10 maj.

igår alltså .. då börja dagen med att man gick upp tjugo över sju. tog sig till bussen och sen tåget. sen befann man sig i lund, som vanligt ;P tog bussen till nova och satt på jobb från 10-17. var egentlgen meningen att jag skulle slutat 15, men det är lite klabb på jobb med allting nu.. så det har blivit jätte mkt jobb, ändå känns det inte som om det blir några extra timmar utav det. vilket suger. men det är bara bita ihop och kämpa vidare. jobb måste jag ha (: klockan fem kom crille och hämta mig här. sen åkte vi in till lund, stadsparken och skulle grilla och så i solen..

.. det sluta inte så bra. cristian är kass på att grilla ! ;P grillen funka inte, så det blev inga laxspett. vi åkte istället till en pub vid stationen och käkade där (: satt en stund på espresso house och sen var det dags för sabina att ta sig hem till sitt helsingborg igen. där begav jag mig direkt till hampan för att träffa KISO och gänget (: mkt trevligt. en mkt uppspelt och glad karro (: det gillar  vi ! hehe.. sen kom björn&co och sen även stefan tittade in, men försvann lika snabbt igen. sabina var sedan jätte trött efter en lång dag och tog bussen hem kvart över tolv ;P

idag.. sitter jag här igen. på jobb. putsat alla skåp, sålt en klocka och ja det känns som om det blir lite mer att göra idag. men jag kan ha fel. hoppas nästan att jag har fel. för jag är så otroligt slut i min kropp nu. vill bara hem och lägga mig på soldäcket där hemma och njuta av solen, en god fruktsallad, ett glas med iskall fanta. åh, underbart. nu önskar jag verkligen att jag hade ett körkort så jag kunde tagit mig hem snabbt efter jobb. men icke. det måste jag ta tag i, vilket jag inte vet när jag ska ha tid till.

jag saknar malin och lite bus (: det är tråkigt på jobb utan dig stompan.

nu ska jag gå och putsa lite igen och hoppas på att här kommer lite fler kunder. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0