the best week.

jag har varit lite off och jag har inte så mkt lust till att skriva nu heller egentligen. jag är helt matt och seg i min kropp. älskling har varit här i en vecka och åkte hem idag, jätte tomt känns det. knasigt.

jag skriver en annan dag. när jag har lite mer lust till det ;P

ville bara skriva att denna veckan har varit underbar. tack för att du finns älskling <3

three days left.

jag är trött och jätte sleten, vill bara ha tisdag  nu <3.

say you will.

I never met a guy so sweet
Someone who knocks me of my feet
I never knew that it could be, not until I met you baby

All that i wanna do is spend all my time with you.
Every second,every minute,every hour
I can't let you get away, ain't gon nowhere,
I need your loving everyday..

Say you could feel the way i feel for you
Say you will do the things you promised to
Say you like me the way that i like you

Never knew a love like you to do the things that you do
You never seem to lose your touch,
That's why i like you baby
I travel around the whole wide world ,and i say that I'm your girl
Never had these feelings,not until I met you baby

Baby all i wanna do , is spend all my life with you
Have three four kids like you, and have some more if you want me to
So baby say what you feel about me

four days left.

oj, blidde inget bloggande igår. och det var min enda lediga dag denna veckan ;P men det var som vanligt fullbokad. så igår var det fem dagar kvar, och idag är det fyra !!!! WEH ! ;D

gårdagen .. jag var på ansiktsbehandling på njuta (: mkt skönt faktiskt. men enligt mamma så kommer jag få en massa finnar nu, eftersom att dom har gjort en djuprengöring och så blommar sånt upp, AAHH ! vill inte, jag gick ju dit för att bli fin ;P hade lite svårt att slappna av bara. men det har jag ju alltid. ligger där och spänner mig och sånt. fick färgat ögonfransarna också (: inte för att det syns så mkt men ändå.
efter njuta mötte jag upp micka, vi gick och handla lite "picknick" och satte oss på gröningen i värmen. jag höll på att dö av värmeslag! var dum nog och tog en långarmad tröja på mig, inte bra sabina ;P så jag klädde av mig och satt där i bh ;P hahaha.. jaja ! (: spelar roll liksom. som bikini ju, typ ;P
sen var det hemgång som gällde, hem och göra sig iornding för att dra iväg till farmor som fyllde åttio, massa kakor och smörgåstårta, inte nyttig denna veckan heller, faaan ! ;P

när jag kom hem igår, fastnade jag som vanligt vid datorn, kollade lägenheter och sånt. hitta massa fina, kan någon ge mig en miljon typ ? (: då skulle sabina bli super glad, vem faaan skulle inte det !! ;P


fick ett samtal klockan sex imorse och var inte riktigt klarvaken, fattade inte alls vad cindy sa i andra änden av luren. fick för mig att subway hade haft öppet natt och att dom hade problem med att stänga kassan eller ngt. men så var ju inte fallet. cindy hade öppnat och mådde inte bra och undrade om jag kunde rycka in och eftersom att jag är så snäll och aldrig säger nej till jobb, så kunde jag självklart det ;P så nu har man jobbat sex timmar redan idag, bara sex kvar, fast jag börjar ju inte förens tio ikväll igen.

så nu ska jag gå och lägga mig, så jag orkar med hela natten på jobb ;P

still six.

knasig dag.

jobb 11-15, inte ett piss att göra. sara, emma och jag har lekt lekar och busat med mia. mkt roligt! sen kom josefin till jobb och bjöd mig på dejt, och jag hade ju faktiskt en timme över så varför inte (: vi gick till waynes och snacka skit. fick även bokat min tid på njuta. imorgon halv tolv ska jag ompysslas, kan man vara nervös över det ? jag är nog det ;P aldrig varit på sånt förut.

sen tog jag bussen hem, gjorde mig iordning. sen drog vi till malmö. det var inte jag som körde. men jag blev grymt irriterad på en äcklig gammal gubbe.. där pågår något jävla trafikarbete nu på E6, två filer blir en, och ni som har körkort och vissa andra också ;P vet att man ska köra in enligt "blixtlås", varannan släpper in en bil.. för det första kör alla så långt fram dom bara kan, istället för att bara ställa sig i kön direkt.. sen släpper vi in en, fortsätter köra framåt, men bilen efter den bilen vi släppte in kör in mot oss, vi fortsätter att köra framåt för vi har ju redan släppt in en, inte för att böla så ;P men ändå, då fortsätter han köra och nästan skrapar hela sidan på vår bil, hade inte pappa stannat så hade han gjort det också.. cp gubbjävel!! så irriterad jag blev ;P haha..

