to much .

jag är helt slut, verkligen helt slut. ändå påbörjar jag nya projekt här hemma och så. ändå är jag fullbokad så fort jag är ledig. denna veckan har varit fullbokad till max, en liten resumé ..

.. måndagen, då var det jobb som gällde, började klockan sex och slutade vid ett. tog mig hem och sov en liten stund. men eftersom att jag fyllde år kunde jag inte sova bort hela dagen. mamsen och papsen kom hem och jag fick blommor och present (: sen gjorde vi plankstek och tårta.. wah var också med och fira (:

..tisdag, mamsen kom och hämta mig vid halv tolv, så fick lite sovmorgon iaf (: vi åkte till mormor för att lunch hos henne, kalvkött, potatis och dillsås (: mormor gör det bäst! mums! sen tog jag mig hem för att hämta jobbkläder och sen ner i stan för att träffa lina. vi skulle överraska micka på jobbet, hon fyllde ju år (: sen var det jobb som gällde 17-22.30.

..onsdag, min enda lediga dag denna veckan. vilket bestod av bu och bä äventyr. vi träffades i stan för att luncha på det nya stället delight, sallad och pasta bar. vilket inte var någon hit enligt oss. men kanske bättre nästa gång, får ge dom en andra chans tror jag ;P testa en varmrätt också kanske. sen gick vi lite på stan, sabina hann med ett besök hos doktorn. sen åkte vi till nova lund och center syd och shoppade en massa (: super mysig daaag.

...torsdag, dags för jobb igen, började sex och slutade ett.. solade på vägen hem, sen tog jag en powernap när jag kom hem och sen var det dags för att duscha och göra sig iordning, för då skulle vi ut till åstorp på kalas hos fia. för då var det hennes tur att fylla år (: åt en massa kakor och drack läsk, inte bra alls !

...fredag, fjärde dagen jobb denna veckan, bytade pass med sara och började åtta istället för sex. vi hade en massa att göra, jävla eskilscupen ! ;P haha.. efter jobb cyklade jag till brunnen för att hämta mitt JÄTTE paket från H&M, massa kul (: hehe.. sen var det dags att hoppa in i duschen och göra sig iordning, för lite avskedsmiddag på haket för tanja, hon far ju in i lumpen imorgon. knasigt ;P vi hade jätte trevligt iaf, åt och drack gott. slutade med att vi gick vidare till docken, där dom andra förberedde sig för utgång, men sabina för hemgång.

..lördag, femte dagen jobb, puh! började åtta och jobbade till fyra, grymt mkt att göra på jobbet ! åter igen jävla helvetes eskilscup ! kaos var det och tack rosil för att du kom tidigare, mindre tack till grandhotell som kom med en beställning på sextio mackor när vi redan hade kö utanför dörren ;P när jag kom hem, var det snabbt in i duschen som gällde, sen trillade släkten in i genom dörren (: kaalas för mig och papsen. trevligt värre. en flarra vin senare, var det dags för sabina att bädda ner sig .

... idag, söndag ! ;P återigen jobb åtta till fyra.. och ännu en dag med grymt mkt på jobb. tur man tycker det är kul att ha mkt att göra. bättre det än att sitta och göra ingenting och slösa sin tid ;P det gillar vi inte.. solade på vägen hem idag också. solen är ju aldrig framme och är den det så jobbar ju jag. så jag känner mig lite smått blek och äcklig nu. när jag kom hem började nästa projekt, började gå igenom min byrå och mitt skrivbord och rensa ut en massa papper och annat skit ;P fråga mig inte varför , för det vet jag inte själv. för jag är astrött och borde sooova..

lovar att komma med lite intressantare saker nästa gång.. behövde bara skriva av mig lite. och själv ha lite koll på vad veckan faktiskt gått till. vilket är jobb, jobb, jobb och åter jobb och för mkt annat utöver det. min kropp är helt död. nästa vecka är lika fullbokad.. men jag gillar hålla mig sysselsatt (:



sötnöt.
too far away.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0