fredag den trettonde..

är det inte idag ;P haha.. humorn är på topp idag.

kom hem från jobb för typ en halv timme sen. det har inte varit så mkt att göra. men vi har sysselsatt oss ändå. och vissa händelser är väl värda att nämnas här. en kvinna kom in och sa att där låg en man utanför vår dörr. jag fick ringa 112 och dom ställde väldigt mkt frågor som jag inte kunde svara på. för det första för att jag inte såg mannen och för det andra för att han inte sa ett ljud, han var vid medvetandet men ändå helt borta. skulle kunna tippa på någon slags drog. vilket jag också berättade för mannen på sidan andra luren. han skulle iaf skicka en ambulans. men efter typ tio minuter reser sig mannen och börjar gapa om mat, blir arg och vinglar vidare. vilket gör att jag får ringa 112 igen för att avboka ambulansen.

händels nummer två. en äldre kvinna kommer in strax innan stängning. hon säger att hon ska ha det grovaste brödet vi har. jag frågar vad det ska vara i och hon börjar peka och ha sig. jag säger och pekar på meny tavlan att vi har olika kombinationer, och hon börjar skrika om att hon kan inte våra kombinationer och att jag gärna får förklara dom, vilket jag precis var på väg att göra när hon avbröt mig. till slut kom vi iaf fram till vad hon ville ha och då börjar hon istället skrika att allt är äckligt så det spelar ingen roll vad hon tar. och jag tänker bara "jaha? ska hon ha den eller inte*" men då fortsätter hon, att den är till hennes jävla gubbe där hemma, som sitter i sin t-tröja med ölen i handen och fiser.. vad svarar man på det ? hm.. jag var bara tyst och fortsatte göra mackan. när vi kom till jalapenos, då sa hon "ös på så jag kan hoppas han dör av det" sen börjar hon .. "hur kan en sån vacker och ung tjej som du stå och sälja dess äckliga saker, hur kan du slösa bort ditt liv här, jag hade då heller suttit hemma och gjort ingenting, gör inte samma misstag som mig, lova mig det. och blahblahblah.. " jag visste inte riktigt vad jag skulle säga, men kvinnan var helt tårögd och det enda jag kunde säga var, att ha en trevlig kväll iaf.. vilket hon svara igen på att det skulle hon tyvärr inte ha.

jag och mia, vilket är min kollega som faktiskt är från thailand, hon har bott här i tre år och det är kul att prata med henne och fråga henne massa om thailand. idag frågade om dom här spetten som dom säljer på gatorna. dom som är så fruktansvärt goda. eller som var det tills jag och karro fick höra att det var flygande hund ;P haha.. då åt vi inte det mer. men när jag kommer till thailand i år. då blir det många spett, för nu har jag fått veta att det är kyckling, precis som dom säger ;D weh!

varför är det så att där man har minst uppskattar man varandra mest och tvärtom. mia blev så ledsen idag när killen från seven eleven var inne och gnällde på att vi hade två vagnar i bakgången som gjorde att han inte kunde öppna sin dörr, vilket ingen av oss visste om. vilket mia försökte förklara för honom och säga att hon förstod om han inte ville att det skulle stå så. då börjar han gapa imot att det förstår du inte alls osv. och jag håller med mia, varför ska folk i sverige vara så otrevliga, oförståliga och ohjälpsamma. varför ? hon är van vid det underbara folket i thailand där alla hjälper och ställer upp för varandra. jag visste inte hur jag skulle förklara det för henne riktigt när hon sa att hon mådde dåligt över när folk reagerar så.. vi människor är helt enkelt aldrig nöjda. vi är någonstans mitt i mellan och vet att det finns mer att få. i thailand är dom nöjda med det lilla dom har. ja.. jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta alls. men jag är med henne iaf..

nej nu är klockan snart tolv, nu ska jag kasta in mig i duschen, sen blir det nog sängen..

gonatt!

im happy

that's the question.


igår var jag tvungen att bara gå ut och gå. få tankarna ur huvudet. vandrade ner i stan, köpte mig en chai-latte och vandrade tillbaka. på vägen hem hitta jag en femtiolapp (: det var något positivt iaf. sen har det gjort att jag drömt om mig och en gammal barndomskompis, vi var ute och jag hitta sedel efter sedel, och nu var det inte femtiolappar utan typ femhundralappar (: tänk om det inte vore än dröm. tänk om verkligheten och drömmarna skulle kunna byta plats för några dagar. det hade varit lite spännande. man hade fått träffa folk man inte träffat på länge och folk som inte finns. man skulle se platser som har funnits men inte finns mer eller jaa.. en massa iaf ;D

när jag kom in satte jag på sex and the city filmen, grät en massa. igen. nu är där verkligen inget kvar att se. nu har jag sett allt. man får väl börja om igen efter ett år eller något ;P sorgligt. sen var det ju säsongspremiär på medium, alltid lika bra. sen blev det typ en halv film och sen nanne dags.

