lördag.

här uppskattar folk ingenting. här ger man mer än vad man får.

igår jobbade man hela kvällen, det var kul ;P blev lite stressigt ett tag och lite nervöst med att bröden skulle räcka, men det blev så perferkt som det kunde bli! för mkt kakätande bara, icke bra! tränar vi bort på måndag. innan jobb tog jag en promenix ner i stan, gick in om nautilus där jag fixade mitt träningskort, äntligen! så nu är det skärpning! träning, träning, träning som gäller !

idag, ställde klockan på nio och nu sitter jag här. ska ta mig ner till stan, sola och in på systemet. sen tänkte jag cykla till pålsjö med blommor och ljus till K . sen klockan tre ska man på kalas, så då får man fixa sig och duscha innan det. sen blir det väl lite folk här ikväll, sen booooowling, fyllebooowling (: det gillar vi! sen bär det väl av stan och spårar ur.

nej, nu får jag käka lite frulle och sen cykla iväg (:

fuck hbg!

det räcker, jag hatar denna staden just nu. om jag bara haft pengar till att flytta någonannan stans, så hade jag varit borta för länge sen. ingen hade märkt någon skillnad heller..

oberoende.

denna världen är allt konstig.. men det är det väl ingen som kommit på idag. och definitivt inte jag. men då får man ju helt enkelt göra något åt det, för att inte märka av det allt för mkt. och jag har så många planer och idéer i mitt huvud. men en sak denna världen är beroende av, eller vi som lever i denna värld rättare sagt, det är pengar. jag känner att jag kan inte göra något utav det jag vill utan pengar. vilket jag inte har något alls utav just nu. vilket är riktigt jobbigt och suger riktigt hårt. att jobba extra på subway ger dig inte mkt att leva på och verkligen ingenting till att förverkliga dina planer och drömmar. men detta ska fixas, jag ska klara det. jag ska komma härifrån. jag lämnar inget efter mig.. här finns inget som leder någonstans här i denna staden. här står man bara stilla på samma punkt i flera år. det gör mig rastlös och frustrerad. det kliar i mina fingrar. vart ska jag bli av? och när jag vet det.. hur ska jag ta mig dit? och när jag vet det.. är jag där då?


tisdag och onsdag har jag jobbat på pappas jobb. lite extra fickpengar. tackar! igår var jag och lämna tillbaka datorn jag köpte. det funka inte riktigt. den hade allt det där jag ville att den skulle ha och klara av. men det var ingen sony vaio. mitt hjärta tillhör sony vaio, ledsen toshiba (: så nu är jag på jakt efter en sony vaio. den jag tittat på har ju utgått och finns bara väldigt få kvar utspridda över landet. så vi får la se vad det blir för en..

idag har jag varit med kisen och tagit bort henne stygn, hon var jätte duktigt. och som vanligt fick sanih och john vara min djurtransport (: sen fikade vi med baguetter och en massa olika goda pålägg. jag har också fått städat hela huset, en väldigt snabb men bra städning. så blir mamsen glad när hon kommer hem..

ikväll blir det filmis.



jag ska bli lika oberoende.

buh

ska man bli lika tråkig som alla andra , eller är man redan det ? trista värld.

trötta ut mig.

idag har man jobbat hela dagen. inte jätte kul, även om vi skrattat jävligt mkt, men själva jobbet är väl inte så kul i sig. väldigt tråkigt är det faktiskt. men det är det fler saker som är. så trött på allt. känner mig bortglömd, jag trivs inte här mer. jag vill bara bort från denna staden. jag passar inte in här. det är verkligen känslan jag har nu. att det är inte här jag ska vara. det är dags att börja om på nytt. vilket ska bli en utmaning, men samtidigt spännande och kul (: en månad kvar typ.. vet inte om jag verkligen ska ställa in mig på detta nu, blir kankse bara besviken om det klabbar sen då. nej..


idag ska man få träffa ems, det var länge sen. vi har kommit ifrån varandra väldigt mkt. vilket är synd. men så blir det ju. alla åker ut på sitt, pluggar, jobbar, reser.. inte så många kvar här längre. synd men samtidigt kul att någon kommer nån stans ;P


yesyes.

varför ska alla jävla filmer handla om kärlek. blöh. ah !

the weekend is over.

