i just wanna know.

uppe med tuppen, eller inte (: haha. det går fan inte dra sig upp ur sängen, när det är iskallt utanför täcket och ögonlocken vägrar lyfta sig, då är det fan meningen att man ska ligga kvar i sängen ;P ställde klockan på tio, och gick upp för tjugo minuter sen (: ja jag snoozade i över en timme idag ! ah ! fast jag vaknade faktiskt först av ett samtal från jonas kvart över sju på morgon, varför jonas ? vem ringer så tidigt en fredag morgon ;P haha.. pratade dock inte med honom, väntade bara ut vibrationen och till slut la stackaren på (: och sabina kunde sova vidare.

min tanke idag var att åka ner till gymmet och ta en fyrtiofemminuter på löpbandet. men jag tror fan jag skjuter upp det tills imorgon, jag har lite träningsvärk sen igår , då borde jag ta det lite lugnt (; hehe.. så idag ska jag istället bara ta det jävligt lugnt. städa lite här nere i min lilla lya. tvn är väl så dammig så man snart inte ser vad det är på tv längre ;P och det är viktigt ! sabina är tv beroende, ja visst! (: märks att man varit jävlig lat och upptagen sista tiden. nu ska jag hålla mig ännu mer sysselsatt så jag inte får krupp av saknad ;P

klockan fyra är det jobb som gäller. och FAN ! jag har inte tvättat mina arbetskläder.. dom ligger i en hög här på golvet. nog bra. det får åka in i tvätten nu snabbt som fan.. (:



slänger in en bild, för det är ju alltid roligt.
från sista kvällen jag bar mina jeanstights, rip! som spraaack (: haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0