down again

så sjukt jävla trött, somnade som vanligt på tåget och trodde att jag missat stationen när jag vakna .. vill bara ligga hemma i min säng idag. har verkligen insett att utelivet i helsingborg är inget jag behöver mer av, never. ska inte gå ut mer, det är ju inte ens kul. så jävla trött på allt just nu..

jag saknar dig K , så grymt mkt. jag saknar den tiden när allt var bra och bara flöt på som det skulle. jag orkar inte fler motgångar och massa depp. men jag lyckas alltid fastna i någon sån grymt tråkig tanke. vill bara lägga ner allt och göra ingenting igen. för allt blir bara fel ändå. åh ..

sitter på jobb nu, ska få i mig en banan nu innan vi öppnar. sen hem, sova och sen är det sthlm imorgon.


hejdå.

tillsammans är vi starka, liksom.

sitter på jobb, huvudet värker som in i. vet inte varför. det känns som sömnbrists huvudvärk, vilket det omöjligt kan vara, för det har jag ju gjort hur länge som helst nu när jag varit ledig. men som mamma sa kan det nog bero på all pollen ute nu, blö. nu börjar kli i ögon och snuvigheter /: det enda trista med våren.

jag sitter här instäng på ett köpcentra när solen skiner ute. det suger också. men men.. det är ett jobb, det är pengar och det behöver vi (: fick lön idag, trevligt. ska föra över till sparkontot direkt så dom inte blir upphandlade direkt. vilket är lätt hänt när pengar hamnar i sabinas händer ;P

det blev inget malmö och aptittande igår. dom stängde tidigt. det är inte fören den första maj dom börjar med senare öppettider, så vi får åka dit då istället (:

istället kom en annan apa på besök (: vi gick på mysterium letar jakt i jordbodalen. jag skulle bara visa var jag lekte när jag var liten. och vi hittade en massa skumma saker. jag blev jätte rädd och apan skrämde upp mig ;P mitt hjärta slog SÅ snabbt ! haha.. mes sabina. lite bilder dyker kanske upp på bdb sen (: hehe .. knasdag. men mkt trevligt som vanligt.

idag efter jobb ska vi till malmö, hipp.. det ska bli trevligt. fast mitt huvud inte orkar det just nu. det blir sängen direkt när jag kommer hem. så skönt. längtar redan. mitt huvud orkar inte hålla mina ögon öppna ens.

återkommer imorgon..

don't know you.

.. and i never will.


igår var en underbar vårdag, ledig och allt (: fick solat mig lite först, sen gjorde jag mig iordning och drog ner till stan för att träffa apan. vi gick en liten runda på stan och kollade lite allt möjligt. sen gick vi en runda ner i norra hamnen och köpte glass. satte oss på muren ner mot havet och käkade den (: mysigt. vi gick sen till ebbas för att köpa en kaffe, satt oss i stadsparken, klicka lite med kameran och vandrade sedan vidare på jack-jakt, vilket inte gick så bra, eller ? en snygg hittade vi. kollade lite till, sen gick vi till bussen (:

hem och käkade lite. sen körde pappa mig till råå. sen blev det en liten promenix ner i hamnen (: mkt mysigt. lagom till solnedgång och allt. det blev en väldig massa klick med kameran och vi hade grymt skoj som alltid (: helt underbar dag som slutade med en film hemma hos björne sen. old school, den var kul (:

image112



allt går fint.

nytt schema för jobb snart. får se om jag kan komma med några bra förslag (: det ska vi nog kunna fixa.

ikväll blir det malmö, med maxan och kolla på någon liten apunge (: mys.

imorgon är det jobb igen, sen malmö för att gå på minibarsel på hipp.

all you gotta do is try.

sitter på tåget ner till jobb, solen bländar mig i ögonen, jag drar ner gardinen. avril strömmar ut ur mina hörlurar, i'm gonna live today like it's my last day.. det är äntligen vår på riktigt, men ändå kan jag inte riktigt få fram den här glada känslan. det går bara inte hur mkt jag än försöker. det kan komma små glimtar av det men ändå inte fullt ut.

jag har glömt hur livet fungerar, hur ska man göra för att komma fram. och sluta glida framåt med alla andra och veta att man kommer falla tillbaka så fort man försöker själv. JAG VILL kunna stå på mina egna ben nu. men det tycks inte hända. åh. vad ska jag göra ?