ännu en helg har sprungit förbi. har iofs inte varit som alla andra helger, då jag vägrat gå ut i stan ;P heja mig! fredagen gick som sagt till att sitta hemma hos dan och dricka lite. så alkoholen är självklart ändå inblandad ! ;P haha. det är inte ofta det går en helg utan alkohol, då räknar jag med vinet till maten också, så det behöver inte betyda värsta karatefyllan. igår var vi här hemma och laga lite mat, kolla mello och sen blidde det en jävla massa singstar och självklart vann jag! ;D älskar singstar, så jävla kul. någon som är sugen på en singstar kväll någon gång framöver? (:

vi skulle sedan ta en taxi ner till stan, sanih och john skulle till bakom, micka och malin skulle till utposten och jag skulle släppas av på GA för att gå på fest hos dans bror timmy (: vi ringde 180200 och dom sa att vi har en taxi om tio minuter, vi plockade snabbt ihop allt och drog på oss jackorna. efter tjugo minuter hade där fortfarande kommit någon taxi och vi tänkte att det kanske var på grund av vädret, det var ju en jävla massa snö ute. sanih ringde och frågade var taxin blev av och vi fick höra att den var på väg, när det hade gått hela 40 minuter, ringde vi istället 222222 och dom lovade en taxi om sju minuter, vilket vi fick och den kom olyckligt vid precis samtdigt som den andra taxin, men vi tog givetvis 222222. varför har 180200 blivit så jävla kassa? buu på er!

festen var trevligt, kul med en massa folk som man inte brukar hänga med. blev hämtad sen vid tre-halv fyra tiden. stod och flabba med sanih och john vid kiosken ett tag, sen var det dags att gå hem och bädda ner sig i sängen..


jag har ju som sagt köpt en ny dator. som jag får lova att testa i sju dagar, är jag inte nöjd och så, kan jag komma och lämna tillbaka den. vilket jag tror att jag kommer att göra. jag har ju velat ha min sony vaio hela tiden och sen kommer jag hem med en toshiba, det känns inte riktigt rätt. så ja, det blir tillbaka lämning av denna och köp av en sony vaio som iofs är två tusen kronor dyrare, men det är det värt tror jag.

idag har man sovit väldans länge. bara slappat, så som söndagar ska spenderas. perfa. måste bara städa undan lite från igår här och så. inte det roligaste. men men..

jag längtar till april (: och hoppas allt blir som jag planerar i mitt huvud. ah!

lördag.

det blev dricka igår som inte var tänkt. men vad händer idag? vi hade först planerat att gå ut. sen ändrade vi oss och bokade in tacos-afton med mello och kanske en film. men nu ser det ut som planerna ändrats igen. ut i stan vill jag nog inte. jag är trött på alla svin i denna stan. jag är trött på allt är det samma. plus att om du är ute vill jag inte se dig, varken själv eller med någon annan. jag pallar nog inte det. jag har tänkt att jag ska försöka vara vän med dig, vilket jag trodde jag kunde klara  av men jag vetifan.. äh.. jag har verkligen varit som vanligt, frågat om allt och pratat och träffat dig, men det känns inte riktigt rätt ändå.


jaha, då får vi se vart denna dagen tar oss. ingenstans där jag inte redan varit. åh vad jag längtar tills jag är borta härifrån. det ska bli så skönt. bara glömma allt och börja om på nytt. det får kosta vad det vill. allting löser sig.

nu varnar datorn för lågt batteri.. så nu får jag gå ner med den och sätta den i kontakten igen.

