bara titlen som saknas..

.. både på mig och inlägget.

min katt är då en hon ! (: hehe, tack karro ! missa det helt ;P haha.. just nu springer katten runt och jagar en pingisboll, den flyger så lätt över golvet så det tycker hon är kul (: hehe. så grymt söt är hon. förutom när vi ska sova och hon hoppar och har sig på en ;P galen kise, vill leka hela tiden! ska snart iväg och få handlat en klösbräda och lite gotte till henne hade jag tänkt.


en sån här söt sak fick min lilla kissemiss igår (:

jag funderar fortfarande på vad jag ska göra när jag kommer hem. det är så mycket jag vill göra så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. vill starta eget, vill börja på ikea, kankse ta några kurser, träna, ta mitt körkort, flytta på riktigt ,P även om jag inte är mkt hemma nu för tiden. jag har ett nytt hem, men alla mina saker är inte här ;P hehe.

var hos tandläkaren i månadas, hade ett hål !! AH ! dyrt som faaan, så det får man inte ha mer. usch.. vill inte ens tänka på vad det kommer att kosta.

nej nu ska jag bika iväg och fixa till kisen..

byebye.

Kommentarer
Postat av: pnovac

HAR DU GÅTT OCH SKAFFAT KATT!? det har jag missat helt ju ;p Vi får ta en hedelig utgång snart du och jag binisen !

2008-10-23 @ 08:46:53
URL: http://noovac.blogg.se/
Postat av: Sara

SV: Jag jobbar till 18 förutom mån, tis, men då kör jag ändå så :) Onsdag är nog bäst för mig för jag ska på teorilektion på torsdag.. Suck, detta jävla körkortet alltså... :/

2008-10-23 @ 09:51:01
URL: http://makii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0