check this out.

seg är bara förnamnet på mig idag. herregud. inflyttningsfest på fredagsgatan igår. underbart kul och massor med folk. det lyckades ni riktigt bra med killar. även om det blev ett väldigt hastigt och lustigt slut på festen ;P hehe.. då alla drog ner i stan och festade vidare.. tivvan blev det nog för dom flesta (: trevligt trevligt. slutade som vanligt med för mkt dricka. hehe. så jag har ju mått som jag förtjänar idag. jag som skulle jobba. det var lite jobbigt faktiskt ;P haha..

och nu ligger jag ner bäddad i sängen och är svin trött. imorgon blir det träning. så nu måste jag avsluta. bjuder på lite bilder först (:




flummo nr2.

ja, det är fortfarande sabina (:

nu är jag grymt trött, har varit en lång dag känns det som. iaf. jag minns inte ens var jag var när jag slutade skriva. men efter träningen åkte jag hem och käka lite av det goda jag köpt. sen blev det duschen och göra sig iordning. var duktig och cyklade ner i stan. gick till systemet för att handla lite goda saker (: sen fick jag ett trevligt sms från louise som undrade om jag vill käka lite med henne och självklart ville jag det. gick först och lämnade mina flarror på subway. sen mötte jag upp henne på harrys. sen åt vi god fläskfilé på toast (: sen blidde det hampan. där vi hade en jävla tur och fick platser. för det var fullsmockat med folk. sommareeeen är häär ! yes. haha.. eller inte riktigt. för så fort solen gått ner så blir det kallt som attan. och det blir det inte på somrarna. nejnej! så vid halv nio tiden kände jag att det var dags att cykla hemmåt så inte fingrarna skulle trilla av mina små stackars händer. en mkt trevlig dag måste jag säga (: tack lollobollo ;D

när jag kommer hem ringer sara och frågar om man vill åka med en sväng i henne bil som hon fått idag. och visst vill jag det också. även om jag var grymt trött ;P hehe. så iväg for vi och vi har nog varit överallt i denna stan ikväll. och donkan också till och med. fy! där rök den träningen. blir situps innan läggdags vilket är typ nu. blev några igår innan läggdags också. jag börjar bli riktigt duktig ;D weh..

nej nu somnar jag snart. pusshejgonatt.

flummo.

det är sabina det.

igår var en riktigt flummdag. jag känner att jag börjar komma tillbaka till mitt rätta jag. sov länge igår om jag inte minns helt fel. satte mig ute på altanen i solen ett tag. sen var det dags att promenixa till jobbet. började tre. på jobbet var det som vanilgt. till att börja med. när frida började hade sabina blivit lite övertrött och flamsa en jävla massa. prata eget språk och fråga folk om saker som jag inte skulle. men jävligt kul var det. för jag garva så jag fick ont i magen, hej magmuskler! yeay ! sprang till bussen och fastnade som vanligt vid datorn när jag kom hem. det här restaurant city på facebook är ju otroligt roligt. lite beroendeframkallande bara. eller det är kanske bara jag ? (: jaja.. jag tycker det är kul iaf. lite drygt ibland i väntat på pengar eller på att man ska levla upp !! ;P men nog om gårdagen.

idag. yes idag. fredagen den 24 .. som är lika med löööön. då gick jag upp tio. fastnade liiiiite vid datorn. men kom till slut iväg för en promenad ner till träningen. tränade cirka en timme. ökade alla maskiner med tio kg idag ;D duktigt eller hur ? haha. efter träning ska man ju alltid äta, som alla vet. så sabina tänkte till lite och fick gå och köpa sig grovt bröd, rostbiff och gurka. hittade först inte rostbiffen och fick ta en nummerlapp till delikatesdisken(heter det så?) iaf.. det var typ tio nummer före, så jag gick på jakt efter rostbiffen där jag inte letat förut och FANN DEN ! hehe.. vilket gjorde att jag gjorde någon annans dag. då nummerna på nummerlapparna hade ökat med minst tio nummer till. så jag gav min fina lapp till en stackars gubbe. han blidde jätte glad (:


sen får jag fortsätta min dag när jag kommer hem.. för nu kommer sara och hämtar mig (: pusshej !

tjugoandra april.

jaha, då var denna dagen också slut. har hunnit vara på väla och ikea sist jag skrev. behövde ny rouge och det var ju tio procent på allt på hm idag, så då fick man ju passa på (:

känner att jag bara vill flytta hemifrån nu. få använding för alla mina grejer jag samlat på mig och ha mitt egna place. men det  verkar som om det dröjer lite. sen känns det onödigt att ta något bara för att det ska så va. jag vill ju hitta något där jag kommer trivas och kan bo ett tag. och är det så att det blir göteborg längre fram så får jag väl hyra ut eller så så länge. orkar inte sitta och vänta på något svar från någon. imorgon ska jag ta tag i och söka lite jobb här i helsingborg istället. men det är ju inte det lättaste att hitta.