återkommer later.

undrar du ibland..

jag undrar iaf ibland vad folk tänker om mig, vad får dom för första intryck och vad förändras efter att dom lärt känna mig på riktigt. om dom nu kommer så långt, det borde finnas något där i mellan också, vilket jag skulle vilja kalla bekant, vad kallas det på engelska? nu när jag ändå är igång (:

men undrar man inte ibland vad folk tänker om en. luktar man illa? hur klär jag mig? har jag dålig andedräkt? skryter jag för mkt? pratar jag för mkt om man själv? avbryter jag andra? varför sitter jag där i hörnet och säger ingenting? en massa frågor surrar alltid runt i min skalle iaf, vilka beror på sällskapet. men ändå.. har inte ni dessa frågor surrandes i era skallar? är det bara jag som är knas ;P haha.. nej, sjävlklart inte. men varför. jag undrar inte för att jag bryr mig, men visst säger man alltid att man vill veta för att man bryr sig.. men det kan ju också bero på vad man menar med att bry sig, för jag skulle aldrig ändra på mig själv för att någon tyckte att något jag hade på mig, gjorde eller sa var "fel".. det här är jag, nöj er med det eller gå någon annanstans.

idag slutade inte riktigt som jag hade tänkt. hade min snacka-skit-fika med micka. mkt trevligt. sen en runda på stan, som inte är lika trevligt när man inte har pengar om man hittar saker man vill ha, vilket jag gjorde. eller inte en massa, men typ två saker. vill bara hitta ett par skor, på ett sätt är det väl bra att jag inte hittar dom skor jag vill ha för jag kan ändå inte köpa dom ;P

på kvällen gjorde jag plankstek med mamsen, vilket blev jävligt lyckat och gott! mums. sen kom dan banan och hämta mig. så vi har suttit och druckit hemma hos honom. två vänner till han tittade förbi en stund, annars är det bara vi två som suttit och snackar skit och lyssnat på musik. vi tänkte ta bussen till stan, men när klockan slog två besluta sabina sig för att det var onödigt och tog sista bussen hem igen och nu sitter hon här och skriver massa trams till er istället (: haha..

imorgon är det meningen att det ska bli lite mat lagande här, melodifestivalen, chips, dipp och kanske en film. planer kan alltid ändras, men just för tillfället ser det ut så *(: och innan det var planen att gå ut, men eftersom att det är helgen innan löning och det inte verkar vara så många som ska ut så håller vi nog den nya planen. men som sagt, allting kan hända ..

nu ska nog sabina lägga sig på kudden och dra täcket över huvudet och vänta på en ny dag !

mys fredag

godmorgon alla pigga och glada människor ;P haha.. jag vet inte om jag själv är en av dom, någerlunda pigg är jag väl nu efter en dusch. men ja ;P det andra kommer väl under dagen förhoppningsvis. ska bara platta mitt hår och få lite grejs i facet, sen är jag redo för stan. där jag ska fika och snacka massa skit med micka (: weh! kuligt värre.. måste få någon frukost i mig också. synd att jag vaknade så sent annars hade jag ju kunnat handla frukost på espresso (: det hade ju inte varit helt fel.. men en scones blir det nog där ändå, bara för dom är så sjuk jävla goda (: heja espressohouse! igår satt jag nog uppe lite längre än vad jag skulle, nog därför jag vakna såhär sent.

min kise är lite piggare igen, det är skönt att se. bara orolig för hennes sår hela tiden, att hon ska göra det infekterat eller typ fastna med stygnen någonstans, som är små metalltrådar som sticker ut på magen på henne. ingen trevlig syn, men det är snart läkt förhoppningsvis. jag klarade ju inte av att se henne med den där tratten på, så den tog jag av, var ju så synd om henne när hon inte kunde leka ordentligt och gick in i allt. så läker det inte som det ska, så får jag väl skylla på mig själv helt enkelt.

nej, frulle, plattning av håret, sen till booossen! ;D

hejhoppalla!

måste härifrån..

