meeko.

(:


hej allihopa .. ni är kanske inte så många mer eftersom att jag är lite off här. men jag orkar inte skriva och känner inte att jag har något speciellt att skriva längre heller. det har väl inte hänt så mkt ut över det vanliga sen jag skrev sist. det är mest jobb här. och en jävla pollenallergi, som jag har fått en spruta för nu.. men jag undrar hur lång tid det ska ta för den att ge effekt.

hela veckan har det varit dålig väder. vilket suger nu när jag har varit ledig en del. tog ledigt i onsdags för att kunna åka till doktorn och kolla min allergi. lämna in min cykel hos doktorn och sen blev det lite "grillning"  hemma hos mig med wah, peter och mikaela. sen försvann peter och mikaela, då kolla jag och wah på film (:

i lördags var jag hos min morfar på grillfest, vilket var väldigt skoj. "hööööörde jag ett skål eller ?!" SKÅÅÅÅL !! haha.. en del dricka, mycket skrattande och jätte kul sällskap. fyllde mina kusiners mamma också. super duper kväll och inte som alla andra lördag kvällar. skönt (: det gillar vi.


ny vecka nu på jobb. lite segt. orkade inte gå till jobb imorse, men man hade inte så mkt val. men tiden har gått hyfsat snabbt här ändå. hoppas den fortsätter att göra det. så det snart är dags att åka hem (:

ska försöka vara lite aktivare här, nu orkar man ju inte skriva om allt som hänt, även om det inte är något speciellt så.

midsommar på fredag, vad fan händer egentligen ? är inte midsommar någon stor grej längre ? fattar ingenting. förra året var det ju ingenting som hände heller, då fick man fixa lite mat och fest hemma hos mig. men det orkar jag inte i år. vi får väl se vad som dyker upp. vet inte ens om jag är sugen på att göra ngt. men ja .. som sagt, vi får se.

ha en fortsatt bra måndag folks för det ska jag (:

byebye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0