kaos.

steg upp klockan sju idag för att fara iväg med familjen bertram, eek och jönsson till ullared.. vi stannade på vägen upp och käkade frukost på donkan ;P mums. när vi väl var framme var det ju packat med folk överallt, kaaaos ! verkligen, kundvagnskrockar var det gott om inne på gekås .. haha.. och vi parkera mil iväg ;P gick flera timmar inne på gekås, tog en paus och gick utanför för att käka på bk, så den nyttiga veckan började bra ! ;P hehe.. får ta tag i det imorgon istället. men åter till dagens bravader.. jag gick iaf från gekås 4000kr!!!!! fattigare ! snåååla resten av månaden, ja jag har ju inget val, för jag har ju inga pengar kvar.. haha.. men en grymt kul, mysig och kaotisk dag, vi kortar av det till underbar! ;D tack alla sötnosar.

när jag kom hem fick mamma krupp av alla påsar jag kom med ;P haha.. hade inte väntat mig något annat . sen gav jag mig på en rensing i garderoben, eftersom att det inte fanns plats för ett enda plagg till ! (: jag har så svårt för att rensa ut och slänga bort saker. någon gång i framtiden kankse jag skulle vilja ha det på mig igen, eller hur ? och då finns det inte kvar längre om jag slängt det på en myrorna låda ;P jag är en riktig hamster, lumpsamlare, ja kalla mig vad ni vill (: !

nu ska jag bara slappa, sen packa lite för att jag ska åka till stugan imorgon. bara för en natt, så det behövs ju inte så mkt (:



you make me happy. you make me smile. all the time.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0