undrar du ibland..

jag undrar iaf ibland vad folk tänker om mig, vad får dom för första intryck och vad förändras efter att dom lärt känna mig på riktigt. om dom nu kommer så långt, det borde finnas något där i mellan också, vilket jag skulle vilja kalla bekant, vad kallas det på engelska? nu när jag ändå är igång (:

men undrar man inte ibland vad folk tänker om en. luktar man illa? hur klär jag mig? har jag dålig andedräkt? skryter jag för mkt? pratar jag för mkt om man själv? avbryter jag andra? varför sitter jag där i hörnet och säger ingenting? en massa frågor surrar alltid runt i min skalle iaf, vilka beror på sällskapet. men ändå.. har inte ni dessa frågor surrandes i era skallar? är det bara jag som är knas ;P haha.. nej, sjävlklart inte. men varför. jag undrar inte för att jag bryr mig, men visst säger man alltid att man vill veta för att man bryr sig.. men det kan ju också bero på vad man menar med att bry sig, för jag skulle aldrig ändra på mig själv för att någon tyckte att något jag hade på mig, gjorde eller sa var "fel".. det här är jag, nöj er med det eller gå någon annanstans.

idag slutade inte riktigt som jag hade tänkt. hade min snacka-skit-fika med micka. mkt trevligt. sen en runda på stan, som inte är lika trevligt när man inte har pengar om man hittar saker man vill ha, vilket jag gjorde. eller inte en massa, men typ två saker. vill bara hitta ett par skor, på ett sätt är det väl bra att jag inte hittar dom skor jag vill ha för jag kan ändå inte köpa dom ;P

på kvällen gjorde jag plankstek med mamsen, vilket blev jävligt lyckat och gott! mums. sen kom dan banan och hämta mig. så vi har suttit och druckit hemma hos honom. två vänner till han tittade förbi en stund, annars är det bara vi två som suttit och snackar skit och lyssnat på musik. vi tänkte ta bussen till stan, men när klockan slog två besluta sabina sig för att det var onödigt och tog sista bussen hem igen och nu sitter hon här och skriver massa trams till er istället (: haha..

imorgon är det meningen att det ska bli lite mat lagande här, melodifestivalen, chips, dipp och kanske en film. planer kan alltid ändras, men just för tillfället ser det ut så *(: och innan det var planen att gå ut, men eftersom att det är helgen innan löning och det inte verkar vara så många som ska ut så håller vi nog den nya planen. men som sagt, allting kan hända ..

nu ska nog sabina lägga sig på kudden och dra täcket över huvudet och vänta på en ny dag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0