slut på frågor ?

nej, faktiskt inte. jag har en del som surrar runt i huvudet som jag skulle vilja ha svar på. om detta, om livet, om allt. men vem har inte det. jag är bara så rädd för att säga fel eller göra något fel. vilket orsakade en massa knasigt. som jag hoppas på att det går att lösa. inte bara så länge. utan så att det är bra, nu och sen!

fått pratat med Karro vilket kändes jätte skönt. vi fick pratat om hur vi båda känner om allting. hur vi mår och vart vi står. även om vi nog inte riktigt vet något utav det riktigt så mkt som vi hade velat. ja, tänkt om man hade fått se in i sin framtid? positivt eller negativt ? beror kanske på vad den visar.. men hade det varit kul att veta vad som komma skall ? ja, våra problem är till att för att lösas, men är det så att alla får allt och vissa ingenting .. det är en känsla som jag känner för ofta. nu är det dags att kämpa vidare.

jag är på bättre humör. jag kan prata igen, inte riktigt äta. men det kommer det också. jag har varit och fått min spruta, jag har fått solat och jag ska försöka få något i mig snart. för jag ska jobba om en timme. vilket inte var planerat. men jag behöver pengarna. jag behöver mkt pengar. till allt jag vill ha och allt jag vill göra, tänk om man kunde skita pengar. men någon dag ska jag lyckas, med något riktigt stort. det är mitt mål. jag har en massa tankar och en av dom ska bli verkligehet. något som jag kan ägna resten av mitt liv till och ha kul samtidigt. en hård väg dit, men sen kommer jag dansa på rosor (: önska mig lycka till.

ska göra mig iordning för jobbet och som sagt försöka få i mig något så jag klarar av att göra mitt jobb också ;P

byebye everybody!

Kommentarer
Postat av: Kiso

Älskar dig så mycket min fina Sabina! Fina Sabina & Karolin(e) är fin.. Vad trivsamt att vi båda har namn som rimmar på fin.. Vi hörs i helgen darling. Puss

2008-10-17 @ 22:24:08
URL: http://kiso.blogg.se/
Postat av: Sara

Klart du klarar det, man klarar mer än man tror :)

2008-10-19 @ 21:47:12
URL: http://makii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0