låt mig vara.

ja, jag är tillbaka. hur länge vet jag inte. jag ska försöka skriva lite oftare nu. hur många gånger har jag inte sagt det. men jag känner nog att jag har mer att få ur mig nu än förut. förra veckan var pest. jag trodde jag skulle dö. allting gick verkligen bara imot mig. jag är förmodligen allergisk mot min favorit vitlöken, vilket suger riktigt mkt, hur ska jag kunna laga mat utan vitlök. hur ska jag kunna äta på mezo utan tzatsiki. blöh.

i fredes var jag hos doktorn och tog prover, så vi får se vad dom visar om två veckor. när jag skulle åka hem från doktorn kom där en jävla kärring och cykla på mig så jag trilla utanför knutan också. åh, så arg jag var. jag var nog mest arg på mig själv som inte sa något till henne. hon bara titta på mig när jag låg där på marken och skrek "åååh" och cykla vidare. jävla kärring. skrapat upp hela mitt ben och mina ny tvättade vita converse är inte så vita längre.

malin på jobb har knappt vågat stå nära mig för att jag varit så irriterad. helt sjukt. vet inte varför jag varit sån här. men det är inte mkt folk har kunnat göra och säga utan att jag suckat och blivit irriterad. men jag tror att denna  veckan blir bättre. vädret verkar iaf vara med mig idag. även om jag inte kan njuta så mkt av det här inne i min lilla håla.

vi glömmer allt som varit och börjar om på nytt. orka älta. denna veckan blir det många sena kvällar på jobb. men det får man helt enkelt ta. på torsdag är det iaf swea med tanjs (: yeah ! så har fått ledigt på fredag. sen jobbar man hela helgen och sen ska vi ha kusinträff hemma på lördag (: får la ser hur det blir. ingen sprit och dricka för min del iaf.

men mer kommer imorgon...
nu ska jag koka mig lite varma koppen soppa ;D

byebye.

meeko.

(:


hej allihopa .. ni är kanske inte så många mer eftersom att jag är lite off här. men jag orkar inte skriva och känner inte att jag har något speciellt att skriva längre heller. det har väl inte hänt så mkt ut över det vanliga sen jag skrev sist. det är mest jobb här. och en jävla pollenallergi, som jag har fått en spruta för nu.. men jag undrar hur lång tid det ska ta för den att ge effekt.

hela veckan har det varit dålig väder. vilket suger nu när jag har varit ledig en del. tog ledigt i onsdags för att kunna åka till doktorn och kolla min allergi. lämna in min cykel hos doktorn och sen blev det lite "grillning"  hemma hos mig med wah, peter och mikaela. sen försvann peter och mikaela, då kolla jag och wah på film (:

i lördags var jag hos min morfar på grillfest, vilket var väldigt skoj. "hööööörde jag ett skål eller ?!" SKÅÅÅÅL !! haha.. en del dricka, mycket skrattande och jätte kul sällskap. fyllde mina kusiners mamma också. super duper kväll och inte som alla andra lördag kvällar. skönt (: det gillar vi.


ny vecka nu på jobb. lite segt. orkade inte gå till jobb imorse, men man hade inte så mkt val. men tiden har gått hyfsat snabbt här ändå. hoppas den fortsätter att göra det. så det snart är dags att åka hem (:

ska försöka vara lite aktivare här, nu orkar man ju inte skriva om allt som hänt, även om det inte är något speciellt så.

midsommar på fredag, vad fan händer egentligen ? är inte midsommar någon stor grej längre ? fattar ingenting. förra året var det ju ingenting som hände heller, då fick man fixa lite mat och fest hemma hos mig. men det orkar jag inte i år. vi får väl se vad som dyker upp. vet inte ens om jag är sugen på att göra ngt. men ja .. som sagt, vi får se.

ha en fortsatt bra måndag folks för det ska jag (:

byebye

RSS 2.0