jag har massor av mer som vill ut, men som jag inte kan skriva om här. jag kan inte skriva om det någonstans. jag kan inte ens prata om det. jag håller det för mig själv.


en promenad i pålsjö nu kanske.

byebye.

then i go and spoil it all, by saying something stupid like i love you.

har precis avslutat min sex and the city box, jag grät sista avsnittet, herregud vad jag grät! både för det bra och dåliga, för att det slutar bra och givetvis för att vi inte kommer se fler avsnitt /: tråkigt nog, hur ska man klara sig utan detta ? det har varit min vägledning, inte för att jag kommit någonstans men jag har iaf kommit en bra bit vägen, inut i mitt huvud. det har skapat drömmar och mål. det har gjort att jag planerat en resa till NY nästa höst/vinter. även om det inte är på riktigt och det bara en tv-serie, så har den ibland fått mig att känna att jag är inte ensam. världen är stor och det finns grymt mkt mer som den ska visa mig (: just me!

jaha.. vad ska jag nu skriva om i min blogg om inte sex and the city, vad ska jag jämför allt med ;P haha.. helt inne i det. min lilla sex and the city värld. eller jag döper om den till sabina and the city och fortsätter med mitt egna lilla liv. inte för att det händer så mkt just nu. jag bara lever och det är inget som gör att jag står ut ifrån er andra, tyvärr ! men en dag ;P mohahah! haha.. mitt liv ska bli fyllt av både lycka och misslyckande, för av dom lär man sig. jag ska testa allt som mina planer säger till mig att göra. funkar inte något är det bara att gå vidare.

jag tror jag är på bra humör idag. fast jag inte gjort ett skit. legat och myst med kisen och kollat på sex and the city, har lämnat lägenheten en gång, för ett besök på pizzerian som iofs gjorde mig ganska irriterad. men det kan vi hoppa över. fast, nu när jag ändå är inne på ordet irriterad, så ska jag berätta något som gör mig irriterad. FOTGÄNGARE (det heter så va (: ?) jag brukar ju cykla var jag än jag ska typ. men varför ska alla människor använda cykelbanan att gå på ? varför ? och när dom ska korsa den så kan dom väl iaf kolla sig omkring om där kommer en cykel, så jag inte behöver tvärbromsa mitt framför dom. uh ! blah! nej, nu lämnar vi det ämnet, nu ska jag städa lite här ;P jag gör inget annat.. ändå blir jag aldrig nöjd. tur det blir lite målning och så i helgen (: äntligen har någon dragit sin tumme ur röven !

ikväll börjar medium!! missa inte det ;D

byebye

laaaaaseer.

lilla kiwi har upptäckt laserpekarn, haha (: så kul hon har när hon jagar den. kan inte förstå att det kan vara så kul. hon måste ju någon gång komma på att det inte finns något att jaga. haha. så söt är hon (: min lilla tise.

jaha, en timme kvar tills jag börjar jobba. så ska snart bika ner i stan. pallar inte. men steffe säger att jag inte får klaga, så det ska jag väl inte göra. det duger så länge, helt klart, men det är absolut inget jag vill jobba med. inte någonstans. när jag kommer hem ska jag ta tag i riktiga jobb. jobb som jag kommer trivas på och gå till för att jag vill. inte bara för pengarna. min plan jag hade förut har jag ju kollat upp och det gick ju tyvärr inte. så då får vi lösa det på annat sätt.. har ju några samtal och ringa när jag kommer hem också. men det är fyra och en halv månad tills dess, så det lägger vi åt sidan så länge.

dags att njuta av nuet. vilket inte funkar jätte bra för sabina framtidsplaneraren. med för mkt planer och drömmar. detta svamlande alltid. mitt huvud är liksom inte riktigt sorterat.


nej, dags att göra sig iordning för aaaarbete .. suck.


hejsvej

21.40

det är kväll och jag har faktiskt tillgång till datan, chockad! yes i am ! ;P men det var för att jag skulle fixa med evenemanget på facebook, inför min och lis lilla fest vi ska ha innan vi åker. vi snacka först om en middag med lite mindre folk. men jag vill passa på att träffa så många som möjligt innan jag åker och jag känner att jag redan har tillräckligt mkt att göra innan jag åker och tiden springer iväg snabbare än någonsin. jag hinner inte med alls!

jag hoppas att alla jag bjudit och även dom li kommer att lägga till på gästlistan kommer (: det vore jätte kul. bara umgås och ha lite kul. på svenskt vis. innan jag ska tillbringa tre och en halv månad i asien. åh, värme! jag längtar så mkt. hehe.. äntligen ska jag få tillbaka min färg på min kropp, mår inte bra när jag är så här blek, brukade vara brunare än dem flesta, nu är jag blekare än blekast, har varken pengar, tid eller ork till att gå och sola. plus att det är inte bra! jag kör på riktiga solen nu ;D hehe..

