röker och jag älskar ragusa . men det är det som är grejen. köp något som inte finns här. köp något som jag inte gillar. överraska mig ! förlåt. jag är jätte glad att du är hemma igen syster. det är den bästa presenten (: älskar dig, det vet du .

snart kommer macke hit. mysigt . kolla idol och så (: hoppas jag. för jag kan inte missa min kristoffer hiding ! haha . så bra. jag är helt kär i han och hans röst, men mest hans hår :P ikväll blir det cry me a river ..

fuck off.

min rubrik bara struntar vi i .. för vad den handlar om orkar jag inte gå in på .

hur många gånger har jag skrivit i min blogg idag ? det är nu när jag är hemma igen. jag har inte så mkt att säga. eller jo en massa. annars hade jag ju inte skrivit. det som är det svåra är att få det ur sig. vet inte hur många gånger jag sagt det och hur mkt jag upprepar allt här i bloggen. men det är så det känns. att allt är det samma hela tiden . man går runt som i en ond cirkel och kommer inte ur den. man gör samma saker . man träffar samma folk . man går till samma ställen . man lever som i en liten bubbla. det är inte det att man inte kan lämna den, men man har varken mod eller styrka till det. iaf inte jag . jag klarar mig inte själv. även om jag älskar sitta hemma själv och slippa höra alls åsikter om allt och alla. det enda som är svårt att göra själv, är att sova. men det kommer, jag klarar det också så småningom.

denna bubblan ska lämnas. ska bara snurra runt i den här cirklen ett litet tag till. skaffa mig ett ordentligt jobb och spara så mkt pengar som möjligt. sen bär det av. det får hända precis vad fan som helst. jag får bli hemlös och pank. men jag ska ut i världen, rättare sagt sverige. göteborg. som jag sagt innan. har fortfarande 4 år på mig. jag lovade "världen" fem år .. sen är jag där . kanske till och med i stadigt tillstånd. ska lämna allt det gamla bakom mig nu. det är dags och släppa det.

deppigheten ska blåsa bort med höstvindarna. den ska regna ner i brunnarna längs vägarna. den ska flyta bort med strömmarna i havet. den ska falla som ett löv från trädet. den ska försvinna och sabina ska bli sabina igen (:

jag säger så mkt . usch på mig . jag borde bara hålla käften . sy igen den eller ngt .

dags att lägga sig i någerlunda tid idag kanske . klockan börjar närma sig ett . så det är väl dags nu då . imorgon ska det fixas med en massa. och nu ska jag verkligen göra det (: i promises you .


nattinatti .

i need someone.

har fastnat i mina vad kallar man det, astrologi böcker igen. kul att läsa. sjukt nog tror jag på det mesta. för det är så mkt som stämmer. det är inte som ett vanligt dagshoroskop du läser i metro eller någon annan sån tidning. för då letar du verkligen för fullt för att det ska stämma. och tänker igenom allt för att hitta något det kan stämma in på. om det nu handlar om något bra förstås. för annars kan det ju hända att du får för dig att inte tro på det den dagen.

men detta är inte samma sak. detta beskriver det olika stjärntecknen. hur du är i olika lägen osv. det stämmer mer än vad man tror. tänk att man verkligen är så . och att jag alltid lyckas falla för vädurar. och att oxar verkligen förstår mig som ingen annan. vänner för livet. lejon kommer bra överens trots deras envishet och ego (:


nej måste göra mig iording lite nu. får släppa böckerna nu för en stund . snart kommer wah, sen är det idol och kanske en film (:


hemma igen .. för hur länge ? (:

kommer tillbaka li (: och festis sakna mig inte för mkt .. hehe .