jag har äntligen fått ett jobb som jag så länge letat efter. för jag visste att det skulle hjälpa mig framåt. inte sitta hemma hela dagarna och inte göra något alls. det tryckte bara ner mig ännu mer. visst känner jag att det har blivit lite bättre. trivs jätte bra på jobb, jag har lärt mig så otroligt mkt på så kort tid och träffat en underbar människa vid namn malin (: som ni tidigare läst om här. det är hon, jag och donkanglassar. vi har iaf jätte kul ihop. och snart ska vi till sthlm tillsammans. 29 april.

jag vet inte vart problemet är. eller jo till en viss del vet jag. jag är människa som inte klarar av att inte få som jag vill. älskar prata om mig själv och kan många gånger om berätta samma saker för er. jag kan väl utåt ibland kanske verka väldigt självsäker. men jag är nog innerst inne tvärtom ganska osäker, efter mkt saker som hänt. jag vet att jag höjer det med att fortsätta som jag gjort förut, tycka om mig själv, men jag har ibland svårt att göra det. vissa dagar är bara skit och man känner sig precis så också, som en skit ! inte värd något, inte omtyckt av någon och bara helt misslyckad.


det enda jag begärde var en gång. jag vet ! ah ! det stör mig bara så mkt. men jag måste lägga ner det nu. allt får mig bara att tänka tillbaka på dig. att det är ditt fel. allt ihopa.

flumm inlägg, som kunde skrivits på ett helt annat sätt. men jag kan inte skriva klartext här. det blir lite fel då. var bara tvungen att få lite ur mig. hoppas på att denna dagen har något bra att komma med. svårt att tro det bara.

break down.

jag vet inte, men just nu känns ingenting bra. jag har liksom kommit ur min gamla onda cirkel och är totalt vilse i den nya världen. det är inte så mkt nytt som tillkommit. mer än ett jobb.men det ger med sig en massa nytt. nya männsikor, nya vanor osv.. min vana var att varje helg gå ut. vilket jag inte kan nu, eftersom att jag blir sjukt bakfull. men jag saknar det extremt mkt, på något sätt så är jag rädd att missa något. men det vet jag samtidigt att jaginte gör. för det är alltid samma sak varje fredag/lördag kväll. och inget nytt kommer någonsin att komma.

åh, jag vet inte ..

jag är helt gråtfärdig och vill bara bädda ner mig i min säng, vilket jag ska vilken minut som helst. men jag vill bara ligga kvar där. glömma allt vad livet innebär. för jag orkar det inte. det ställer för höga krav på mig. som min kropp inte klarar av. jag trodde det men jag hade fel. det märker jag när allt fortsätter att helt plötsligt bara rasa ihop. jag trodde jag hade kommit ifrån det nu. jag vågar inte göra något mer nu, för allt jag gör blir ju bara fel. allt jag försöker göra för att gå vidare, gör det bara värre. jag vill inte mer..


ge mig en starfighter tillbaka. en trogen starfighter.


tills dess fortsätter mitt liv stå still och jag kommer inte försöka ändra på det heller. det är upp till alla andra nu. hur sjukt det än låter. men jag är trött på att bara sumpa allt. jag är trött på att vara fel. jag orkar inte det mer.


nu måste jag sova, för det är jobb imorgon .

gonatt onda, orättvisa och konstiga värld. jag gillar inte dig.

nintendo wii

sitter hos kusinerna i åstorp. dom spelar wii, jag försöker , men det går inget vidare. jag slog iofs första rekordet. men det slogs ganska snabbt igen utav kim, men men .. var lite sugen på att dra till tivvan idag, eftersom att jag inte varit där på över en vecka ;P haha. plus att det är gratis idag. men jag vet inte., jag tappade suget precis.

jag kan inte förstå varför det känns så här. men det bara är så. det är inget jag kan rå för. det har aldrig förut varit så här.men detta gjorde mig förbannad. fan fan fan.,. men ändå kommer inte detta stoppa mig och det gör mig ännu mer förbannad. nu är det erase and replace som gäller, eller iaf radera. allting är så svårt nu., jag vet inte riktigt.detta steget vidare tar fortfarande imot, just för att jag inte riktig vet hur jag ska ta det. det har gått en lång tid nu. ändå kommer det inte någonstans. hur jag än gör. jag vet vad jag vill men ändå så står jag på samma ruta som jag gjorde Då ..

