21.40

det är kväll och jag har faktiskt tillgång till datan, chockad! yes i am ! ;P men det var för att jag skulle fixa med evenemanget på facebook, inför min och lis lilla fest vi ska ha innan vi åker. vi snacka först om en middag med lite mindre folk. men jag vill passa på att träffa så många som möjligt innan jag åker och jag känner att jag redan har tillräckligt mkt att göra innan jag åker och tiden springer iväg snabbare än någonsin. jag hinner inte med alls!

jag hoppas att alla jag bjudit och även dom li kommer att lägga till på gästlistan kommer (: det vore jätte kul. bara umgås och ha lite kul. på svenskt vis. innan jag ska tillbringa tre och en halv månad i asien. åh, värme! jag längtar så mkt. hehe.. äntligen ska jag få tillbaka min färg på min kropp, mår inte bra när jag är så här blek, brukade vara brunare än dem flesta, nu är jag blekare än blekast, har varken pengar, tid eller ork till att gå och sola. plus att det är inte bra! jag kör på riktiga solen nu ;D hehe..

jag kanske ska skicka vidare datorn nu. jag har inte så mkt vettigt mer att komma med, kände bara för att skriva av mig lite ;P imorgon är det jobb som gäller. det ska bli lagom kul.. man håller igång iaf. jobbar bara fyra timmar. ska se om tanja har tid för en fika imorgon kväll istället då ;P eftersom att hon inte hade tid för mig idag. tråkigt nog. men jag var i ängelholm längre än jag trodde, sen fick jag åka och handla, plus handla kattsand till kiwi som jag fick asa upp för trapporna själv, åh jag var lite smått irriterad när jag kom innanför dörren här, haha. sorry!

nej, snart lägg dags, där är väl inget trevligt på tv nu inte ? eller.. dh slutar ju om en kvart.

be back tomorrow.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0