Ge inte upp bara för att det känns tungt ibland.
Trots att du idag är nere i en svacka kan det vända när du minst anar det.



ville bara säga det och att jag inte passar ihop med stenbockar ;P FAN !

bli inte rädda.

det händer mig inget. aldrig. lita på mitt ord.

men det är fortfarande en sån där nere period. jag vet inte vart jag ska ta vägen. gråter allt för mkt. och ja, jag vet att ni finns där, jag kan ringa och ni kan komma och ta hand om mig. jag vet det. och jag är jätte tacksam för det. men jag känner nog bara för att lägga mig under täcket. kanske sitta här och knappa lite. lyssna på lite musik, lite deppig iofs. men jag gillar det för stunden. det är inte det att jag inte är glad för att ni finns där. men ibland så orkar man inte prata. det finns liksom inte så mkt att säga. utan det bara blir såhär. och det kommer gå över. eller inte gå över. men man lär sig hantera det på ett annat sätt. man kommer på saker som kanske hjälper en att tänka på något annat för en liten stund. tekniken jag använder nu, att hålla inne allt och allt kommer på en gång sen, då jag inte kan hålla tillbaka eller ngt sånt är kanske  inte så bra. men jag klarar mig. mer än bra. för att ni finns här. det räcker att jag vet det. för det stärker mig tillräckligt mkt. vill jag prata så kommer jag, jag lovar . vill jag att ni ska komma till mig, ringer jag er . eller kanske till och med dyker upp hos er om jag har någon ork och energi till att förflytta mig en längre väg än från datan till sängen.

jag ska ta tag i allt nu. jag håller på. så det blir bättre.

--

idag, film med tanja (: myspys. hoppas på en massa skratt !

it cut me like a knife, when you walked out of my life.

idag är en sån där dum nere dag . vilket vi hatar . kroppen vill liksom ingenting. den bara är där . och blir bara tyngre och tyngre. man orkar mindre och mindre. man vill liksom bara ligga nerbäddad under täcket. ligga där och sakna någon som förstår en. för det finns inte. vart finns allt normalt folk i denna världen. någon som vill leva som jag och samtidigt förstå när jag har mina sånna här dagar.

förklaringen jag gav till momme förra veckan. på hur jag kände det. den var så bäst. jag fick ut allt på precis rätt sätt. det var helt sjukt. jag var själv så chockad. men det kändes så skönt efteråt. det var som en sten släpptes från hjärtat, men nej inte hjärtat, bara kroppen liksom. minns inte riktigt hur jag sa det nu .. hade inte skrivit det här nu ändå. för det finns folk som inte förstår . så blir det bara fel .


igår var en jävligt kul kväll. blidde sjukt full. vilket kanske inte var så bra. snackade en massa. träffa krisse gamla jobbekompis. sen så var jag igång. grät en massa. /: gick hem med micka och någon konstigt typ. satt sen här och deppa en massa. sen kom marcus hit och så kollade vi på fettosarna på tv (: hehe .. sen kunde jag till slut somna.

--

nu blir det donkan ! :D

miss you like crazy.

inte bloggat på jätte länge. har nog inte så mkt ork till det längre. men vill så får ta tag i det nu ;P

sitter hemma hos lillis nu. men hennes tise festis. bor hos li när hon är och gottar sig i france (: lite läskigt att sova själv och så. och katten är lite galen i mellan åt. men jag har överlevt än så länge.

hela veckan har gått åt filmtittande hos marcus typ. har bott där typ , han sa det igår att jag får snart börja betala hyra ;P haha .. men det har varit kul. sett en massa bra filmer och med bra sällskap såklart ! hehe.

jobbigt att skriva nu, inte för man har gjort jätte mkt. men jaa .. tydligen har jag en massa jag behöver få ur mig. men kommer inte längre än såhär. det är läskigt att det kan stämma så ibland. att det kan passa in så bra. för det är verkligen så det ligger till . min ekonomi är urkass och jag har inte ens betalt hela min thailandresa än, det löser sig, har en del sparpengar. annars ställer mamma och pappa upp och lånar mig lite. för dom vet att jag behöver detta. det finns saker jag irriterar mig på. vilket jag tydligen ska säga till om. men är det så farligt ? det hör väl till . eller hur ? det måste vara så . världen är inte perfekt. om vi alla skulle vara perfekta och inga problem skulle upstå vad skulle vi då göra om dagarna. gå runt med ett fucking leende på läpparna alltid ? forget it ! never. vår värld funkar inte så ..

vi lever för att dö ..

dags för att fixa lite mat . nu är jag lite upprörd.

