tredje

känns som om jag inte fått så bra sömn de senaste dagarna. ont i kroppen och orolig på något sätt. resefeber kanske ;P det börjar närma sig. imorgon är det en månad tills vi far och eftersom att tiden går så sjukt snabbt så kommer det inte ens kännas som en månad. sjukt. försöker få inplanerat något med alla nu så jag hinner umgås med er lite. för sen ska ni ju sitta här hemma i tre och en halv månad och sakna mig och det blir ju inte så kul för er ;P haha, nej! jag kommer sakna er alla grymt mkt också. och min lilla tise kommer glömma bort mig ;P hon sov inte ens hos mig i sängen i natt, det var lite ledsamt.

idag ska jag till vaccinationsmottagningen och få sprutor, AH ! gillar inte sprutor. men det ska nog ska bra, tänkte att jag skulle ta mig dit lite tidigare för att se om jag kunde hälsa på john som ligger inlagd för något. tråkigt, men han blir bra snart igen. sen ska jag på bönan äventyr, det var sjukt länge sen eftersom att bönan nummer två har flyttat sig och alla hennes grejer och äventyr till lund istället. där håller jag inte till så mkt mer tyvärr. så vi går miste om en massa. vilket är lite tråkigt. men vi tar igen det när vi har möjlighet.

igår var jag hemma på middag, hade lilla tisen med mig. for runder och skulle upptäcka alla små vrå, tillslut var hon så trött så hon däckade i soffan. det var en massa diskutioner med vinter- och sommartid. alltid ! varje år.. man får liksom inte in i huvudet hur det funkar. blir det ljusare, blir det mörkare. jag har iaf fått klar för mig när man ska vrida fram och när man ska vrida tillbaka (: hehe.. varför allt detta klabb egentligen, vi kan ju inte ändra på tiden. helt knas egentligen.

nej nu måste jag hoppa in i duschen så jag kommer iväg sen (:

see you later.

Kommentarer
Postat av: alice

tack så mycket!



var det till thailand du skulle? :)

2008-11-06 @ 10:39:24
URL: http://alis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0