trött, tröttare, tröttast, jag .

sitter på jobb igen. fick jobba till stängning igår. vilket bara var två timmar mer, men vilken gör att man är hemma halv tio och igår var mitt tåg försenat ordentligt också. det hade fastnat i malmö. som tur var kom där ett annat tåg som jag kunde ta, det var jävligt skönt. pappa skulle hämta mig på stationen, han brukar glömma mig och mina batteri på mobilen har en tendens att alltid ta slut just dom dagarna vi har bestämt och jag kan då inte ringa och fråga han var han är. denna gången hade han ställt sig nere på knutan, i tid, men på fel plats, eftesom att jag hoppade av på ramlösa. denna man kan inte göra något rätt ;P nästan lite synd om honom. förvirrade unge. nu vet vi vart jag fått det ifrån iaf (:

idag är det iaf en kort dag för mig. ska gå från jobb redan vid ett, har ett besök bokat hos doktorn kvart över två. så måste hinna ta mig till helsingborg och allt. men min stackars cykel står ensam på ramlösa. så den måste jag också hämta sen. sen ska jag ju till BR och kolla på askungen skor (: hihi. till lilla moa som ska på maskerad. ja det är en del ärende idag som ska göras. sen ikväll blir det käk på tivvan med apan, så sjukt länge sen jag käka där. hoppas det fortfarande är lika gott, annars kommer jag bli sur ! ;P

kommande helgen är fullbokad. typ nästa också. och  nästa efter det. ojoj.. det är mkt på g. men jag gillar det. tror jag. även om jag är helt slut redan för att jag sover så dåligt ;P men men ..

nu är det väl snart dags för mig att börja jobba då (:

ha en bra dag allihopa, för det ska jag försöka ha!

byebye.

and it hurts with every heartbeat.

sitter på jobb nu. måndagar suger, regniga dagar suger, trötta dagar suger, så denna dagen suger ! man blir ju inte speciellt glad utav dessa dagarna precis. men men.. den är snart över, nååågra timmar till bara.

var ett tag sen jag skrev. tionde maj till och med, har kommit två inlägg sen dess iofs men inte så mkt text. jag har inte orkat och inte haft tid. det har inte hänt så mkt kul att skriva om heller. världen verkar bara vilja ge en en massa skit istället. men det är bara bita ihop och kämpa vidare. vi mot världen.


en liten sådär sammanfattning av vad förra  veckan bestod av ;P måndag, jobba sent. kom hem, björn kom en liten stund, sen var det dags för sabina och nanns sig. tisdag och onsdag hände nog inte så mkt mer än att jag jobbade. torsdagen var jag äntligen ledig och åkte ner till stan för att klippa av mig mitt hår.. vilket väl blev hyfsat bra, men ja, jag saknar mitt hår. väldigt mkt. VÄX UT SNABBT ! sen var jag på vernisage(?) på campus, micka presentera sitt projektarbete (: vad hände sen ? tror inte det hände så mkt mer än att jag tittade på medium och my kom och hälsa på en sväng. fredag var det dags för jobb igen, stefan hämtade mig sen yrade vi runder i stan för att hitta något bra ställe att käka på, vilket slutade med en god plankstek på norrbro. lite tv hos honom och sen var det dags för sabina att åka hem, hon skulle ju jobba på lördagen. det var jätte mkt att göra på jobb, hade tänkt att gå lite tidgare vid två typ, kom inte här ifrån fören vid fyra /: så var jätte stressad sen. så stefan var snäll och hämta mig på stationen och körde mig och min cykel hem (: sen var det snabbt göra sig iordning, en micka kom förbi och hämta en lite examens present jag hade till henne, sen körde hon mig till dorian på råå, där det var lite förferre som gällde, sen var det in till tivvan för att träffa sara och resten av gänget. sen var det party hela natteeeen (: kul kväll, men hade varit ännu bättre med lite mer hår på huvudet /: AHHH !