bjuder på två bilder .. en på mig från idag och en på mina nya billiga skor ;P haha..



tjugoandra april.

jag lyckades ta mig upp ur sängen imorse för att ta mig till nautilus. underbart. gick till och med ner i stan då jag lovar mig själv att inte åka buss när solen skiner och jag behöver gå bort mina extra kilo ;P hehe.. dock fuskades jag när jag skulle hem. så där sket sig allt. men det var jag väl värd när jag hade varit så duktig. hehe.. efter träningen var det hem och försöka få liv i folket här hemma. vilket inte var det lättaste. sen kom papsen hem och vi åkte på äventyr. fick köpt nya batteri till min kamera, nya batteriladdare, nya skor och en hdmi kabel till min nya älskling (: underbart. allt det jag behövde få fixat på en och samma gång.

just nu är jag super trött och seg. precis som vanligt. vad fan ska man göra åt denna trötthet. blöh.

tjugoförste april.

inte för att jag har något mer vettigt att skriva. inte alls. men det har jag väl aldrig ändå. jag är så trött i mitt huvud och kropp, vad är det med mig ? sover jag kanske för mkt ;P lätt hänt vet ni. än så länge har jag inte gjort något vettigt alls idag. bara tagit en promenad upp till brunnen för att köpa lite frukostbullar. ringde papsen på vägen för att be han köpa nya laddbara batteri till mig. jag blev fotosugen när jag var ute i solen. så länge sen jag var ute med min system kamera och fota. saknar det. kanske för att min kära fotovän befinner sig på andra sidan jordklotet och inte kommer hem förens i juli. TANJA KOM HEM !!!

snart är det jobb som gäller. ska gå ner i stan, eller cykla ? äh. vill inte cykla hem igenom gåsebäck klockan elva ikväll. det känns inte så säkert. nu när det går en våldtäktsman lös i stan också. usch va hemskt! det blir en promenad ner och en bussresa hem tyvärr. jag som lovat mig själv att inte åka buss när det är så här fint väder. men nu har jag inte så mkt val tyvärr.

uttråkad som fan nu.. får väl göra mig iordning och dra ner i stan redan nu.kan ju inte sitta här och lata mig.

byebye.




jag och lillisen innan vi far iväg på vår resaaa (:

tjugoförste april.

godmorgon gott folk. jag hade ställt klockan på nio idag för att jag skulle ta mig ner och träna. men jag var så pisse trött att jag sket idet. riktigt dåligt av mig, för jag måste verkligen ta tag i träningen. varför är jag så jävla trött ? ah ! har sovit mina timmar, är ju fortfarande lite små sjuk, så kankse kan bero på det.

lön om tre dagar, hur gött är inte det ? åh.. inte för att man får värsta fete lönen nu när man bara jobbar extra.. men bättre inget. se om där är lite så man kan köpa några nya snygga kläder iaf (;

igår var det jobb mellan elva och tre. tiden gick ovanligt snabbt. det passet brukar vara sjukt drygt. mitt på dagen och man får oftast vara igång hela tiden. då andra har pass när dom ska äta osv. men igår gick det unnan ;P efter jobb träffade jag wah och simon. satt och mös med en chailatte och scones från espressohouse på terasstrapporna i solen ;P mysigt värre. riktigt varmt och skönt var det. syrran gjorde också ett snabbt besök hos oss.

föresten. tre små killar kom in på subway igår.. två minuter efter att dom kommit in.. springer dom ner för trappan, kastar en hamburgare från donkan rakt i kassan nästan på mia och skriker något i stil med "ert jävla skiiit" hm. moget ? eller inte. mia trodde det var mot henne. men det lyckades vi nog övertala henne att det inte var som tur var ;P

nu blir det våra bästa år och snart lite frulle.

nittonde april.

åååh vad vi gillar ögongodis. haha (: jag satt och bara glodde på tivvan igår. hoppas det inte märktes för mkt. herregud vad het. haha (:

helgen har varit bra. fredag jobbade man kväll. hade tänkt dra till pl efter jobb men var astrött så skippade det. så drog hem och nannade mig. sov länge. hade tänkt träna. men pallade inte och tyckte det var synd att stå inne på gymmet när jag kunde sitta ute i solen. så satt på altanen och mös istället. sen drog jag pau sara och omar till gröningen och mös. vi fick inte igång vår engångs grill och pau fick gå och köpa tändvätska. hehe. knasigt. en massa skratt. sara erbjöd mig en av hennes dennis korvar. vilket jag tacka nej till eftersom att jag gillar korv med smak.. då säger hon den här har smak, den smakar bränt ;P helt svart korv !! haha.. var inte så kul nu när jag skrev det. men det var kul igår. hehe. en massa var kul igår. men det blev snabbt kallt och vi höll på att frysa händerna av oss. så vi begav oss hem till paus lägenhet istället. där vi spela memory och kortspel . efter några timmar drog vi till tivvan, var där redan halv tolv. vilket var lite för tidigt enligt mig. inget folk och helt segt .. vi var lite trött båda två så ja. det tog ett tag att komma igång.. vilket vi nog inte gjorde riktigt ändå ;P hehe.. men det var en kul kväll iaf. jag fick ju mitt ögongodis en hel kväll. AHHH ! snyggooo ! ;D;D