det är ändå lite saker som gör en bra vänding. nya männsikor och nya miljöer. tack! bara detta lilla lyser upp lite. och jag hoppas att detta för mig vidare någonstans. till något bättre. för jag är trött på att inte veta var jag är, vem jag är och vad som ska hända. jag är trött på att stå här helt vilse i världen utan någon som helst aning om vart jag ska gå. ah !

tre glas vin, jobb imorgon, ingen bra kombination.

men nu ska jag till tivvan, alla dricka som bjuds tar jag imot för nu är jag arg/ledsen. så jag skiter fan i vilket.


blah livet suger.

bad..

..hair day.. det är en riktigt sån dag när allt går imot en. eller nej, det lät lite kryddat. för jag har haft en bra dag. men ser verkligen ut som fan känns det som ;P håret vill inte som jag vill, jag har inte hunnit sola på hur länge som helst så jag känner mig jätte blek. men men.. sånna dagar får man ta helt enkelt. dom går över lika fort som dom kom.

idag har det varit jätte fint väder. vilket jag är väldigt glad över eftersom att jag varit ledig idag (: så imorse sov man länge och tog det lugnt. gjorde sig iordning för att ta en promenix ner till stan med alicen, hade väntat mig att det skulle ta jätte lång tid,  men det gjorde det inte. och det var väldigt skönt. förutom när jag kände att jag började få skoskav /: ajaj, jag gick som om ja .. jag hade fått något där bak eller ngt ! haha. mötte sedan upp min syster som tog över alicen för att ta henne hem (: sen så kom wah och vi gick en liten sväng på kullagatan för att bestämma oss för vart vi skulle luncha. till slut hamnade vi på olssons skafferi, mums.

sen åkte jag hem med, träffade syster på bussen. vi gick igenom jordbodalen och jag passade på att klicka lite med min kamera (: . när mamma kom hem åkte vi och handla. det var bestämt att jag skulle laga lite chili con carne till sanih och john idag. men bara en av de två pågarna dök upp, varför är fortfarande lite oklart för oss alla. men vi hade trevligt ändå (:

nu är det snart dags att gå att lägga sig, för att jobbet väntar imorgon.

sakna.


jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. ett nej hade gjort det så mkt lättare. på något sätt så påminner du om mig. det är bara något som gör att jag fastnat. vilket är ett mysterium för mig, jag kan inte koda längre. ah, bara ge det en chans. vad finns det att förlora. jag vet knappt vem jag själv är, hur ska du kunna veta. samtdigt kan jag ju bara förstå, eftersom att det många gånger om varit så för mig. jag vet inte vart jag ska börja .. ändå vill jag bara ha ett slut.

tre minuter ..

.. till öppning.

jag skriver aldrig när jag säger att jag ska skriva, så det är bäst att skippa det och bara ta det som det kommer. nu sitter jag på jobb, precis fått i mig lite frulle, två mackor och lite yoghurt (: sitter och lyssnar på lite foo fighters och har det bra ;P var så grymt hungrig på tåget ner så jag trodde jag skulle kräkas. men jag klarade mig (:

tisdagskvällen hände inget speciellt. kom hem, ut med alicen, gjorde lite pastasallad att ha med till jobb. sen var det lite tv, sen ut med alice igen och sen typ sova. ja det vanliga liksom. var så trött så orka inte göra så mkt mer.

igår var det jobb igen, sjunde dagen i rad. ah ! behöver lite ledigt nu ;P hände inte så mkt på jobb. hade en del att mecka med på morgonen men sen var det dött på eftermiddagen. tur att tele2 nissarna underhåller en lite ;P sen var det tåget hem. mötte björn på knutan, sen åkte vi hem och laga min specialar lax, MUMS ! (: sen blev det lite topmodel och skratt och allt det vanliga, ap och svans äventyr (: hehe .. underbart precis som vanligt.