gårdagen bestod inte av så mkt bakfylla som jag trodde den skulle göra. vilket var bra eftersom att det var morsdag och vi skulle åka hela stan runt och hälsa på alla mammor ;P haha .. nej, men det blev middag hos mormor och sen skulle vi hälsat på farmor också, men jag fick hoppa det eftersom att jag skulle och kolla på frida när hon sjöng ute i rydebäck, hon är sååå duktigt! mkt trevligt. sen åkte jag och karro och handla på city, sen blev det kebabispizza på ringstorp, bääästa pizzeria i staadaa ! (:

jaha.. det var det helaaa.. inte speciellt kul och inte speciellt intressant. lovar jag ska bättra mig med inläggen här. tycker det är skönt att skriva av mig, men det finns inte tid och ork till det bara. men det kommer, det kommer ! nu ska jag söka lite jobb .. på jobb .. haha (: humorn är ju inte på topp idag heller !

dags att säga adjö.
adjö!


ååååhhh...

där rök håret ! ;P
 
image113

det känns väldigt ovant. men man vänjer väl sig ;P hehe ..
mer inlägg kommer när jag orkar.
puss

iskall.

granskning från topp till tå.

jag önskar världen bara kunde sprängas i bitar.


vila i frid alicen .

10 maj.

igår alltså .. då börja dagen med att man gick upp tjugo över sju. tog sig till bussen och sen tåget. sen befann man sig i lund, som vanligt ;P tog bussen till nova och satt på jobb från 10-17. var egentlgen meningen att jag skulle slutat 15, men det är lite klabb på jobb med allting nu.. så det har blivit jätte mkt jobb, ändå känns det inte som om det blir några extra timmar utav det. vilket suger. men det är bara bita ihop och kämpa vidare. jobb måste jag ha (: klockan fem kom crille och hämta mig här. sen åkte vi in till lund, stadsparken och skulle grilla och så i solen..

.. det sluta inte så bra. cristian är kass på att grilla ! ;P grillen funka inte, så det blev inga laxspett. vi åkte istället till en pub vid stationen och käkade där (: satt en stund på espresso house och sen var det dags för sabina att ta sig hem till sitt helsingborg igen. där begav jag mig direkt till hampan för att träffa KISO och gänget (: mkt trevligt. en mkt uppspelt och glad karro (: det gillar  vi ! hehe.. sen kom björn&co och sen även stefan tittade in, men försvann lika snabbt igen. sabina var sedan jätte trött efter en lång dag och tog bussen hem kvart över tolv ;P

idag.. sitter jag här igen. på jobb. putsat alla skåp, sålt en klocka och ja det känns som om det blir lite mer att göra idag. men jag kan ha fel. hoppas nästan att jag har fel. för jag är så otroligt slut i min kropp nu. vill bara hem och lägga mig på soldäcket där hemma och njuta av solen, en god fruktsallad, ett glas med iskall fanta. åh, underbart. nu önskar jag verkligen att jag hade ett körkort så jag kunde tagit mig hem snabbt efter jobb. men icke. det måste jag ta tag i, vilket jag inte vet när jag ska ha tid till.

jag saknar malin och lite bus (: det är tråkigt på jobb utan dig stompan.

nu ska jag gå och putsa lite igen och hoppas på att här kommer lite fler kunder. 

you still have all of me.

sitter på jobb och ska sitta här cirka tio timmar till. inte alls kul när solen skiner som fan där ute. och jag verkligen behöver vista mig i solen så mkt som möjligt nu. eftersom att jag har tillbringat två månader här inne på detta centrat och blivit hur blek som helst. jag hinner ju inte sola. hinner lägga mig i solariumet där hemma i en halvtimme, men det är ju sådär halvbra. solkortet kan jag inte använda, för när jag kommer hem från jobbet har stället stängt. 

