tillsammans är vi starka, liksom.

sitter på jobb, huvudet värker som in i. vet inte varför. det känns som sömnbrists huvudvärk, vilket det omöjligt kan vara, för det har jag ju gjort hur länge som helst nu när jag varit ledig. men som mamma sa kan det nog bero på all pollen ute nu, blö. nu börjar kli i ögon och snuvigheter /: det enda trista med våren.

jag sitter här instäng på ett köpcentra när solen skiner ute. det suger också. men men.. det är ett jobb, det är pengar och det behöver vi (: fick lön idag, trevligt. ska föra över till sparkontot direkt så dom inte blir upphandlade direkt. vilket är lätt hänt när pengar hamnar i sabinas händer ;P

det blev inget malmö och aptittande igår. dom stängde tidigt. det är inte fören den första maj dom börjar med senare öppettider, så vi får åka dit då istället (:

istället kom en annan apa på besök (: vi gick på mysterium letar jakt i jordbodalen. jag skulle bara visa var jag lekte när jag var liten. och vi hittade en massa skumma saker. jag blev jätte rädd och apan skrämde upp mig ;P mitt hjärta slog SÅ snabbt ! haha.. mes sabina. lite bilder dyker kanske upp på bdb sen (: hehe .. knasdag. men mkt trevligt som vanligt.

idag efter jobb ska vi till malmö, hipp.. det ska bli trevligt. fast mitt huvud inte orkar det just nu. det blir sängen direkt när jag kommer hem. så skönt. längtar redan. mitt huvud orkar inte hålla mina ögon öppna ens.

återkommer imorgon..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0