sen har jag kommit fram till att jag aldrig !! vill bo i malmö. gillar inte den staden alls. vart kommer alla överspacklade, rökande, blonderade, shutterbärande tjejer ifrån ? jag hade fått krupp av att se dom varje dag ;P haha..


nog om idag. den är över snart (:

är super trött och kommer somna tidigt, ska nog lägga mig och läsa en stund.



iwannabenexttoyou.

six days.

jag har inte så mkt kul att komma med tyvärr, så är det när man bara jobbar hela tiden ;P

men jag hade en super mysig kväll med li igår (: min födelsedagspresent från henne till mig. en liten dejt med li, middag och bio (: vi såg year one, den var kul, jack black är alltid rolig ! hehe.. men nu när man sett hangover, så har andra filmer ingen chans längre ;P bara johan glans, men det är inte riktigt samma kategori.

idag är det jobb som gäller, 11-15.. sen ska jag gå till njuta och försöka få en tid till på fredag (: en lite ansiktsbehandling hade jag tänkt mig. myspys, är aldrig på sånt. jag har ju lite svårt att bara slappna av och göra ingenting, jag blir så lätt rastlös ;P men det här ska jag nog fixa, bli lite ompysslad.


bara sex dagar kvar (: weh ! vad jag längtar massa mkt.



you'rtheone.

one week, seven days..

tiden går ju inte för snabbt.

veckan har precis börjat och jag har massa inbokat så jag hoppas den sätter fart snart. jag är uppe tidigt idag ;P hehe.. ska försöka göra det till en vana. har packat träningsbagen, det behövs verkligen, har inte varit och tränat på en månad, har varit så mkt jobb och annat, så det har inte hunnits med. men idag är det dags, men först ska jag jobba fem timmar. börjar om en timme. så ska bara slänga i mig lite frulle och göra mig iordning, sen blire bussen ner (:

see you later.






you'rthebest.

still 8..

precis hemkommen från jobb. det regnar massa ute, vilket suger ! jag vill ha fint väder och lite sommar iaf två veckor till. man blir ju så nere av sånt här väder. det gillar vi inte.

ska sova nu typ, jobb imorgon igen.




jag behöver dig här nu älskling ! nununu !

8 (:

sovit länge, men fortfarande trött, tror inte jag fått sova mina timmar iaf. men men.. det tar vi igen en annan vecka ;P denna veckan är fullbokad till max. det känns skönt faktiskt. för det kommer få dessa åtta dagarna att gå snabbt, och det gillar vi starkt !

igår var jag grymt nere. det fanns många anledningar till det, dels att jag inte fått någon sömn, vilket gör att man reagerar mer än vanligt. allting är väl fortfarande inte hundra, men det känns dock mkt bättre idag.

kollade nyss igenom bilderna från i lördags, hade bara min lilla sket kamera med mig, vilket resulterade i grymt dåliga bilder eller bilder som man inte vill lägga ut här ;P typ toabilder från tivvan, eller hur sara ? haha..



men vi festade till det ordentligt, till och med hunden isa lyckades vi fylla (;


nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för jobbET ;P



underbar.

still 9..

soon 8 (:

vilken dag. jag har fortfarande inte fått sova ordentligt. sov typ en timme. jag borde ha däckat och sovit hela dagen. men icke. åt lite. sen låg jag i sängen och sega bara. kollade johan glans med mamsen och papsen. han är ju för jävla rolig han. skrattar så jag gråter ;P han är bäst.


yourvoicemakemesmile.

still 9.

äntligen hemma, nu ska jag slänga av mig alla kläderna och bädda ner mig under täcket.

hejdåvink.



imgoingtofightformylovestory.

still 9.

två och en halv timmes sömn är inte bra. och nu ska man jobba i åtta timmar. självförvållat. fy fan vilket humör jag kommer vara på idag. och allt är redan skit. tack för att mia kommer klockan tolv iaf. buhu vilken dag detta kommer bli.


bah!

