trött, tröttare, tröttast, jag .

sitter på jobb igen. fick jobba till stängning igår. vilket bara var två timmar mer, men vilken gör att man är hemma halv tio och igår var mitt tåg försenat ordentligt också. det hade fastnat i malmö. som tur var kom där ett annat tåg som jag kunde ta, det var jävligt skönt. pappa skulle hämta mig på stationen, han brukar glömma mig och mina batteri på mobilen har en tendens att alltid ta slut just dom dagarna vi har bestämt och jag kan då inte ringa och fråga han var han är. denna gången hade han ställt sig nere på knutan, i tid, men på fel plats, eftesom att jag hoppade av på ramlösa. denna man kan inte göra något rätt ;P nästan lite synd om honom. förvirrade unge. nu vet vi vart jag fått det ifrån iaf (:

idag är det iaf en kort dag för mig. ska gå från jobb redan vid ett, har ett besök bokat hos doktorn kvart över två. så måste hinna ta mig till helsingborg och allt. men min stackars cykel står ensam på ramlösa. så den måste jag också hämta sen. sen ska jag ju till BR och kolla på askungen skor (: hihi. till lilla moa som ska på maskerad. ja det är en del ärende idag som ska göras. sen ikväll blir det käk på tivvan med apan, så sjukt länge sen jag käka där. hoppas det fortfarande är lika gott, annars kommer jag bli sur ! ;P

kommande helgen är fullbokad. typ nästa också. och  nästa efter det. ojoj.. det är mkt på g. men jag gillar det. tror jag. även om jag är helt slut redan för att jag sover så dåligt ;P men men ..

nu är det väl snart dags för mig att börja jobba då (:

ha en bra dag allihopa, för det ska jag försöka ha!

byebye.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0