jag kanske ska skicka vidare datorn nu. jag har inte så mkt vettigt mer att komma med, kände bara för att skriva av mig lite ;P imorgon är det jobb som gäller. det ska bli lagom kul.. man håller igång iaf. jobbar bara fyra timmar. ska se om tanja har tid för en fika imorgon kväll istället då ;P eftersom att hon inte hade tid för mig idag. tråkigt nog. men jag var i ängelholm längre än jag trodde, sen fick jag åka och handla, plus handla kattsand till kiwi som jag fick asa upp för trapporna själv, åh jag var lite smått irriterad när jag kom innanför dörren här, haha. sorry!

nej, snart lägg dags, där är väl inget trevligt på tv nu inte ? eller.. dh slutar ju om en kvart.

be back tomorrow.

visa mig din godispåse och jag ska säga vem du är..

sitter och lyssnar på din gata, dom diskuterar godispåsar. köper du olika varje gång eller alltid samma godis ?

vad gör du ? (:

ä-------------9o'i´¨¨¨¨09

                           24qödzf                                                               d
s54der5490uyt

det var katten själv som skrev. haha.. hon gillar knäppandet på tangentbordet. tur att det är någon som gör det, även om man inte gör det så mkt längre. pappa var ju inget stort fan av det.

igår tillbringades dagen i kristianstad med mamma och pappa, vi var inom förmedlingscentralen och trästallet också. det var trevligt och det blev köpt en massa småsaker som alltid (: regnade som fan när vi skulle hem och man lite rädd att få vattenplaning eller ngt.

idag blir det nog ängelholm med mamsen. hade frågat tanja om en fika ikväll, men hon kunde inte. och eftersom att li åker till NY i natt så kunde jag ju passa på att ta en fika med henne istället, eftersom att jag är sjukt sugen på en chailatte.

jag har ju absolut inget roligt och vettigt att skriva om. nu är jag inne i en sån där rabbla-upp-vad-jag-gjort-period ;P tråkigt nog. men jag återkommer snart. och på resan kommer jag ju ha en massa att skriva om. då jag iofs också kommer använda min resedagbok där mitt namn är biinis ;D

nej dags att ta på sig lite kläder, kan inte springa runt här i handduken mer nu ;P hehe.. det är det dumma med lägenhet, man kan inte riktigt springa runt naken och så som man vill.. folk ser ju en! haha ..

byebye, have a nice day!

trygghet.

helgen har susat iväg snabbt som vanligt. jobbade fredag natt, inte mkt att göra, men dom få fulla folk som kommer är tillräckligt jobbiga. plus att jag inte var på mitt bästa humör då heller. hatar när jag är fast någonstans och inte kan ordna upp saker som inte funkar utanför det. men egentligen är det inte mitt jobb. folk kan ta lite ansvar istället. var hemma vid fem iaf, kisen var på bushumör när man kom hem och jag somnade inte fören vid sex tiden. jag som skulle upp sju för att ordna grejer som då klabbat under natten, vilket jag var så otroligt bra och lyckades med också. fick låna bil av karro (<3) och vi kom iväg till pumas utförsäljning (: där var sjukt mycket folk och sjukt mycket saker, mer än vad där brukar vara, men det var ändå mindre man ville ha.

sen sov man länge. hade inte fått så mkt sömn ;P jag åkte hem för att äta lite med familjen och tog med kisen för att dom skulle få se den också. huset där hemma var lite stort för tisen som är van vid en liten lägenhet. vi stanna iaf några timmar. hemma i lägenheten igen visste jag inte alls vad jag skulle göra, kände inte för något. men tänkte inte sitta hemma. så jag kontaktade sara och det blev utgång(: mkt trevligt, tack flickor!

kvällen bestod av en besvikelse. vilket jag tror betyder att jag förlorat en bra vän. men det skulle jag väl insett för länge sen. det går inte laga igen, vi är på helt olika håll nu. även om vi är samma människor, med samma tankar och allt.. det lär fortsätta som en av dom tråkiga ytliga vännerna.

det var dags för jobb igår kväll igen, vilket var jävligt hårt att ta sig till. orkade inte alls egentligen. men vad måste man inte göra för att få lite pengar. det var inte alls mkt att göra och vi var nästan klara med allt innan vi stängt.


vad ska jag göra för att du ska tänka och tycka som mig ?

chai.

det är fredag. vilket det inte känns som alls. jag har varit ledig nästan hela veckan. men idag ska jag jobba. jag börjar åtta ikväll och jobbar till halv fem imorgon bitti. jag som ska upp tidigt. imorgon är det utförsäljning på puma. ska dit och fynda lite (:

idag var jag uppe tjugo över sju för att hämta tvätten i torkrummet. men jag gick genast upp och la mig efteråt. somnade och sov ett ganska bra tag. vaknade vid halv tolv tiden av att kisen var vaken (: vilket är lika med bus. helt galen kisen. men hon lugnar väl snart ner sig för hoppningsvis. tänk att jag ska vara ute henne i tre och en halv månad. hoppas steffe tar han om dig fint (: och inte säljer henne på blocket.

det känns som klockan är antingen jätte tidigt på morgonen eller sent på kvällen, det är så mörkt ute. tråkigt. var precis nere och köpte lite mjölk på hemköp. tänkte göra lite pannkakor när min bajskorv(;P) kommer hem. han slutar redan tre idag. skönt.

nu börjar kisen stampa på tangentbordet. så det är väl dags att avsluta och njuta av mitt chai te nu ;D

sex and the city väntar också ..

byebye

bara titlen som saknas..