9..

days left.


bah, söndagen började inte alls bra. för ja, det är ju söndag nu, det har det varit dom senaste fyra timmarna. och det suger. jag ser verkligen inte framimot att vakna om några timmar alls. inte ett dugg. jag vill bara somna och inte vakna igen. jag hatar dessa dagar och jag hatar när saker inte går som jag vill. jag hatar att jag inte klarar av några motgångar överhuvudtaget. jag hatar mkt.. är man inte värd en enda god sak i livet ? är man inte det ? för att så fort det bra kommer, så ska det dåliga komma och förstöra, jag är så trött på det. kan man inte få njuta lite av det bra ? bara lite ?

jag vill inte mer.

jag orkar inte mer.


gonatt. eller ska jag säga godmorgon, för jag ska upp om två och en halv timme igen /: gå och döööö !


still 10.

vaken och nyduschad. åker iväg till morfar på den årliga grillfesten, bra väder för det ? njae ;P det vill jag inte påstå. men inget kan stoppa familjen nedrup !

ha en trevlig lördagskväll, för det ska jag (:




thinkingaboutyou.

still 10.



KAKMONSTER ! (:

10 it is.

weh ! tiden går ju nästan lite för snabbt, man hinner inte med i svängarna. eller så var jag lite ironisk där ;P herregud vilken natthumor man har..

har precis kommit hem. eller precis och precis.. fastnade på toan i typ tjugo minuter, på grund av min katt. kiwi är ju såååå söt. jag sitter på toa och hon hoppar upp i knäet och lägger sig och sover, kan jag lyfta mig då ? nej ! såklart inte, man kan ju inte störa henne när hon ligger där och myser så sött ;P så där satt jag .. tills jag nästan höll på att somna själv, insåg att det hade varit skönare med en säng än toastolen .. så sry kiwi ! (:

så nu är jag nerbäddad och ska sova. äntligen! efter en väldigt lugn och ohändelserik dag på JUBB ! ;P supertråkigt. men emelie har gjort ett kakmonster och jag har ritat ner hela min nya fina almenacka. och mia får det gott imorgon bitti, för där är noll att göra (: varsågod sötnos!

gonattgottfolk.


<3

still 11.

måste ju säga en sak till, jag måste ta tag i min kamera igen. verkligen ! fy vad tråkigt det är att inte ha några bilder från allt som händer.

usch och fy på mig ! skärpning sabina ! ;P

still 11.

AHHH ! jag vet inte vart jag ska bli av eller vad jag ska göra. jag håller på att döö så uttråkad jag är ;P men ändå pallar jag inte ta tag i något. jag orkar inte göra ngt. vilka problem jag har va (:

än så länge har jag inte gjort ngt vettigt idag. jag har kollat en film, städat lite, målat i min målarbok och börjat ett nytt projekt, som vi får se hur det går med sen ;P

nu ska jag fortsätta vara uttråkad. äta ngt igen kankse ? .. detta kommer göra mig tjock också. jag är lite sugen på vindruvor, det är gott när man är lite småsugen på saker (: går så lätt att äta, men det har vi ju såklart inte hemma. ska fråga mamma igen om hon vill åka till ikea en runda, jag kan ju köra (: så håll er inne.

byebye.

still 11.

för att jag är riktigt uttråkad .. så ska jag visa vad jag klickade hem igår (:



så nu äger jag snart mina första hankypanky (: varför jag inte köpt några innan vet jag inte.

ja, det lär väl dyka upp fler sånna här små inlägg under dagen. superuttråkad. jag får väl gå och göra ngt att äta. inte bra. varför äter man alltid när man är uttråkad. borde åka ner och träna istället. men finns det ork till det ? nej !


<3

still 11.



me today.

11.

days left, yeeeah (; make the time goooo faaaster !

idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. jag är uttråkad, men samtidigt orkar jag inte göra ngt. ska jobba natt idag, börjar klockan åtta. det suger verkligen. ingen lust alls till det. vill bara sätta mig på ett tåg eller ngt till norrköping. men det har jag inga pengar till och jag måste tyvärr jobba.

har jag något kul att komma med idag ? nej, inget alls. buhu ! usch vad jag är tråkig.


kan lika bra gå och lägga mig igen ;P



missyoulikecrazy.