idag får vi väl se vad som händer (och fötter) ;P

undra vad man ska roa sig med på jobb idag, jag och malin ska luncha gott idag iaf (: vad det blir vet jag inte än. kolla runt på lite kläder på internet kanske.  måste ha en massa nytt, känner jag. men nästa vecka är det lööön (: så får vi se vad det blir köp ;D en jacka är iaf redan beställd .. och en tunika.

image110image111




ja, nu har vi öppnat så nu är det dags och jobba ! (:
ciao.

be strong.

det blev inget inlägg igår. jobbade hela dagen. och hade iofs inte jätte mkt att göra. men det blev inget inlägg ändå. och anledningen till att det inte blev något när jag kom hem heller var för att.. hrm, lång historia, men vi drar den iaf. satte mig på tåget hem,, hoppa av knutan, byta till femmans buss. hoppa hemköp stattena. gick in för att handla lite mat och grejer som jag kunde ha nu när jag ska bo hos karro en vecka. när jag har plockat ihop allt skit och går till kassan så funkar inte mitt kort, pinsamt ! men hon sa att det varit fel på kortläsaren innan så kassörskan bad mig gå och ta ut i bankomaten utanför, då kan man bara ta ut femhundralappar, vilket jag inte hade några på mitt kort ;P haha. så då fick jag gå till nästa bankomat, då funka det inte där heller. då sprang jag över vägen till nästa bankomat, och det funka inte där heller. jag tänkte bara va fan ska jag göra nu. jag ringer hem och ber dom kolla mitt konto, vilket jag själv hade gjort  här på jobb innan på dagen och jag visste att där var pengar. men då var där inte det längre, då var det något jag handlat, som dragits många dagar efter, skit störigt OCH skit pinsamt ! ;P men mamma satte iaf in pengar till mig och jag fick min mat till slut .

väl hemma hos karro  var det dags att gå ut med alicen. sen så kom sanih och john ett tag och vi spelade lite gh. jag käkade lite kycklingsallad ( ska försöka hålla mig till det lite nyttiga nu (: ) sen så gick dom för dom skulle spela badminton ;P sen hade klockan sprungit iväg och blivit mkt. sabina hade helt glömt bort att köpa ny mat till alicen, eftersom att hon är lite kräsen så äter hon tydligen inte vad för någon hundmat som helst ;P så sprang bort till hemköp igen och det var givetvis samma kassörska som under mitt pinsamma problem innan ! ah ! haha . tillbaka hem och sen ge alicen lite mat, sen blev det en liten utgång med alicen igen, in i duschen och sen nannedags.

fick inte så värst mkt sömn eftersom att alice tog både all plats och allt täcke ! ah ! ;P ikväll får hon sova på golvet !


idag är det jobb som gäller. sitter redan här iofs, det har jag gjort nu i två och en halv timme också. inte alls mkt att göra. lite post att ta imot och så bara. sen ska jag ska skriva in lite försäkringar nu (: men ikväll ska jag nog kanske få till ett inlägg, om det händer något kul det  vill säga. annars är det ju inget kul att läsa. även om jag bara älskar och skriva av mig en massa. (:

återkommer senare.

it seems i'm someone i never met.

sitter på jobb, har varit en del att göra tills nu. sålt en massa ;D det är kul när det händer lite. förutom att min mat är kall nu /: men men.. det går att äta ändå. bara två timmar kvar nu typ. men jag hinner inte med 17.22 tåget, det stör jag mig på. någon som är villig att hämta mig ? :D

utekvällen i malmö i fredas blev inte så lyckad som jag tänkt. jag jobbade ju till åtta, var inne hos emelie i lund vid halv nio. sen käkade vi lite donkan och jag gjorde mig iordning. sen blev det buss in till stationen och sen tåg till malmö. vi befann oss i malmö vid halv elva, vilket var lite i senaste laget. men sen kom christian och hans kompis michell och hämta oss på stationen och vi for hem till honom. lite för ferre där som var helt ok. det blev väldigt lugnt med drickan, tro det eller ej ;P men det var nog för att jag omedvetet ändå tänkte på att jag skulle jobba dagen efter. sen blev det taxi in till slagt, så det blev ingen kb som jag så gärna ville. det blev försent helt enkelt för att hinna med båda. på slagt var det sådär. ingen höjdare, inte min typ av ställe alls ! så det blir nog inget slagthus för sabina i fortsättningen iaf. vid tjugo i fyra satte jag och emelie oss på bussen hem till lund. det var kul att se folk däcka och trilla på bussen och samtidigt vara ganska lugn och glad över att det inte var jag som skulle må för jävla kasst under morgondagen.

