den högra sidan är min.

sitter på jobb, vi har precis öppnat och det är som vanligt lugnt, men det kommer väl förhoppningsvis igång snart när folk vaknat (: inte ens jag har vaknat. det blir mkt jobb framöver. ont om personal. men det är iaf mkt pengar och det tackar man ju inte nej till. allt är så förvirrat i min skalle nu. jag tror jag har en liten plan framför mig iaf, vad jag vill göra, men vi får se vad som händer framöver.

onsdags -valborg var super, en kul kväll (: dagen var lite deppig först och jag kände inte alls för att göra något. men det bättra sig under dagen som tur var och mkt fest blev det. tack alla för en superduperkväll ! det kommer fler.

får ju inte glömma att den omtalade shoten äntligen är drucken ! ;D och det kommer bli fler, många fler !

torsdags var jag på bio med micka, peter och marcus (: vi såg the eye. och jag krängde en massa popcorn ;P kunde inte sluta äta. tur jag köpte en stor. fast jag och micka skulle ju egentligen dela .. hehe. filmen var väl ok, som alla andra japanska skräck filmer som görs om. men nu har man sett den också iaf.

fredag, jobbade till sex, men mådde inget vidare så gick hem lite tidigare. kvällen bestod sen av lite apochsvans mys. apan färgade mitt hår. sen kollade vi film med min mams och mormor. the pursuit of happiness, den var bra (: har ju sett lite av den innan.

igår, jobb då också. sen hem och grilla och äta gott. göra sig iordning snabbt och sen ner till stan för att titta när laine spelade på dunkers (: han är duktig, vår lilla trummis ! hehe . sen bar det av hem till laine, lite öldrickande och ja så.. klockan blev ganska mkt, var hemma vid halv tre, så har inte sovit mkt. men känner mig ändå inte så trött som jag trodde jag skulle göra.

nästa vecka kommer bestå av jobba mån-sön. mkt jobb-mkt pengar. så man får tänka helt enkelt. men det är klart jag skulle velat ha någon ledig dag. sen blir det nog inte så mkt mer man hinner med i veckan. men malmö är bokat på lördag efter jobb iaf. crille hade visst någon liten surprise till mig ! ;P vi får la se vad det är . så är jag lite off från alla denna veckan så är det är för att jag jobbar grymt mkt. jag kommer höra av mig så fort det finns en stund ledig . saknar det här göra ingenting tiden. när man hade tid till allt ( men ändå inte gjorde något) ;P hehe..

dags att ta tag i lite batteribyte och klockförsäljning. tvinga in lite folk i butiken (: annars får det bli lite städning till. har redan hunnit med lite idag. så här är fint (: annars trivs man inte. hehe .. tråkigt att stå ensam idag. maaaaliiin  kom och gör mig lite sällskap ;P

byebye.


too close.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0