12

days left, baby baby baby  (:

ännu en dag har passerat. gick upp vid tio, kors i taket, gjorde lite frulle och kollade våra bästa år. gjorde mig iordning och började promenera ner i stan. kom inte längre än till jordbodalen då det började regna som in i. så jag fick springa till busshållsplatsen istället. ganska lagom tills bussen kom också faktiskt (: hoppade av på söder och gick till bogge för att låna om filmen jag lånade igår.. sen promenixa jag bort till clas ohlson för att möta micka (: fick en konstig känsla i bröstet, riktigt obehagligt faktiskt.. så fick gå ut och vänta på henne utanför, för att få lite frisk luft. det hjälpte lite iaf. vi tog oss bort till sub, för att vänta in mia. sen hakade även sanih och john på. sen blev det lunch på haket (: mkt gott och mkt trevligt sällskap.

sanih och john lämnad oss sen. så gick vi tjejer på lite shopping runda. men jag kunde ju inte shoppa något då jag fortfarande inte har några pengar /: meeeen.. jag köpte ett underklädes set på krediten /: ah ! inte bra.. men fint var det iaf (; sen blidde det thai affären och lite mys på torget. sen var det hemgång som gällde..

min paps fyller år idag. eller ja bara tio minuter till ;P så det har vi firat med lite besök och god mat. mkt trevligt. sen blidde det film idag igen. vi såg taken. sååå grymt bra film ! har du inte sett den, så se den ;P

usch, nu rabblar jag massa igen. tråkigt ;P



soclosebutsofaraway
.

13

dagar kvar. egentligen 12 eftersom att klockan är över tolv. (:

imorse kom jag knappt upp ur sängen. jag var såååå trött och jag förstår inte varför. för att jag sovit för mkt skulle jag tro. men tog mig till slut upp. slängde mig in i duschen och tog en promenad ner i stan på 5616 steg ;P är så nöjd med min lilla stegräknare.. haha, ett av mina många köp på ullared ! gick inom sub, som vanligt. denna gången för att prova arbetsbyxor, hiskeligt fula allihopa, men men.. sen kom lollobollo, sen gick vi runder på stan och shoppade en massa till henne, jag har inga pengar kvar, så det blev ingen shopping för mig ): .. lollo därimot hitta några riktiga klipp och jag har sett henne prova det mesta inne på hm ;P haha.. sen drog vi en runda till väla, käka lite bk och shopping fortsatte..

sen kom sanih och john, hämtade hos och körde lollobollo hem. vi hyrde film som vi inte ens såg ;P för då hade papsen någon annan vi skulle se, behind the enemy lines - colombia. helt ok film ;P nu har sanih och john nästan precis lämnat huset, så jag kunde gå och nanna mig och försöka sova lagom många timmar i natt. jag borde nästa ställa klockan faktiskt. vilket jag vetinte kommer bli av, men jag har tänkt tanken iaf, och det är väl tanken som räknas ? ,P

nej, gonatt gott folk !


<3

AHHH ! ..

mitt getingbett kliar som in i fortfarande och min hand ser fortfarande helt missbildad ut /: bah ! bortbortbort .. nuu !!


efter jobb igår åkte jag hem och gjorde mig iordning. sen tog jag bussen till karro (: där det blev den traditionella balkong-förfesten innan swea (: väldigt mysigt. sen fick vi typ springa till bussen, sen snabbt inom docken, sen swea. karro och frida som inte är många år äldre än mig, kände väl inte riktigt att dom passade in på swea och gillade inte musiken, så dom begav sig hem redan vid två, jag stannade en 45 minuter till (: man träffade en del människor, vilket jag saknat lite, är ju inte ute så ofta nu för tiden. sen fanns det ju en del jobbiga saker under kvällen också.. men inget som inte sabina klarar av ;P

när jag skulle hem fick jag springa i ösregn till bussen, jag var dygnsur ! mitt hår droppade, mina kläder klibbades fast på min hud, AH! haha.. bara hem snabbt och slänga av sig allt och bädda ner sig under sitt täcke.

och idag är det tisdag ;P vilket det inte alls känns som. känns typ som onsdag eller torsdag, vilket inte är bra. för då är jag före veckan och veckan kommer kännas lång..

nu ska jag ner i stan och fixa liten grej, sen inom doktorn och se om jag kan få lite mer tabletter för min hand. sen ska jag hem och softa bara (:


13 dagar kvar, fast jag tror att jag är fel i räkningen, så vi får nog börja om på 14 idag igen /: ah !


byebye

..

ville bara säga att idag är det 14 dagar kvar.. hihi..

jobb idag, det finns en skillnad med det idag, jämfört med dom senaste dagarna/veckorna jag har jobbat, det kommer bli knas.

mitt finger är grymt svullet sen getingsticket kan knappt använda höger handen, går inte böja fingrarna ju /:

nu försvinner jag till stan, sen jobba mellan 12-16.

