im happy

that's the question.


igår var jag tvungen att bara gå ut och gå. få tankarna ur huvudet. vandrade ner i stan, köpte mig en chai-latte och vandrade tillbaka. på vägen hem hitta jag en femtiolapp (: det var något positivt iaf. sen har det gjort att jag drömt om mig och en gammal barndomskompis, vi var ute och jag hitta sedel efter sedel, och nu var det inte femtiolappar utan typ femhundralappar (: tänk om det inte vore än dröm. tänk om verkligheten och drömmarna skulle kunna byta plats för några dagar. det hade varit lite spännande. man hade fått träffa folk man inte träffat på länge och folk som inte finns. man skulle se platser som har funnits men inte finns mer eller jaa.. en massa iaf ;D

när jag kom in satte jag på sex and the city filmen, grät en massa. igen. nu är där verkligen inget kvar att se. nu har jag sett allt. man får väl börja om igen efter ett år eller något ;P sorgligt. sen var det ju säsongspremiär på medium, alltid lika bra. sen blev det typ en halv film och sen nanne dags.

jag har massor av mer som vill ut, men som jag inte kan skriva om här. jag kan inte skriva om det någonstans. jag kan inte ens prata om det. jag håller det för mig själv.


en promenad i pålsjö nu kanske.

byebye.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0