breakfastclub.

mina nya favoriter (: all time low.

sitter och tuggar i mig lite frulle nu. ska jobba om några timmar. känner inte alls för det. det är inte bra att  vara ledig så här många dagar, man tappar lite. jag måste hålla mig sysselsatt. men det är bara stå ut. vi har ju en prao som kan slava lite för oss (:


nu hoppas jag att greys season fem är färdig snart så jag kan komma ifatt! ;P

tror jag är på lite bättre humör idag. men jag vill ha min sötnöt här. <3

lonelyandsad.

vissa dagar är man bara känsligare än andra.

fick iaf tillbringa natten med min underbara älskling. nu känns det så där tomt igen. och jag har ingen lust till att jobba imorgon heller nu bara för det.

jag räknar ner. det har jag gjort länge. men nu är det så nära.


wall of love.

try not to wake me.

man kan inget annat än att le. precis hemkommen från konsert på tivvan, DEAD BY APRIL, underbart ! en annan scen/plats hade gjort det ännu bättre, men detta dög mer än bra. (: vart spelar dom nästa gång? jag kommer ! (:

åh, hehe, jag vill bara höra meeeer ! (:


nu blir det snart sängen. ska iväg tidigt imorgon.


goodnight.

jobbelijobb.

snart dags att röra sig till jobb. sista dagen denna veckan som jag jobbar. sen består resten av veckan av massa roligheter och mys! (:

ska försöka få rätt på min kamera så jag kan få in lite bilder sen (:

ha en superduper fredag gott folk!



smell.

fy faaaan !!

jag åkte precis bussen hem från jobb. två steg bakom mig sitter en gubbe. och han stinker något så fruktansvärt. jag mådde så illa och jag fick typ hålla andan hela vägen hem. tänk er en blandning mellan pissoar, bajamaja och den värsta offentliga toalett ni kan tänka er och sen lite till, så äckligt lukta han. och så fort han rörde sig så poffa den här doften till och flög runt i hela bussen. ÅHH ! fy fan.. höll på att kräka. usch usch, jag kommer ha mardrömmar om det här nu. det var den värsta bussresan jag varit med om.

nu ska jag sova. börjar sex imorgon.


gonatt (:

allbrann.

godmorgon allihopa. hoppas ni alla har vaknat på rätt sida och är på glatt humör (: för det är jag, tror jag? ;P har väl inte hunnit känna efter, har precis tryckt i mig lite frulle och kollar på våra bästa år, som precis slutade.

nu ska jag gör mig ordning lite, så jag kan dra till stan (: fast först tror jag att jag ska bläddra lite i min nya CHIC som trilla ner i brevlådan idag (:


sweet dreams.

nu säger jag nattinatti folket. och återkommer med mer imorgon (:

PUSS&KRAMSKUMMBANAN !


this is who i am.

måndag, ny vecka, åter igen, varför springer tiden iväg så snabbt ? jag skulle behöva ha 30 timmars dygn istället för 24 ;P det hade varit så mkt bättre. jag hade hunnit med så mkt mer (:

nu har jag fått städat lite här hemma, bytat sängkläder, ringt lite samtal, sökt jobb och kollat på våra bästa år !! ;P det sista var det som var mest viktigt ! ;D haha..

nu ska jag .. hm, jag vet inte ;P börjar jobba om fyra timmar. ska äta lite lunch och hoppa in i duschen. alldeles lagom (:




jag saknar dig älskling, massor. <3

off.

någon har nog tryckt på off, på sabinas bloggknapp. minns inte när jag blogga sist bara. har tappat helt. men jag är snart tillbaka ;P har varit mkt planerat och mkt jobb denna vecka, det är den enda ursäkten jag kan komma med.

så eftersom att jag inte bloggat så mkt, så ska vi gå igenom vad sabina hittat på för kul i veckan (:

måndag : jobbade 6-13, efter jobb åkte jag hem och tog det lugnt. vid kvart i fyra kom mamsen och hämta mig. då for vi iväg till helsingborgshem bobutik där vi skulle träffa lotta för kontraktskrivning och planering av lägenheten. super kul! (: ahh! längtar så till jag ska flytta. då kommer det bli massa bloggande om inredning och grejer jag ska ha i lägenheten, det kommer bli så kul. så nu har jag beställt köksluckor, tapeter och golv (: super!! efter det skulle jag egentligen träffat wah, men jag var så trött, så det blev bara hem och softa i soffan och sen sängen tidigt!