jag kan inte bo hemma, jag klarar det inte. att folk är på dåligt humör. och att man själv inte får vara ifred när man är på dåligt humör. tjafsar med syrran om allt. jag kan inte andas här, jag behöver mitt egna. nu ! och jag har kommit på att helsingborg nog inte har så mkt mer att ge mig. det blir sommaren här, sen bär det av någon annanstans. förmodligen då göteborg, ja det blir kanske innan sommaren om jag får jobbet (: men det bästa hade varit till hösten om jag ska göra min resa tillbaka till bali också. vilket jag inte vet om jag känner för så mkt mer, men varför ska en person hindra mig från att åka till en plats som jag gillade att vara på och som jag vill se mer av. det finns ingen anledning alls till det. speciellt inte när jag hittat en sån billig resa heller (:

städningen igår blev toppen, tog lite tid att räkna ut vad jag skulle göra med alla mina kläder, men till slut så fick allt plats. bytat påslakan och dammat och allt. det var skönt att bädda ner sig där igår (: hehe.

idag har man varit hos folksam och fixat med anmälningen på min stulna kamera och varit på pccity och köpt ny dator. den jag sitter och skriver på nu faktiskt. jag har inte riktigt vant mig än och vet inte riktigt vad jag tycker om den än. men det kommer väl. jag har ju alltid velat ha en sonyvaio .. men det blidde ingen sån, så det är lite knas nu ;P hehe.. får se om jag behåller denna eller väntar tills jag har råd med den sonyvaion jag vill ha..

nej, sängen nu kanske.


en välförtjänt paus (:

nu har jag hållt på hela morgonen och städat, dammat och rensat i garderoben. har tagit bort lite kläder, men får ändå inte ner allting i lådorna /: ge mig en walking closet ! (: hehe.. är inte färdig än, var bara tvungen att ta en liten paus. sitter här och funderar på om man ska till cardinal imorgon, bland alla småttingar ;P hehe, till och med min syster och hennes kompisar ska dit, det känns inte så kul.. äh, vi får la se. men det lutar nog mer åt nej än ja.


igår var man på haket och luncha med sanih och john. så gott (: 69kr för lunch, med salladsbuffé, bröd, dricka och kaffe (: sen har man typ sju olika rätter att välja mellan, super! det blir det fler gånger, helt klart ;D sen kom man hem och kollade film med syrran och sebbe. lagade mat och sen tog hela familjen bilen ner till stan för att gå lovelight promenade. kallt som attan! frös om mina fötter och spände mig så mkt att jag hade ont i nacken när jag kom hem. men det var mysigt med en lite promenad. sen blidde det film när man kom hem, dom visade röd drake på trean, gillar hannibal filmerna. dom är bra.

nötcréme är gott, mums (:

nu ska jag fortsätta städningen .

städpuss (:

WEH !

har precis haft ett fyrtiominuter långt samtal med tanja, underbart! inte snackat på tre månader. behövde verkligen höra hennes röst. weh! dagen räddad (: om typ tre månader ses vi igen. då blir det massa flumm äventyr (:

knasigt.

folk som skriver till en som man inte har en aning om vem dom är, det är irriterande. men men.. han får väl tro han känner mig (: för vem vill inte göra det . nej men jag stör mig verkligen på det. och att människan är på andra sidan jordklotet och man får vänta hundra år på svar. ah! jaja, ska inte hänga upp sig på småsaker, men nu gör jag det iaf. man försöker få kontakt med andra där, så får man istället någon annan efter sig.

idag har man tagit hand om sin kise som varit och blivit steriliserad. tycker så synd om henne. hon vingla runder här och var helt groggy, sen däcka hon på badrumsgolvet. sötnöten. nu har vi fått göra en tratt av en papperstallrik för att hon ska låta bli såret, så nu går hon in i allt med den istället. knaskatt. så söt! bara imorgon också, sen kan hon leka som vanligt igen (:

sen var det jobb som gällde, kom hem för en timme sen typ. suttit här och stört mig på inlägget på facebook från andra sidan jordklotet och försökt ta hand om min stackars kise. på jobb var det typ noll att göra. skönt ibland, men man blir sjukt rastlös. jobbigt.


nu ska jag nog sova. ett sms till andra sidan jordklotet och hopp på svar, sen kan jag nog nanna mig.

gonatt gott folk!

alla hjärtans fucking dag.