.. både på mig och inlägget.

min katt är då en hon ! (: hehe, tack karro ! missa det helt ;P haha.. just nu springer katten runt och jagar en pingisboll, den flyger så lätt över golvet så det tycker hon är kul (: hehe. så grymt söt är hon. förutom när vi ska sova och hon hoppar och har sig på en ;P galen kise, vill leka hela tiden! ska snart iväg och få handlat en klösbräda och lite gotte till henne hade jag tänkt.


en sån här söt sak fick min lilla kissemiss igår (:

jag funderar fortfarande på vad jag ska göra när jag kommer hem. det är så mycket jag vill göra så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. vill starta eget, vill börja på ikea, kankse ta några kurser, träna, ta mitt körkort, flytta på riktigt ,P även om jag inte är mkt hemma nu för tiden. jag har ett nytt hem, men alla mina saker är inte här ;P hehe.

var hos tandläkaren i månadas, hade ett hål !! AH ! dyrt som faaan, så det får man inte ha mer. usch.. vill inte ens tänka på vad det kommer att kosta.

nej nu ska jag bika iväg och fixa till kisen..

byebye.

kissemiss (:

har varit lite frånvarande här ;P ska genast bättra mig!

igår natt skulle jag jobbat, men det var folk sjuka så vi kunde inte ha öppet. det blev lite mys och film istället.

idag har jag varit på en jätte mysig promenad i pålsjö med tanja, mkt trevligt, som alltid! (: sen tog jag bussen hem, då jag fick en glad överraskning. wilma och cissi var på besök, två hundar för er som inte vet. och för er som inte vet så vill jag så gärna ha en hund, så jag busa med dom i någon timme (: åh vad jag längtar till jag ska skaffa hund. men det får vänta ett litet tag till.. idag skulle det skaffas något annat (: en katt! klockan fyra åkte jag och mamma och hela gänget ut till höganäs för att hämta en lite kise ;D den är så otroligt söt. vi har inte kommit på något namn än, så har ni några förslag så får ni jätte gärna göra det ! (:

har varit nere på GP och ätit med mysan också. gottit! och trevligt!

här kommer en bild på sötnöten, nu ska jag nanna mig ;D


slut på frågor ?

nej, faktiskt inte. jag har en del som surrar runt i huvudet som jag skulle vilja ha svar på. om detta, om livet, om allt. men vem har inte det. jag är bara så rädd för att säga fel eller göra något fel. vilket orsakade en massa knasigt. som jag hoppas på att det går att lösa. inte bara så länge. utan så att det är bra, nu och sen!

fått pratat med Karro vilket kändes jätte skönt. vi fick pratat om hur vi båda känner om allting. hur vi mår och vart vi står. även om vi nog inte riktigt vet något utav det riktigt så mkt som vi hade velat. ja, tänkt om man hade fått se in i sin framtid? positivt eller negativt ? beror kanske på vad den visar.. men hade det varit kul att veta vad som komma skall ? ja, våra problem är till att för att lösas, men är det så att alla får allt och vissa ingenting .. det är en känsla som jag känner för ofta. nu är det dags att kämpa vidare.

jag är på bättre humör. jag kan prata igen, inte riktigt äta. men det kommer det också. jag har varit och fått min spruta, jag har fått solat och jag ska försöka få något i mig snart. för jag ska jobba om en timme. vilket inte var planerat. men jag behöver pengarna. jag behöver mkt pengar. till allt jag vill ha och allt jag vill göra, tänk om man kunde skita pengar. men någon dag ska jag lyckas, med något riktigt stort. det är mitt mål. jag har en massa tankar och en av dom ska bli verkligehet. något som jag kan ägna resten av mitt liv till och ha kul samtidigt. en hård väg dit, men sen kommer jag dansa på rosor (: önska mig lycka till.

ska göra mig iordning för jobbet och som sagt försöka få i mig något så jag klarar av att göra mitt jobb också ;P

byebye everybody!

