oberoende.

denna världen är allt konstig.. men det är det väl ingen som kommit på idag. och definitivt inte jag. men då får man ju helt enkelt göra något åt det, för att inte märka av det allt för mkt. och jag har så många planer och idéer i mitt huvud. men en sak denna världen är beroende av, eller vi som lever i denna värld rättare sagt, det är pengar. jag känner att jag kan inte göra något utav det jag vill utan pengar. vilket jag inte har något alls utav just nu. vilket är riktigt jobbigt och suger riktigt hårt. att jobba extra på subway ger dig inte mkt att leva på och verkligen ingenting till att förverkliga dina planer och drömmar. men detta ska fixas, jag ska klara det. jag ska komma härifrån. jag lämnar inget efter mig.. här finns inget som leder någonstans här i denna staden. här står man bara stilla på samma punkt i flera år. det gör mig rastlös och frustrerad. det kliar i mina fingrar. vart ska jag bli av? och när jag vet det.. hur ska jag ta mig dit? och när jag vet det.. är jag där då?


tisdag och onsdag har jag jobbat på pappas jobb. lite extra fickpengar. tackar! igår var jag och lämna tillbaka datorn jag köpte. det funka inte riktigt. den hade allt det där jag ville att den skulle ha och klara av. men det var ingen sony vaio. mitt hjärta tillhör sony vaio, ledsen toshiba (: så nu är jag på jakt efter en sony vaio. den jag tittat på har ju utgått och finns bara väldigt få kvar utspridda över landet. så vi får la se vad det blir för en..

idag har jag varit med kisen och tagit bort henne stygn, hon var jätte duktigt. och som vanligt fick sanih och john vara min djurtransport (: sen fikade vi med baguetter och en massa olika goda pålägg. jag har också fått städat hela huset, en väldigt snabb men bra städning. så blir mamsen glad när hon kommer hem..

ikväll blir det filmis.



jag ska bli lika oberoende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0