all you gotta do is try.

sitter på tåget ner till jobb, solen bländar mig i ögonen, jag drar ner gardinen. avril strömmar ut ur mina hörlurar, i'm gonna live today like it's my last day.. det är äntligen vår på riktigt, men ändå kan jag inte riktigt få fram den här glada känslan. det går bara inte hur mkt jag än försöker. det kan komma små glimtar av det men ändå inte fullt ut.

jag har glömt hur livet fungerar, hur ska man göra för att komma fram. och sluta glida framåt med alla andra och veta att man kommer falla tillbaka så fort man försöker själv. JAG VILL kunna stå på mina egna ben nu. men det tycks inte hända. åh. vad ska jag göra ?

jag har äntligen fått ett jobb som jag så länge letat efter. för jag visste att det skulle hjälpa mig framåt. inte sitta hemma hela dagarna och inte göra något alls. det tryckte bara ner mig ännu mer. visst känner jag att det har blivit lite bättre. trivs jätte bra på jobb, jag har lärt mig så otroligt mkt på så kort tid och träffat en underbar människa vid namn malin (: som ni tidigare läst om här. det är hon, jag och donkanglassar. vi har iaf jätte kul ihop. och snart ska vi till sthlm tillsammans. 29 april.

jag vet inte vart problemet är. eller jo till en viss del vet jag. jag är människa som inte klarar av att inte få som jag vill. älskar prata om mig själv och kan många gånger om berätta samma saker för er. jag kan väl utåt ibland kanske verka väldigt självsäker. men jag är nog innerst inne tvärtom ganska osäker, efter mkt saker som hänt. jag vet att jag höjer det med att fortsätta som jag gjort förut, tycka om mig själv, men jag har ibland svårt att göra det. vissa dagar är bara skit och man känner sig precis så också, som en skit ! inte värd något, inte omtyckt av någon och bara helt misslyckad.


det enda jag begärde var en gång. jag vet ! ah ! det stör mig bara så mkt. men jag måste lägga ner det nu. allt får mig bara att tänka tillbaka på dig. att det är ditt fel. allt ihopa.

flumm inlägg, som kunde skrivits på ett helt annat sätt. men jag kan inte skriva klartext här. det blir lite fel då. var bara tvungen att få lite ur mig. hoppas på att denna dagen har något bra att komma med. svårt att tro det bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0