born to make you happy.

jag besluta mig för att åka ner och joina diana och josse igår. det ångrar jag absolut inte. vi hade super trevligt, skratta och prata om allt och ingenting (: underbart. hehe.. var hemma och i säng vid halv tre.

idag försökte man dra sig upp ur sängen vid tio, gick lite segt. efter några snoozningar så var jag iaf på benen. på med träningskläder och en rask promenad ner i stan. tränade en halvtimma, blev bara mina "övningar" idag och inget löpband. men jag hade ju iofs gått ner, men det var ju själva uppvärmningen ;P sen åkte jag med mamma och mormor hem. hoppade in i duschen och gjorde mig iordning, sprang till bussen och mötte upp micka i stan (: vi satte oss ner på en bänk på bruksgatan och bara kollade folk, vissa är lättroade ;P haha.. vi skrattade åt mkt, det var kul, älskar att bara sitta och titta på folk (: vi kan göra mkt knasigt vi.

när jag kom hem igen, var det dags att fara iväg igen. det var bara sätta sig i bilen direkt för en tripp till båstad. vädret var nästan för varmt. man blidde helt klibbig och äcklig ;P vi hittade en pizzeria som vi besluta oss för att äta på.. trots vänte tiden på över en halv timme.. rätt var det var så började det åska, blixtra, hagla och ösa ner.. så där tackar vi för vänte tiden på pizzan annars hade vi nog hunnit bege oss därifrån och blivit väldigt blöta ;P sen fick jag äntligen träffa andreas, som jag snackar med i över ett och ett halvt år ;P helt knas.. kännt varandra så länge och aldrig träffats ! sen sprang jag ifatt mamsen, papsen, sanih, john och sanihs mamma.. så gick vi och lyssna på måns lite, sen gick vi in på peppes och drack lite gott (: sen blidde det hemfärd..

en fullspäckad dag som vanligt (: underbar dag !

nu ska jag nanna och ladda upp för imorgon (:

gonattpuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0