nittonde april.

åååh vad vi gillar ögongodis. haha (: jag satt och bara glodde på tivvan igår. hoppas det inte märktes för mkt. herregud vad het. haha (:

helgen har varit bra. fredag jobbade man kväll. hade tänkt dra till pl efter jobb men var astrött så skippade det. så drog hem och nannade mig. sov länge. hade tänkt träna. men pallade inte och tyckte det var synd att stå inne på gymmet när jag kunde sitta ute i solen. så satt på altanen och mös istället. sen drog jag pau sara och omar till gröningen och mös. vi fick inte igång vår engångs grill och pau fick gå och köpa tändvätska. hehe. knasigt. en massa skratt. sara erbjöd mig en av hennes dennis korvar. vilket jag tacka nej till eftersom att jag gillar korv med smak.. då säger hon den här har smak, den smakar bränt ;P helt svart korv !! haha.. var inte så kul nu när jag skrev det. men det var kul igår. hehe. en massa var kul igår. men det blev snabbt kallt och vi höll på att frysa händerna av oss. så vi begav oss hem till paus lägenhet istället. där vi spela memory och kortspel . efter några timmar drog vi till tivvan, var där redan halv tolv. vilket var lite för tidigt enligt mig. inget folk och helt segt .. vi var lite trött båda två så ja. det tog ett tag att komma igång.. vilket vi nog inte gjorde riktigt ändå ;P hehe.. men det var en kul kväll iaf. jag fick ju mitt ögongodis en hel kväll. AHHH ! snyggooo ! ;D;D

nu sitter jag här och slöar i soffan .. salem,sofie och rosil har suttit här och gjort mig sällskap. men nu har dom dratt. mitt huvud börjar må bättre. så nu är man snart sugen på lite god mat ;P nu ska jag bara kolla klart på sveriges smartaste barn . hehe.

återkommer kanske senareeeee....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0