ilskan fortsätter välla ur mig .

samtal som får ilskan att bubbla inom mig. att det kan finnas människor som ni. som bara är på jorden för att såra andra. vilket det inte finns någon mening med. möjligtvis att man lär av det och kan kolla tillbaka på det resten av livet. men andra är inte som ni. så den erfarenheten behövs inte. inte minsta lilla. isch. vill bara spotta på er. sparka på er. slå er. åh. få ut min ilska. och det på er. hjärta av sten är vad ni har. ni borde inte finnas på denna jord. den är för fin för er. åh, jag vet inte vad jag ska säga eller göra. för jag är så förbannad. och ja, sårad. att jag kunde lita på någon som ni. att jag kunde ge mig själv till någon som er. hur kunde jag sjunka så lågt. och hur jag fortfarande kan känna att jag .. nej jag tänker inte ens skriva det. för jag skäms. men tanken poppar upp ibland. fy på mig. FAN ..

så .. nu fick jag lite av ilskan ur mig . men det bästa hade varit om jag fått döda er .. då hade jag kunnat leva vidare lugnt sen och veta att det är ingen annan som utsätts för dessa falska påhopp. WAOOOH! måste skrika och slå.

--

idag ska vi försöka omvandla den här ilskan till något bra. bönorna ska ut på äventyr och dampa sig så vi åker av bilen, vilket skulle vara vägen. men det blidde lite fel. som det brukar bli när sabina är i farten. men det ska vi nog se till att rätta till. så om exakt femton minuter kommer min ems böna och hämtar mig här i gatan (: trevligt värre. borde bränna en skiva. ja. det ska jag göra. en bra skiva. så vi kan skrika oss hesa till. för det behövAr vi .. ja det behövar vi . hehe .

suttit och kollat massa inredingskurser i göteborg nu. låter mycket intressant. massa man vill lära sig. och nu vill jag verkligen komma någon vart. jag ska ta tag i det här nu. men nu är det bara pengarna som är problemet. men det löser sig. det kommer. ser inte det som något hinder. eller jag ska inte göra det . det är bara hoppa över och springa vidare. sabina fix it ! :D

saknar.

..

leka med elin snart ? (: mongokul.

nej nu måste jag bränna min fina skiva. bönskiva. yeah !


ego binis is back ! (:

image99

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0