onsdag.

jag kör vidare på lite dålig uppdatering och tråkiga rubriker. har en massa bestämt hela veckan. vilket känns skönt. visst jag har ju mina lediga stunder också. som nu tillexpempel. nu sitter jag här i soffan och försöker på rätt på inredningen här i älsklings lägenhet. det går inget vidare eftersom att jag inte har något måttband ;P men men.. det går ändå.

har redan varit en runda i stan med karro. och ska snart till väla med micka och wah. skulle egentligen handlat inflyttningspresent till simon. men det blev inställt på lördag, så vi skjuter väl upp det. vilket gör att jag inte behöver stressa ifrån göteborg på lördag (: skönt.

kom och tänka på en liten grej som jag trodde när jag var liten. jag trodde att under varje lyktstolpe, så satt en liten gubbe och trampa på något cykelliknande sak för att gå igång lampan. haha.. sen var där liksom gångar under marken, för att varje gubbe skulle komma fram till sin lyktstolpe. allting var så kul när man var liten. alla problem fanns liksom inte. nu är det så mkt man måste tänka på och göra..

nu måste jag göra mig redo.

pusshej

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha, vilka söta tankar :)

2008-09-17 @ 16:25:13
URL: http://makii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0