09.10

var det jobbigt att förklara innan, så är det nästan ännu jobbigare att förklara nu. jag har lätt för att bli arg och ledsen, jag har blivit sårad förut och är nog ganska svag inom mig. igår kväll gav jag S en chans att förklara sig. eller att förklara oss kanske jag ska säga. det gick bra. och jag fick vakna bredvid honom idag, det kändes så otroligt bra. även om jag vaknade ur en mardröm, men det hör ju inte hit. så allting är bättre nu. känns som en slags omstart med andra tankar om hur detta ska gå vidare.

nu ska jag ta och ringa karro som jag inte fick gjort igår för att jag åkte hit. sen ska jag slänga på mig mina kläder och ge mig ner till privatläkarna för att ta en spruta /: isch! inget vi gillar alls. jag spänner mig och får ont.återkommerkanskesenare.

en dag..

...som idag tackar jag gud för att smink finns. med mitt rödflammig ansikte och svullna ögon vill man inte visa sig någonstans, man vill inte gå ut överhuvudtaget. men så blev det ändå. översminkad. here i come! det blev en runda i stan med micka. fick lämnat mina böcker på biblioteket och har en förseningsavgift på hela 30kr. vi gick till ica och köpte oss varsin påse med gifflar, sen ner till espresso house i norra hamnen och micka bjöd på chai latte! vi satte oss på bryggan och matade fåglarna, det kom massa söta hundar och hälsade på oss. dom tyckte om mig (: vi satt där ett bra tag, löste sudoko och försökte oss på korsord, men det är inget för mig. till slut blev vi attackerade av fiskmåsar och sprang typ därifrån. micka lurade mig in på martinshop.se för att hon ville få mig att skratta. jag är ledsen att säga att hon inte lyckades. jag skulle tvärtom behöva något därifrån nu !

vi fick sen en flipp att vi skulle åka till härliga hem. det gjorde vi, sen började det ösregna. och nu är jag hemma. tack för en mysig bu och bä dag micka och förlåt om jag är i min egna lilla värld och inte säger så mkt. jag hoppas det är ok att jag bara är nu, för jag kan inget annat än att bara vara.


när jag kom hem kom jag inte ens ihåg koden till larmet, jag kommer inte ens ihåg när jag larma av eller på sist. jag har inte varit hemma på hur länge som helst. det är så mkt som jag saknar redan. jag hittar saker som "vi" behövde, jag tänkte köpa fudge till dig, för jag visste att du behövde det. jag tänker hela tiden ringa och berätta saker eller fråga saker. men det känns inte rätt längre. jag vet inte hur jag ska klara mig utan dig om jag ska vara ärlig. jag får väl försöka se något postivit med det, jag kan bita på mina läppar hur mkt som helst, jag kan pilla i mitt ansikte hur mkt jag vill, jag kan ligga och läsa och ha lampan tänd hur länge som helst.. äh, det är ju bara skit saker som jag klarar mig så mkt bättre utan än utan dig.


och nej, det är inte ditt fel.

..

vet du vad det värsta är, som jag tänker på konstant, jag kommer aldrig vakna bredvid dig igen :'(

broken.

lyckades somna till slut, sov med både lampa och kläder på och ingen som höll om mig. vaknat flera gånger och fått börja om. jag har inte ätit på över ett dygn, mer än lite godis som li kom med igår. vet inte varför jag gav livet ett andra chans, var det värt det ? livet är meningslöst, hopplöst och värdelöst.

andra gången som någonting försvinner som jag känner var värt att leva för och ge någonting för. att faktiskt offra och kämpa för. men jag vet inte riktigt vad jag tänkte. att något som kändes så rätt kunde vara så fel. att man kan känna sig så tom. hela mitt kropp värker. det gör så ont inom mig.

jag undrar hur min resa kommer bli nu. det kommer fortfarande vara skönt att komma bort. men samtidigt hade det varit skönt att ha något att sakna och längta efter. ha något som man vet finns där när man kommer hem, någon som bryr sig, tycker om en och vill ha en där.

igår kom li hit och trösta mig, tack! det blev godis och SATC, inte så mkt prat. jag hade inte så mkt att säga, jag visste inte riktigt hur jag skulle förklara för någon. det var hårdast med mamma, hon är ledsen när jag är ledsen. men sen att inte riktigt ha en förklaring på vad som har hänt är lite svårare, förklaringen jag har den duger knappt för mig själv, så hur skulle hon kunna förstå. förlåt för att jag inte svarade på några samtal igår.. men jag orkade inte bara. och jag vet att ni bryr er, tack!

idag ska jag leka med bä, egentligen har jag ingen lust till något men jag kan ju inte bara låsa in mig här och göra ingeting. eller jo jag kan. men mina vänner är där ute och jag behöver nog dom nu. imorgon hade jag frågat tanja om vi skulle festa, vilket jag har lika lite lust nu. får se hur det blir med det, har inte fått något svar från henne än ändå. lördag, matlagning hos my, sen bussen ner till jobb, taxi hem ? eller hur tar man sig hem fyra på natten ?


jag vet inte vart jag ska bli av.

värdelöst.

