avskedfest.

jag är helt off här. jag känner inte jag har något att skriva om. jag kände mig stressad förut med allt inför resa och grejer, men det gör jag inte mer. jag har ju inga tider kvar på jobb, så jag gör ju inget om dagarna. visst jag har lite små saker kvar att fixa, måste gå till apoteket och sen lite andra små ärende. men annars har jag till och med börjat att packa, inte så att jag kommer använda mina shorts och klänningar innan jag åker ;P inte i detta snökaoset. icke!

det är svårt att förstå att det är så nära, jag ska åka lååångt borta och vara borta lääänge. från min familj, vänner, min älskling och  min lilla tise mise. åh ! det är jobbigt samtidigt som det ska bli så sjukt skönt att komma till värmen och komma ifrån sverige ett tag. och framförallt att få lite färg ;P haha, jag ser sjukt blek ut nu! knappt man vågar visa sig ute. tänkte jag skulle gå och sola mig idag eller imorgon.. får se om jag pallar ge mig ut i detta vädret.

har städat här hemma idag, diskat, gått ut med sopor, handlat och ja.. nu kan man bo här igen ;P men igår var jag så sjukt bakis så jag visste verkligen inte vart jag skulle bli av. fyfan. så fort jag rörde på mig trodde jag att jag skulle spy. jag var dum nog att svälja ner mina panodil med juice också, vilket inte var något bra val, för det fick mig nästan att spy ;P haha.. man är inte så smart och tänker efter när man är helt off i hela kroppen.

jag och li hade iaf lite fest i lördags. det var trevligt. men inte riktigt som jag hade tänkt mig. men jag väntar mig alltid mer. många som jag velat skulle komma kunde inte komma, vissa befinner sig på andra sidan jordklotet och andra är sjuka osv. vilket var väldigt tråkigt. men vi hade trevligt iaf. lite för mkt dricka kanske. men men ;P det som var jobbigast var när vi skulle ta oss till lokalen igår och städa ! fy fan vad det stank när vi öppna dörren, hahaha.. men det gick fort. så sen kunde man åka hem och bädda ner sig igen (:


när vi kommer hem li ska bli rika ;D haha.. man kan inte få allt på en gång..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0