nu sitter jag här och slöar i soffan .. salem,sofie och rosil har suttit här och gjort mig sällskap. men nu har dom dratt. mitt huvud börjar må bättre. så nu är man snart sugen på lite god mat ;P nu ska jag bara kolla klart på sveriges smartaste barn . hehe.

återkommer kanske senareeeee....

sjuttonde april.

just nu gråter jag. ni behöver inte vara oroliga. det är glädjetårar. jag kan börja leva på riktigt efter idag. jag kan försöka finna meningen med livet igen. det är så skönt. att bara ha gått och väntat. åh, jag är så glad just nu ;P

ligger fortfarande nerbäddad i sängen. är svin trött. så måste sova en timme till iaf. sen blir det kanske fika med bä. sen ska jag  jobba klockan fyra.

jag älskar att sitta och titta på folk. på busshållsplatsen eller varför inte bara på en bänk mitt på kullagatan. så kul att se hur folk ser ut. hur dom beter sig. eller om man lyckas höra vad som säger, så vad dom pratar om ;P hehe. kan sitta där på bänken helt själv och bara le. sen är det ju klart roligare om man har någon till sällskap som man kan diskutera alla människorna som går förbi med. men det går bra alldeles själv också ;P

idag är det fredag. det känns inte ens så. dom ska ringa från götet idag också. vilket jag är lite sådär tveksam till just nu. inte götet utan condeco. då man hört en del dåligt om det. sen killen som provjobba samtidigt som mig kontaktade mig och berätta en del nu också. vilket inte var bra saker det heller. så.. jaha ? vad gör man liksom. åker upp och skapar sig en egen uppfattning och kanske slutar på gatan. nej, men jag måste ju verkligen vara säker på att jag har jobbet när dom väl gett mig det. eftersom att jag kommer få skaffa lägenhet och så. vi får la se.. efter denna dagen har gått.

om sju dagar är det lööööön , OGOTT! ;D den behövs.

nu ska jag sova vidare. var bara tvungen attt slänga in ett litet inlägg. för jag var så glad. det lär nog komma mer sen. för nu lär tankarna sprudla om framtiden. nu finns det hopp igen.



jag lollo och emma (:
från personalfesten.

sjuttonde april.

jag är trött. väldigt trött. igen. jag har inte riktigt fått sova ut. men det får jag göra imrogon. ska bara upp vid nio och ringa ett samtal, sen blir det sängen igen. sen börjar man jobba vid fyra.. jobbigt nog har halsen börjat fucka sig igen. det gillar vi dock inte. jag har inte så mkt att säga idag tror jag . just nu är jag bara nervös över imorgon. och jag vill inte ens tänka på något överhuvudtaget. vi ser imorgon helt enkelt..


nattinatti folket.

femtonde april.

ojoj, sabina är super trött idag. det blev en väldigt hektisk dag igår ju. sen vaknade jag åtta idag. knas. jag var fortfarande trött. men jag visste att jag skulle bli ännu tröttare om jag skulle försöka somna om. så jag gick upp och började städa. normalt klockan åtta på morgonen ;P men fint blev det. sen var det dags att ta sig till jobb (: en del att göra, det är det fina vädret som gör det. det gillar vi (: både för att det är mkt att göra på jobb och för att man kan njuta av det när man är ledig ;D weh!

den dära h&m reklamen med paljettklänningen, hennes skor som hon har vill jag ha ! ;P vart hittar man dom ?

eftersom att jag inte fick i mig något än två mackor innan jobb, så mötte jag upp wah efter jobb för att käka på haket. åh, så gott och så billigt (: testa om ni inte har gjort det. dom har lunch meny mellan 11-16 varje dag. eller kankse inte på helger. det har jag inte koll på ;P hehe. sjukt gott iaf. sen blidde jag jätte mätt som vanligt. tog bussen hem och sov ! haha..

jag har nog världens sämsta humör när jag sovit några timmar sådär mitt på dagen. blir grymt lätt irriterad och orkar verkligen inte göra något. så akta er ;P haha. nu blir det room service. sen kan jag ju inte se greys eftersom att jag inte har sett dom andra avsnitten innan det som visas idag.


jaja.. vi får la se vad som händer.

femtonde april.