jag hade väntat mig mer dricka. eftersom att jag alltid dricker för mkt. så jag hade gett mig på dom här revigör, bakistabletterna. tänkte att det var på tiden att testa dom eftersom att jag typ inte tål sprit eller ngt. för jag hänger alltid över toastolen efter en utekväll. jag kände först att dem inte hjälpte. men jag tror ändå att dom gjorde det. det var bara min sömnbrist som gjorde att jag var så seg. så jag tror nog att jag rekomenderar dom faktiskt ;D haha.. tror också..

nästa gång det blir utgång i malmö. blir det med ett lite större och glatt gäng från helsingborg. om jag får som jag vill det vill säga. vilket jag oftast får ;P haha. problemet är bara hemgången. för man vill ju helst ta sig hem till helsingborg, så man vaknar hemma och får vara bakis hur mkt man vill ;P men jag har hittat ett sätt att lösa det på om det inte är någon som ställer upp på att köra. och det är om man tar tåget från malmö till helsingör och sen båten över. men det blir kanske dyrt /: men dom går iaf en gång i timmen på natten nu. och det är ju bra. men ni som är på en utgång till malmö en helg kan väl heja till ;D

gårdagen gick åt att jobba, när jag kom hem blev det tacos, MUMS ! fyfan vad det satt fint ;D hehe. sen gick jag ner och la mig på soffan en stund och somnade givetvis. sen åkte jag och mamma och hyrde en film, kommer inte ihåg vad den hette nu, vilket brukar betyda att den inte är någon höjdare. det var en thriller med sandra bullock och var en väldigt rörig film. men den var helt ok ..

valborg gott folk, vad händer ? (:

nu ska jag jobba lite. återkommer imorgon.

donkan.

det blir mkt donkan här på detta jobbet. men nu har jag faktiskt lyckas hålla mig ifrån det några dagar (: men idag blev det varsin glass med topping. riktigt gott ! men fick ont i magen som faaaan /: blöh.

nu är det bara tre timmar kvar på jobb. har inte varit så mkt på jobb idag.

men idag blir det utgång i malmö. först hem till emelie här i lund och göra mig iordning. sen blir det något snabbt att äta och sen tåget ner till malmö. blir hämtade på stationen sen bär det av till limhamn på förferre (: sen blir det kb och slakt förmodligen, kanske något mer ;D jag har ingen aning. vi får la se ..

men imorgon blir det jobb ändå, fast jag skulle varit ledig hela helgen. så det får väl bli lite lugnt ikväll ändå. men jag har köpt revigör så får vi se om skiten hjälper ;D

pussochkram.

jobbelijobb.

sitter här på jobb, precis lyckats få igång nya datorn och internet ;D yeah ! snart dags att gå hem, vilket ska bli väldigt skönt. även om det nu helt plötsligt väntas jobb hemma också. jag som hade sett framimot en halv timme i solariumet på vägen hem, men icke ! får väl lägga mig hemma i solariumet istället en timme.

äh, bäst att avsluta här nu.. och jobba lite (:

uppdaterar sen .

ciao.


min -

idag var det ju bestämt att jag skulle följa med min pappa till lund/malmö. jag frågade om vi kunde åka vid tio eftersom att jag hade andra saker att göra idag också eftersom att det var min enda lediga dag på länge nu. det gick inte alls, för han hade andra saker att göra innan vi åkte. jag vaknade halv elva av att han gick upp. jag gick upp och gjorde mig iordning och sen sa han att jag kommer om en tio-femton minuter igen och hämtar dig, ok tänkte jag. tjugo över tolv kom min kära pappa och hämta mig. jag hade hunnit göra mig färdig, äta frukost, plocka undan efter både mig själv och honom, städat min garderob och plocka undan lite små saker här nere.

