ä-------------9o'i´¨¨¨¨09

                           24qödzf                                                               d
s54der5490uyt

det var katten själv som skrev. haha.. hon gillar knäppandet på tangentbordet. tur att det är någon som gör det, även om man inte gör det så mkt längre. pappa var ju inget stort fan av det.

igår tillbringades dagen i kristianstad med mamma och pappa, vi var inom förmedlingscentralen och trästallet också. det var trevligt och det blev köpt en massa småsaker som alltid (: regnade som fan när vi skulle hem och man lite rädd att få vattenplaning eller ngt.

idag blir det nog ängelholm med mamsen. hade frågat tanja om en fika ikväll, men hon kunde inte. och eftersom att li åker till NY i natt så kunde jag ju passa på att ta en fika med henne istället, eftersom att jag är sjukt sugen på en chailatte.

jag har ju absolut inget roligt och vettigt att skriva om. nu är jag inne i en sån där rabbla-upp-vad-jag-gjort-period ;P tråkigt nog. men jag återkommer snart. och på resan kommer jag ju ha en massa att skriva om. då jag iofs också kommer använda min resedagbok där mitt namn är biinis ;D

nej dags att ta på sig lite kläder, kan inte springa runt här i handduken mer nu ;P hehe.. det är det dumma med lägenhet, man kan inte riktigt springa runt naken och så som man vill.. folk ser ju en! haha ..

byebye, have a nice day!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0