just nu för mig en helt onödig dag, som inte behöver finnas. men igår blev det fest ändå, som jag förra söndagen skrev att det inte skulle bli. men hemmafester gör det alltid lite roligare. var på singelfest hos dan, det var trevligt, inte det gamla vanliga folket man brukar umgås med. det bar sedan av ner i stan. där vi alla spreds åt olika håll, mitt blev som vanligt tivvan. mötte upp marcus som jag tvingat tillbaka till stan när han egentligen var på väg hem (: har ju inte hunnit träffa honom sen jag kom hem. sen träffa man alla dom vanliga på tivvan, trevligare än förra helgen, men det beror nog mest på att jag hade mer sprit i kroppen ;P sen träffa sanih och john och sen taxi hem, med någon snusk chaffis. 

och man har börjat jobba igen, man har tappat tempot lite och är fortfarande lite klumpig men det går (: det är kul. träffa alla igen, även om man inte lärt känna alla så bra än. jobbade fredas kväll, det var en lugn kväll, jobbade med mia, som alltid är lika kul (: alltid massa thailands snack. igår kväll jobbade jag också, då var det dock lite mer att göra. vi blev lite sena också, men frida och jag kämpade på bra, det är ju faktiskt roligare att jobba när man har lite mer att göra. men nu ville jag ju inte vara sen, eftersom att jag hade bråttom till festen, men det var lugnt (: idag är det jobb igen, börjar fyra och jobbar till stängning. kommer väl bli en del idag också kan jag tänka mig, eftersom att det är det här love light grejset i stan.


jaha, nu hade jag nog inte så mkt mer roligt att tillägga.

do not trust anyone.

precis hemkommen från att ha varit och solat. kommer hem, hämtar posten i brevlådan och jag har fått kärlekspost (: min sötnöt bä! tack, du är bäst! vad hade jag gjort utan dig? älskar dig vännen!

nu ska man snart hoppa in i duschen. själv hemma betyder också westlife på högsta volym. deprimerande eller hur. kärleksballader och sånt. äh.


i would have given you everything.

skärpning.

ska jag behöva slå ner mig själv för att förstå att jag kan fixa detta. jag kan, jag kan, jag kan! jag ska få bort tankarna som jag har. tankarna om att jag hoppas på att du ska komma till mig och säga att du saknar mig och att jag ska flytta till dig igen. jag vet ju att det inte kommer hända, har du inte saknat mig på två månader så kommer du inte göra det nu heller. så varför fortsätter jag hoppas. jag känner verkligen ingen ork eller lust till något nu. men ska jag komma någonstans så måste jag rycka upp mig, jag  vet! men det är inte alltid så lätt. det är inte lätt alls. det ordnar sig, som alla säger. det ordnar sig.

göteborgskan har fortfarande inte hört av sig. knasigt. måste ju veta. men nu kan jag iaf kolla upp med träningsgrej igenom jobb innan. för nu fick jag ju rycka in och jobba fredag, lördag och söndag. tur jag börjar sent på söndag, eftersom att man ska på singelfest på lördag, för alla singlar på alla hjärtans dag, jippi! ;P

idag blir det bara att stanna inne i värmen. mysa med tisen och kolla film. skulle egentligen hälsa på marcus, men han mådde visst inte så bra, inte konstigt när han inte sover ordentligt. vänder dygnet helt fel.

nej, nu ska jag se vad vi kan äta för gott till middag.

no no no no..

ännu en spark i bröstet. tack för den! mitt eget fel. bara glömma och gå vidare. åh vad jag hatar denna värld. orättvis och meningslös. men ändå ska vi bara kämpa vidare.. blöh! det suger.

har iaf fått städat och gått igenom saker här nere idag. ett av två rum färdiga. får ta nästa imorgon, pallar inte nu. nu tappa jag allt. orkar inte. springer runt här i bara underkläder och fryser, orkar inte ens gå och ta något på mig. ska jobba imorgon. jag vet inte om jag känner för det alls, men jag måste. måste ha pengar.

äh, skriver väl sen igen..

