saffran.

är sjukt gott (: och jag sitter här och funderar om jag ska gå ner och köpa två påsar saffran på hemköp och baka lite bullar ;D men jag ska inte äta massa bullar och kakor egentligen. jag behöver verkligen gå ner. men men, en eller två bullar kan jag väl kanske äta, dom är ju sååå goda!

som jag gissade så hade jag ingen tillgång till dator igår. min här har slutat fungera. så man får passa på när den är ledig. vilket den är nu, när steffe jobbar. nu är katten helt galen, springer runt här och jagar en liten folie bit och nu for hon in i sängen och gömmer den bland täckena ;P hahah.. min lilla kiwi. hur ska jag klara mig utan henne i tre och en halv månad ;P söta lilla djur!

ska vi börja räkna ner nu kankse.. hur många dagar är det nu..22 dagar kvar tills jag åker. herregud jag kan knappt tro det själv. jag ska äntligen åka ifrån allt regnrusk och tråkigheter här hemma. weh! jag ska bli brun igen! jag ska slappa och göra ingenting, jag ska festa och jag ska se världen ;D jag och li. det ska bli så sjukt kul. kommer sakna min snutte här hemma, men sen har jag ju något att komma hem till sen också, så man inte blir helt deprimerad av att komma hem till samma tråkiga helsingborg. tre och en halv månad kommer gå fort. knaaas..

nej, nu ska jag ta och lämna datorn ett slag för ett besök på hemköp ;P


pussshej ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0