jag önska jag visste..

jag är helt vilse. jag försöker hela tiden gömma mig bakom något som jag hoppas ska se bra ut. och som jag ibland själv försöker intala mig är bra. men jag vet inte. det är något som saknas. det finns ingenting att säga eller göra.. det är bara tiden som får bestämma.. den tiden är tre och en halv månad. efter det så visar det sig. och det ska utvecklas under tiden. det är när tiden är slut som det ska vara färdigt. funderat, tänkt, sagt och gjort. vilsen i min egna lilla vardag. som jag inte kan bestämma mig för om jag trivs i eller om jag tycker den är tråkig. jag behöver verkligen någon slags förändring nu.

vilket jag får om åtta dagar, för då åker jag till andra sidan jordklotet och deras oroligheter. slipper tänka på mina. åh jag vill kunna prata. jag vill kunna vara som jag var förut. hjälper in min resa mig med detta, så vet jag inte vad jag gör. men du är med mig, som alltid. det gör att jag känner någon slags trygghet iaf. jag hoppas det ordnar sig där nere i bangkok snart så inte vårt flyg blir inställt eller ngt. men det ser ut som om dom flyger dom till andra flygplatser nu istället. så det är ju bra. det bästa hade varit om dom kunnat flyga oss till phuket istället ;P så vi kommer dit direkt !

idag är det onsdag, igår gjorde jag inte mkt. kände mig inte riktigt kry. gick och solade mig bara. så jag är jätte röd i mitt face, vilket jag inte minns när jag var sist, men jag minns inte heller när jag solade sist. så där har vi förklaringen. får bli en eller två solningar till innan jag åker, så min lilla grund är förberedd. idag ska jag luncha lite på K&co med micka, wah och lillisen (: det ska bli massa mysigt och jag ska äta min sista cibatta med chilikycklingröra för det kommande tre och en halv månaderna. sen ska jag hem igen, sen kommer mamsen och hämtar mig och vi ska åka lite ärende.

imorgon så är det något mkt kul som händer. vad tänker jag inte berätta ! ha ! imorgon gör jag det (: sen måste jag hem, kanske, om jag pallar, ingen lust till det alls just nu. jag är fruktansvärt irriterad. visst det är orättvist, men det är inte det de handlar om. sluta vara så jävla snäll alltid! aah!

nej dags att göra sig iordning för stan.. återkommer förmodligen senare. om jag har någon tillgång till datorn, eftersom att den nu är lagad så lär den användas av någon annan för spel ikväll..


pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0