bee..

då har denna dagen också passerat och det är vi glada för. ju fortare dagarna går, desto bättre (;

dagen har gått åt en liten loppis runda med mamsen, vi tog en runda till kyrkogården för att tända ljus och sätta blommor till K också..  sen har det varit jobb. jävla gubbe på jobb som skällde ut mig. han tyckte att jag skulle städa uteserveringen för att där var getingar. men även om jag hade tagit bort det väldigt lilla som där var ute, så hade han ändå kommit ut med mer mat som dom hade velat ha, plus att vi hade lika många getingar där inne. vilket jag skulle förklara, vilket också var meningslöst "stääääda för faaan " skrek han åt mig. ahhh, så irriterad jag blev ! sen skulle jag springa för att hinna med min buss när vi slutat, så hann jag till bussen, sen kom jag på att jag glömt mobilen på jobb, så jag sprang tillbaka och hämta den, sen tillbaka till bussen igen (: och jag hann ! weh ! har jag fått lite träning denna veckan ändå (:

har suttit och tryckt i mig en massa godis. buh ! inte bra alls.. kollat film med mamsen. myspys..


en lite resume från veckan.. vad har jag slösat all min tid på ;P ..
måndags, en tidig morgon och en lång dag i ullared. 4000kr fattigare.
tisdag, åkte till stugan, för go mat, filmmys och soft .
onsdag, lite förmiddags mys i stugan innan hemfärd, sen middag med wah i mölle, super mys (:
torsdag, pressa som fan med karro och wah här hemma, sen jobb..
fredag, glass och en runda med lollobollo på stan (:, sen jobb..
lördag, jobba, sen middag, bio och hampan med subwyasgirlsen.
och idag.. loppis, kyrkogården, jobb och sen film med mamsen (:

en hyvsat fullspäckad vecka, kanske det som gjort att tiden gått så snabbt (:

nu ska jag lägga in mina nytvättade kläder och sen städa undan här lite..



miss you darling.

spotlights don't do you justice baby..

hejhopp, ännu en varm dag, dock inte så fint som det varit dom andra dagarna. vilket är bra. för jag börjar jobba om någon timme ;P

filmen igår var sjukt kul (: den levde verkligen upp till sitt rykte, har ni inte sett hangover, så är det på tiden att ni gör det nu (: innan bion blev det en liten fördrink och mat hos sara, super gott ! det gjorde ni bra tjejer (: sen fick vi nästan springa ner till bion, med våra väldigt mätta magar ;P hahaha.. köpte en massa snacks, popcorn och läsk. det här med att jag skulle käka nyttigt går inge vidare bra .. efter bion gick vi till sub, såklart ! (: hehe.. sen åkte mia och emma hem och jag och sara fortsatte till hampan. vi tog en shot och en cider, för att komma igång lite. men det var på tok försent påtänkt ;P vi var väldigt sega.. så till slut lämnade sara och jag gick bort till docken för att träffa lite vänner, sen blidde det bussen hem. känns väldigt knas att inte ha varit ute så mkt den senaste tiden ;P men det känns inte som jag missar ngt ändå. varje helg är repris av den föregående..

nu börjar jag räkna ner.. 15 dagar kvar (;

solen en stund nu.. sen jobb (:



har säkert lagt upp den förut (: här kommer den igen !
en gammal bild på mig och min syster, ge mig min bruna hy ! (:


you spinn my head right round ..

.. right round.

åååh.. så varmt det är ute ! man ska ju inte klaga, men när jag jobbar kan det väl vara lite sämre väder. så klibbig och varm så jag vet inte vart jag ska bli av. kom precis hem men ska snart sticka igen. ska hem till sara och käka lite, sen ska vi på bio (: mysigt. subwaygirls night !

har blivit stucken av en geting idag ! buhu /: jag som är allergisk. jag ska vara glad att jag inte ser ut som en michelingubbe nu.

saknar dig snutte. för många mil ifrån mig. /:

a new day has come.

har varit uppe några timmar men ännu inte lyckats känna efter hur denna dagen kommer bli. igår var dock ingen bra dag. verkligen inte, allting som kunde gå fel, gick verkligen fel. och det känns som om det kommer fortsätta åt det håller. jag mår fortfarande dåligt över att ha sårat någon annans känslor. om det nu fanns några. men ja, ni fattar. jag vill inget något illa, och nu hade jag inget val, hur gör man då liksom ? det finns ingen annan utväg. hate it !