jag och malin trivs så sjukt bra ihop och vill INTE splittras ;P men jag tror att jag ska börja söka lite andra jobb lite närmre mig, även om jag tycker det är grymt skönt att komma ifrån helsingborg så tar det för mkt av min fritid. och det funkar inte. jag hade tänkt börja träna också. men det finns det ingen tid till och dom få dagarna jag är ledig är det inte lönt. visst det är bättre än inget. men jag känner inte att det är så jag vill ha det. sjukt förvirrad igen. och just nu har jag så många planer i huvudet som jag inte vet hur jag ska få ut i rätt ordning. vill så mkt, men det klaffar inte ! 


chicho har gift sig ! helt crazy ;D åh, han är så kär. det är så kul för honom. men ha bröllop utan att bjuda mig ;P jag vill också vara så glad och kär. så mysigt. glad för din skull min vän, även om jag blev väldigt chockad när jag hörde/såg det ;P knasiga chicho. grattis och lycka till ! idag fyller du år också, så dubbel grattis ! (:


har en låååång dag framför mig, så har ni inget för er och är rädda för solen så kom gärna och gör mig sällskap (: jag gillar pasta sallad med kyckling, gillar inte tomater, pesto och oliver. men annars äter jag det mesta, men försöker äta lite nyttigt så ingen donkan eller liknande. brukar äta vid två-tre, så då blir lagom att ni kommer. ;P haha. så tråkig jag är och sååå tråkigt jag har och dagen har precis börjat..

malin du kan inte lämna mig såhär! 

lär komma fler inlägg om inte dagen blir fullproppad med saker att göra, vilket jag då inte tror ! 

friend of a friend.

hela veckan ska det vara fint väder. och jag sitter här inne i min lilla box på nova och ser inte någon sol alls ! blöh. det suger riktigt mkt. jag vill vara ute och få lite färg på min kropp. jag vill ha picknick på gröningen. jag vill luncha på mezo i solen. jag vill gå och shoppa i solen på kullagatan (som iofs inte får så mkt sol, men ändå ;P), jag vill göra alla dom där sommar grejerna ! ah !

igår var det jobb som gällde hela dagen. sen var det hem. lägga sig i solariumet ett tag, den ända sol jag får ;P hehe. sen var det nannedags. och upp igen och iväg till jobb idag igen. malin och jag har som vanligt fjantat oss lite och så (: vi har väldans kul ihop! imorgon har jag lyckats få ledigt. vilket är så otroligt skönt. ska äntligen få tillbringa en dag i solen. ska träffa tanja och vi ska ha en sabina-tanjs-första-träff-repris ;D en lunch på mezo iaf. sen får vi se vad som händer.

på kvällen kommer liselotten ner till helsingborg och jag har äntligen tid att träffa henne. jag hoppas på att mitt förslag om lite mat hemma hos på kvällen lät bra och att man får ett litet besök från henne och karro. hinner inte prata och träffa dom mkt nu eftersom att det är så mkt jobb. men nu äntligen. sitta lite i lugn och ro .. ska se om jag kan hitta något gott recept jag kan slänga ihop eller ska vi köra lite go tacos kanske ? ;D det brukar gå hem !

föresten så blev jag rödhårig i fredes, björn färga mitt hår !

den 17de är planerad. hoppas nu allt går som jag vill bara ;P det är ingen wowgrej, bara en liten sabinagrej. typ. eller ngt. men vi ska ha det kul iaf. ap&svansäventyr.

nu får jag återgå till jobbet.


he plays an old guitar..

jag är jätte hemlig.

idag är det K's dag. han fyller 21 år. och firar det fint med gott&blandat och cocacola i himmlen. helst av allt hade jag velat att K var här så att  vi alla kunde fira tillsammans. kan inte förstå att min andra halva inte finns på denna jord mer. det känns så otroligt tomt och ibland är man sjukt vilse i denna stora hemska värld. men jag går framåt och vidare för din skull K, för det vet jag att du vill. jag älskar dig snutteplutt.