tisdag: jobb igen, men bara 11-15. sen är minnet väldigt suddigt ;P minns inte vad jag gjorde. jag tror bara att jag spenderade resten av dagen hemma. tog det lugnt och kollade idol osv (:

onsdag : första lediga dagen av två denna veckan. jag gick upp tidigt, promenixa ner i stan, tränade, solade och sen åkte jag hem och gjorde mig iordning. åkte ner i stan och träffade wah (: vi gick runder i stan och mös, hälsade på micka och köpte kaffe på espressohouse (: vid fyra-fem åkte jag hem igen. sen var det dags att ge sig iväg till björnen för lite matlagning och film. det var länge sen vi träffades så (: mkt kul ! som alltid !

torsdag : tre veckor med min sötnöt! (: upp och hoppa tidigt igen, tog mig ner i stan efter att jag gjort mig iordning och så. tog en runda på stan för att söka lite jobb. sen tog jag en solo-fika på espressohouse på knutan. tog fönsterplats och satt bara och kollade på massa folk, det är väldigt kul (: älskar att studera folk! hehe.. vid två begav jag mig till jobb för att möta upp mia, vi tog oss till haket för att äta lite god och billig lunch (: suuper gott som vanligt! sen gick vi på jakt efter mammakläder, JAG SKA FÅ EN BEEEBIS! haha.. mia är gravid, åååh.. jag kommer skämma bort hennes unge så mkt, köpa saker och sånt (: älskar barn. mia provade en massa kläder, massa fint hittade hon (: sen var det dags för mig att bege mig till jobb för att jobba. tråkigt nog. men det var jag och sara som jobbade, vilket gjorde att vi var klara tidigt (: det var skönt! direkt hem till sängen efter det !

fredag : sabina började jobba 6 igen. vilket var hårt efter en så fullspäckad och sen torsdag. men sabina gnäller inte, harkel ;P haha.. nej men jobb är jobb, måste ha så mkt pengar jag bara kan få nu till flytten och så (: efter jobb gick jag och mia på stan, fikade och kollade på mer mammakläder (: sen kom mamsen och hämta mig och jag fick skynda mig hem för att göra mig iordning. vid sex-halv sju tiden körde papsen mig till lollobollo för lite födelsedags-middag (: massa god mat och trevligt sällskap. tack lollobollo för en super trevlig kväll. FÖRLÅT för att jag tog sönder er lampa och förlåt för att jag var så trött och begav mig hem redan vid ett!

lördag : försökte sova så länge jag bara kunde. sen var det dags att bege sig till jobb igen. kaotisk dag på jobb. kommer till jobb och det ser inte ut att vara så mkt att göra. men det var folk hela tiden, sen pajjar frysen, så vi får langa över allt i seven eleven frys och sen är det strul med personalen som skulle jobba natt. inget jag behöver skriva om här, men det slutade med att jag och mikaela fick stänga klockan åtta istället. men vi var inte där ifrån förens vid tio för att vi skulle städa och sånt. efter jobb blev det bara soft i soffan framför tvn.

och till dagens roliga historia ;P jag vet själv hur tråkigt det är att läsa folks bloggar som bara rabblar så här, ändå gör jag det själv? haha.. usch vad tråkig jag är, jag ska bättra mig. bara detta inlägget också ;D
idag gick jag upp tidigt igen, för att bege mig ner i stan och träffa min älskade tanja ! (: vi möttes upp på espressohouse i norra hamnen för lite frukost, mums ! vad hade vi gjort utan espressohouses scones och chailatte ? AH! (: yummie! efter det så begav vi oss iväg på foto äventyr på stan, upp vid terasstrapporna och upp vid kärnan, massa flumm och massa kul ! tack för en underbar förmiddag vännen. nu är jag hemma och har suttit och sett repriserna av idol, många förstår man inte att dom skickar vidare och andra är så grymt bra (: knas. nu ska jag snart ge mig iväg till karro för lite god mat och toppis ! ;D

ha en bra kväll allihopa (: om ni nu har läst så här långt ner .. hehe..




metoday.