har hunnit steka en timme ute i solen, försökte sola ryggen lite, eftersom att jag inte gjort det på hela sommaren och baksidan av mina ben har typ inte ens hälften så mkt färg som framsidan av mina ben, ser inte riktitg klokt ut. hatar mina ben, alla är, blåmärke och den ojämna färgen, bläh! jag är ju så sjukt klumpig. som i stugan i onsdags, öppnar kylen och det faller saker ut över mig.. en skål gick sönder och det var köttfärs på hela golvet. sen ska jag möblera om i kylen och jag tappar en hel skål med hackad lök över hela golvet, sen sitter vi ute på altanen och ska käka frukost, jag tar juice paketen, och jag för vanan att alltid rista juicepaketet innan jag häller upp och det gjorde jag ! men korken var ju inte riktigt på och det kom juice över hela bordet/golvet ;P bra jobbat sabina !


AHHHH !! sitter på altanen och jag får damp på alla nyckelpigor och blomsterflugor !! vart kommer alla ifrån ..


still no good.

denna dagen kunde vi verkligen hoppat över. vad jag än valde att göra eller säga så skulle bli så fel, och låta så dumt. men jag hade gjort mitt val redan. jag kunde inte gjort ngt annorlunda. jag kan inte styra mina känslor. jag är verkligen ledsen för hur det blev med allting, även om jag tror att detta verkligen är rätt. men jag vill alla väl och har svårt för att tala om något för ngn som kommer såra den personen. i detta fallet hade jag inget val. och det gör så ont.. det kommer ta tid att släppa detta och gå vidare.. för att jag vet att jag har gjort någon illa och gett den en bild av mig som inte är sann, detta är inte sabina. jag hoppas du ger mig en chans att visa det någon gång och att vi någon gång kan umgås som vänner igen. och hur mkt jag än vet att det inte hjälper så, förlåt !

dagen har i övrigt inte varit bättre. dagens enda höjdpunkt är väl egentligen att jag fick jobba med cindy, vilket jag inte gjort på aslänge, alltid lika kul (:

nu ska jag sova. och hoppas på en bättre dag imorgon..


jag hoppas att det är värt den risken jag tagit.

no good day.

idag är helt enkelt ingen bra dag. vad jag än gör eller säger så kommer det inte bli bra.. jag är väldigt förvirrad och vet inte vad jag ska göra just nu.. skulle bara vilja bädda ner mig under täcket, sova och vakna upp till allting, som var löst och bra igen. jag gillar inte när saker krånglar in sig och inte flyter på som jag vill.. jag vill vara glad och må bra. jag vill att alla andra ska vara glad och må bra. men jag måste nog tänka lite mer på mig själv, vad vill jag ? vad är bäst för mig ? hur ska jag göra för att mina läppar ska le ? och min kropp ska må bra ? meeen det vet jag ju inte det heller. just nu vet jag ingenting.

idag vill jag verkligen inte finnas. vaknar upp till en blå himmel och ett leende på läpparna, sen rasar allt samman.


förlåt. förlåt. förlåt. jag vill..

vill bara gråta sönder och inte göra ngnting. men snart är det jobb som gäller också.. jag orkar inte. jag har ingen lust.


saknar K .

irritation.

JAG MÅSTE FLYTTA HEMIFRÅN, jag står inte ut här hemma. man kan inte ha sina saker i fred någonstans. man kan inte göra vad man vill utan att någon undrar eller är ivägen. man kan inte laga och äta den maten man vill.. åh.. måste härifrån nu. jag trivs inte här mer. dom få stunderna jag är hemma får jag krupp. jag jobbar så mkt och är iväg så mkt, så jag inser hur mkt bättre jag kan ha det och må. så fort man kommer hem är det något som ska irritera en.. självklart består det i dom flesta fallen av en sak. sry. men jag pallar inte med oansvarigheten och allt det här bara tänka på sig själv. det funkar inte i min värld.

var i stugan tisdag till ondags, det blev en snabbis bara, åkte dit på eftermiddag i tisdags och kom hem samma tid igår. ätit gott, tittat film och softat, precis som planerat. tack för två mysiga dagar.