åter igen en SUBina.

tog mig idag ner till mitt gamla kära jobb subway för att tigga jobb ;P och det fick jag. det var inte alls svårt. så jag börjar där vecka nio. så då vet ni var ni hittar mig. det är bara en extra tjänst, men det ger lite pengar iaf. medans jag söker andra jobb. så jag kan flytta härifrån snart. ha mitt egna lilla place (: här ska det sparas sparas. så jag kan åka till bali i oktober också, och se lite mer än vad jag gjorde sist, då jag låg inne på hotellet rummet i en vecka med någon jävla parasit i magen /: och träffa chin igen. det ska bli kul. har redan hittat en billig resa dit, men kan ju inte boka än eftersom att jag är helt barskrapad.

då ska det bara skaffas ett träningskort också. väntar fortfarande på svar från göteborg. annars hade jag införskaffat det redan i måndags. solkort ska också köpas. men det blir billigare när jag är medlem, så det får också vänta. inte bra att skjuta upp saker. till slut blir dom inte av. men men.. inget val för tillfället.


jackpot.

hm, vad har jag fått gjort idag? inte mkt. höll på att glömma samtalet jag skulle göra också. det var i sista sekund jag kom på det. men hon jag skulle prata med hade blivit sjuk så det spelade ju ingen roll ;P idag har jag och micka varit på äventyr, vi har kört ner till nova. där vi kolla till min gamla arbetsplats som såg för jävlig ut. herregud, vilken oordning dom hade i skyltfönster, blandat massa olika märke och sen typ helt tomt i sabo skåpet. någon som vill gå och handla när det ser ut sådär ? inte jag iaf. det var annat när jag och mallan jobbade där, då var det ordning och reda på allt (: sen gick vi till donkan, där jag inte längre kan beställa mitt bigmac meal med plusmeal, två dippor och en extra cheeseburgare. för jag får knappt i mig en halv bigmac längre. där är alltid något positivt med att vara magsjuk, man går ner i vikt! weh! sen bar det av till miljögården för att kolla fina saker. sen vidare till mediamarkt, där jag skulle kolla på dator (: som jag nog införskaffar mig en imorgon.

nu sitter man här och tjattrar med folk på msn och har det tråkigt. hade tänkt gå ner och sola men det är på tok för kallt ute. hade jag bara haft några vinterkläder att ta på mig, så ok! men det har jag inte. det suger. med det hade det nästan varit lite mysigt att ta en promenad i snön. 

åh jag orkar inte. blöh, vad tråkigt allt är! försöker hålla humöret uppe, men det är fan inte lätt!


väntar på den dagen när jag läser  "blabla blabla is in a relationship"

jag vill veta vad du gör. hela tiden.

tusen frågor.

ingenting kommer någonsin bli klart för mig när det gäller det här. allt det vi hade. det var inget som skiljer det från ett förhållande mer än titlen. jag kan liksom inte förstå vad du har gått runt och försökt få det till. eller vad du har tänkt överhuvudtaget. jag förstår inte varför jag själv stannat kvar, jo det vet jag, för jag har hoppats på att det vi hade de första månaderna skulle komma tillbaka, att jag skulle känna mig omtyckt och saknad igen. att jag skulle få känna mig speciell. och att detta tog mig någonstans. och då framåt förstås. inte där jag är nu. tillbaka på ruta ett, där jag står och inte fattar ett skit. på något sätt känner man sig utnyttjad. sen är det jobbigt när folk undrar varför jag har flyttat hem igen, "har ni gjort slut?" .. nej ?! nehe ?! vad har jag varit det senaste månaderna ?

det känns lite som du bara vänta på att jag skulle åka iväg. du kunde bett mig flytta för länge sen, det hade underlättat så mkt. det hade kännts bättre nu då. nu känner mig sig bara utnyttjad på något sätt. man har inte varit något. mer än en underbar och go tjej. wow. äh, jag suckar åt det när jag tänker på det. jag kan inte riktigt fatta att jag är här igen, att jag faktiskt vågade lita på någon igen, när jag vet att det bara går åt helvete.

nej, nu ska jag försöka få lite ordning här nere. sen ska jag och micka på äventyr. se om något kan få mig på bättre humör. just nu känns det ganska omöjligt. jag kommer bara glida med som vanligt med ett falskt leende på läpparna och hoppas att ingen märker något. jag har det bra.