ännu en fullspäckad dag. inte för att gårdagen var fullspäckad. men ja ;P haha.. blev väckt av ett samtal från jobb vid halv tio. frågade om jag kunde jobba idag vid fyra och visst kunde jag det (: gick inte och la mig igen utan gick upp och tog på mig träningskläderna och åkte ner till gymmet. tjugofemminuter på löpbandet och tjugominuter med mina fina övningar som jag har fått. sen tog en snabbis in på tasty för att köpa lite rostad majs, känns nyttigare än godis, när man är sugen på något (: hehe.. sen bussen till elineberg för att sola. in och köpa lite bullisar. sen hem för frulle med systeryster, mysigt värre ! ;P sen fick man springa till bussen igen. för ett lite mer privat ärende. efter det träffade jag lillis i stan, vi satt och mös på terass trapporna med varsin chai (: så fint och skönt väder det var idag. sen var det jobb som gällde för mig. hade sviin mkt att göra. och jag hade bara ätit mina två bullar och två bananer + tränat.. så sen mådde inte min kropp så bra. fy fan min mage och allt. men jag och louise hade sjukt kul som vanligt, en massa skratt på jobb gillar vi (: det livar alltid upp i den annars ganska tråkiga tillvaron ;P

nej, nu orkar jag inte skriva mer.. hade inte så mkt kul att komma med idag tyvärr.

nu ska jag nanna (: jobb imorgon igen.


föresten, kubb/bollspel/grillning/supa på gröningen i helgen , något som låter intressant folket ? ;D

trettonde april.

idag vaknade jag tolv ;P skönt att sova ut. ordentligt. började med att slänga i mig lite frulle. sen började jag röja på altanen. moppa golv, putsa rutor, sopa och tvätta av alla möbler. som en lite överraskning till mamsen kom hem (: det blev jätte fint och hon blev jätte glad. sen har jag nästa helg ledigt eftersom att hon planerat att vi egentligen skulle göra det då. hehe..

efter det så slängde jag mig i duschen. och nu sitter jag här och väntar på att wah ska komma. han vill att jag skulle möta honom. men jag orkade inte. fy vad lat och tråkig jag är. men jag är väldigt slö i min kropp nu efter konkande på möbler och grejer. inte jätte ansträngande. men men ;P när han kommer ska vi se på film.. tror jag (:

inte så mkt att skriva av mig idag.


jag gillar inte sova själv.

tolfte april.

ingen uppdatering igår och en väldigt sen en idag. igår fanns det absolut ingen tid för något bloggande, ursäkten är att  jag gick upp åtta, eller rättare sagt blev väckt åtta av mamsen. hade glömt att ställa klockan. skulle ju upp till götet och provjobba. mamsen och papsen körde med mig upp. dom gick och shoppade medans jag skakade hand med mina nya arbetskamrater. var riktigt nervös dagen innan och på morgonen. men det behövde jag inte alls vara. så fort jag kom upp och kände på göteborgskänslan så släppte allt och leendet blev större än någonsin. fick börja med att lära mig kassan och hjäpla kunderna. vilket brukar vara det sista att lära sig annars, iaf på dom andra ställen jag jobbat på. då man måste lära sig innehållet i sakerna man säljer och så först. men men ;P det gick väldigt bra ändå. hade micke bredvid mig som provjobbade sin andra dag. så vi fick hjälpa varandra lite (: vilket gick super ! då göteborg mötte djurgården var uteserveringen full med djurgårdare som kom och köpte öl heeela tiden. så nu har jag lärt mig att tappa upp öl också, kan alltid vara bra ;P danskar var också på besök, så det var tur att jag skåningen kunde vara där och översätta lite .. haha.. det var en kul dag..

när vi kom hem var det dags att byta om och göra sig lite iordning för grillning hos morfar. jätte gott (: åh, älskar att sommaren är på väg så man kan börja grilla igen. finns det något godare ? (: hehe. besöket hos morfar blev väldigt mkt längre än väntat. jag som planerat att gå ut. med vem eller var hade jag inte riktigt bestämt eftersom att jag inte visste när jag skulle vara hemma igen.. vilket jag var typ tolv. tog kontakt med sara, men hon var ganska rund under fötterna, vilket gjorde att hon glömde mig, snyft. du är förlåten vännen (: vi har alla varit där.. haha, för många gånger. mötte istället upp wah på utposten. njöt av en redbull vodka, vilket var väldigt länge sen jag drack (: får bli ändring på det. vi drog vidare mot cardan men där fick jag svaret att jag var för ung, blöh, visst suger det ? det sänkte mig nästan, och jag började planera hur jag skulle ta mig hem. men träffade sedan på david, så vi drog till tivvan. där man som vanligt träffa allt de vanliga tivvan folket (: och en annan konstig snubbe, haha.. en hyfsat lyckad kväll, som hade blivit ännu bättre om man hunnit med lite förfestande ..

idag har man varit lite små seg, dock inte bakis. utan mer en lite rastlös-men-jag-orkar- inte-göra-ngt-typ ;P haha. varit och handlat med papsen. sen har vi haft gäster. tacos stod på menyn, mums det var länge sen. har precis sett filmen australia. så söt nullah va. herregud. jag ska adoptera honom ! (: en bruning som dom kalla det. sååå söt. hehe..