igår när jag kom hem hoppa jag in i duschen och gjorde mig iordning. skulle träffa wah (: åkte ner i stan och sen kom han och johan och hämta upp mig. enligt wah " skulle vi bara följa med johan på ett ärende " jag tänkte bara javisst (: sen kom vi ut till väsby och arild och allt.. så jag tänkte bara att vi ska väl hem till johan och lämna något ;P men så var inte fallet, stannade till slut i mölle utanför grand hotell, wah hade bokat bord och skulle bjuda mig på fin middag (: så söt han är ! bara för att han har varit iväg så länge och vi inte kunnat umgås och sen för att jag fyllt år. tack för en underbar kväll wahis !

idag idag idag.. ska softa i solen, försöka sola bort irritationen som ligger inom mig.. lite svårt när man inte är själv hemma och bara kan koppla bort. men jag har ju tyvärr inget val, jag bor här och tyvärr inte själv. sen är det jobb ikväll som gäller.

byebye äppelpaj.

miss you.

idag är det tisdag, för er som inte redan visste det ;P hehe. jag har varit uppe sen elva typ, vilket inte är mer än två timmar iofs. gick och la mig astidigt igår. stängde min dator redan klockan elva och la mig och läste, var jätte trött så somna nästa direkt. sen sov jag ändå så länge ;P hehe. men det behövde jag efter förra veckan, verkligen, där blev inte mö sömn den veckan .. 

nu har jag packat och fixat .. så nu väntar jag bara på karro som jag egentligen bestämt med vid halv ett ungefär. klockan börjar närma sig halv två. och jag funderar på om jag kanske skulle slänga i mig lite lunch innan vi ska åka också. det lär nog dröja ett tag till innan hon är färdig.. så det ska jag nog hinna med ;P frågan är bara vad.. det som är det jobbiga, orkar inte dra fram och laga något komplicerat. tråkigt att laga mat till bara säga själv. förhoppningsvis är det slut med det snart också, då ska jag laga mat till två (; 

nej, men lite mat, sen hoppas jag att karro kommer så vi kan köra. vi ska till stugan och mysa lite. äta gott, kolla film och förhoppningsvis bara koppla av (: mysigt värre. är tillbaka imorgon, men lär nog uppdatera ikväll med lite pictures, för här ser ju hemskt tråkigt ut utan dom. men just nu sitter jag vid min syrras dator, då min är avstängd och nerpackad ;P går ingenstans utan min älskling ;P hehe.. 



by your side.

remind me.

känns som om jag har glömt ngt idag.. eller att jag skulle göra ngt, men jag kan inte komma på vad ? sitter här och funderar, så det nästa ryker ur öronen på mig.. ahhh ! inte för att ni kan hjälpa mig ;P men ändå. störigt.

nu ska jag mysa med min kiiise (:

kaos.

steg upp klockan sju idag för att fara iväg med familjen bertram, eek och jönsson till ullared.. vi stannade på vägen upp och käkade frukost på donkan ;P mums. när vi väl var framme var det ju packat med folk överallt, kaaaos ! verkligen, kundvagnskrockar var det gott om inne på gekås .. haha.. och vi parkera mil iväg ;P gick flera timmar inne på gekås, tog en paus och gick utanför för att käka på bk, så den nyttiga veckan började bra ! ;P hehe.. får ta tag i det imorgon istället. men åter till dagens bravader.. jag gick iaf från gekås 4000kr!!!!! fattigare ! snåååla resten av månaden, ja jag har ju inget val, för jag har ju inga pengar kvar.. haha.. men en grymt kul, mysig och kaotisk dag, vi kortar av det till underbar! ;D tack alla sötnosar.

när jag kom hem fick mamma krupp av alla påsar jag kom med ;P haha.. hade inte väntat mig något annat . sen gav jag mig på en rensing i garderoben, eftersom att det inte fanns plats för ett enda plagg till ! (: jag har så svårt för att rensa ut och slänga bort saker. någon gång i framtiden kankse jag skulle vilja ha det på mig igen, eller hur ? och då finns det inte kvar längre om jag slängt det på en myrorna låda ;P jag är en riktig hamster, lumpsamlare, ja kalla mig vad ni vill (: !

nu ska jag bara slappa, sen packa lite för att jag ska åka till stugan imorgon. bara för en natt, så det behövs ju inte så mkt (:



you make me happy. you make me smile. all the time.

picture.

för att det inte ska se för tråkigt ut här. en bild på en väldigt sleeeten sabina ;P


to much .

jag är helt slut, verkligen helt slut. ändå påbörjar jag nya projekt här hemma och så. ändå är jag fullbokad så fort jag är ledig. denna veckan har varit fullbokad till max, en liten resumé ..