imorse gick jag till stattena i ösregn, jag packade ihop alla mina grejer och cyklade med fullpackad cykel i ösregn, endast iklädd två tunna tröjor, skinnjacka och leggings. men det är jag själv som klär mig så jag har bara mig själv att skylla. jag var dyngsur när jag kom hem och om jag tror att jag kommer bli sjuk ? ja det tror jag. jag visste det redan innan allting bröt ut. jag bara kände det på mig. jag grät hela vägen hem, det var ingen som såg. tårarna blandades med alla regndropparna som rann över hela mitt ansikte.


jag är helt tom.

och jag orkar inte prata med någon. inte med gråten i halsen. det är ungefär lika störigt som att försöka prata samtidigt som man skrattar. och jag vet att det inte gillas.


hem ljuva hem?

inte ens så känner jag. för där jag var förut trodde jag var mitt hem. det kändes iaf så.

man kan inte göra slut i ett förhållande som inte finns, men det har jag precis gjort. jag har gråtit så jag knappt kunnat andas, jag mår illa och har ingen lust att äta, jag är vilse och vet inte var jag ska bli av, jag skriker ord som " varför?" och "jag vill inte mer"..
undra om jag någonsin kommer tro på eller låta en kille få mig att må bra igen. ingen kommer att lyckas. jag vet inte vad det är jag har haft dom senaste månaderna, jag vet inte vad jag har varit, jag vet inte varför jag inte ifrågasatt det tidigare, då kanske allt hade varit bra nu. men nu är det så att jag är en feg jävel som är rädd att förlora något som kändes bra och som jag trodde på. men det var fel.

det är du som är orsaken men det är mitt fel.

nu är jag tillbaka på ruta ett och har INGEN aning om hur jag ska ta mig vidare.


och ja, jag hoppas fortfarande .. hur fan kan jag vara så dum!!


JAAAAAAAAAAG VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILL INTE MER !

faaan.. och jag saknar dig redan :'(

jag kan inte andas..

..

regn regn och åter regn..

gick och la mig något innan tolv igår och jag tror jag somnade vid två-tre. ont i magen. orolig. vet inte riktigt var jag ska bli av. jag hör liksom inte hemma någonstans känns det som. jag är mitt i mellan allting. jobbet är absolut inget jag vill ha, men jag måste ju. ge mig bara den fjärde december så jag kan åka härifrån och aldrig komma tillbaka. vilket jag inte har pengar till att bara göra.. tyvärr.

idag skulle jag tagit en promenad hade jag tänkt. men frågan är om jag vill göra det i detta vädret. får väl se om det regnar mindre sen..

måste ner till biblan också men jag orkar inte..

skriver kanske sen.. om jag har lust.

byebye

rädd.

för att säga fel, göra fel.. allt egentligen.

idag har jag jobbat. det har funkat bra. tre personer på jobb som jag verkligen gillar. en som jag verkligen hatar, dom andra bara finns där. allt rullar på och påminner ganska mycket om bk. men samtidigt kommer det aldrig kunna kännas som bk. gänget vi var där, så kul vi hade, jag ska vara ärlig och säga att jag saknar det skit mkt och jag skulle kunna tänka mig att jobba där idag, imorgon, närsom helst med samma gäng. det var kul..

tänk så fort man växer ifrån allt. det så fort allting blir så mkt allvarligare i livet. det är helt sjukt så fort livet rinner iväg.

dags att se till att man inte slösar bort någon tid på ingenting snart ? redo ? not yet!


egentagen bild thailand 2007


tid som inte slösas på ingenting är den 4december-17mars. herregud vad vi ska göra mkt kul. tänk att det typ bara är en och en halv månad kvar. shit! haha.. jag blir så glad när jag tänker på det. det kittlar i hela kroppen. äntligen liksom! men det kommer var hårt att vara ifrån dig. riktigt hårt. du får mig att må bra älskling.nu ska jag nog ta och bädda ner mig i min säng. önska jag hade en laptop där jag kunde ligga och klicka på. men icke! det blir ett sparobjekt när jag kommer hem, det och mkt mer! när jag kommer hem är det mkt som ska tas tag i. yes.

gonatt!

pålsjö.

har varit uppe nästan en timme nu, det var hårt att dra sig upp ur sängen ;P men det gick till slut. har fått i mig lite frukost och en actimel ;P fick mamma som jag skulle prova för min mage .. oroliga magar är inte bra. men det är bara för att jag tänker för mkt på saker och kan inte riktigt slappna av. och när jag väl planerar något någon dag så planerar jag allt den dag. sen tar jag det lugnt resten av veckan.

idag består av en joggingtur till/igenom pålsjö, hälsa på krisse och tända ljus. hem igen, ner på hemköp och köpa ägg som jag upptäckte att vi hade så många kvar. hade tänkt att baka morotsmuffin ;D mumsigt. sen ska jag ringa lite samtal, ska kanske köpa katt, sen ska jag ringa till ica och ficka ett konto hos dom och sen kolla varför älsklingskort inte kommit än. ska ringa tele2 och kolla hur jag kan göra det billigast att ringa när jag är borta på andra sidan jordklotet ;P sen lär jag behöva skriva en lista över ett reseapotek som vi ska ha med (: jag är reseledare, jag fixar och donar, li gör oss förstådda när vi väl är där nere (: haha.. juste, pengar ska föras över till li för resan mellan thailand och malaysia också. ojoj! sorry pysan, ska göras genast.

nej, jogging tur härnäst.

have a nice day !


en flaska vin senare..