1 ½ dag ..

det gick bra tills vi skulle äta igår . då blidde det cider till maten .. sen var det kört . men efter fem stycken så tacka jag nej . satte mig på bussen hem kvart över ett . kände mig lite smått nere . inte för att misslyckats. för jag bryr mig inte om det . nästa helg kör vi igen (: inte med vit helg då . det är alldeles för ansträngande.

det var trevligt igår. ont i hela kroppen efter bowlingen bara ;P otränad. och det första jag gör är att trilla ut på banan. sen kommer jag ju på att vi glömt byta skor .. hahaha .. som jag garva . jätte god mat också måste jag tillägga (:

idag blir det soft. film och sånt ..



i waiting för my wake-up-call

1 dag ..

.. avklarad (:

en lång dag med filmer och grejer. träffade marcus i stan, gick och handla lite chips, dipp, läsk och så (: och lite kebabis såklart. sen blidde det you got served, this is england, 8 mile och 100 girls (: myspys (muspuss kan man också säga (: haha .. )


dina ord tar inte på mig. du är så sjukt omogen så du kan bara gå och dränka dig .. haha .


imorgon/idag bowling, sen lite maat (: mysigt.

skriver imorgon, kanske.

rip my heart out ..

.. and leave me there to bleed .


sometimes i get so wierd , i even freak myself out.


en super dag idag. (:

älskar cykla när det är mörkt med musiken i mina öron . uuh .. yeah !


fredag imorgon . utan utgång .. i can make it !

shot ? (:

herregud, det ordet har jag använt oräkneliga gånger idag. idag har varit en super duper dag. verkligen jätte kul, fast jag fick ställa klockan och gå upp tio :P det var det verkligen värt. sprang till bussen. och träffade kära tanja på mezo. vi lunchade och hade det mkt trevligt. det bar sedan av till espresso house, där vi satt och stekte i fyra timmar (: så kul det var . vi har sett låååånga människor, kooorta människor och människor som bor i plåtburkar. sen dagens ..

.. vi står i kö på espresso house
kvinnan framför: kan man få en extra shot ?
tanja och jag tittar på varandra och börjar garva.
kvinnan framför fattar vad vi flabbar åt och säger:
kan man få vodka eller whiskey ?
kassörskan typ bara gapar ..
vi med, men utav skratt. sen har vi typ skrattat åt det hela dagen.
(men det är väl ingen annan som förstår. men vi gillar stora grejer ;P hahaha .. )

skönt att finna någon med samma humor. när man var på väg att säga något hade redan den andra hunnit säga detsamma :P lite läskigt. men KUL ! :D och snart blir det utgång tillsammans, då ska vi flumma ihjäl oss. fy fan det här kommer bli så skadat kul (: haha .. kan redan se det framför mig .  WEEH !

--

sen fick jag träffat ems, inte träffat henne på fem dagar . BUHU ! och nu sitter jag här och har inte riktigt bestämt vad jag ska göra .. idol och csi , men var ? (: säg något folk . palla sitta här och vääänta .

skriver sen eller imon .

have you ever walked on air .

when you find it don't let go .



en fullspäckad helg som vanligt. förutom igår då. får då var man bakis för både fredag och lördag kvällen/natten. men men, sabina återhämtar sig snabbt och är på benen lagom till nästa helg. men icke denna gången. nu är det slut :P iaf på drickandet. måste måste måste verkligen . isch . det kommer gå bra (:


men det var kul att träffa elin igen. det var verkligen skit kul (: hehe . tack för en underbar fredagkväll pelin.

och grattis i efterskott fernando. förlåt att jag glömde din present, du ska få den snart (: jag lovar.

denna vecka ska gå åt att ta tag i mitt liv. måste fixa nytt pass också.

ÅH juste, tappa min plånbok i fredas också. inte bra alls. jag är aldrig så slarvig. usch på mig. mitt tp och min fina plånbok /: FAN ! .