 

mongobild med avskavt nagellack, heja ! (:


fiveandahalf.

denna helgen har bjudit på massa chockerande och otippade grejer. verkligen. men inget dåligt så, det är bra ! (:

knasknasknas.

jag behöver min tanja (: lite flumm ! kom hem !

gonatt, jag måste sova. ska upp om fem och en halv timme för att gå till jobb.

sundayitis.

jag har helt tappat festsuget och festkänslan. jag har blivit helt tråkig ;P hehe. sorry! måste skärpa mig. jag älskar ju att festa, klä upp mig och träffa folk ute. vart tog det vägen ?

blev lagom chockad igår när jag fick ett samtal från bali (: hehe. glad också givetvis.

men det var en kul kväll igår. tack björn och jens för en fett trevlig fest, som vanligt! ni borde ju öppna nattklubb "fredagsgatan", det hade blivit en stor favorit! (:

idag blir det soft, varit hos mormor och käkat söndagsmiddag. nu ska jag bara tillbringa resten av kvällen framför tvn. imorgon är det jobb tidigt.


missyou.

spaforme.

jobbat tidig morgon idag också. eller jag kanske inte har skrivit det, men det gjorde jag igår också ;P haha.. det är på ett sätt skönt eftersom att jag slutar tidigt, men visst hårt att gå upp typ fem på morgonen.

efter jobb åkte jag hem och jag hade redan planerat min dag/kväll. kom hem, värmde tevatten, letade upp mammas gammla fotbad och tvättade av det (: sen gjorde jag mitt egna lilla hemmaspa ;P hehe.. varmtvatten och fotsalt för fötterna, ansiktsmask på ansiktet, spicy chai te och knäckisar med gurka att äta och nya chic att läsa (: supermys. efter mysstunden var det dags att fila fötterna och klippa naglar, smörja och sånt (: så nu är mina fossingar fina och mjuka.

nu ska jag skala potatis och förbereda allt för maten jag ska laga. sen hopp in i duschen för lite peeling, inpackning och annat smått och gott ;P sen blir det god fredags middag. lax, citronpotatis och persiljesås, mums (:

sen blir det idol och sen film på ettan.

en väldigt annorlunda fredag, som i vanliga fall hade bestått av supa eller jobb ;P





letter nr3.

miiiljoooon..

herregud, min mams berätta precis om någon tror det var i USA, en gubbe som hade stått och tagit betalt på en parkering, som en parkeringsvakt typ. Det var många som parkerade där varje dag och kände ju nästan den här gubben. Men så en dag så hade gubben inte varit där när dom kom, så då hade dem ringt till typ kommunen och undrat var han var, så det inte hade hänt något eller så. Så sa dom att vi har ingen parkeringsvakt där, det har vi aldrig haft där. Så där hade han stått och tagit betalt för flera hundra bilar varje dag, i mååånga år. Han tjänade 43 miljoner och nu är han puts väck! COOLT (: hoppas han har det bra.. tycker han kan skänka en miljon till mig ;P haha..

sen vet man ju inte hur mkt man ska tro på det ;P men kul om det är sant.




två veckor med min sötnöt idag. miss you <3

ilovemyfamily.


imhome.

hemma från jobb, lökig och trött. pallar inte bry mig. nu blir det sängen, sen jobb klockan sex imorgon bitti igen! hejhopp !




letter nr2.

dreamingaboutanewhome.

föresten, hade värsta konstiga drömmen. knasig till max var den. jag höll på att måla om subway. men det värsta var att tanten från helsingborgshem ringde och sa att jag inte fick lägenheten /: och hade ingen bra anledning till det! ahh, ledsen jag blev. tur det bara var en dröm (:


cloudy.

godmorgon.

vaknade först 09.09 av att pappa skickar sms, "nu är klockan 09.09 9/9 2009" ;P hehe..

jag känner nog att träningen igår tog lite mer än vad den brukar, då jag har fått mig lite träningsvärk (: gott! det gillar vi. tur jag får vila mig från den idag, men imorgon blir det träning igen.