vi kom iaf äntligen iväg. vi körde först ner till burlöv center, där vi gick en liten runda och jag fick handlat lite shampo, balsam och en ny mascara. sen vidare ner mot malmö, där vi först gick in på trianglen, sen vidare ut på shopping stråket, där det blev en liten sväng inom h&m och en ny tröja till fredag och en annan tröja på rea. sen bar det vidare in till lund, där jag ringde för att kolla om emelie hade tid att ses en liten stund, men hon pluggade /: så då blidde det ganska snabbt iväg igen, för att åka till nova, kära kära nova ;P haha. lämnade lite grejer där och sen inom jobb för att checka läget och säga hej till tjejerna (: sen mot sista stoppet, lödde. sen hem igen ..

med all den irritation jag hade i min kropp under hela dagens gång, så förstår jag inte hur jag klarade det. jag fick ur mig en del innan resans början, då jag banka i saker och hade mig här hemma. grät en liten skvätt. och svor över att jag inte ville bo hemma mer och hur trött jagär på hur syrran snor saker hela tiden och att man hela tiden får passa upp pappa som om han vore ett  handikappat barn. åh, gud hjälp mig !

att sitta här nere i källaren vid sin dator, hög musik i hörlurarna och bara stänga ute allt är den enda friheten man har här hemma. det är den enda gången man känner att man inte behöver bry sig om någonting runt omkring en här hemma. man hör inte när telefonen ringer, man hör inte när mamma/pappa/syrran kallar på en. man är bara i sin egna lilla värld. tänk om det alltid kunde vara så.

nu är det jobb som gäller många dagar framåt. men vi har nog lyckats få rätt på internet nu där så det går att blogga lite när det är en liten stund över, vilket det allt för ofta är ;P jobbar 10-18 imorgon, är hemma vid sju, då blir det direkt in i solariumet för att slippa se ut som ett spöke i facet. sen är det hem och kanske få redigerat lite bilder från gårdagen, så man får ut några på bdb (: sen blir det väl nanna. torsdag och fredag är det jobb 12-20 som gäller. vilket ger mig lite sovmorgon men det är inte mkt.

ja, det kommer väl en lite uppdatering imorgon vad som händer och sker på jobb  osv .. (: nu ska jag .. hm ? softa och sen är det sängen som gäller ;D

you don't have to worry ..

for diamonds do appear to be, just like broken glass to me.


min lediga dag idag (: vilket började med ett samtal från jobb klockan nio. hehe (: gick upp och var sen hur pigg som helst. gjorde iordning lite frukost och så. efter en timme gick jag och la mig i sängen igen och fick konstaterat att jag inte fått tillräckligt med sömn än. somnade (: och blev väckt av att sanih ringde vid halv ett tiden. lagom till våra bästa år började, perfa !

pip, sa mobilen. och displayen visade "ett nytt meddelande, tanja" weh ! foto time på råå ? varför inte (: sabina gjorde sig iordning och sen var det dags att gå ut och sätta sig på cyklen. vilket inte gick så bra eftersom att den var låst. efter mkt letande och ingen cykelnyckel funnen, så fick det bli stan/stranden istället. efter många om och men iofs, eftersom att sabina glömde busskort, missade bussar och flummade rejält innan hon äntligen var på väg ner mot stan (: mötte upp tanja vid rådhuset och vi påbörjade vår tanj-sabbs-flumm-foto-promenad :D gick norra hamnen och gröningen bort, sen in till ica hamilton för att handla lite picknick-stuff, vilket bestod av ;

kanelgifflar
fanta
ramlösa
räkbaguette
lypsyl
tuggummi
elefantchoklad
digistive marabou

satte oss nere på muren på fria och mumsade på vår lilla MATsäck ;D efteråt var vi lagom mätta. haha .. sen vandrade vi tillbaka hela vägen igen och sen var det dags för tanjs att sätta sig på sin bike och cykla hem och för sabina att sätta sig på sin buss (: alltid lika trevligt och flummiga träffar tanjs, superduper. tänk att vii har tusentals kvar framför oss ;D WEH ! <3



ikväll har sanih och john varit här. vi har tittat på jumper ;D den var bra . han är snygg, starwarz nissen, vad han nu heter ;P haha . skulle träffat wah idag, men han fick visst jobba på sin lediga dag, vilket inte alls var kul. men jag fick fullt upp hela dagen ändå (:

imorgon blir det en malmö-lund-tur med papsen. vilket vi hoppas inte tar för lång tid men har lovat följa med som sällskap. sen blir det ap och svans äventyr (: hihi..

gonatt folket.