nu funderar jag på om jag ska sätta på en film eller nanna mig.. vi får se vad vi har för filmer att se..

goodnight.

tionde april.

idag har soolen varit framme heela dagen. supermysigt. satt ju som sagt ute på altanen och mös innan. sen fick jag för mig att jag skulle till donkan. fick skjuts dit. sen satt jag och pau där i solen. hon köpte happy meal och vi roade oss med att leka med leksaken och kartongens olika grejer ;P haha. jag hade visst dragit av henne flipp, så vi fick hoppa över tummbrottningen ;P flabbat riktigt mkt idag. vi promenerade sen från stattena ner i stan. gick igenom stan, förbi hampan, där det var sjukt mkt folk (: det är kul. sommarkänslan kommer fram då ! hampan = sommarkänsla. sen gick vi hem, pau gnällde heeeela vägen. hahah. så jävla klen. men vi hade riktigt kul åt en massa saker. tack! hehe.. det behövde jag.

sen var det hem och äta påskmiddag med la familia och mormor. gottit! varför har vi svenskar alltid sill, köttbullar och prinskorvar när vi firar våra högtider ? ;P påsk, midsommar och jul .. haha.. dålig fantasi ? ska inte klaga, det är ju gott. fast inte sillen iofs. sen blidde det så ska det låta och talang 2009.. inte så ofta man sitter med familjen i soffan och kollar tv. men eftersom att jag ska upp tidigt imorgon så fick det bil så. fast än att man är sugen på lite fest ;P hehe.. man får helt enkelt hålla sig till imorgon..

nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag nanna mig (:

önska mig lycka till på provjobbningen imorgon ;P

tionde april.

inte bakfull ett dugg, så jävla skönt. jag var inte så full igår heller, kan bero på det, jag var så duktig så jag kom ihåg att dricka en massa vatten när jag kom hem. kan också bero på att jag inte var så full ;P

sitter just nu ute på altanen och njuter av solen. kollar på kiwi när hon springer runder och jagar humlor. hon är så söt. min finaste kise. hehe. vad hade jag gjort utan henne. min älskling.

igår var en underbar dag. solen sken och sabina var någerlunda frisk. bara lite förkyld nu. cyklade ner i stan vid ett tiden. mötte upp mia på subway. sen tog vi oss ner i hamnen för en chailatte/varmchoklad. satt och snacka om allt mellan himmel och jord, mest thailand iofs ;P vårt heta samtalsämne.. kan bero på att vi båda älskar thailand och att mia faktiskt är där ifrån ;D hehe. sen tog vi en promenad till thaibutiken på sundstorget. massa knepiga och roliga saker (: jag köpte thaigodis, som vi knapradde i oss senare, när vi satt på kungstrappan (: sen fick jag för mig att jag behövde ett par solglasögon, så då sprang vi upp till hm och köpte dom snyggaste vi kunde hitta.. vilket inte riktigt va vad jag ville ha. men dem får duga sålänge. saknar mina fina loppisfynd solglasögon som jag lagt av mig någonstans förra sommaren, det suger. dom var mina favvisar. iaf.. mia skulle sedan ta tåget hem och då mötte jag upp louise på hampan, hon är dock väldigt slö ;P hahah.. fick vänta ett tag. sen stod vi där och snacka lite skit och mös i solen med cider i handen (: och knaprandes på chillinötter ;D mums! hehe.. sen sen sen sen .. åter igen sen.. mötte jag upp min pappa för då skulle vi ut och äta. jag ville gå till harrys för att sitta på uteserveringen, men där fanns så klart ingen plats. så vi gick till bishops arms istället ;D mätta och belåtna åkte vi sedan hem. jag gjorde mig iordning för utgång och tog mig ner till mysan, där det dracks vin och vi fick som vanligt springa till bussen.. som sedan aldrig kom. för det var ju torsdag! en dyr taxi ner i stan och sen in på tivvan.. där det var 90 tals tema (: skönt att få höra alla gamla godingar igen .. hehe.. även om jag inte var på så bra danshumör, berodde nog på för lite dricka ;P sen skulle jag cykla hem, vilket inte var så hårt som jag trodde det skulle vara, gick hyfsat snabbt. sen var det läggdags.

tack för en underbart kul skärtordag allihopa. den fick mig att glömma allt dåligt för en stund. toppen!

nu ska jag mysa vidare i solen och trassla ur kiwi som fastnat i trädet ;P


tionde april.

