fundersam.

hörde igår att repriserna av våra bästa år skulle börja sändas sju på morgonen istället. så tidigt går jag inte upp för det. men när jag låg i sängen så kom jag och tänka på att det började inte gälla fören på måndag ;D så jag fick se min repris idag ändå.


sen finns det andra saker man kan fundera över. hur mkt tid man lägger ner av sitt liv på "onödiga" saker. men jag tror iofs det krävs för att man ska lyckas utforska livet och kunna förstå vad som är meningen med det. just nu vet jag inte riktigt. jag trodde jag visste, men nu är jag helt lost igen. jag behöver prata av mig, men det går inte. jag är rädd på något sätt. jag vet inte riktigt vart jag ska börja och hur jag ska formulera det för att det ska bli rätt och inte misstolkas. mina tankar, mål och drömmar snurrar runt i skallen så jag är mer flummig än någonsin. i don't know what i need. do you ? jag behöver bara en förklaring till varför livet är såhär. jag har så mkt jag vill och som jag skulle kunna lägga ner så mkt tid på för att lyckas med. men jag kan inte göra allt, jag måste välja en sak. eller måste jag det? kan jag göra allt och ingenting och lyckas med allt? kan andra kan jag..


show me love.

mindre än två månader tills vi ska försvinna härifrån. lämna alla våra problem och ickeproblem. för att sedan komma tillbaka till dom och inse att allt är detsamma. det skrämmer mig mest.

dags för avsnitt 10 säsong 4 SATC .. byebye

sabina and the city

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0