.. måndagen, då var det jobb som gällde, började klockan sex och slutade vid ett. tog mig hem och sov en liten stund. men eftersom att jag fyllde år kunde jag inte sova bort hela dagen. mamsen och papsen kom hem och jag fick blommor och present (: sen gjorde vi plankstek och tårta.. wah var också med och fira (:

..tisdag, mamsen kom och hämta mig vid halv tolv, så fick lite sovmorgon iaf (: vi åkte till mormor för att lunch hos henne, kalvkött, potatis och dillsås (: mormor gör det bäst! mums! sen tog jag mig hem för att hämta jobbkläder och sen ner i stan för att träffa lina. vi skulle överraska micka på jobbet, hon fyllde ju år (: sen var det jobb som gällde 17-22.30.

..onsdag, min enda lediga dag denna veckan. vilket bestod av bu och bä äventyr. vi träffades i stan för att luncha på det nya stället delight, sallad och pasta bar. vilket inte var någon hit enligt oss. men kanske bättre nästa gång, får ge dom en andra chans tror jag ;P testa en varmrätt också kanske. sen gick vi lite på stan, sabina hann med ett besök hos doktorn. sen åkte vi till nova lund och center syd och shoppade en massa (: super mysig daaag.

...torsdag, dags för jobb igen, började sex och slutade ett.. solade på vägen hem, sen tog jag en powernap när jag kom hem och sen var det dags för att duscha och göra sig iordning, för då skulle vi ut till åstorp på kalas hos fia. för då var det hennes tur att fylla år (: åt en massa kakor och drack läsk, inte bra alls !

...fredag, fjärde dagen jobb denna veckan, bytade pass med sara och började åtta istället för sex. vi hade en massa att göra, jävla eskilscupen ! ;P haha.. efter jobb cyklade jag till brunnen för att hämta mitt JÄTTE paket från H&M, massa kul (: hehe.. sen var det dags att hoppa in i duschen och göra sig iordning, för lite avskedsmiddag på haket för tanja, hon far ju in i lumpen imorgon. knasigt ;P vi hade jätte trevligt iaf, åt och drack gott. slutade med att vi gick vidare till docken, där dom andra förberedde sig för utgång, men sabina för hemgång.

..lördag, femte dagen jobb, puh! började åtta och jobbade till fyra, grymt mkt att göra på jobbet ! åter igen jävla helvetes eskilscup ! kaos var det och tack rosil för att du kom tidigare, mindre tack till grandhotell som kom med en beställning på sextio mackor när vi redan hade kö utanför dörren ;P när jag kom hem, var det snabbt in i duschen som gällde, sen trillade släkten in i genom dörren (: kaalas för mig och papsen. trevligt värre. en flarra vin senare, var det dags för sabina att bädda ner sig .

... idag, söndag ! ;P återigen jobb åtta till fyra.. och ännu en dag med grymt mkt på jobb. tur man tycker det är kul att ha mkt att göra. bättre det än att sitta och göra ingenting och slösa sin tid ;P det gillar vi inte.. solade på vägen hem idag också. solen är ju aldrig framme och är den det så jobbar ju jag. så jag känner mig lite smått blek och äcklig nu. när jag kom hem började nästa projekt, började gå igenom min byrå och mitt skrivbord och rensa ut en massa papper och annat skit ;P fråga mig inte varför , för det vet jag inte själv. för jag är astrött och borde sooova..

lovar att komma med lite intressantare saker nästa gång.. behövde bara skriva av mig lite. och själv ha lite koll på vad veckan faktiskt gått till. vilket är jobb, jobb, jobb och åter jobb och för mkt annat utöver det. min kropp är helt död. nästa vecka är lika fullbokad.. men jag gillar hålla mig sysselsatt (:



sötnöt.
too far away.

for you baby.

såå ? (: nu har jag uppdaterat.. jag ska inte skriva en massa nu när jag har druckit. jag borde ligga nerbäddad i min säng just nu. för jag ska  upp klockan sju imorgon AHHH ! kill me ! jag vill inte.. orkar inte.. har varit fruktansvärt mkt på jobb idag.. men eftersom att jag är bäst så löste jag det sååååå fint, fast kön slutade utanför dörren (: yeeeah, jag är lite ego. idag. endast. kolla, nu flummar jag. varför säger du att jag ska skriva ;P haha..

melikesyou.


gonattt.

RSS 2.0