åter kommer imorgon, jag orkar inte skriva ngt nu. även om jag har mkt jag vill skriva. pussgonatt.

nionde april.

egentligen borde jag inte sitta här. eftersom att jag har lite bråttom då jag ska ta bussen om fyrtio minuter och har nästan precis stigit ur duschen ;P men tur man är snabb på att göra sig iordning. hehe.. ska ner i stan och fika med mia sötnosen. mysigt värre (: hon slutar ett, så ska möta upp henne hos dom andra subbisarna ;P sen får vi väl se vad dagen bjuder på..

jaa.. jag är friskare. lite förkylning kvar bara och den kan jag nog handskas med tror jag (: så klen är jag inte. även om jag är jävligt klen och gnällig. det har jag fått höra dessa två veckorna jag var sjuk. men vem tycker om att bli sjuk ? ingen, nej precis. och att då sitta inne två veckor och inte kunna göra ett piss, då blir man ganska uttråkad och gnällig.

igår var det jobb. inte mkt alls att göra. och jag och emma var lika klumpiga båda två. tappa knivar och grejer. haha.. vi var lite småtrött i kroppen båda två. ett bröd kvar på kvällen. hehe.. vi blev lite nervösa för att dom inte skulle räcka. men det gjorde dom minsann ;D weh!

nej, platta hår och sminka mig litta nu..


en bild på mig och en bild på mia från i lördags. slänger in lite fler sen idag (:

byebye äppelpaj !

åttonde april.

jag mår faktiskt mkt bättre idag. men jag är inte helt frisk. kankse för att det står jobb på schemat idag. börjar klockan tre och ska stänga. undra med vem ? (: spännande att se. louise vet jag ju att hon öppna eftersom att hon var och hämta nyckel igår. så hon är det inte, synd ju . men men.. vad händer innan jobb ? jag trodde jag skulle fika med bä, men det blidde inte så tyvärr. så vi får la se vad som händer.

tankarna är fortfarande för många. och inte bra. jag tänker hela tiden att jag ska skriva att det löser sig. men det vet jag ju inte om det gör. så jag vill inte ställa in mig på det. nog om det idag.

nu ska jag se om jag får tag på en fika partner ;D

sjunde april.

med ett avsnitt kvar av greys säsong fyra, vilket är ett dubbelavsnitt. så avslutar jag dagen. sparar det till imorgon. för vad ska jag annars hitta på imorgon. att vänta är oehört jobbigt. idag har jag iaf varit ute en liten stund i stan. fikade med li. mysigt mysigt. vi gick och köpte varsin trisslott, vi trodde vi skulle vinna något. men icke. det var ju vårt mål när vi kom hem. att bli rika ;P undra när det kommer ske. i nästa liv kanske ?

jag är inte trött och vet att jag kommer ligga vaken minst en timme innan jag somnar. men jag vet inte vad annars jag ska göra nu. jag orkar inte. jag har tappat lusten. helt och hållet.

make me happy.

sjunde april.

are you scared? that's good. it means you have something to lose. im scared.

sjunde april.

godmorgon solstrålar, var är ni ? idag hade jag tänkt ge mig ut. inte sitta instängd här nere i min källare och kolla på avsnitt efter avsnitt av greys. nej. i need a break. hehe.. messade micka och li om en fika och så blir det nog. om en timme ungefär. hinner äta lite frulle och göra mig iordning.

jag mår inte bra idag heller. det är fast i något slags på bättringsvägen mående. det är liksom inte dåligt, men det är inte bra heller.. det känns ibland som det är på väg att bli bra. sen snorar näsan igen och halsen börjar värka.  men jag knarkar mina tabletter här varje morgon och kväll. jag ska bli frisk! hade tänkt träna idag, eftersom att jag kände mig någerlunda bra igår. men imorse när jag vakna kändes mitt huvud som ett bowlingklot och hade inte orkat träna alls, och jag vill inte riskera att börja för tidigt och bli sjuk igen.




alla dom tankar jag har nu går inte att skriva alls här. anledning är enkel men kan inte heller bli nämnd. jag vet inte att det kommer ordna sig. så därför nämner jag det inte. jag vet inte vad jag ska säga eller göra. jag vet bara att det här är inte jag.

sjätte april.

jag tänker inte kämpa förens jag vet att det finns en mening med det.


idag mår jag lite bättre. städat bort min gigantiska klädhög idag. känns inte ett dugg lättare för det. mina kläder får inte plats någonstans. ändå har jag aldrig något att ta på mig. någon som känner igen sig ? ;P greys greys och åter greys.. nu ska jag laga wok. sen blir det väl greys igen.

det här har jag på mig idag...


spetstopp från gina tricot
döskalle t-shirt från thai
leggings med dragkedja från h&m


femte april.

