friend of a friend.

hela veckan ska det vara fint väder. och jag sitter här inne i min lilla box på nova och ser inte någon sol alls ! blöh. det suger riktigt mkt. jag vill vara ute och få lite färg på min kropp. jag vill ha picknick på gröningen. jag vill luncha på mezo i solen. jag vill gå och shoppa i solen på kullagatan (som iofs inte får så mkt sol, men ändå ;P), jag vill göra alla dom där sommar grejerna ! ah !

igår var det jobb som gällde hela dagen. sen var det hem. lägga sig i solariumet ett tag, den ända sol jag får ;P hehe. sen var det nannedags. och upp igen och iväg till jobb idag igen. malin och jag har som vanligt fjantat oss lite och så (: vi har väldans kul ihop! imorgon har jag lyckats få ledigt. vilket är så otroligt skönt. ska äntligen få tillbringa en dag i solen. ska träffa tanja och vi ska ha en sabina-tanjs-första-träff-repris ;D en lunch på mezo iaf. sen får vi se vad som händer.

på kvällen kommer liselotten ner till helsingborg och jag har äntligen tid att träffa henne. jag hoppas på att mitt förslag om lite mat hemma hos på kvällen lät bra och att man får ett litet besök från henne och karro. hinner inte prata och träffa dom mkt nu eftersom att det är så mkt jobb. men nu äntligen. sitta lite i lugn och ro .. ska se om jag kan hitta något gott recept jag kan slänga ihop eller ska vi köra lite go tacos kanske ? ;D det brukar gå hem !

föresten så blev jag rödhårig i fredes, björn färga mitt hår !

den 17de är planerad. hoppas nu allt går som jag vill bara ;P det är ingen wowgrej, bara en liten sabinagrej. typ. eller ngt. men vi ska ha det kul iaf. ap&svansäventyr.

nu får jag återgå till jobbet.


he plays an old guitar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0