it looks like the end of history.

inte skrivit på ett tag igen. minns knappt vad jag skrev sist. kan därför inte ha varit ngt viktigt.

jag håller på att få krupp på alla människors resande. jag håller på att dö av tråkigheter här i detta kalla trista sverige. energi till något finns inte och jag vet inte vad jag ska ta mig till. det är ju inte så att jag har världens problem och det blir världens undergång om det inte görs något åt det snarast. men jag, ja jag vet inte vad jag ska säga. jag har lovat mig själv så många gånger att jag ska ta tag i saker och ting men jag har fortfarande inte kommit någonstans.

alltid försent.

jag har svårt att leva ett liv som jag inte riktigt förstår vad det går ut på. det är svårt att agera om man inte vet hur man ska agera. eller vad agerandet har för följder. jag har ingen som helst aning vad jag vill med något längre. allt står still i huvudet som är fyllt med alldeles för mkt skit. en gång för länge sen då visste jag precis vad jag ville med mitt liv. jag insåg inte då att världen ställer krav på en och att det inte bara går att göra vad man vill utan att först göra sig förtjänt av det. vilket suger så sjukt mkt.

mot världen.

jag är ledsen men just nu känner jag inte för ett jävla piss. jag skulle kunna slänga bort mitt liv på ingenting just nu. bara för att gå imot allt i denna världen. eller så skulle jag istället ställa mig upp på mina fötter och göra något åt saken, visa att jag kan gör allt det jag innerst inne vill göra. utan att gnälla om massa saker jag stöter på på vägen. ah, jag är så sjukt förvirrad i mitt huvud nu så jag vet knappt vem jag är. jag är helt vilse i min egna lilla värld. helt tappad. vet inte om jag vill hitta rätt igen eller vad ..

åh .. jag hatar allt.

någonstans bakom den där flummiga och glada ytan finns något som inte mår riktigt bra. och jag kan inte själv beskriva hur känslan är. så undviker helst att visa det. ibland brister det och då är det meningen att det ska brista. meningen att jag ska gråta mig till sömns. just för att det är vad som krävs för att lätta på det ..

flummflumm..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0