ja, fulla som fan blev vi. eller iaf jag. jag var askalas packad. först var jag hemma hos lousie där vi drack lite innan vi gick till sara. hos sara lekte vi lekar ;P haha.. det var ritkigt kul. promenixade bort till bowlinghallen, vi kom lite försent ;P men det gjorde inte så mkt. jag råkade gå till fel sällskap och louise garva som fan åt mig. sen kasta jag klotet på den där bortskyfflar grejen ;P hahaha. ja vi hade kul. sen blev det taxi ner i stan och tivvan. där det blev för många shottar och dricka. och jag visste nog inte vart jag var de sista två timmarna ;P hahaha.. jag vill inte ens tänka på hur jag såg ut, vad jag gjorde eller sa. som vanligt då. nu ska jag lära mig ta det lite lugnt med drickan. jag måste hitta min gräns helt enkelt. även om jag trivs med att dricka mkt, hur bra nu det låter, men så är det.

jag är väldigt osäker på mig själv. och jag hatar det. jag vet liksom inte vad jag ska göra åt det. jag vågar inget, för tänk om det är fel ? om jag är fel ? med spriten i kroppen blir det faktiskt annorlunda. jag saknar någon slags trygghet. den jag hade när jag bodde hos dig. då var inte spriten någon räddare i nöden, inte alls. den var bara som en kompis jag träffade lite då och då. nu är den min bästa vän. jag klarar inte det här ensam. men jag vet inte vem jag ska prata med. jag vet inte vad jag ska säga. jag vet inte vad jag ska göra.

jag är så fruktansvärt rädd..


fjärde april.

en kille som skriver till mig på facebook, han är från tunisen och kan absolut inte engelska.. haha. han är sämre än mig. han skickade en friend request och jag acceptera den inte.. så då började han skicka meddelande till mig ;P

jag:      do i know you?
han:     never but i
jag:      but you what ?
han:     i m what what do y think stupid or what
han:     please added me please......hahahhahaha.......
han:     my msn ********@live.fr i wait y right now.....lol
han:     hi want get friend some one like you
             i like yout styl maby what you think about why
han:     hi girl
han:     me the bad boy or something like that
han:     i wait you any time welcome

hahaha.. lite kul iaf (: sitter just nu ute i solen och myser. snart tar mina batteri slut så får väl snart ta mig in. och ska göra mig iordning för ikväll. för då ska det festas med subway girls ;D yeah! riktigt kul ska vi ha och riktigt fulla ska vi bli (:

återkommer innan jag sticker (:

tredje april.

min värld har inte blivit ett dugg bättre och jag är inte ett dugg mindre vilse i mina tankar. men detta vädret gör ju att man kan gå runt med ett leende på läpparna iaf. och det är ju alltid ett plus. igår var som alla andra dagar denna veckan. jag softade hela dagen, för jag vill ju bara bli frisk. vilket jag inte verkar bli, men halsonten har iaf inte blivit värre, så halsfluss kanske jag kan utesluta nu. man har ju haft det ett par gånger så man vet ju hur det känns om man säger så.

sofie umgicks med salem och jag fick dom att baka negerbollar till oss. det var bra (: hehe. det var gott. sen kom iman hit också och tvinga mig ut i solen. vilket var bra. för det var riktigt skönt ute, jag som suttit inne hela dagen och gömt mig i källaren. med mitt greys. ;P haha. som vanligt. senare på kvällen satt jag bara och krängde chips. vilket gjorde att jag kände mig ännu fetare och äckligare sen. blöh! känner mig som ett spöke just nu. jag ser för jävlig ut om jag får säga mitt.

idag sov jag länge.. det var riktigt skönt. sen kom micka hit och vi gick till brunnen och handlade bullar, gifflar och en massa annat gottit. sen gick vi hem och mös på altanen hela eftermiddagen. det var skönt. men jag vågar typ inte vara ute för jag är rädd att bli mer sjuk. vi hade kiwi med oss ut hela tiden också. vi band fast henne med henne koppel i en stolpe och hon började jaga det som är det värsta med sommaren, GETINGAR!! dom gillar vi inte. och det gör inte kiwi nu heller, då hon blev stucken på sin stackars lilla tass ;P när mamsen och papsen kom hem blev det årets första grillning, så gott !

nej nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla greys igen. har redan suttit och bölat som fan här. avsnitt 16 och 17 på säsong 3 kan man fan inte hålla inne tårarna på. bäst! helt klart. ha en toppen fredag allihopa. för det lär inte jag ha ;P jag borde sitta med ett glas vin i handen och lyssna på partymusik., förbereda mig för utgång. men icke! nu ska vi bli friska så vi kan fete festa imorgon istället ;D YEAH !

slänger in en bild från förra helgen (:



jag och mikaela (:

andra april.

vad ska jag säga ? jag är sjukt trött på att vara sjuk. förkyld som attan, hosta, ont i halsen, helt matt i min kropp sen urinvägsinfektion på det. nej jag mår ju inte bra precis. jag är så sjukt trött på detta. jag vill verkligen inte mer. jag tar tabletter och vitaminer, jag har tränat vad jag kunnat, men jag hinner ju bli sjuk igen innan jag får ta tag i det på riktigt, hur ska jag kunna förbättre något immunförsvar här och slippa vara sjuk. detta är ju en enda stor ond cirkel. åh. jag orkar inte göra någonting ju. jag missar min provjobbning för en fucking förkylning som håller på att ta dö på mig. jag har druckit grönt te, multivitaminer, tagit kosttillskot, druckit vatten med citron, ätit apelsiner. vilat mig.. vad mer kan jag göra ? jag är så arg, för jag inte bara kan bli av med detta och ta tag i saker, få tillbaka min ork och bli frisk. visst det är sånna här tider nu, alla är sjuka. men jag har fan nästan varit sjuk konstant sen jag kom hem, det är två månader sen idag..