äh, nannedags nu. gonatt.

kroookig .

en beskrivning på folk som .. hm .. typ alkisar, fula alkisar, fula ensamma alkisar, osv  .. en kul kväll på viking igår med david (: det blev en liten krokig kväll . haha .

överdrev kanske ilskan lite. eller jag överdrev inte ilskan. men det handlar inte om några våldtäktsmän eller något sånt. som jag tydligen fick det att låta som enligt ems. haha. var inte alls min mening. just so you know. men men, arg var jag iaf. väldigt arg. och jag ville fortfarande spotta på er, slå er och döda er.


idag har det blivit väldigt slappigt ;P vaknade först halv sju och mådde piss. men efter att gått och lagt sig igen och vaknade av micka ringde typ halv två, så mådde man bättre . har alltså inte gjort så mkt idag. men det tar vi igen ikväll. snart kommer min micka och hämtar mig. sen ska hon köra mig till stan. där ska jag sedan träffa elinpelin. som jag inte träffat på många månader. sen så blir det väl någon bar eller något kan jag tänka mig. och sen ? kan ni gissa ? ;P haha .. tivvan ! men lite lugnt idag. anledning ett för att fernando fyller år imorgon och då blir det party, anledning två att det blev allt för mkt förra helgen. inte bra alls. min släkt var inte så glad på mig när dom firade mig på söndagen efter. för jag var inte vid medvetandet alls. isch på mig.

nej, fixa mig lite nu .. sen brummbrumm (:

byebye.

man skjuten på knutan , ajdå ! /:

ilskan fortsätter välla ur mig .

samtal som får ilskan att bubbla inom mig. att det kan finnas människor som ni. som bara är på jorden för att såra andra. vilket det inte finns någon mening med. möjligtvis att man lär av det och kan kolla tillbaka på det resten av livet. men andra är inte som ni. så den erfarenheten behövs inte. inte minsta lilla. isch. vill bara spotta på er. sparka på er. slå er. åh. få ut min ilska. och det på er. hjärta av sten är vad ni har. ni borde inte finnas på denna jord. den är för fin för er. åh, jag vet inte vad jag ska säga eller göra. för jag är så förbannad. och ja, sårad. att jag kunde lita på någon som ni. att jag kunde ge mig själv till någon som er. hur kunde jag sjunka så lågt. och hur jag fortfarande kan känna att jag .. nej jag tänker inte ens skriva det. för jag skäms. men tanken poppar upp ibland. fy på mig. FAN ..

så .. nu fick jag lite av ilskan ur mig . men det bästa hade varit om jag fått döda er .. då hade jag kunnat leva vidare lugnt sen och veta att det är ingen annan som utsätts för dessa falska påhopp. WAOOOH! måste skrika och slå.

--

idag ska vi försöka omvandla den här ilskan till något bra. bönorna ska ut på äventyr och dampa sig så vi åker av bilen, vilket skulle vara vägen. men det blidde lite fel. som det brukar bli när sabina är i farten. men det ska vi nog se till att rätta till. så om exakt femton minuter kommer min ems böna och hämtar mig här i gatan (: trevligt värre. borde bränna en skiva. ja. det ska jag göra. en bra skiva. så vi kan skrika oss hesa till. för det behövAr vi .. ja det behövar vi . hehe .

suttit och kollat massa inredingskurser i göteborg nu. låter mycket intressant. massa man vill lära sig. och nu vill jag verkligen komma någon vart. jag ska ta tag i det här nu. men nu är det bara pengarna som är problemet. men det löser sig. det kommer. ser inte det som något hinder. eller jag ska inte göra det . det är bara hoppa över och springa vidare. sabina fix it ! :D

saknar.

..

leka med elin snart ? (: mongokul.

nej nu måste jag bränna min fina skiva. bönskiva. yeah !


ego binis is back ! (:

image99

inlägg två .