when the day met the night.

nu har jag äntligen en massa jag behöver skriva av mig (:

panics nya album är helt magiskt. jag är helt förälskad i brendons röst så jag håller på att smälta. jag har lyssnat på albumet om och om igen sen det kom och jag kan inte sluta. jag vill bara se dom live igen. ska försöka kolla upp vart dom ska spela närmast nästa gång (: åh ! mina mungipor flyger upp till örnen så glad jag blir när jag hör det. ah ;D ;D ;D jaja, detta kan jag gagga om hur länge som helst och det var inte det som var meningen.

det kan bli en hel del stavfel och flumm i detta inlägg. eftersom att jag sovit tre timmar i natt. sabina har svårt att hålla sig hemma på lördag kvällar /: haha ! så hon var givetvis på tivvan igår. men för första gången helt nykter. jag beställde vatten i baren hela kvällen. vilket var mkt roligare än jag hade trott. kvällen började hemma hos sofie, där dom drack lite och vi tog det ganska lugnt. tills det var dags att ta bussen ner, då det visade sig att mysan hade fått i sig lite mer än vad hon kanske behövt ;D vilket roade oss alla, eftersom att my skiter i vad hon gör och säger. vilket gör henne så jävla skön. så jag skratta till jag inte fick någon luft och hade grymt ont i magen. det förgyllde verkligen kvällen och visade mig att man kan ha kul utan sprit med. hm, ja inte riktigt i detta fallet, eftersom att här hade någon annan fått den i sig istället (: men ja, ni förstår vad jag menar.  på tivvan yrade jag runt precis som jag brukar fast ändå inte på samma sätt, träffade en massa fok, men fick för det mesta gå och leta efter my och de andra, eftersom att jag blev av med dom hela tiden ;P  vilket jag inte tänkt på om jag varit full. träffade lilla sara efter många om och men, stackarn skadade sig riktigt rejält och fick åka till akuten. men vi hoppas ändå på att hon följer med till malmö nästa helg (:

idag, efter mina tre timmars sömn. vilket innebär att sabina är sjukt lättirriterad. steg på sjuan här hemma för att ta den ner till knutan. på wiesel kom typ två skolklasser på 40 pers på bussen, med feta jävla packningar och resväskor. vilket blockera alla gångar och ja allt i bussen. så jag sitter där inträngd på mitt säte. ökar volymen på ipoden för att slippa allt tjattrande. sen är det ju dags för mig att gå av. HUR DÅÅ ?! jag fick kliva över alla jävla väskor och barn och skit. AH ! så irriterad jag var. tänk om jag varit en gammal tant som inte klarat av att göra det. då hade dom fått tömma hela bussen för att släppa ut mig och sen fylla den igen, herregud hjälp mig ! HAR NI INTE RÅD ATT HYRA EN EGEN JÄVLA BUSS SKA NI FAN INTE ÅKA PÅ NÅGON JÄVLA SKOLRESA ! gå och dö som en annan hade sagt.

sen en väldig massa att göra på jobb. men det var bara kul att det hände något för en gångs skull. det var något att göra hela tiden. det enda som gjorde det lite jobbigt var den helvetes jävla huvudvärken som sömnbristen orsakat /: men jag har ju bara mig själv att skylla. nu har jag iaf två dagars ledigt att vila upp mig på.


jag har glömt hur saker och ting fungerar känns det som . vet inte hur många gånger jag ska säga stopp, utan resultat. jag ser ju för fan. jag vet ju själv. jag ber mig själv att sluta. men jag är bäst, så jag klarar det här med (: upp med mungiporna. dags att se positivt på världen för en gång skull.


if you're goin', then go go go go ...

hundvakt.

befinner mig hos karro. passar alice, tisdag-onsdag. så ska ta mig hem om någon timme. precis kollat på so you think you can dance och nu är det topmodel. är sjukt trött. inte för att jag arbetat så hårt idag. det finns inte så mkt att göra på jobb, jag har snart putsat bort glasen på skåpen. jag blir så sjukt lätt rastlös, så det är jobbigt att sitta flera timmar och göra ingenting. även om man försöker leta efter saker att göra.

innan tänkte jag att jag hade en massa att skriva här. men nu är det helt tomt i huvudet igen.


done.

RSS 2.0