nu ska jag göra mig iordning (:



thisdayissoonover.

fullspäckad dag, med träning och allt. efter träning gjorde jag mig iordning, stack ner i stan och träffade pau. vi lullade runder en massa i stan. vi fick inte riktigt gjort det vi skulle, men det löser sig (: sen fick jag bika hem från stan, vilket var riktigt jobbigt i för tighta jeans och på en cykel där man får cykla i treans växel i uppförsbacke ! när jag kom hem så fick jag ett ryck och städa, tvätta och allt här hemma ;P

nej usch vad tråkigt inlägg detta blev.

nu ska jag fortsätta kolla på sweet home alabama (:

youbelongwithme.

svettig och go är jag nu (: fått i mig lite mat och tänkte hinna göra lite fruktsallad innan jag ska till väla också. men först kallar duschen. det är så skönt att träna sig riktigt svettig, komma hem och ta en lång, supervarm dusch (:

återkommer ikväll (:

 

en bild från turen till helsingör. sooommaaar !! (:


earlymorning.

jag är vaken, frulle är äten, nu ska jag bara slänga på mig träningskläderna och sätta upp håret. sen blir det promenix ner till träningen (:

see you laaater aligator!

thebestbearever.

björn gustavsson är ju bara så bra (:

har precis kollat på roast på berns, och jag älskar det ! missa ni det nu, så missa inte det nästa måndag ;D

skulle bara säga det. och att jag är grymt snacks sugen. men icke ! jag har tryckt i mig två äpple och en liter vatten. jag får väl gå och lägga mig så jag sover bort suget istället. för det här funkar inte. träning imorgon, sen välish.



myday.

denna dagen blev ju inte riktigt som planerat. det blev ingen promenad ner till stan och inte heller fick jag träffat micka som jag hade tänkt. kvart över elva ringde dom från jobb och undrade vart jag var, hemma såklart, jag ska inte jobba fören sex. "du börjar elva" .. hm.. borde folk inte informera en när dom ändrar i scheman ? åååh, jag var så sur, jag slängde på mig kläder, borsta gaddarna, upp med håret och cyklade ner i stan. svettig som attan, isch ! men va fan, palla bry sig. har aldrig haft mindre lust till att jobba, blöh! irriterad som fan.

efter jobb så var jag trött och hungrig. och mia gjorde mig sällskap hem. jag fick äntligen lite mat i mig. det satt mkt fint (: sen surfade vi runder lite och så. sen fick jag mig en promenix fram och tillbaka till ramlösa station, då jag följde mia till tåget.


nu ska jag bara göra ingenting. sååå skönt!



letter nr.1


<3

startnew.

denna veckan ska jag börja ta tag i saker igen, träningen och äta lite mer vettigt ;P har varit så slarvig de senaste veckorna, massa snacks och ingen träning alls typ. väldigt dåligt av mig.

nu har jag ringt till helsingborgshem och sagt att jag vill ha lägenheten (: nu ska dom bara göra en ekonomisk kontroll ;P får väl se hur det går. det är ju lite det som gjort att jag tvekar. det kommer precis gå. så jag måste spara allt jag bara kan nu. det kommer bli snålt ett tag. men jag får vara på och söka fler jobb, för det har jag ju också slarvat med. får ta en dag i veckan och gå runt och söka lite jobb (:


idag blir det promenix till jobb, imorgon kör vi träning (: ska se om jag får igång min stegräknare igen.



hangover.

sååå bakis jag har varit idag. det har ju varit värre, men jag är van vid att jag inte blir så bakis nu förtiden. men idag har jag mått riktigt dåligt. så skulle jag jobba. det gick inget vidare. jag somnade på diskbänken på jobb. bra jobbat sabina ! tur oscar kom som en räddande ängel och bytte av mig (: tack!

nu ska jag kolla vidare på ensam mamma söker. kände bara för att skriva av mig lite.

har krängt chirre, dirre och dricker cola. inte bra. får köra en lite nyttig vecka nästa vecka (:



saknar min älskling såååå mkt <3

metoday.



ny tröja från object/vila
ny mockajacka från vila
lurar från wesc, looove!

tights och nya vinterdojjan fick också åka på (:


nu far jag till stan med my.

