when the day met the night.

nu har jag äntligen en massa jag behöver skriva av mig (:

panics nya album är helt magiskt. jag är helt förälskad i brendons röst så jag håller på att smälta. jag har lyssnat på albumet om och om igen sen det kom och jag kan inte sluta. jag vill bara se dom live igen. ska försöka kolla upp vart dom ska spela närmast nästa gång (: åh ! mina mungipor flyger upp till örnen så glad jag blir när jag hör det. ah ;D ;D ;D jaja, detta kan jag gagga om hur länge som helst och det var inte det som var meningen.

det kan bli en hel del stavfel och flumm i detta inlägg. eftersom att jag sovit tre timmar i natt. sabina har svårt att hålla sig hemma på lördag kvällar /: haha ! så hon var givetvis på tivvan igår. men för första gången helt nykter. jag beställde vatten i baren hela kvällen. vilket var mkt roligare än jag hade trott. kvällen började hemma hos sofie, där dom drack lite och vi tog det ganska lugnt. tills det var dags att ta bussen ner, då det visade sig att mysan hade fått i sig lite mer än vad hon kanske behövt ;D vilket roade oss alla, eftersom att my skiter i vad hon gör och säger. vilket gör henne så jävla skön. så jag skratta till jag inte fick någon luft och hade grymt ont i magen. det förgyllde verkligen kvällen och visade mig att man kan ha kul utan sprit med. hm, ja inte riktigt i detta fallet, eftersom att här hade någon annan fått den i sig istället (: men ja, ni förstår vad jag menar.  på tivvan yrade jag runt precis som jag brukar fast ändå inte på samma sätt, träffade en massa fok, men fick för det mesta gå och leta efter my och de andra, eftersom att jag blev av med dom hela tiden ;P  vilket jag inte tänkt på om jag varit full. träffade lilla sara efter många om och men, stackarn skadade sig riktigt rejält och fick åka till akuten. men vi hoppas ändå på att hon följer med till malmö nästa helg (:

idag, efter mina tre timmars sömn. vilket innebär att sabina är sjukt lättirriterad. steg på sjuan här hemma för att ta den ner till knutan. på wiesel kom typ två skolklasser på 40 pers på bussen, med feta jävla packningar och resväskor. vilket blockera alla gångar och ja allt i bussen. så jag sitter där inträngd på mitt säte. ökar volymen på ipoden för att slippa allt tjattrande. sen är det ju dags för mig att gå av. HUR DÅÅ ?! jag fick kliva över alla jävla väskor och barn och skit. AH ! så irriterad jag var. tänk om jag varit en gammal tant som inte klarat av att göra det. då hade dom fått tömma hela bussen för att släppa ut mig och sen fylla den igen, herregud hjälp mig ! HAR NI INTE RÅD ATT HYRA EN EGEN JÄVLA BUSS SKA NI FAN INTE ÅKA PÅ NÅGON JÄVLA SKOLRESA ! gå och dö som en annan hade sagt.

sen en väldig massa att göra på jobb. men det var bara kul att det hände något för en gångs skull. det var något att göra hela tiden. det enda som gjorde det lite jobbigt var den helvetes jävla huvudvärken som sömnbristen orsakat /: men jag har ju bara mig själv att skylla. nu har jag iaf två dagars ledigt att vila upp mig på.


jag har glömt hur saker och ting fungerar känns det som . vet inte hur många gånger jag ska säga stopp, utan resultat. jag ser ju för fan. jag vet ju själv. jag ber mig själv att sluta. men jag är bäst, så jag klarar det här med (: upp med mungiporna. dags att se positivt på världen för en gång skull.


if you're goin', then go go go go ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0