så idag har blev det lite städning hemma. sen kom mamsen och hämta mig på lunchen så åkte vi till minneslunden och satt blommor, cola och gott&blandat till krisse och tände ljus ! sen blev det tåget till jobb och nu sitter jag här. meckat med en massa från helgen och så idag, beställt lite skåp och thomas sabo ;D jobbar till åtta och  kommer vara hemma vid halv tio, så är det hela veckan. synd att sitta här inne när det är så fint  väder ute. men man har inte så mkt val. man får slå hål i taket ;D

igår var det film hemma hos steffe med laine och stefan då ;P vi såg först cloverfield, bra film men dåligt slut ! ah, eller rättare sagt störigt slut. samma med film nummer två som vi såg, rec. fy fan vad rädd jag blev ! jag skrek, sen blev det sån kedjereaktion, så laine skrek för att jag skrek .. haha (: det var kul och sjuuukt gott med kebabpizza med MASSA vitlökssås ! ;D sen var det en cykeltur hem, pappa fick möta mig, fast vi cykla om varandra, hehe..
typiskt oss.

nej, nu får jag ta tag i något här, vilket jag inte vet vad det skulle vara, eftersom att det är helt folktomt här.

men byebye..

ingen kommer någonsin få veta.

den högra sidan är min.

sitter på jobb, vi har precis öppnat och det är som vanligt lugnt, men det kommer väl förhoppningsvis igång snart när folk vaknat (: inte ens jag har vaknat. det blir mkt jobb framöver. ont om personal. men det är iaf mkt pengar och det tackar man ju inte nej till. allt är så förvirrat i min skalle nu. jag tror jag har en liten plan framför mig iaf, vad jag vill göra, men vi får se vad som händer framöver.

onsdags -valborg var super, en kul kväll (: dagen var lite deppig först och jag kände inte alls för att göra något. men det bättra sig under dagen som tur var och mkt fest blev det. tack alla för en superduperkväll ! det kommer fler.

får ju inte glömma att den omtalade shoten äntligen är drucken ! ;D och det kommer bli fler, många fler !

torsdags var jag på bio med micka, peter och marcus (: vi såg the eye. och jag krängde en massa popcorn ;P kunde inte sluta äta. tur jag köpte en stor. fast jag och micka skulle ju egentligen dela .. hehe. filmen var väl ok, som alla andra japanska skräck filmer som görs om. men nu har man sett den också iaf.

fredag, jobbade till sex, men mådde inget vidare så gick hem lite tidigare. kvällen bestod sen av lite apochsvans mys. apan färgade mitt hår. sen kollade vi film med min mams och mormor. the pursuit of happiness, den var bra (: har ju sett lite av den innan.

igår, jobb då också. sen hem och grilla och äta gott. göra sig iordning snabbt och sen ner till stan för att titta när laine spelade på dunkers (: han är duktig, vår lilla trummis ! hehe . sen bar det av hem till laine, lite öldrickande och ja så.. klockan blev ganska mkt, var hemma vid halv tre, så har inte sovit mkt. men känner mig ändå inte så trött som jag trodde jag skulle göra.

nästa vecka kommer bestå av jobba mån-sön. mkt jobb-mkt pengar. så man får tänka helt enkelt. men det är klart jag skulle velat ha någon ledig dag. sen blir det nog inte så mkt mer man hinner med i veckan. men malmö är bokat på lördag efter jobb iaf. crille hade visst någon liten surprise till mig ! ;P vi får la se vad det är . så är jag lite off från alla denna veckan så är det är för att jag jobbar grymt mkt. jag kommer höra av mig så fort det finns en stund ledig . saknar det här göra ingenting tiden. när man hade tid till allt ( men ändå inte gjorde något) ;P hehe..

dags att ta tag i lite batteribyte och klockförsäljning. tvinga in lite folk i butiken (: annars får det bli lite städning till. har redan hunnit med lite idag. så här är fint (: annars trivs man inte. hehe .. tråkigt att stå ensam idag. maaaaliiin  kom och gör mig lite sällskap ;P

byebye.


too close.

RSS 2.0