01.21

jag sitter forfarande här och knappar. har varit ledsen, glad och allt . men det har  varit skönt att prata ut med någon. någon som verkligen upplevt samma skit som en själv. för det är verkligen vad det är. skit. äh . jag skulle bara vilja skrika ut. sparka på något. slå på något. bara få ut min ilska på något. att folk kan behandla folk så. det är helt hemskt. vad tänker folk med ? är livet till för att såra andra ? för då har jag hamnat helt fel. det är inte min grej. jag klarar inte det. jag är inte sån. är det jag som inte är av denna värld, eller är det ni ?

pappa orkar inte med mitt knäppande här. så jag får helt enkelt fortsätta imrogon .


gonatt. SVIN !

i need to step up and be strong.

i told you what i wanted.
i won't be forgotten. do you get it now.


thailand bokat, 28 november far vi . längtar redan. så skönt det ska bli. inte behöva vara hemma den 9 december. fira karros födelsedag där nere. så mysigt det kommer bli. bruna ska vi bli också. så nu gör det inget att jag fjällar :P

en lite fika med nihad idag. en väldigt kort en. men det var mysigt (: sen kom micka och wah. sen var sabina tvungen att röra sig hemmåt. nu sitter jag här och kollar på bilderna från bröllopet jag var på. hm, fan, inte så bra. får ta hjälp av syrran och redigera lite. fuska lite. måste öva mer på mitt fotande. ta mig tid till det för en gång skull. inte sitta och slösa bort mitt liv framför en data. dags att ge sig ut och visa världen .. haha . nej .

jag har sagt det många gånger. men nu är det verkligen dags.

fernando blir tjugo på lördag. så då blir det lite ferre på sundsgården, trevligt (: hehe. sen ? tivvan såklart ! imorgon ska man till viking och softa lite med david. eller blir det film ? .. vi får la se , beror väl på vädret. fredag fika med momme. måste göra saker nu. träffa mina vänner och inte sitta här och vara osocial. funkar inte längre. gropen kan inte bli djupare. då kommer jag inte upp igen. nu är det dags att lyfta upp mungiporna på riktigt och le åt världen.

here i come . with or without you. i dont care. i can stand on my own feet now.


the land before time.

att livet går vidare måste vi inse. hur omöjligt det än känns. det finns två olika världar. man kan själv välja vilken man vill leva i. vad som skiljer dom två olika världarna åt, det vet ingen. man vet bara att dom finns. har man valt en värld, kan man inte ändra sig. antingen blir det som i ett paradis, eller så har du dragit värsta nitlotten. men man vet ju aldrig om det kan vara värre i den andra. äh, fan nu bara svamlar jag ..

suttit här och läst en massa. en massa gamal skit, som jag bara älskar. och saknar. så mkt som man inte minns. men bara vill minnas. så mkt som man minns SÅ tydligt, men inte vill minnas. men jo, det vill man visst. det är länge sen och det är inte glömt, men gömt. så mkt skit man gjorde. så mkt folk man träffa. så mkt ja, det var så mkt hela tiden. och det var kul. sjukt kul. eller hur .


lycka är att vara någon nära. det är en rikedom att få älska och att älskas. karlavagnen. flippat. maxat. sneat. potatisbullar. regnbågar. kalla bänkar. kudden. miche. fille-piller. damp-dagar. vandrande avföring?. bagatelle. maxfika? LYCKOKNUFF. gringos. muf. krama stolpar. hambuggare. musik ur mina muffar. beigekeps. våffelsäljare. BAMSEkram. utsikt. snöbollskrig. tidsmaskin. ice age fight. sköldpadda. svullo-fulingen?. hasslarp. conrad. och en jävla massa annat.

27 november 2003 försvann mickis almenacka.


sven sven sven han är min vän.
sven sven sven han är min vän.
sven sven sven han är min vän.
sven är en riktig kompis.

dags att gå vidare .. igen .

så väntar vi på nästa helg ..

eller inte . fy fan, jag har mått som ja jag vet inte vad, inte bra iaf. två cheeseburgare som chicho kom med är det enda jag fått i mig idag. har typ skakat och haft kramper i magen. helt kraflös, ingen energi alls. hemskt.

mkt mer har jag inte att säga idag. kommer mer imorgon ..

gonatt.

RSS 2.0