TGIF !

eller ? känns inte ens som en fredag. jag är bara glad att jag är ledig. jag orkar inte göra ngt. jag borde kanske inte göra ngt heller ? men nu har jag gjort mig iornding och vill ge mig ner i stan. men det är ju värsta orkanen ute. då får jag kanske använda mina nya dojjs, eller det är för tidigt för vinterdojjans premiär ? ;P

vad ska man göra nu då ? jobbar allt folk idag ? jag har inte haft orken att kolla med folk vad dom hittar på idag ;P

äh, vi får väl se vad dagen har att bjuda på (:

newhome.

har varit och kollat på lägenheten och den var inte alls så hemsk som jag förberett mig på att den skulle vara (: den kräver ju en del renovering, men det fixar ju dom så. och det kostar mig inte en krona. så ska sabina flytta i november ? (: jag har till måndag på mig att bestämma mig. så vi får väl se. vill jag bo på elineberg ? nära hem till mamma när jag inte har råd med mat ;P haha.


AH!

nomoreshopping/:




melikeshopping.

mina nya älsklingar .


nya vinterdojjan, ilove! nu får gärna kylan komma (:



och sist men inte mindre omtyckt för det, tvärtom!
min mockajacka ;D




live today.

igår fick jag ett samtal från helsingborgshem, så idag ska jag och kolla på en lägenhet på elineberg. jag är lite tveksam då fem stycken redan tackat nej till den och hon som ringde förvarnade mig på att den behöver en rejäl renovering. suck ;P men men.. vi får väl se, hur det blir. mamsen kommer och hämtar mig om en och en halv timme, så ska göra mig iordning nu, sen ska jag baka chokladbollar som jag och mia kan ha ikväll när vi jobbar (:





saknar dig älskling<3

remember yesterday.

i tisdags anlände älsklingen på knutpunkten. jag mötte upp honom efter en lång runda av shopping, älskar när lönen kommer (: vi gick och lunchade lite på stan och forsatte shopping rundan.. onsdagen tillbringade vi bara hemma och gjorde ingenting (: mys! på torsdagen åkte vi upp till liseberg med jimmy och sara, trots regn och väldigt mkt blött så var det väldigt mysigt ;P fredagen var det dags för kräftskiva med nära och kära, ännu mer mys ! på lördagen  åkte vi ner i stan och fikade lite med sanih, john och micka (: sen blidde det lite utgång för mig på kvällen, älskling fick dock stanna hemma, för han slarvat bort sitt leg ;P utgången blidde väldigt seg för min del, jag tappade helt lusten att gå ut, jag som var så på g innan på dagen. kvällen dog, mina fötter likaså (: mina nya älsklingar är to high! ;P men underbart fina. kom hem tillslut och bäddade ner mig hos älsklingen.söndagen.. buhu! då var det dags för älsklingen att sätta sig på tåget tillbaka hem /:

tack för en underbart mysig vecka <3

 




 

i måndags var det dags att återgå till jobbet efter en veckas ledighet. eftersom att jag gillar att hålla mig sysselsatt så är det skönt på ett sätt, men samtidigt har jag tappat orken för det på något sätt. men det är bara bita ihop, utan jobb inga pengar, utan pengar ingen shopping, god mat, utgång, resor och allt det där roliga (: innan jag började jobba i måndags hann jag med en liten runda på stan med mia och lite fika. mucho trevlish! tisdags fick jag hoppa in och jobba morgon, det var skönt för då fick jag resten av dagen ledigt. ett litet besök hos doktorn och sen fick jag åka hem och sova några timmar (: gårdagen tillbringade jag också på jobb. efter jobb blev det stan och fika med lollobollo (: myspys!

lollobollo roade sig inne på BR (: hehe.

 



dream about tomorrow.

jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan inom mig. för jag vet inte riktigt vad jag känner, jag känner mig bara tom. knasigt är det. älsklingen tillbringade en vecka här. och sen poff ! så försvinner han iväg igen. och jag vet inte när jag får träffa honom igen. det är lite jobbigt! jag hoppas på att det är snart iaf.

 

<3


RSS 2.0