.. har suttit hos my i fem timmar, en massa snack och lättande på hjärtat. precis vad jag behövde. vi har till och med pratat om att göra en resa till NY nästa höst. vilket skulle vara så kul om det blev av. jag är helt inne i mitt sex and the city life nu och jämför allt med carrie, miranda, charlotte och samantha ;P jag är inte så glad för den sidan av jordklotet egentligen, jag är mer imponerad av den sidan jag ska besöka om cirka två månader. men eftersom att jag älskar shopping så är nog ett besök i NY ett måste. och nu kan jag inget annat än att längta (: underbart!

som sagt, en massa snack, funderingar och tankar idag. jag vet inte varför jag låser inne mig själv och slänger bort nycklen när jag vet att jag har så svårt att hitta den igen. jag vet verkligen inte varför jag ska plåga mig själv. jag är en grymt krävande människa och det är det jag försöker kväva utan att lyckas, jag kan inte ändra på mig själv. det är så här jag och det är så här det ska forsätta vara. det kan varken jag eller någon annan ändra på, hur mycket vi än vill.

jag är lite av dom alla sex and the city karaktärerna, just nu är jag inne på charlotte och det perfekta livet. och vi kommer till min krävande sida åter igen. jag är för rädd för att förlora och så rädd för att ha fel, men samtidigt går jag miste om att kanske ha rätt, vilket jag älskar att ha. vad är jag för människa och vad håller jag på med ? jag kan inte ändra på någon precis som någon annan inte kan ändra på mig.

det är ingen som någonsin kan förstå vad som försigår inne i mitt huvud. never! för några år sen hade det varit annorlunda, men det har hänt en del saker på vägen vilket har fått min kropp lite mer osäker på sig själv, vilket gör att jag är där jag är idag. jag behöver få tillbaka självkänslan, jag vill kunna känna mig lite ego ibland. men för att det ska funka behöver jag ett självförtroende som ligger på toppen. inte där det är nu.

en massa svamlande. men jag behövde det.

tack mysan för ikväll, det var toppen och jag hoppas det inte dröjer så långt till nästa gång (: matlagning i veckan låter perfa.

tack för denna fredag allihopa (:

who am i ?

tell me .
now .

fundersam.

hörde igår att repriserna av våra bästa år skulle börja sändas sju på morgonen istället. så tidigt går jag inte upp för det. men när jag låg i sängen så kom jag och tänka på att det började inte gälla fören på måndag ;D så jag fick se min repris idag ändå.


sen finns det andra saker man kan fundera över. hur mkt tid man lägger ner av sitt liv på "onödiga" saker. men jag tror iofs det krävs för att man ska lyckas utforska livet och kunna förstå vad som är meningen med det. just nu vet jag inte riktigt. jag trodde jag visste, men nu är jag helt lost igen. jag behöver prata av mig, men det går inte. jag är rädd på något sätt. jag vet inte riktigt vart jag ska börja och hur jag ska formulera det för att det ska bli rätt och inte misstolkas. mina tankar, mål och drömmar snurrar runt i skallen så jag är mer flummig än någonsin. i don't know what i need. do you ? jag behöver bara en förklaring till varför livet är såhär. jag har så mkt jag vill och som jag skulle kunna lägga ner så mkt tid på för att lyckas med. men jag kan inte göra allt, jag måste välja en sak. eller måste jag det? kan jag göra allt och ingenting och lyckas med allt? kan andra kan jag..


show me love.

mindre än två månader tills vi ska försvinna härifrån. lämna alla våra problem och ickeproblem. för att sedan komma tillbaka till dom och inse att allt är detsamma. det skrämmer mig mest.

dags för avsnitt 10 säsong 4 SATC .. byebye

sabina and the city

JOBB.

dags att strutta iväg till jobb snart, men slutar redan tre så (: blir en lunchrusnings jobbning idag ! hehe..

igår blidde det främmande fågel hemma hos kalloooo.. men tv4 strejka, så vi fick se typ tio minuter sen la allt av. sen fick det bli lite DH istället (: sen en liten runda ner i tvättstugan, vilket vi inte alls gillar. läskigt, mörkt och ja ;P uff uff !