dumpad.

kylan är hemsk, det måste jag ju erkänna. hade jag bara haft kläder att ta på mig för detta vädret så hade det varit ok, nästan lite mysigt. men äger inte ens ett par vinterskor och en ordentlig jacka. och hur lönt är det att skaffa sig nu, nu när man ska hoppas på att våren är så tidig som möjligt. när jag åkte ner i stan idag, och kylan biter på benen, usch! det är inget kul. och tro inte att jag ångrar mig för att jag åkte hem, nejnej. jag ville inget hellre än att åka hem och kylan får jag helt enkelt leva med. för det är här jag ska vara nu och inte på andra sidan jordklotet, jag har för mkt jag måste ta tag i och reda ut i mitt liv. saker jag måste komma över. saker jag måste hitta för att kunna gå vidare.

idag var jag nere på stan, bara för att lämna lite prover hos doktorn och gå till nautilus för att kolla med deras träningskort. eftersom att jag nu söker jobb i göteborg så vill jag veta om det funkar där också om jag nu får något jobb där. men det fick jag inte riktigt svar på. ska ringa till göteborg imorgon efter sex och snacka med chefen, så får vi se. annars blir det kanske 24seven, det är ju både billigare och finns överallt, där vet jag också att kortet fungerar på alla ställen, vilket är väldigt bra.

får jag istället ett jobb här i helsingborg, vilket jag tror är det bästa. eller kanske inte. det hade varit skönt att bara börja om någon annanstans. träffa helt nya människor och lära känna en helt ny stad. glömma allt gammalt och alla svin som denna staden äger. ja, det hade varit så skönt. men samtidigt är det skönt att vara här, jag är för bekväm av mig. här vet jag var jag har allt och jag har min familj och mina vänner nära mig. ja allting är ganska förvirrat i mitt huvud just nu. jag vet inte riktigt vad jag ska göra, och vart jag ska ta vägen. hittar jag ett jobb i helsingborg, så har jag kanske till och med möjlighet att få en kompis lägenhet också, och det hade ju inte varit helt fel. vi får väl se vart allt slutar..

men vi håller tummarna för götet!

faxe kondi.

det här med rubriker är så jobbigt. om man inte verkligen har något man vill få ur sig. nu känner jag bara för att skriva för att jag inte har något annat för mig. eller jag har väl egentligen en massa jag måste göra med jag orkar inte ta tag i det. här är kaos här hemma, alla grejer från resan ligger fortfarande utspridda i sängen, soffan, golvet och ja överallt. och nu när jag flyttat hem igen och alla saker från det orkar jag inte heller göra något med, dom ligger utspridda överallt dom också. jag undrar vart jag ska få orken ifrån, till att göra allt det jag vill göra. jag fick nästan tvinga mig själv att skicka iväg jobbansökan igår och jag måste fortsätta med det idag.

på lördag är det alla hjärtans dag. kul. väldigt kul. eller inte alls. jag ska låtsas som om det är vilken annan dag som helst. gömma mig under mitt täcke och bara va. ut ska jag iaf inte, utgången i helgen var inte så kul. och jag vet att det kommer bli desamma nästa helg. så varför försöka tvinga mig själv till att ha roligt. jag behöver något som gör att jag tror på framtiden och driver mig framåt.

kan inte vara ett dugg kul att läsa min blogg. men jag är ledsen, jag skriver bara vad jag känner.

svensk utgång.

det blev en liten utgång igår. inte full alls och ja, det var väl lite småsegt. lite tråkigheter och några glada återseende. tivvan som alltid. det är som vanligt, inget har förändrats. inte för att jag väntat mig det heller. absolut inte. men det var väl en ok utgång. jag har inte riktigt något humör för att ha kul. bara glider med och hoppas på bättre tider.

idag måste jag ta tag i min jobbansökan till ikea. och verkligen hoppas att jag får det. det blir en del att fixa med om jag lyckas med det. eftersom att detta är i göteborg. staden jag alltid velat bo i. inte allt för långt från familj och vänner. och sanih flyttar med mig om jag flyttar (: men nu ska jag inte hoppas och planera för mkt. för mer nere än så här kan jag inte bli och fler misslyckande kommer inte göra det bättre.

allting känns fortfarande så fel.