trots allt detta, som verkligen inte hjälper mig att hitta i min vilsna och rädda värld. ovanpå allt det sjuka, så oroa jag mig för en massa annat. vilket kankse inte gör det bättre när jag sitter och följer greys dagarna i ända. inbillar man sig en massa ;P sån är jag. men jag kan säga att det har jag nu är ingen inbillning, då hade jag inte legat nerbäddad i sängen och jag hade absolut inte flyttat min provjobbning. men åter till det andra.. fortfarande vilse och rädd. men kan man vara något annat i denna värld ? vissa dagar tycker jag att livet är hopplöst och meningslöst. vissa dagar inte. men dom dagarna tror jag inte mer på något annat heller. jag bara försöker mer. och planerare som jag är får planerna härs och tvärs i huvud på mig, kanske lite för mkt planerande. men det är sån jag är. det är så mitt huvud fungerar. punktar upp saker jag ska göra, missar jag någon beror på hur stor och viktig den är för mig, men då rasar allt. då rasar allt det där jag byggt upp i mitt huvud och som jag skulle följa. då föll jag av väggen, jag körde av vägen, jag ramla ner för stupet, ja allt det där. tillbaka på ruta ett och bygga upp allting igen.. men vart ska jag börja denna gången för att det ska fungera ? vad ska jag kanske lägga till i listan som saknas ? vad ska jag ta bort ? vad var det som orsakde raset ? vad orkade inte min kropp med ? vad var det jag misslyckades med ?

mina tankar och idéer är många. för många och för stora. jag tror inte på mig själv. vilket gör att ger fan i att ta tag i alla idéer. jag litar inte på mig själv. jag vet inte ens vem jag själv är ? hur lär man känna sig själv. går på dejt ? går jag för snabbt fram med allt med göteborg ? borde jag stanna upp och ta tag i andra saker först ? samtidigt som jag känner att detta måste vara rätt tillfälle, jag måste ta chansen när den kommer. vilket den har gjort nu. men tänk om det är fel ? tänk om jag får jobbet, flyttar och allt skiter sig. jag får packa ihop allt igen och flytta hem och har återigen inget jobb. har jag misslyckats igen då ?


men om jag då istället skulle sumpa chansen. det händer inget. jag stannar kvar i helsingborg. jag har min trygghet här. ingen spänning alls. inget nytt folk, inga nya platser att utforska. jag låter bara allting vara som det alltid har varit. vad lär jag mig av det ? vart någonstans kommer det att ta mig ? hur kommer jag att kunna utvecklas här. när jag känner nu att jag är så fast och stilla som man bara kan vara på en punkt i livet. jag kommer ingenstans hur mkt jag än försöker. det är en stor kris runt om i världen som kanske har en liten del i detta. man kommer ingenstans utan pengar och jobb, vilket det är ont om nu. för alla. jag överlever det här. det gör jag, eller hur? jag fixar det här. jag tar mig upp och ur det här. jag hittar min grej att leva för, precis som alla andra runt omkring mig ? för det är lite så det känns. alla andra kommer någonstans, men inte jag. alla andra har sin  grej att leva för, men inte jag. är jag misslyckad ?



långt och tråkig inlägg. men skönt som attan var det att skriva.

ständigt i mina tankar..

första april.

ibland kan man tro att världen har något emot en. visst har jag det mkt bra än mååånga andra. men jag orkar fan inte var sjuk mer. tror fan att jag har  åkt på halsflussen igen. nog kul. alltid när det händer något. sist var det wahs fest jag  missa, nu är det jobb och personalfest. det blir knarka panodil och kurera mig fram till  lördag nu. var tvungen att ringa och flytta min provjobbning. så ska upp nästa lördag istället. vilket känns skönt, så jag kan bli riktigt frisk och ge allt jag har. visa vad jag går för och att jag är den rätte för detta ;D yeah! thats me !

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. borde gå och bädda ner mig istället. vilket jag faktiskt ska ta och göra också. ska bara koka lite varma goda nudlar för min hals. super!

byebye äppel paj!

första april.

vadå att jag låg i soffan hela dagen i söndags.. vad snackar jag om ?  mitt minne är ju värre än värst. jag jobbade ju för fan! haha.. bakis var jag ju iaf.. jaja.. jag är bara lite smått förvirrad i min hjärna. dags att nanna. javisst!

RSS 2.0