återkommer när jagär hemma ;D

pusshejdå.

vad gör jag för fel ?

suttit en jävla lång telefonkö på vaccinationsmottagningen och fått en tid . som jag ändå måste ringa och boka om, för jag måste ta min tredje twinrix spruta inom ett år. den 22 oktober har det gått ett år och jag fick tid 3 november. typiskt att jag inte tänkte så långt när jag prata med hon där. får ringa ringa imorgon igen helt enkelt.
imorgon är det jobb som gäller igen. var och pratade med chefen idag, som först gjorde mig väldigt förvirrad och skickade mig bort till en annan kille som skulle intervjua mig. och jag tänkte, intervjuar dom efter dom anställt mig ? haha. jag tänkte skriva att vi skyller på att det är måndag, men det är det ju inte ens! man blir så yr i pottan när man inte gör något om dagarna, så man tappar bort dagarna.

jag vet inte riktigt vad jag ska göra. jag sitter här hemma. utan min sex and the city box, som är hos älsklingen och tänker, vad fan ska jag göra idag ? jag vill göra en massa, men jag har verkligen ingen ork i kroppen. ska nog ta och leta upp ett gott recept och laga något gott till mamsen kommer hem. det låter väl inte som helt bortkastad tid ? ;P

måste rycka upp mig, jag ska köpa ett hopprep (: du bränner 130kalorier på tio minuter om du hoppar hopprep, när man har sex bränner man 70kalorier. och vet ni vad, något ännu bättre, när man shoppar bränner man 60kalorier ;P även matlagning och diskning bränner 60kalorier per 10de minut.

nu ringer wah och uppehåller mig , pusshej ! (:

en evighet.

har varit uppe i snart en timme, känns som en evighet. ska fixa lite med mina vaccinationer inför resan idag tänkte jag. hade ju tänkt gå till min husläkare och få dom, men det fick jag ju råd om att jag inte skulle, för det var billigare uppe på lassarettet. så då bär det av dit istället. men där var man tydligen tvungen att boka tid, vilket man inte kunde göra förens halv tio. så här sitter jag och väntar på att tiden ska rinna iväg, som man i vanliga fall försöker sakta ner. men men.

sen bär det av till subway för att snacka med chefen där. vilket jag inte riktigt vet hur det ska gå, men jag hoppas det går bra såklart! men det är ingen som vill ha mig när jag ska resa iväg så snart. men jag måste väl också kunna få ha ett jobb! AH! måste ju ha lite extra pengar, känns som det har gått jätte mkt pengar nu sista veckan och nu ska det gå en massa till dom här vaccinationerna också.

skulle ringt sanih igår för att boka in ett möte i veckan. med lite mat och resesnack. men det glömde jag helt bort. jag hade tänkt jag skulle sola igår också. men det får jag nog göra när jag är hemma vid och kan få det någerlunda billigt på turn ;P måste spara, spara, spara. jag som bara vill köpa massa kläder, massa mysiga tjocka tröjor inför hösten/vintern, inte för att jag kommer spendera så mkt tid i sverige under vintern men ändå ;P för en gångs skull så gillar jag att hösten är på väg, jag som hatar kyla och fryser alltid! men nu har jag köpt min nya fina halsduk med luva och jag myser! hehe .. (:

cirka tio minuter kvar tills jag ska ringa och boka tid, detta blev väl mest ett inlägg för tidfördrivning. men då får resten av tiden som är över gå till frulle-ätning ;P för nu börjar magen att kurra ja !

ikväll främmande fågel, kanske hos karro. om jag befinner mig på stattena ikväll. annars blir det kallops och solning hemma på eskilsminne. vi får la se .. jag behöver båda ;P dela på mig ? hehe ..

byebye

jag tänker inte ifrågasätta.

frukost och sex and the city, kan det bli bättre ? (: haha..

uppe med tuppen är man också, jämfört med annars då . jag har velat skriva av mig såå länge, men inte haft tid och tillgång till datorn. jag tror på fler uppdateringar denna veckan, vad jag då också hoppas på är en mer händelserik vecka ;P

så vad har hänt ? jag har börjat jobba lite smått, på subway. funkar bra tills jag ska åka (: dom ringde i onsdags och frågade om jag kunde komma redan på torsdagen, sen jobba jag ju fredes natt också.
i lördas blev det en liten nätt utgång med micka, men utgångarna suger som vanligt här i helsingborg så vi tog bussen upp till donkan efter ett tag istället och krängde lite ;P haha.


igår var jag på skånemässan, trevligt. massa smakprover och grejer ;P hehe..

idag har jag en massa planerat, som jag inte vet om jag tänker ta tag i allt. men jag har iaf en tid hos doktorn för att kolla vilka vaccinationer och grejer sen ska jag till skopunkten för att köpa ett par billiga skor jag kan använda ;P för jag behöver det verkligen ! men måste spara pengar så det får bli tre par för samma pris som ett annars ;P sen att dom inte håller lika länge får man väl låtsas att man inte vet något om.

sen blir det tacos ikväll (:

SUBina

dags att röra sig för att gå till jobb. börjar om cirka fyrtio minuter. blöh! orka ! ;P

lovar att uppdatera imorgon.. en massa att skriva om ju ! ;D


trevlig helg !


RSS 2.0