återkommer senare.

slänger in en bild så det inte ser så tråkigt och trist ut här (:


dagsrytm.

är fortfarande helt fel i dagsrytmen. hungrig vid fel tidpunkter och trött tidigt som attan. har vaknat typ halv åtta varje dag, idag vakna jag lite senare. det är ju bra så jag orkar med en utekväll idag. det går jätte långsamt och skriva bara för att jag måste tänka om med å ä ö, knasigt (: men det funkar. jag vet inte riktigt hur det känns att vara hemma. resan har varit underbar och det har verkligen varit något jag kommer minnas för livet. har varit med om en massa och haft jätte kul. men samtidigt har jag tänkt mkt på hemma och inte mått hundra procent bra. därför sitter jag här nu en och halv månad för tidigt. jag kunde inte riktigt njuta fullt ut där på andra sidan jord klotet, jag kan inte njuta här heller. jag hör inte riktigt hemma någonstans. men samtidigt känner jag mer trygghet när jag är nära min familj, för det är typ dom jag har nu, det är dom som saknat mig när jag varit borta. dom, karro och mikaela. det är dom som velat att jag ska komma hem, det är dom som vill att jag mår bra. det är dom som är glada för att jag är hemma tidigare, det är dom som vill göra saker med mig nu när jag är hemma. jag känner mig tom, ensam och meningslös. och jag vet inte var jag ska bli av.. vill bara försvinna.

right now

i wanna make up right now now now, i wanna make up right now now now, i wish we never broke up now now now.


nyckelknippan kanns tom, jag har en katt som springer runt fotterna hela tiden och paminner mig. jag saknar det som varit mitt hem och min trygghet i manader. jag kommer ihag nar du kom och overraska mig pa jobbet, du lurade mig att du skulle och hjalpa din pappa med nagot, men korde istallet hela vagen ner till lund for att hamta mig. eller nar du kom och knacka pa min dorr efter att du slutat jobba sent. jag gilla nar du overraska mig. nar vi akte bil och du alltid holl din hand pa mitt ben. nar jag lag i soffan och kollade pa tv och du kom och la dig hos mig. att vakna upp bredvid dig, eller att bli vackt av ditt somnpratande. det kommer jag sakna. jag kommer sakna allt det som var. det gor ont att veta att inget av detta kommer handa igen. hur mkt jag an hoppas pa att det ska vanda, aven om jag vet att det aldrig kommer gora det. du holl mitt hopp uppe. tro hopp och kärlek, allt det som gor livet vart att fortsatta kampa for. allt det kande jag med dig.


nu ska jag ta tag i mig sjalv igen. hitta nagot att kampa for igen. fast jag inte alls kanner for det. nu finns det inget som driver mig framat langre, bara langt langt bak igen.

it's your lost.

jag hade redan forberett mig pa att det skulle bli sa har. anda mar jag sjukt daligt over det. det kanns inte ratt. det ar inte sa har det ska vara. annu en gang ar det slut pa nagot som inte ens fanns. vilket gor det annu mer forvirrat. vet inte riktigt vad jag ska borja ta tag i nu. resan fick mig att inse mkt jag ville gora, men jag har slutat tro pa mig sjalv. jag har slutat hoppas pa att nagot ska bli bra igen. jag gav det en chans, men dar sumpades det igen. ja, livet har sina motgangar, jag menar inte att livet ska vara en dans pa rosor och man bara ska glida med. absolut inte. problem ar till for att losas. men just nu kanns allt man gor meningslost, for problemen slutar aldrig att poppa upp. man maste fa nagot for att man kampar vidare, som gor att man vill fortsatta med det, en liten morot da och da.. men icke.

kanns sa underligt att lamna nagot som varit som mitt hem i flera manader. dar det kandes som att jag horde hemma. det ar konstigt att nagot som kanns sa ratt kan vara sa fel.

RSS 2.0