jag ska sluta leta.

för jag hittar det inte .


ok, ett nytt försök till att skriva ett långt inlägg nu då. så jag kan berätta om min frukanstvärt händelserika vecka ;P som inte ens är slut. haha . min humor är verkligen flumm idag. tror jag .. jag har inte fått testa den på någon idag..

måndag, jobbade på citykliniken här i helsingborg, för sista gången. jag har läst varenda tidning på hela mottagningen och jag kan receptet till sojakorv och grönsaker utantill. väldigt kul för att man träffar en massa människor, arga, ledsna, glada och några väldigt pratglada. men det blir lite trist i längden. efter jobb tog jag mig hem och bara tog det lugnt. lagade lax, potatis och persiljesås (: gjorde två portioner, så jag kunde ta med mig en till jobb på tisdagen. fick gå och lägga mig redan klockan tio, för att jag skulle orka ta mig upp sjuuukt tidigt dagen efter..

tisdag, en tidig dag ;P gick upp klockan sex. hade förberett det mesta dagen innan, för att kunna sova så länge som möjlig ;P tog mig ner till bussen. bytade buss på knutan till bussen som tog mig till klippan. aldrig varit i klippan förut, så det skulle ju bli spännande. nickade till några gånger på bussen. det är mysigt att åka buss, ibland. med musik i mina muffar och inte en massa störiga människor och så. tog en hel timme för att ta sig till den lilla hålan, och hade fått en fin vägbeskriving som jag skulle följa för att hitta rätt (: storgatan fram, förbi cykelaffären på högersida, förbi blomsterbutiken på vänstersida och sväng vänster in efter bageriet !
vilken skillnad det kan vara på människor som bor i så mkt mindre städer(byar ;P) varenda människa som kom in i väntrummet hälsade godmorgon på varandra och så. alla var så pratglada och trevliga.
satt och pratade med en tant nästan i en timme om hur världen har utvecklats och hur allting var förr. att man fick gå till skolans gymnastiksal och bada en gång i veckan. och hur man inte behövde gå och träna på gym och grejer för att man rörde sig och gjorde så pass mkt hemma att man höll sig i form. jag tycker ju helt klart att allt som numera är datoriserat underlättar väldigt mkt. och man slipper väldigt mkt onödigt arbete osv .. men visst att det gör oss människor mer lata osv..

dom hade ett akvarium i väntrummet också, när det inte fanns ngt att göra, satt jag mest och stirra rakt in i det. fiskar måste ha ett väldigt tråkigt liv. dom bara simmar runder där. äter sitt eget bajs, spottar ut det igen, tror det är någon mat igen, upptäcker att det var bajset dom hade i munnen för två sekunder sen och spottar ut det igen. knas. jagar varandra lite och biter varandra i fenan. usch, trist ! men dom är fina. jag vet precis hur jag ska inreda mitt lilla akvarium nu. även om jag skulle vilja ha ett mega akvarium så går inte det nu. det får räcka med min lilla skål så länge. alla akvarium är så fula, jag ska designa nya fina akvarium. billiga också, för alla är så fruktansvärt dyra.

det var sedan dags att ta sig hem, gick inom det minimala systemet för att köpa en flaska vin och sen var det en timmes lång resa hem igen ;P när man kom hem fanns det inte så mkt ork till att göra annat, så det var bara att laga lite mat och sen i bingen.

sen var det samma visa igen på onsdagen. lite mindre folk på mottagningen så fanns inte mkt att göra. vilket gjorde att jag nästan somna ;P när jag kom hem gick ja inom och handla lite och sen gick jag upp och laga lite mat, testade mig lite fram med lite grönsaker, matlagningsgrädde, buljong, vitvin och kryddor, sen ris till det. blev mega gott (: sen kom micka hit som vi hade bestämt för vi skulle sitta och dricka lite vin och mysa. lagom till när apan ringde, så jag var inte speciellt social, men inte varje dag man får samtal från andra sidan jordklotet ;P skönt att få höra din röst baby. nu är det inte lång tid kvar tills du är hemma igen. massa apochsvansäventyr står på menyn dåååå (: weh ! längtar så.

och idag är det torsdag, för er som inte visste. fick sova till elva idag ;P skönt. kunde inte sova längre, kroppen har vant sig lite vid att gå upp tidigare. satt och dega lite framför datorn och fixade med lite saker. sen gav jag mig ut med kameran en sväng. var sjukt kallt ute /: men det fick funka ändå. sen mötte jag upp micka i stan och vi gick och budgetshoppade lite ! (: mkt trevligt.

sen nu händer absolut ingenting .. får väl se om det dyker upp något.

resten av veckan blir det väl ..
...fredag, träffa ems tror jag (: kanske lite gh lirande med david och johan om jag kan få min syster att låna ut spelet till mig.
..lördag, på eftermiddagen en liten runda till tropikariet för att fota aporna med max. kvällen lite förferre här och sen tivvan. precis som alla andra lördagar med andra ord (:
..söndag, bakis, träffa tanja (:




the world we knew, will not come back. the time we lost, can't get back. the life we had, won't be ours again.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0